Sorsdöntős, sorsfordítós időben

H e t i   t a r o t
október 7-től október 13-ig.

Radikális változások kezdődnek el a hatalmas erejű, marsikus-plútói energiákban, ami kiterjed az őszi-téli időszakra is. Most a változtatások előszobájában járunk: lebomlik valami régi, és születőben valami új – mindez sorszerű és elkerülhetetlen. Békében légy hálás, lelked bölcsessége mutatja a jó utat. A tevésnek jött el az ideje. Ösztönözd magad a cselekvésre. A legjobb mantra, ezen időszakra: „Kreatív ötleteimmel, hálával és hitem erejével megvalósítom az új jövőmet!”


„A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje (hétfő, kedd) tűz elem minőségben lesz.
A hegyvidéki túra kellemes időtöltés lehet – egészséges és hasznos a lazító masszázs. Nem ajánlatos műteni az eret és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Friss-zamatos idény gyümölcsöket egyetek: szőlő, szilva, alma, körte – akár gyümölcs salinak is remek lehet. Regeneráló-erősítő masszázsra, bőrápolásra, kozmetikára, hajmosásra remek időben vagy. A Vízöntő, Kos, Oroszlán és a Mérleg napjegyeknek kedvező fordulat jöhet – maradjatok optimisták! A Hold a Nyilasban jár, október 9-én, szerdán 11:38-kor lép át a Bak föld jegyébe.
A Pápa V. – Istennel való kapcsolódás, hit és bizalom.
A vénuszi-marsikus energiák szenvedélyt gerjesztenek – vigyázat a féltékenységgel – kerüljétek haragos oktalan vitákat. A kapcsolat építésre, hangolásra- harmonizálásra törekedjetek, ne a rombolásra. A jelenlevő jupiteri-merkúri időtérben pozitív magabiztossággal építhetjük az életünket. A tudatosan meghozott jó döntések visznek csak előre! Mélyedj el magadban, hangolódj a felsőbbrendű énedre. Békülést segítő energiákkal várom a hölgyeket – szerelmi jóslást is vállalok, kapcsolat tisztítást, személyre szóló párkapcsolati tanácsadást.


A hét közepe (szerda, csütörtök) föld elem minőségben lesz.
Kellemes program lehet a zenehallgatás, koncert – hasznos a lakás-pince szellőztetés. Nem ajánlatos műteni a tüdőt és a légcsövet.  A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek.  Igyatok gyógyteákat – nekem a homoktövis-tea lett az új kedvencem. A kozmetikusodat és a körmösödet is felkeresheted, szépítkezhetsz. Az Oroszlán, Vízöntő, a Mérleg és a Kos napjegyeknek kedvező lehet a hét közepének időtere – legyetek figyelmesek! A Hold a Bakban jár, október 11-én, pénteken 11:38-kor lép át a Vízöntő levegő jegyébe.
A Mértékletesség XIV. – Harmónia,egyensúly.
Az Ikrekben levő Jupiter hátráló-tolató mozgásba vált. A rendezetlen múlt visszaköszön – most ideje lesz a helyes sorslépésnek, a rendbetevésnek. Ahol rossz döntést hoztál, most eljött a jóvátétel ideje. Angyalos segítséget is kérhetsz hozzá – használd eredendő spirituális, kreatív erődet. Előretekintő sorsikus jövőbenéző tarot-elemzéssel várlak – előre egyeztetéssel online is lehet.

A hét vége (péntek, szombat, vasárnap) levegő elem minőségben lesz.
Bármilyen művészeti program remek kikapcsolódás lehet – a természetben járás is csodás esemény az őszi időben. Nem ajánlatos műteni a visszeret és a lábszárat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. A friss salátákat megspékelhetitek zamatos sajttal, dióval – akár estebédhez is remek lehet. Kozmetikára, regeneráló, erősítő masszázsra kedvező lesz a hét vége – hajfestésre, hajmosásra a szombat-vasárnap jó lesz. A Kos, az Ikrek, a Halak és a Nyilas napjegyeknek nagy szerencséje lehet – vedd észre a jó lehetőségeket! A Hold a Vízöntőben jár, október 13-án, vasárnap 21:55-kor lép át a Halak vizes jegyébe.
Az Ítélet XX. – Átalakulás, újjászületés – égi segítség érkezhet.
Szombaton a Plútó (az átalakulás bolygója) direktbe vált – felgyorsulnak az események. Ébredj fel: nézz szembe a kihívással, használd bátor, céltudatos erődet. A plútói-merkúri energiák feszültséget generálhatnak a hétvégében. Tereld a gondolataidat a jó dolgok felé: tudatosan engedd el a méltánytalan rosszat. Összpontosíts a céljaidra – és maradj továbbra is pozitív sorsteremtő kedvedben. Engedd el a negatív blokkoló energiákat, mert csak rombolásra késztetnek. Önismereti tanácsadó-foglalkozásra is jelentkezhetsz hozzám – oldás, blokkoldás is a program része.


A jelenlevő energiák a tudatos sorsteremtésre ösztönözve inspirálnak a helyes döntésekre. A téridő a megújítást segítő cselekvésnek is kedvez.
Kapcsolódhatsz meditációdba a felsőbb erőkhöz – élni tanító-segítő üzeneteket közvetítenek. https://asajah.hu/szellemi-vezetoink-osi-segitoink/
A lelki dolgaink megértésének, tisztázásnak, megbeszélésének kedvez a hétvége időtere: békülni, megbocsátani most jobban lehet. Kérd őrangyalod segítségét a nagy beszélgetésekhez – Felsőbbrendű Én gyógyító angyalos meditációval is kereshetsz.
Ha elakadtál a sorsteremtésben, elfogyott az erőd, kilátástalannak látod-érzed a helyzetet keress meg angyalos stúdiómba, egy szertartás keretében égiektől kérhetünk segítséget. Várom az ezoterikus hölgyeket ‘hadó-szeánszra’ is – érdeklődj a részletekről nálam.

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten.
Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

2002 óta  foglalkozom spirituális ezotériával – Előző életből hozott okkult és misztikus tudással születtem.
Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.

Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tanítások, megosztások a facebook profiloldalamon  – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus foglalkozások:
https://asajah.hu/ezoterikus-foglalkozasok-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu