Sorsdolgaidban nagyot léphetsz!

H   E   T   I     T   A   R   O   T
október 4-től október 10-ig.

Újholdas hetünk lesz!
A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’: A Merkúr, a Nap és a Mars izgalmas hetet tartogathat – a Mérleg újhold a Plútó rezgésekkel új kezdeteket ígér.

A Torony XIV.
Kapcsolat harmonizálásra a legjobb időszak – tisztázó beszélgetéseknek, családi dolgaink rendezésének jó ideje lesz a plútói rezgésekben.
Október 6-án 13 óra 50 perckor Újhold lesz a Mérleg levegős jegyében. Egy magas minőségű teremtő időszak veszi kezdetét a marsikus-merkúri időben. A Plútó is előreindul – változtatásra remek az idő. http://asajah.hu/ujhold-a-merlegben-a-pluto-direktbe-valt/
Teremtő angyalmágiákkal szeretettel várom a Hölgyeket!
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Az őszi lakásdíszítésnek, dekorációnak is kedvez a nap energetikája – de lakás átszellőztetésre való idő van.  Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek.  Uzsonnára az idény gyümölcsöket fogyasszátok rendszeresen, nemcsak finom, de immunerősítésre is remek – estebédre a tepsis burgonya kitünő fogás, ha szeretitek. A kozmetikusodat bátran felkeresheted, hajmosásra és fogorvosi vizithez is jó időben leszel. A védőoltást újholdkor nem tanácsos felvenni, de a régi rossz szokásoktól  érdemes lesz elválni! A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyeknek kedvező lesz a hét eleje – teremtő lehetőségekkel éljetek!  (A Hold a Mérleg jegyében jár, október 7-én lép át a Skorpió vizes jegyébe.)

A Halál XIII.
A marsikus  rezgések nagy tetterővel áldanak – most elakadt dolgaidban is nagyot haladhatsz, tettekre fel, ne késlekedj. Elengedésnek is jó ideje lehet – a Nap rezgése fénnyel tölti meg tudatodat – láthatod ki az, mi az ami hozzád tartozik, s kivel, mivel nincs már dolgod. Tarot opciókkal segíthetek a döntéshelyzetekben.
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
A kertgondozás, olvasás remek időtöltést lehet – de nagymosásba is kezdhetsz.  Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  Az édességkedvelőknek az almáspite remek desszert lehet – vegáknak a gombapörkölt finom vacsi ajánlat.  A fodrászodat érdemes meglátogatni – hajmosásra-festésre jó az időtér energetikája – de masszásra, bőrápolásra, és kozmetikára is remek. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek rámosolyoghat a szerencse a hét közepében – kreatív gondolatokkal legyetek.  (A Hold a Skorpió jegyében jár, október 9-én, szombaton lép át a tüzes Nyilas jegyébe.)

A Ítélet XX.
A Vénusz-Holdban meditációra legjobb lesz a hétvége energiája – szellemi vezetőidtől remek ötleteket kaphatsz nagyobb terveidhez – megvilágosodsz, megérted az  összefüggéseket. Remek ötletekkel gazdagodhatsz a feladatmegoldásokhoz. Ha babát szeretnétek a hétvége igencsak alkalmas rezgésekkel segíthet, áldásos lehetőségben – a többi már csak rajtatok múlik! Önelemezésre is jó ezen időszak. Sorselemzéssel várlak benneteket – tarot előretekintéssel.
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
A természeti séta kellemes program lehet, – de masszázsra is remek a hét vége energetikája. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Ma akár tarthattok ‘szőlőnapot’ is – nemcsak méregtelenítő, de szuper vitaminforrás is egyben.  Hajmosásra is jó időben leszel a hétvégében, de a kozmetikusodat és a masszőrödet is igénybe veheted – dinamikus energiákkal áldanak az égiek. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyeknek kedvez a hétvége időtere – lelkes, pozitív energiákkal töltekezzetek.  (A Hold a Nyilas jegyében jár, október 11-én, hétfőn lép át a Bak földies jegyébe.)

Vigyázzatok a közlekedésben az őszi időben –  önuralommal legyetek jelen a Merkúr-Marsban. Fogyasszatok minél több folyadékot, tiszta vizet, ásványvizet, vagy akár nyugtató macskagyökér teát. Mozogjatok, sportoljatok, az immunrendszereteket erősítsétek – a megfázás veszélyes időben.
A Jupiter energiák az előrelépést támogatják minden sorsdolgodban.
Az angyalmágiában Uriel arkangyal segíthet neked az új kezdetekben – szertartásmágiában is kérheted figyelmes jelenlétét a mindennapi életedben.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba. Az ülés alatt használok ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást.
A vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is.

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum

energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk, foglalkozások, terápiák
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu