Érzelmi tisztulásban a tavaszi időben!

H  E  T  I     T  A  R  O  T!
Április 19-től április 25-ig.

“A legnagyobb erőpróba az önlegyőzés. Ha naponta legyőzöd magadban a kis erőszakosságok és indulatok ugrásra lendülő apróvadjait, olyan erőt fejlesztesz ki vele, amellyel végül le tudod majd győzni a Vörös Oroszlánt is.” – Szepes Mária

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem mindent ’tisztán hallottam’. A Nap a Bika jegyébe lép április 19-én. Érdemes lesz többet mozogni, ténykedni, megfontoltabb lépésékkel a sorsépítésben részt venni. Meg kell tanulnod az elengedést: Ne ragaszkodj ahhoz, ami túlhaladott, fájdalmat ad, boldogságot nem hoz – mert ez mind önsorsontásba taszít. Érzelmi tisztulásban leszel a héten! A jelenlévő Bak-Plútó rezgések spirituális erődet emeli – termékeny gondolatokkal ajándékoz meg: csak figyelj!

A Nap XIX. – Cselekedj pozitívan!
A Nap – Merkúr – Vénusz – Uránusz kapcsolata a megértésben segít neked. Álomüzeneteidet jobb, ha lejegyzeteled, segítő profetikus üzenetekkel jeleznek az égiek. Elmaradt dolgaidat rendezheted, békülésre is jó energiák vannak. (Oldással, blokkoldással szeretettel várlak!) A Nap Bikába lépésével nyugodtabb és biztosabb időszak következik. Gyakorlatiasabbá válnak gondolataink, tetteink – fontos, hogy legyünk rugalmasak a változásokra. Általánosságban most bölcsebben hozhatsz majd döntéseket szerelmi és pénzügyeidben – költözéssel, lakás vásárlással, föld, birtok, ingatlan, ingóság, eladással kapcsolatos teendőidben.
http://asajah.hu/a-nap-aprilis-19-en-22-ora-34-perckor-valt-jegyet-es-lep-be-a-bikaba/
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
A legjobb program a baráti találkozó lehet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Az ízletes gyógyteákat fogyasztani mézzel is érdemes – igyatok sok folyadékot, kedvezően hat a szervezetre. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. Hajmosásra és hajvágásra, kozmetikára, bőrápolásra, masszázsra a kedd és a szerda a legjobb lehet.  A Mérleg, a Nyilas, Kos és az Ikrek napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek. (A Hold az Oroszlán jegyben fog tartózkodni, majd csütörtökön lép át a földies Szűz jegyébe.)

A Remete IX. – Bölcs gondolatokkal töltekezz!
A Bika-Nap – Szűz-Transzplútó föld trigonban építheted az életed – ha jó úton mész, s tudod merre az arra sikeres lehetsz. A pénteki nap alkalmas lesz mindenféle mágiára – spirituális energiádat használhatod a jóra, a szépre, a kedvezőre. A teremtő imák nagyobb erővel hatnak. Nemcsak a szavaiddal, a gondolataiddal is teremtesz – ezt sose felejtsd el. Megbocsátásra, karmatisztításra, spirituális adósságrendezés is jó idők járnak. (Karmaoldás elindításával kereshettek.)
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltést lehet a barkácsolás, rendezkedés, takarítás-szelektálás, kertrendezés lehet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  Egyetek sok vitaminban gazdag zöldséget – nyersen, párolva, sütve is remek.  Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztőrendszert. A fodrászodat és a masszőrödet és a kozmetikusokat is bátran felkeresheted a hét közepében – szépülhetsz a tavaszi időre.  A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek. (A Hold a Szűz jegyben jár, majd pénteken lép a levegős Mérleg jegyébe.)

Az Igazság VIII. – Diplomáciáddal légy jelen!
Mars a Rákba lép át feszültséget hozhat ez az állás: érzelmileg sérülékenyebb lehetsz. Családi konfliktusaidat rendezheted – a beszélgetésekben is lelki szinten, szeretettel légy jelen! Szelektálásra, selejtezésre – elengedésre! – alkalmas a hétvége ideje. Az idő az intim együttlétnek is kedve: ha gyermeket szeretnétek érdemes lesz áldozni a babaprojektre, termékeny energiák járnak. (Párkapcsolat elemzéssel, szerelmi jóslással, harmonizáló áldással segíthetek.)
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
A társasági program remek szórakozás lehet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a zsírok, olajok lesznek. Az immunrendszered erősítheted az ízletes gyümölcsökkel.  Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. Kozmetikára, masszázsra, bőrápolásra, hajmosásra, hajfestésre, hajvágásra kitűnő a hétvége energetikája. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek, és az Oroszlán napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek. (A Hold a Mérleg jegyben lesz jelen, majd hétfőn lép át a vizes Skorpió jegyébe.)

A hétvége remek lehetőség lehet a baráti, rokoni találkozókra. Mars és a Plútó ereje neked kedvez: a beszélgetéseket a dolgok rendezésére szenteld. Hívd,  imagináld, idézd meg Raquel arkangyalt érzelmi, lelki dolgokban ő sokat segíthet.
Ha tanácsra van szükséged, elakadnál életed bármelyik területén bátran keress meg – szeretettel várom az ezoterikus hölgyeket  egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is.


Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu