A heted teremtő mágiákkal tervezheted!

H E T I   T A R O T!
Április 26-tól május 2-ig

„A keréknek forgás a törvénye: a felszálló fázis mindig alámerülés követi. Vigyázz, hogy el ne kapjon a diadal mámora – s akkor nem kaphat el az alámerülés sodra sem!” – Szepes Mária

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem mindent ’tisztán hallottam’. Teliholdas hetünk lesz! Kulcsszavak a békülés, a harag elengedés. A szépségre, a harmóniára, az egyensúlyra törekedj. Áld meg, szenteld meg minden lépésedet –  felelősséggel, sorsépítő megoldásokkal cselekedj!

A Csillag XVII.  – A telihold kopogtat – engedd be!
https://asajah.hu/rozsaszin-hold-a-skorpioban/
A Vénusz-Merkúr együttállás a Bikában termékeny napokat hozhat: megérzéseid felerősödhetnek, hallgass a belső hangodra.
Kedden Telihold érkezik a Skorpióba jegyébe. Célmegvalósításra kedvező energiákat kaphatunk az égiektől – légy kreatív, csinálj valami hasznosat te is! Érdemes spirituális dolgokkal foglalkozni – elmélyedni a gondolataidban, belső sugallataidban.
A hét eleje víz elem minőségben lesz. Kellemes időtöltés lehet a vízparti séta – de akár nagymosást is tervezhetsz. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A herbatea remek szomjoltó gyógytea – fogyaszthatjátok hűtve is, ha úgy szeretitek. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. Az időtér kedvez a hajmosásnak, a hajfestésnek, a bőrápolásnak, és a kozmetikázásnak – hajat vágatni most nem érdemes. A szerdai nap a legjobb a fogyó és tisztítókúra elkezdésére. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek – teremtsétek meg a szerencsétek! (A Hold a Skorpió jegyébe jár, majd csütörtökön lép át a tüzes Nyilas jegyébe.)

A Nap XIX.Szellemi fejlődést hoz a hét közepe.
Felerősödnek a gyógyulást segítő rezgések – szellemi, fizikai gyógyulásodra koncentrálj! – a szellemszintú energeikai kezeléseknek nagyobb ereje lesz. A pénteki Nap–Uránusz találkozó a korlátaid átlépésében lehet segítségedre. Gondold  másképpen, gondold máshogyan, gondold merészebben…megokosodva cselekedj.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz. Jó program lehet minden szabadtéri foglalkozást, avagy a vásárlás! A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Egyetek sok vitaminban gazdag zöldséget, és gyümölcsöt – a sláger most a mandarin lett. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. Kozmetikázásra, hajmosásra remek időben leszel – a kedvenc arcpakolásodat is felteheted – szépülni, fiatalodni érdemes lesz! A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre! (A Hold a Nyilas jegyében lesz, majd szombaton lép át a földies Bak jegyébe.)

A Diadalszekér VII.Érzelmi anyagi dolgaidat rendezd!
Családi dolgokat lehet helyretenni, megbeszélni a Nap-Hold kapcsolatban. Előreléphetsz anyagi, érzelmi sorsdolgokban.
A Nap-Uránusz együttállás a Bikában jó, hasznos ötleteket, megvilágosodásokat hoz majd: megoldatlan, problémás helyzeteidet feloldhatod vele.
A hét vége föld elem minőségben lesz.  A legjobb szórakozás lehet a városnézés, vagy bármilyen ízléses kulturális program. A legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok, sók lesznek.  Méregteleníteni a zöld salátákkal lehet – válaszd a kedvencedet. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. Masszázsra, kozmetikára, bőr, köröm és lábápolásra a föld elem a legjobb időpontot adja neked. A Halak, a Bika, a Szűz, és a Skorpió napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek, ha pozitívan álltok hozzá az eseményekhez. (A Hold a Bak jegyében jár, majd hétfőn lép át a levegős Vízöntő jegyébe.)


Az égiek veled, bízz a megérzéseidben és a belső hangodban. Rendezd problémás ügyeidet, kapcsolataidat – hozd egy magasabb lélekszintre párkapcsolatodat – lépj, cselekedj! Tágítsd a tudásod, Építsd egy szebb, egy jobb világot magadnak – légy kreatív sorsteremtő, élj minőségibb, spirituálisabb életet. Érzelmi problémáidra a héten Jeremiel arkangyalt idézheted, energetikai blokkoldásra Raziel arkangyalt kérheted.

Ha tanácsra van szükséged, elakadnál életed bármelyik területén bátran keress meg – szeretettel várom az ezoterikus hölgyeket egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is.

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelmi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu