Húzd fel az egészséges határaidat!

 

„Amikor felhagysz azzal, hogy illeszkedj abba a világba, ami már nem a tiéd többé, elképesztő fejlődésnek indulsz…. automatikusan válsz egy új emberré, leengedett, laza vállakkal, több nevetéssel és még több varázslattal.” – Tanya Markul

Szelektáld az ismerőseidet…Csalókkal, hazugokkal, settenkedő álságos életűekkel, mézes-mázos hízelkedőkkel, trollkodókkal ne ismerkedj, és ne barátkozz – inkább védd magad! Motiváld a fejlődni vágyókat, inspiráld az igazakat. Vedd körbe magad szerető barátokkal, a veled azonos magas spirituális rezgésűekkel kapcsolódj.
Nyisd ki a szívedet és légy jelen az életedben empátiával, odafigyeléssel, törődéssel, toleranciával és segítőkészséggel – légy befogadó, és elfogadó a megértő a türelem rezgésével. Csinálj valami szépet, teremts valami nagyszerűt – önfejlesztésre remek időszakban vagy.  Ha nem mehetsz kifelé, menj befelé! Légy hiteles, tiszta és igaz.
Hölgyeim, tanácsadásra nemcsak személyesen, de kamerás messengeren és kamerás skypeon is van lehetőség! Ha kedved van kimozdulni személyesen a stúdiómba is jöhetsz. A mostani időkben is komolyan veszem a feladatom, hogy inspiráljak, motiváljak, erősítsek, tisztítsak, vidámítsak, vigasztaljak és tanítsak, mindezt örömteli szolgálatban, tettre készen. Veled vagyok, mert együttérzek, megértelek, mert értelek téged.
Fél órás, órás és másfél órás időpontokat lehet kérni.
Érdeklődni a részletekről face üzenetben is lehet.
Hívj bátran, bizalommal: 0620 278 26 12
Ragyogj, és kövesd a saját fényedet! Szeretettel felétek, lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu