Mágikus átalakító hetünk lesz!

H  e  t  i     t  a  r  o  t
október 2-től október 8-ig.

A merkúri-uránuszi sorsépítő energiákban az új gondolatok, rendrakás idejében járunk. A plútói erő segíti az átalakító, megújító munkánkat a hét elejében. Bölcs döntéseket hozhatsz, jobban ráláthatsz élet-sorsdolgaidra, és megtalálhatod a legjobb megoldásokat. Ha személyes, egyéni elemzést szeretnél jelentkezz be hozzám ezoterikus tanácsadásra.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Válaszutak VI. – Szabad szívből jövő döntés.  Mély lelki beszélgetésekre jó az időtér energetikája – az uránuszi rezgések a haragelengedésre, a megújításra kedvező hatással lesznek. Oldásra, blokkoldásra, elengedő szívcsakra tisztításra szeretettel várom a Hölgyeket.
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
Remek program lehet a kirándulás, természetben járás – hasznos a nagy bevásárlás. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok, sók lesz. Fogyó- és tisztítókúra elkezdésére remek az időben vagy a fogyóholdban, de bőrápolásra, kozmetikára is kedvezőek az energiák – a fogorvosi vizitet, ha teheted most inkább halaszd el. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűeknek szerencséje lehet a hét elejében – legyetek figyelmesek. (A Hold a Bika jegyében jár, október 3-én, kedden 7.3-kor lép át az Ikrek levegős jegyébe.)

A Torony XV.  – A tarthatatlan elengedése – magasabb rendű készítése. Kapcsolati gondok megbeszélésére kiváló lesz a hét közepének energetikai tere. Érzelmi, pénzügyi családi dolgokban is rendet lehet tenni: a merkúri rezgésekhez kapcsolódva, empátiával, megértéssel közeledve a harmóniára törekedni, karmát oldani. Ha válaszúthoz érkeztél tarot opciókkal segítenek az égi üzenetek – jelentkezz be hozzám sorselemzésre.
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Remek program lehet az olvasgatás – hasznos a szellőztetés. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok zsírok, olajok lesznek. Kedvezőek a rezgések a hajmosásra, kozmetikára, fogorvosi vizitre – a fogyó-tisztító kúrádat is tovább folytathatod. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyűeknek szerencséje lehet a hét elejében – legyetek figyelmesek.  (A Hold az Ikrek jegyében jár, október 5-én, csütörtökön 14.31-kor lép át a Rák vizes jegyébe.)

A Nap XIX. – Cselekvő aktivitás.
A hét végi Rák-holdban a családi-rokoni összetartozásra érdemes a legnagyobb hangsúlyt fektetni. Keressünk kreatív időtöltést szeretteinkkel – békülni, megbocsátani most jobban lehet. Éjjeli jósálmaink is sokat segítenek az oldásban. A marsikus-plútói   dinamikus rezgések a megújulást segítő terveinket inspirálja. Esti meditációdban kapcsolódhatsz égi-szellemi-lelki vezetőidhez – hangolódj az angyalszertartáshoz. Csakra-aura hangolással is kereshettek, ha érzelmi blokkokat éreztek.
A hét vége víz elem minőségben lesz.
Remek program lehet a családdal eltöltött idő – hasznos a nagymosás.  Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  A tisztító-fogyó kúrát tovább folytathatod, és a kozmetikusodat is felkeresheted, bátran szépítkezhetsz.  A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűeknek szerencséje lehet a hét elejében – legyetek figyelmesek.  (A Hold a Rák jegyében jár, október 8-án,vasárnap 1.24-kor lép át az Oroszlán tűz jegyébe.)

Figyelem: A kos tüzes rezgések indulatossá tehetnek – fontos, hogy kerüld a káoszt, a rontó, indulatos, uszító embereket. A jelenlevő neptunuszi ködös rezgésekben kérd őrangyalodat, hogy tisztánlátással megajándékozva vezessen. A vénuszi energiákban radikális döntéseid is születhetnek a pénzügyeidet és a
szerelmi életedet illetően. A marsikus energia felszínre hozhat elfojtot érzelmeket, szakításveszélyes idő jöhet, ha egós játszmákba kezdesz. A múlt karmája visszaköszönhet – karma-oldásra inspirálva ezzel, jóvátétel ideje jött el.  Harc helyett lelki tisztasággal a  kiegyenlítődésre törekedj.  Aki erős szeretet-szerelem kapcsolatban él, áldásos megerősödésbe ér.

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu