Virágvasárnap – barkaszentelés

A nagyhét kezdete

“Reménységből élők sokkal messzebbre látnak, szeretetből élők sokkal mélyebbre látnak. Hitből élők mindent más színben látnak.” – Lothar Zenetti.

Ebben az évben a Húsvéti ünnepkör március 24-én, Virágvasárnappal veszi kezdetét. Nagypéntek: március 29-én, Nagyszombat: március 30-án,  Húsvét vasárnap: március 31-én, Húsvét hétfő: április 1-én lesz.
Barkaszentelés a nagyhét ünnepélyes megnyitása:
https://asajah.hu/barkaszenteles-a-husveti-unnepkor-megnyitasa/


Húsvét a megtisztulás és a megújulás időszaka.
Virágvasárnap – a Nagyhét ünnepélyes megnyitása, amely Jézus szenvedésén és kereszthalálán keresztül a feltámadásának ünnepére, húsvétra vezet el minket. Virágvasárnap Jézus Jeruzsálembe való bevonulásáról emlékezünk.
Nagycsütörtök – a gyász napja. Az utolsó vacsora napja, amikor Jézus a Gecsemáné kertben búcsút vett tanítványaitól és felkészült az áldozatra.
Nagypéntek – Tudatunk tisztulóban, lelkünk befogadásra készen.
NagyszombatMária Magdolna, az Angyalok királynőjének energiáját üdvözölhetjük, hogy segítsen bennünket az elengedés folyamatában.
Húsvét vasárnap – A tiszta hit befogadása tölti el reménykedő szívünket.
Húsvét hétfő – szívük békében – Isten végtelen kegyelmet áraszt le ránk.

A szenthét üzenete: Tartsd távol magad a panaszkodóktól, törekedj a szellemi-lelki fejlődésedre: meditálj.  Felveheted a kapcsolatot égi vezetőiddel is. Vedd körbe magad szeretteiddel – és szenteld ezt a csodás ünnepet a családi harmóniára. Küldj szeretetenergiát rég nem látott rokonaidnak, ismerőseidnek – és adj hálát azért, hogy élsz és csodás áldásokban részesülsz.
A húsvéti szimbólumai: https://asajah.hu/husvetban-2/


Engedd el a félelmeidet, és építsd szeretetből emberi kapcsolataidat. Higgy jobban önmagadban és a teremtő Gondviselésben. Szabadulj meg attól, amire már nincs szükséged, csinálj helyet az újnak. Engedd, hogy az energiák akadálymentesen áramoljanak hozzád – tégy rendet az életedben – hogy szerencsés, boldog életet élhess.
Szeretettel ajánlom az ezoterikus Hölgyeknek a szívcsakra tisztítást, az otthonodra a fehér mágiás angyalos behangolást. Érdeklődni a részletekről nálam lehet.  Díszítsd, szépítsd az otthonodat és a lelkedet.
https://www.youtube.com/watch?v=xsKJvWJFs0o

A Húsvét a legrégibb keresztény ünnep és egyúttal a legjelentősebb is az egyházi év ünnepeinek sorában. A jó győzelme a rossz felett, a szeretet győzelme a gyűlölet felett. Most és Mindörökké Isten a Világmindenségből szeretettel tekint ránk.
Áldott szép ünnepet kívánok szeretettel, Mindenkinek!Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu