Kapcsolat gyógyító hetünk lesz!

H  E  T  I     T  A  R  O  T !
Június 7-től június 13-ig.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem mindent ’tisztán hallottam’: Az Ikrek Újhold egy új sorskört nyithat neked – gondold végig mit cselekszel.
Június 10-től egészen június 13-ig a Nap és a Merkúr az Ikrek jegyében jár majd. Változatos, izgalmas programokkal színesítheted a hetet – jönni, menni lesz jogod.

Az Igazság VIII.
A keddi Plútó-Mars állás segít a helyzet, feladat megoldásokban – remek lehetőségek fénylenek fel – cselekedned neked kell!
Sorselemzéssel – opciók, válaszutak lehetőségében – tarot-elemzéssel is kereshettek.
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet az erdei, séta, kertészkedés – vásárlás. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. A rántott gomba kitűnő ásványi anyag forrás – lehet menü belőle, ha szeretitek. Fogyókúra elkezdésére remek a hét eleje – fogorvosi vizithez se a hétfő, se a kedd nem alkalmas – bőrápolásra, kozmetikára viszont jó az alkalom. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyekre kedvező lehet a eleje – teremteni legyetek képesek. (A Hold a Bika jegyében jár, június 9-én, szerdán lép át a levegős Ikrek jegyébe.)

A Mágus I.
A csütörtöki Ikrek Újholddal kezdődik valójában az új hónap! Június 10-én Újholdat ünnepelhetjük a levegős Ikrek jegyében. A családi dolgok megoldására törekedj.
http://asajah.hu/eros-energiakkal-aktivalodik-a-juniusi-ikrek-ujhold/
Június 11-én, a Mars bolygó az Oroszlán tüzes jegyébe lép át.
Elengedő, teremtő mágiákkal – angyali lehívásokkal várlak benneteket.
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Jó program lehet az olvasás, városnézés – szellőztetés. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Egyétek a friss, idény gyümölcsöket ezerrel!
Tisztítókúrára, böjtre, kozmetikára, hajmosásra remek idő lehet a hét közepében – sőt a fogorvosodat is bátran meglátogathatod,a szerda a legjobb alkalom. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyekre kedvező energiák hatnak a hét közepében – vegyétek észre a jó lehetőségeket. (A Hold az Ikrek jegyében jár, június 11-én lép át vizes Rák jegyébe.)


A Válaszutak VI.
A Nap-Neptunusz a mély lelki belső dolgok megbeszélésére ad remek alkalmat – nyitott szívvel beszéld meg társaddal a problémákat. Meditációra is igen kedvező lesz a hétvége energiája  – szellemi vezetőiddel kapcsolódhatsz a ‘felsőbb világhoz’.
Szívcsakra tisztítással, békülést segítő oldással – kapcsolati jóslással is segíthetek.
A hét vége víz elem minőségben lesz.
Mindenféle vizi program kellemes tevékenység lehet. Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a lesznek. Friss-ress a zöld saláta – remek táplálékkiegészítő lehet – telistele vitaminokkal, élvezzétek! A kozmetikusodat, és a masszőrödet is bátran felkeresheted, hajvágásra viszont nem jó az alkalom a hétvégében. A Rák, Szűz, a Bak és a Halak napjegyekre a hét végében rámosolyoghat a szerencse – figyelemmel tevékenykedjetek. (A Hold a Rák jegyében jár, június 13-án, vasárnap lép át a tüzes Oroszlán jegyébe.)

Eszmecserékre, társasági összejövetelekre, beszélgetésekre, mély lelki dolgok át- és megbeszélésre, társainkkal való átértékelésére remek lesz a hét energiája. Kapcsolatgyógyításnak is jó ideje lesz – szerelmi blokkoldással, kapcsolati rontáslevétellel, összerezegtető angyali szerelmi áldással kereshetek.
Szerelemre szentelj elég időt – ismerkedj, flörtölj, randizz a mesés júniusi nyárban.
Figyelj oda a felmerülő sugallataidra, ötleteidre – az égiek üzennek vele neked, hogy segítsenek dönteni épp valamiben.  Általuk fontos beavatásokat és útmutatást kaphatsz.

Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is.

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk, foglalkozások, terápiák
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu