Jupiter a Vízöntőbe lép!

December 19-én, a Bakban tartózkodó Jupiter átlép a levegős Vízöntő jegyébe!

Ez a jegyváltás arra inspirál, hogy törődj többet magaddal, örömben éld az életedet, optimista energiákkal támogat. Segít bízni önmagadban, nagy energiával támogat majd előre lépni terveidben.  A Merkúr megtapasztalandó kihívásokat hoz, de a Jupiter a pozitív lehetőségekre koncentrálva kihozza mindenből a legjobbat. Fogadd el a kihívást és légy hálás. A fejlődési folyamat része a probléma megoldás, kell hozzá bátorság és kitartás.
Fogd vissza türelmetlenséged és aktivizáld a hitedet. A Jupiter az elkövetkezendő évben igen sokat és hosszasan  tartózkodik majd a Vízöntő jegyében – így a jövőépítésben adhat hasznos instrukciókat.

Hangolódjatok a jelenlevő energiákra, és fontoljátok minden lépéseteket, gondoljatok az ok-okozatra, a következményekre. Miden lépésről valami teremt, minden döntés sorslépés. Sorsteremtő hatalmad van – ügyelj ara, mit teremtesz magadnak. A Jupiter és a Szaturnusz együttállása a Vízöntőben egy hatalmas nagy korszakváltást jelöl.  Gondold végig milyen irányba tartasz – gondold végig céljaidat – mérlegelj! Ha pozitív energiával töltekezel, sok új barátra tehetsz szert, és sok új lehetőség találhat rád, amiben szerencsés lehetsz.
A vízöntő energia sok újat hoz,  a jupiteri  tágítja az érdeklődést, és a lehetőségeket, csodás ötletekkel lát el. A Jupiter őrzője Zadkiel arkangyal. Zadkiel az igazság, a nagylelkűség, a kegyelet, a barátság védőangyala.  Imagináld őt, ha szükségét érzed.
Annak aki mer új dologba  belevágni, sikeres, új lendületet hozhat ez az állás. Sikeres, szerencsés megtapasztalásokat kívánok Mindenkinek!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu