A jövőtervezés idejében

H  e t  i     t  a  r  o  t
október 9-től október 15-ig.

A Vénusz, a Mars és a Szaturnusz rezgése uralja a hetet. E csodás magas energiákkal  teremthetjük most életünk. A hét végén pedig az újhold erejével is  emelhetjük teremtésünket.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A NAP XIX. – Cselekvés, aktivitás,tisztánlátás, önirányítás.
Csodás megújulást hozó energiákkal kezdődik a hét eleje az Oroszlán-holdban. Teremtő energiákkal nagy lendülettel lehet most megvalósítani dolgokat. Kapcsolódj az intenzív marsikus energiákhoz, és kezd el teremteni a sorsodat: aktív résztvevője lehetsz életednek. Új élet teremtő programozással várom a meditálni vágyókat – angyalos stúdiómba.
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
A családdal eltöltött idő kedves program lehet – a színház, a mozi remek szórakozás. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet.  Legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Tisztító- és fogyó kúrára elkezdésére remek időben lehetsz – kozmetikára, bőrápolásra hajmosásra és vágásra is kedvező energiák hatnak. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyűeknek szerencséje lehet a hét elejében – legyetek figyelmesek.  (A Hold az Oroszlán jegyében jár, október 10-én, kedden 14:01-kor lép át a Szűz földies jegyébe.)

Az IGAZSÁG XIII. – Felelősségvállalás a döntéseinkért.
Tisztázó beszélgetéseknek kedvez a hét közepe – de önvizsgálatnak is van jó ideje. Kapcsolati harmonizálásnak kedveznek a jelenlevő vénuszi energia. Új ötleteink is születhetnek egy-egy dologban, helyzetben a szaturnuszi rezgésekben. Meditálni, a felsőbb világhoz kapcsolódni kedvező időszak lesz. Tudatosan is készülhetsz a jövőre: előretekintő tarot-égi útmutatóval segíthetek, ha felkeresel.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Az lakásdekorálás szuper időtöltés lehet – az őszi nagytakarítást is elvégezheted. Nem ajánlatos műteni a belet, a lépet és az emésztőszerveket.  Legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Kozmetikára, bőrápolásra, hajvágásra kitűnő az alkalom, a tisztító- és fogyó kúrádat is tovább folytathatod. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre! (A Hold a Szűz jegyében jár, október 13-án, pénteken 2:22-kor lép át a Mérleg levegő jegyébe.)


A CSILLAG XVII. – Hosszú távú dolgokkal, távlatokkal való foglalkozás.
Bölcs, okos sorsdöntéseket hozhatunk a hétvége erőterében a marsikus-szaturnuszi rezgésekben. Megbocsátani, békülni való napok jönnek. Angyalmágiának is kedvező lesz a szombaton beköszönő Mérleg újholdban. Új termek készítésére remek az alkalom – de hosszútávú tervek megbeszélésére is jó nap lesz az újhold. Oldásra, blokkoldásra várom azokat, akik megrekedtek.
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Remek program lehet a természetben járás, bármilyen művészeti program.  Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket.  Legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Bőrápolásra, kozmetikára, hajmosásra kedvező napok lesznek a hétvégében – fogorvosi vizitre a legjobb lesz a péntek. Vasárnap a masszőrödet is felkeresheted. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyűeknek kedvező lehet a hét végének energetikai tere – hacsak nincsenek büntiben! (A Hold a Mérleg jegyében jár, október 15-én, vasárnap 13:04-kor lép át a Skorpió vizes jegyébe.)

Ha életed teremtője szeretnél lenni, csakis a pozitív dolgokra összpontosítsd gondolataidat. .A rossz gondolatok elveszik az erődet, a jók megsokszorozzák – forgass pozitív gondolatokat a fejedben. Vigyázz: minél többet kritizálsz másokat, annyiszor több energetikai blokkot kapsz. Inkább dicsérj, inspirálj, motiválj – segíts másoknak… légy tudatosabb.
A héten sokan találhatnak társukra, párjukra – a már meglévő kapcsolódások új erőre kaphatnak, megerősödhetnek. Chamuel arkangyal segíti a lélektársak egymásra találását, A házasságban élők Hániel arkangyalt hívhatják. A párkapcsolat nagy tantó – egy tükör – megmutatja hol tartasz az önmunkádban.
https://asajah.hu/nehany-apro-otlet/
Szentelj minőségi időt szeretetteidnek – hozzatok létre új közös szép emlékeket. Élni csakis szívből érdemes.


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu