Pozitív élményekkel töltekezzetek!

H   E   T   I       T   A   R   O   T
Október 24-től október 30-ig.

Újholdas hetünk lesz!
Már a Skorpió havában járunk, a Plútó erejével átalakíthatunk.
http://asajah.hu/a-nap-jegyet-valt-3/
Figyelj oda felmerülő gondolataidra, és jegyezd le őket – csodás áldásos üzenetek érkezhetnek hozzád szellemi-lelki vezetőidtől. Ezen a héten a Skorpió újholdat üdvözölhetjük – lélekgyógyításra is csodás energiákat kapunk.

“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’:

A Végítélet XX. – Megtisztulás- felszabadulás ideje.
A Szaturnusz elindul égi útján. Sorsbolygónk aktívba vált ezen a héten. A sorsátíró, nagy beszélgetések ideje lesz a hét elejének energetikai tere a Merkúr-Hold rezgésekben. Kedden a Skorpió újholdat üdvözölhetjük.
http://asajah.hu/uj-ciklus-indul/

Ez az igazán spirituális újhold kedvez mindenféle ezoterikus tevékenységnek: jóslásnak, lelki meditációknak, angyalimáknak. A jelenlevő Hold-Uránusz-Szaturnusz energiák segítenek a lelki tisztításban, a karmaoldásban és a lehúzó minták elengedésében is. Elengedő, teremtő terápiákkal, várlak szeretettel.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Remek program lehet az olvasás, vagy a meditáció. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Egyétek bátran a mennyei idény gyümölcsöket: körte, alma, szilva, szőlő. A Kedd, szerda hajvágásra kedvezőtlen, viszont kozmetikára, bőrápolásra, tisztító, fogyó kúra elkezdésére kiválóan alkalmas lesz.  A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyűeknek számára szerencsés lehet – vegyétek észre a jó lehetőségeket! (A Hold a Skorpió jegyében jár, október 27-én, csütörtökön lép át a Nyilas tűz jegyébe.)

A Remete IX. – Találd meg a belső fényedet.
A meditációra remek lehet a hét közepe – a Merkúr-Mars-Plútó rezgésekben –  ismerkedj a lelkeddel. Emlékezz a leszületési életfeladatodra, és integráld be sorsod tanításait. Fejlődj, tisztulj, növekedj, gyógyítsd magad. Lélekgyógyításra remek időben lehetsz, a jelenlevő Jupiter-Halak találkozó segíthet ebben.  Felsőbbrendű én angyalos gyógyító meditációkkal is kereshettek.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Remek program lehet a  hegyvidéki túra, a masszázs szuper időtöltésnek ígérkezhet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Fogyasszatok minél több folyadékot – kerüljétek a cukros üdítőket! A kozmetikusodat és a masszőrödet is bátran felkeresheted – hajmosásra is a legjobb időben lehetsz. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyűeknek számára szerencsés lehet – vegyétek észre a jó lehetőségeket!  (A Hold a Nyilas jegyében jár, október 29-én, szombaton lép át a Bak föld jegyébe.)

 A Világ XXI. – Célok meghatározása – jó fordulat, kiteljesedés
A Bak-Hold megvilágosíthat abban, hogyan tervezd tovább az életed. Hallgass a belső hangodra: hasznos és jó ötleteid születhetnek. Kedvez az időtér a nagy beszélgetéseknek is. A Mars intenzív cselekvő energiákkal áld meg – lendületet adhat céljaid elérésében.  Előretekintő tarot -elemzéssel, égi útmutatóval segíthetek – jelentkezz be hozzám negyedéves tarot elemzésre.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
A séta, a bőrápolás kellemes program lehet. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Fogyasszatok friss salátákat a főétkezésekhez – szuper vitaminforrás. Regeneráló masszázsra, kozmetikára, bőrápolásra, hajmosásra a legjobb időben lehetsz a hétvégében. A Halak, a Bika, a Skorpió és a Szűz napjegyűeknek kedvezően alakulhat – hacsak nincsenek büntiben!  (A Hold a Bak jegyében jár, október 31-én, hétfőn lép át a Vízöntő levegő jegyébe.)

Teremtő gondolataiddal őrizd meg a hitedet, tervezd át az életed. A Mars erejét használhatod arra is, hogy nyíltan és egyenesen kiállj önmagadért és vágyaidért, a Plútót pedig arra, hogy felülírd a megfelelési kényszered – a Szaturnusz új sorsdöntő lépésekre sarkall – gondolkozz újszerűen, tégy meg mindent a pozitív változásokért.
Vasárnap már a téli időszámításba járunk – a Mars is lassan hátrálásba kezd. Figyeljetek oda a testi-lelki egészségetekre, erősítsétek az immunrendszereteket: friss levegő, napfény, sport, egészséges táplálkozás.  Pozitív élményekkel töltekezzetek.
Ha egyedül nem megy rezgésszint emelésre várlak benneteket – órás programban.

Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu