Kapcsolati-elemzések

Az érzelmi biztonság – szabadsága

„Óvakodj attól a férfitól, aki nem királynőnek lát. Nem látja igazi arcodat – mert nem szeret. Aki szeret, és amíg szeret: fölfelé néz rád. Óvakodj attól, aki benned a szolgát, az anyukáját, önzésének eszközét, vagy birtokát látja csupán, és nem az önérzetes nőt keresi. Óvakodj attól, aki tart a méltóságodtól és az öntudatodtól, mert kisebbnek érzi magát melletted. Élni talán tudsz egy ilyen emberrel, hiszen az élet a kompromisszumok művészete is – de boldog nem lehetsz vele. Hogy szeret-e valójában, vagy csak érzelmileg, vagy más okból függ tőled, onnan tudod tévedhetetlenül megállapítani, hogy mennyire érzed magad szabadnak mellette.” – Müller Péter


Sok karmikus kapcsolat – lélekszerződés – lezáródott a napokban és van jelenleg is szétrezgő állapotban.
Aminek lejárt azt ösztönösen, a zsigereidben érzed, hogy el kell engedned, mert a tanítás-tanulás befejeződött.
Hallgass a belső arany angyalodra, Felsőbbrendű énedre, lépj tovább ha már magasabb frekvencián rezegsz. Szabadítsd fel magad, magatokat a már nem működőképes kapcsolatból, ahol nincs bennetek semmi közös.
Küldj szeretetet energiát, annak akivel megszakítod a sorsutad. Ne sajnáld őt, és ne sajnáld magad. Már más hullámhosszra kerültetek nincs dolgotok egymással, a különböző létminőségek eltávolodása természetes folyamat.
Akikkel nem rezonálsz azok eltünnek az életedből – jönnek helyettük mások, hozzád hasonlóak, magas rezgésű, emelkedett lelkek – kapcsolódj a szeretetben teremtők közé. A lélektársak egymásra találnak, Te csak tartsd a rezgésszinted.
Ha nehezen megy az elengedés elengedő meditációkkal, oldó energiákkal,fehér mágiás égetéssel, angyali szétrezegtetéssel segíthetek, ha felkeresel.

Párkapcsolati-elemzéssel, kapcsolat tisztítással, egyéni, személyre szóló párkapcsolati tanácsadással, terápiákkal is kereshettek.  Az elemzéshez számmisztikát, asztrológiát is használok. Az ülés alatt pedig tarot-lapokat, égi útmutatást, angyali üzeneteket, valamint ingát. Kérhetünk angyal mágiát, végezhetünk rontáslevételt és kaphatsz egy személyre szóló ezoterikus hangvételű kapcsolati tanácsadást is. A program része a lélekwellnes is: szívcsakra tisztítás-hangolás-harmonizálás is.
Szeretettel várom a Hölgyeket angyalos  stúdiómba, de lehetőség van kamerás messengeres – videóhívásos! – foglalkozást is kérni. Érdeklődj a részletekről nálam. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
önismereti- és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Bejelentkezés: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu