Kezdődik a Nagyhét!

H   e   t   i     t   a   r  o   t
március 25-től március 31-ig.

Teliholdas hetünk lesz: Március 25-én a Mérleg teliholdat üdvözölhetjük. https://asajah.hu/teremts-egyensulyt-a-lelkedben/
Vénusz-Mars-Jupiter-Uránusz energiák uralják a téridőt. Húsvétban járunk – elkezdődött a Nagyhét.
Az elengedésnek kedvező  napok jönnek. szabadulj fel, szabadulj meg a nehéz lehúzó programjaidtól, a régi rossz szokásoktól, a jelenlevő energiák a tisztításnak és a méregtelenítésnek is kedveznek – szabadítsd fel a lelkedet, hozd magad harmóniába a szent ünnepre. https://asajah.hu/egy-varazs-idoszak-veszi-kezdetet/


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Remek programnak ígérkezhet a növényápolás, színház program – hasznos a szellőztetés. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. Legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Étkezzetek rendszeresen – különösen figyeljetek oda, hogy csak adalékmentes ételeket fogyasszatok. Bőrápolásra, kozmetikára, hajmosásra, tisztító és fogyókúra elkezdésére kitűnő lesz a hét elejének energetikai tere – a fogorvosi vizitet kedvezően kedden megejtheted. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyeknek szerencsés napja jönnek – legyetek éberek!  (A Hold a Mérleg jegyében jár, március 27-én, szerdán 10:02-kor lép át a Skorpió vizes jegyébe.)
A Válaszutak VI. – Igaz szívből hozott szabad döntés.
Intenzív, érzelmes mérleg energiákkal indul a hét eleje. A nagy beszélgetéseknek is kedvez a téridő. Töltsetek minőségi időt szeretteitekkel. Legyetek figyelmesek egymással. Szenteljetek minőségi időt szeretteitekkel – töltekezzetek többet a szabadban, a természetben. Válaszutaknál a Kazanlár-tarot a legjobb tanácsadó – jelentkezz be hozzám egy szeánszra.

A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Kitűnő időtöltést lehet a meditáció, vagy az olvasás – hasznos a nagymosás.  Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a ne mi szerveket. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  Igyatok elegendő folyadékot: forrásvizet, ásványvizet, tiszta vizet, teát, vagy gyógyteákat. A tisztító és fogyó kúrát sikeresen tovább folytathatod, Bőrápolásra, kozmetikára remek lesz az alkalom, a hajvágást azonban ha csak teheted halaszd el, mert korpa- és csomóshaj kialakulásához vezethet. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek kedvező napjai lehetnek – ragadjátok meg a jó lehetőségeket!  (A Hold a Skorpió jegyében jár, március 29-én, pénteken 20:51-kor lép át a Nyilas tűz jegyébe.)
A Nap XIX. – Tiszta gondolatokkal a jövő felé.
Tervezésre-cselekvésre, céljaink megvalósításra remek lesz a hét közepének időtere a jelenlevő vénuszi-jupiteri-uránuszi rezgésekben. Meditációban érdemes felvenni a kapcsolatot lelki-szellemi vezetőinkkel – lecsendesedve hasznos égi sugallatokat kaphatunk. Kapcsolat tisztítással, energetikai oldással szeretettel várom a Hölgyeket – kérj időpontot, egyeztess velem.

A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Szuper program lehet a hegyvidéki túra – hasznos a lazító masszázs. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Erősítsétek az immunrendszereteket friss zöld salátával, gyümölcsökkel. A tisztító és fogyókúrád ne hagyd abba, fő a kitartás. Hajvágásra a péntek nem jó lesz, hajmosásra a szombat-vasárnap viszont remek. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – legyetek figyelmesek! (A Hold a Nyilas jegyében jár, április 1-én, hétfőn 6:05-kor lép át a Bak föld jegyébe.)
A Mágus I. – Teremts, vizualizálj.
Csodás álomüzeneteket kaphatunk égi segítőinktől – érdemes feljegyezni és éber állapotban Gábriel arkangyal társaságában azt megfejteni – az álomnaplód kéznél legyen. Elengedésnek és komfortzóna elhagyásának is jó ideje lesz. Csinálj, végezz, tégy cselekedj valamit nagyszerűt, valami újat, valami rendhagyót, ami a lelkednek kedves a nyilas energiákban.Jövőbenéző tarot-elemzéssel is kereshettek – negyedéves, éves elemzésre lehet regisztrálni.


A héten jelenlevő kreatív energiákban a karma-oldásra is kedvez az időtér. A félreértéseket és az elértéseket is lehet most átbeszélni – a helyzet tisztázásra remek időben lehetsz. Hívd Raquel arkangyalt, a megbocsátásban lehet nagy segítségedre – imagináld őt – angyalszertartásban.
Ezoterikus foglalkozásra ezen a héten is szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam: https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu