Október a nagy lépések hónapja

Tégy rendet a lelkedben.

Légy pozitív, gondolkodj pozitívan! – egyre többször halljuk ezt a mondatot. És próbálkozunk…egy ideig sikerül, de aztán nem megy. Folyamatosan visszakerülünk a mínusz állapotunkba. Abba, amikor nem látjuk olyan fényesen az életünket és körülöttünk a világot. Azért, mert a szeretetsebeink, a múltbeli sérüléseink, a félelmeink nem engedik meg, hogy jól érezzük magunkat a jelenünkben.
Amíg nincsenek feldolgozva, meggyógyítva és ily módon elengedve, kitakarítva a bennünk megrekedt negatív érzések, addig ezek mindig és mindig visszahúznak. De amint ez a takarítás elkezdődik és idővel megtörténik, már fokról-fokra jobban érezzük magunkat. És egyre tovább sikerül a pozitív állapotba maradni, hisz egyre kevesebb sérelmünk van, ami visszahúzna. Energetikai oldással, blokkoldással – életjobbító spirituális gyakorlatokkal tudok segíteni, hogy könnyebb legyen továbblépni.


Az embernek megváltozik az élete, ha megváltoznak a gondolatai. Jöhet az irányváltás, az újratervezés, a sorsváltoztatásra. Arra van szükség, hogy szeresd és becsüld magad. Legyen fontos számodra a saját jólléted, és merj kiállni azért, ami számodra jó. Ne feledd az életed rólad szól, fordítsad a sorsodat jó irányba.
Az Önismeret fontos dolog. Fontos szembenézni önmagunkkal és felfedezni magunkban kérdéseinkre a válaszokat. Ha szeretnél egyedülálló figyelmet, megértést és szeretetet kapni, szeretnél magadnak megoldásokat találni, akkor gyere és beszélgessünk: Önismereti foglalkozással várom a spirituális úton járó Hölgyeket szeretettel, magas rezgésű ezoterikus stúdiómba. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu