Ha változtatni szeretnél…

Hitrendszeri korlátok – oldások

„Gyakorta előfordul, hogy ellenállunk a változásnak, amikor bekopog az életünkbe. Ennek az oka, hogy a nagyarányú változástól legtöbbször félünk, hátha rosszat hoz.
Holott fontos az eszünkbe vésni, hogy a változások azt jelentik, hogy valami jobb következik. Az Univerzum nem tűri a vákuumot, ezért ha valami megszűnik, másnak kell állnia a helyére.
A változás közeledtével engedd el magad, ne veszítsd el a hitedet, és tudd, hogy a változás színtisztán jó. Valami csodálatos van úton feléd!” – Rhonda Byrne

Amire a legtöbbet gondolsz annak energiát adsz, az hamarosan elkezd megvalósulni. Érdemes tehát a jóra koncentrálni, mert ha fekete gondolatok járnak az eszedbe, akkor ezeket programozod magadban. Hessegesd el a negatív érzéseket, és programozd be a pozitív rezgéseket.
Először nehezen fog menni,  de aztán bele fogsz jönni, és szép lassan ráneveld magad az öröm a hit és a remény rezgésére, a teremtés pontjára. Egy negatív élethelyzetben nagyon tudatosnak kell lenned, hogy elérd ezt az állapotot. Az életed csak akkor változik, ha változtatsz rajta. Ahhoz, hogy újat tudj kezdeni, a régit el kell hagyni.

Akinél erős blokkok vannak a negatív hitrendszeri programok által ott blokkoldás javasolok – terápiás megoldással kereshettek. Szeretettel várlak energetika tudatalatti blokkokat oldó programjaimra is. A pozitív agykontrollos módszer sokat segíthet a pozitív életre hangolásban, a bevonzásban és a teremtés – jelentkezz az  újrahangolásra. Léleköleléssel: 

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu