Jó úton haladsz, ha a megérzéseidre hallgatsz!

H  E  T  I   T  A  R  O  T!
Június 28-tól július 4-ig.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem mindent ’tisztán hallottam’:
A Neptunusz-Uránusz- Plútó-Vénusz kapcsolat által lehetőséget kaphatunk a kapcsolataink harmonizálására, kapcsolat gyógyításra, a lélekszintre emelésre is jó az alkalom. Ami pedig nem működik, nincs már benne szeretet, azt engedd el.
Akkor tudod megvalósítani spirituális életfeladatod, ha összhangban élsz lelki-érzelmi és fizikai szinten önmagaddal, elégedett vagy és azt az életet éled, melyet magad választottál. Ha megéled a szabadságot, a szeretetet, a bőséget, akkor tudatában is vagy spirituális minőségednek.
Ha letértél életfeladatod megvalósításának útjáról, először is többször próbál az Univerzum ugyanolyan helyzetbe hozni, hogy vedd észre, valamit nem jól csinálsz – jelez és figyelmeztet.

A Hold XVIII.
Találd meg lelked középpontját – hozd magad harmóniába. Láss tisztán – gondold végig mit cselekszel – a Halak-Neptunusz bekavar, eltakar-ködösít nem kicsit. Fontos kérdésekben, ha válaszút előtt állnál még ne dönts!
Foglalkozz spirituális dolgokkal – az imához, a meditációhoz jó idő lesz. Angyalozz, ha elakadnál – őrangyal inkorponációval szeretettel várom a Hölgyeket!
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Kellemes program lehet az úszás, a vízparti séta, a talpmasszázs. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  Fogyasszatok minél több idény gyümölcsöt most a dinnye a sláger! – nemcsak finom, de remek vitaminforrás.  Kozmetikára, masszázsra, hajmosásra, tisztító kúra elkezdésére, fogorvosi vizithez remek nap lesz a hétfő, kedd. Kedden, szerdán hajat vágatni tilos, mert korpásodáshoz és csomós hajhulláshoz vezethet. A Rák, a Bika, a Skorpió és a Bak napjegyekre kedvező lehet a hét eleje – vegyétek észre a jó lehetőségeket.  (A Hold a Halak jegyében jár, július 1-én, csütörtökön lép át a tüzes Kos jegyébe.)

Az Igazság VIII.
Állj ki magadért, az igazadért – ne hagyd magad. Védd magad a negatív energiák, s lelkek előtt. A Vízöntő-Szaturnusz – Oroszlán-Mars szembenállás hozhat blokkokat, feszült energiákat eléd. Légy büszke amit eddig is elértél – adj hálát mindenért.
Beszélgetésre legjobb a péntek – kommunikációs programoknak kedvez a hét közepe erőtere. Oldással, blokkoldással bátran kereshetsz – fél órás, órás kvantumban jöhetsz.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Kellemes program lehet a testedzés, a lomtalanítás, a kerti munka Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Fogyasszatok elegendő folyadékot a nyári nagy melegben! Kozmetikára, masszázsra, bőrápolásra, hajmosásra kedvező a hét közepének energetikája. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyekre kedvező lehet a hét közepe – legyetek figyelmesek.  (A Hold a Kos jegyében jár, július 3-án, szombaton lép át a földies Bika jegyébe.)

A Bolond XXII.
Rátalálhatsz a valódi utadra, visszatalálhatsz spirituális önmagadba. A Bika-Hold az életösztönt ajándékozza neked, véletlen nincs, sorszerű dolgok történnek veled. Az Uránusz-Mars-Szaturnusz kapcsolódás az új születésének kedvez – új dolgokba foghatsz, újat tervezhetsz. Sorselemzésre jelentkezhetsz hozzám: előző élet, karma, mostani leszületési életfeladat,sorslapok, személyes éved. Választ kaphatsz arra hogyan tovább a mostban.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
Kellemes program lehet az erdei séta, a kertészkedés, vagy a vásárlás. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. A zöldsalátákról se feledkezzetek meg – lehet akár nasi, akár vacsi. Tisztítókúrára, kozmetikára, bőrápolásra remek a hétvége erőtere – a fogorvosi vizitet hagyd el, ha csak  nem kényszer. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyekre kedvező lehet a hét vége – szerencsés időben legyetek! (A Hold a Bika jegyében jár, lép át július 6-án, kedden a levegős Ikrek jegyébe.)

A távlati célkitűzéseknek kedvez a hétvége energetikája – tisztázd a helyzetedet, gondold át terveidet. Összpontosíts a célodra minden energiádat: ha van cél vezet oda út is. Ha pozitív vagy az ég melléd áll – áldást küld rád – eléred, amire vágysz!
Ha magas tudatszinten élsz a magas minőségeket választod. Spirituális Emberként élni annyi, mint Isteni fényedben teremteni sorsodat – tudván, hogy jövőd a jelenedben formázza világodat. Ha ezoterikus élsz, életed célja nem más, mint a fejlődés.
Az spirituális életfeladat az előző életbeli karma, illetve a jelenlegi a mostani leszületés alapján megnyitható.
Az élet értelme és célja a tudatos, felelős teremtés és az abban lelt határtalan öröm! Az, hogy minden pillanatban megteremtsd és megtapasztald Valódi Önmagad!Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is.

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk, foglalkozások, terápiák
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu