Hétvégén a Nap a tüzes Nyilas jegyébe lép!

H  E  T  I    T  A  R  O  T !
November 16-tól november 22-ig.

Egy kis asztrozófiai  információ a héthez: a november 15-18 közötti időintervallumban plútói energiák hatnak – gyökeres, radikális változásra jó ez az időszak: újjáteremteni is lehet dolgokat, kapcsolatot, munkát stb. November 19. és 23. közötti időszak a teremtésre való idő lehet: plejádi energiák hatnak – tedd le a felesleges terheket, elengedés ideje lesz!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Az Igazság VIII.
November 17 Merkúr-Uránusz szembenállás váratlan híreket: gazdaság, pénzügyek terén – meghökkentő változásokat hozhat ez az állás. Három-négy hétig nyugi lesz – átgondolkodásos szakasz – ha nem mehetsz kifelé, menj befelé: önelemzésre remek időszak.
Balesetveszélyes nap lehet a hétfő, vigyázzatok a közlekedéssel!(Sorselemzéssel: hová, merre, miért… csakra-aura tisztítás-harmonizálással, energetikai rezgésszint emeléssel segíthetek Neked!)
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A legjobb időtöltést most az erdei séta és a masszázs lehet. A legkönnyebben felszívódó tápanya a fehérje lesz. A burgonya és zöldséges ételek most a legkedveltebbek. A kertészeti munkáknál a hétfő, kedd a gyümölcseltevésnek, veteményezésnek kedvez. Hajmosásra, kozmetikára, és bőrápolásra remek napok lesznek hétfőn és kedden. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyeknek szerencséje lehet – legyetek bátra és figyelmesek. (A Hold a Nyilas jegyében lesz jelen, szerdától a Bakba lép át.)

A Válaszutak VI.
November 19. Vénusz-Szaturnusz kvadrát:érzelmi próbák, szakításveszélyes időszak. Kapcsolataidban a személyes vonzerődet használd, de engedd csak el azt, aki menni akar. Az is biztos, hogy nem mindig a kapcsolatot kell elengedni, hanem olykor csak a haragot – gondolkozz, el ne kapkodd. A pénzügyi döntéseidet, fontosabb megbeszéléseidet inkább halaszd el. Fásultság ellen védekezz – az újranyitás gondolatába merítkezz.  Semmi sem tart örökké, mindennek van egy kezdete és vége. (Tarot opciókkal segíthetek, konzultációk személyesen, de kamerás messengeren.)
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A bőrápolás, a barkácsolás, vagy az olvasás kellemes program lehet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. Egy kis tipp a heti menühöz: a  halétel párolt zöldséggel igen ízletes lehet, ha szereted. A kertészeti munkáknál a szerda és a csütörtök a gyümölcseltevésnek kedvez. A hét közepében a kozmetikusok, a fodrászod és a masszőröd is bátran felkeresheted. A Halak, a Bika, a Skorpió és a Szűz napjegyeknek jó lehetőségei ígérkezhetnek, hacsak nincsenek büntiben. (A Hold a Bakban lesz jelen, pénteken a Vízöntőbe lép át. )

A Hold VII.
November 21-től a Nap a Nyilasba lép – lezárandó régi utak, csodavárás időszaka. Az új jövőtervezéssel töltekezz – realitásérzékedet felismerd! Régi megoldatlan ügyeidet is rendezheted. Szavaidra vigyázz, a sértéseket kerüld, féltékenység is felütheti a fejét, titkokra is fény derülhet.
November 21-én a Vénusz a Skorpióba lép át – egy igen intenzív, de érzelmileg szélsőséges időszak következik. (Szerelmi jóslással, kapcsolati tisztítással, összerezegtető áldással szeretettel várlak, bátran keress meg.)
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. Kellemes program lehet a hegyi séta, meditáció, olvasás. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Az esti finom ízletes teákról se feledkezzetek meg.  A kertészeti munkáknál a péntek, és a szombati locsolást felejtsd el  ezt inkább vasárnapra programozd be. Gyümölcseltevésre a péntek, szombat alkalmasabb,  A fodrászkodásnál a hajfestésre, és a mosásra jó az alkalom, de a vágásnak az idő nem kedvez. Viszont bárápolásnak remek lehet. Fűnyírásra a vasárnap kedvezőbb lehet.  A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyek sikeresek lehetnek, persze csak ha pozitív utakon járnak. (A Hold vasárnaptól a vizes Halak jegyébe lép át.)A lapokat a Kazanlár-féle misztikus-mágikus tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztánhallotam’.

Ez a pár hétig megállós idő kifejezetten alkalmas az önismereti munkára, önfejlesztésre, tervezgetésre. Különféle spirituális terápiákkal segíthetek. Kamerás messengeren is elérhetsz – fél órás, órás és másfél órás kivitelben. Jelentkezz bátran telefonon, vagy face cseten és egyeztetünk időpontot a tanácsadásra.
Ha elakadtál, vagy tanácstalan vagy, vagy csupán csak kíváncsi vagy – kereshetsz bátran – hétvégén, szombat és vasárnap délután is segíthetek.

Ha tanácsra van szükséged, várlak sorselemzésre,  spirituális terápiákra, foglalkozásokra, energetikai tisztításra, (rontásvizsgálatot is kérhetsz) útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
A végén minden jóra fordul, s ha még nem jó, akkor nincs itt a vége – kitartás, türelem! Meggondolatlan lépéseket ne tégy – Isten szeme mindent lát – a karma körbejár. Szólítsd Mihályt arkangyalt, ha elkavarodnál.  Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív megoldásokkal megáldott hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

 

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyílvános a világhálón:
https://asajah.hu