A megemlékezés hetében

H  e  t  i   t a  r  o  t
október 30-tól november 5-ig.

Nap-Mars-Merkúr hármasa uralja az eget. Elhunyt szeretteinkre emlékezünk ezen a héten.

“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Halál XIII – Elengedés – újrakezdés, megújulás.
Elengedésnek kedveznek a hét eleji napok – most könnyebben el lehet engedni olyan gondolatokat, amelyek korlátoznak, akadályoznak a jövőteremtésben. Termékeny, kreatív alkotó energiák hatnak az uránuszi-vénuszi rezgésekkel. Kapcsolati szint emelkedésnek, megújításnak is kedveznek. Párkapcsolat elemzéssel, szerelmi jóslással, kapcsolati tisztítással, és személyre szóló kapcsolati tanácsadással is kereshettek.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Szórakoztató kikapcsolódás lehet az olvasás – hasznos a frissítő szellőztetés. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a zsírok, olajok lesznek. Kedvező időszak fogyó- és tisztítókúra elkezdésére, de bőrápolásra, kozmetikára is kitűnő időben vagy, a fogorvosi vizitet kedden sikeresen megejtheted. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre! A Hold az Ikrek jegyében jár, november 1-én, szerdán 22:30-kor lép át a Rák vizes jegyébe.)


A Hold XVIII. – Sejtelmes, rejtelmes energiákban.
A  hét közepében levő neptunuszi energiák a lelki megbeszéléseknek is jó lehetőséget adnak. Vékonyodik a fátyol – a jelenlevő plútói energiákban lelkileg-érzelmileg közelebb kerülünk elhunyt szeretteinkhez. A Mindenszentek és a Halottak Napja a Fény hazába emelő szertartásnak és a halott kommunikációnak is kedvez – ha szeretnél jelentkezni a szeánszra, szeretettel várlak ezoterikus stúdiómba.
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
A család-rokon látogatás örömteli esemény lehet – a nagymosás pedig igencsak hasznos tevékenység. Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A fogyó-tisztító kúrád tovább folytathatod, hajmosásra és kozmetikára jó lesz az időtér energetikája, a szerdai nap fogorvosi vizitre kedvező lesz. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűeknek kedvező napjai jönnek – használjátok ki a jó lehetőségeket!  (A Hold a Rák jegyében jár, november 4-én, szombaton 8:20-kor lép át az Oroszlán tüzes jegyébe.)


Az Erő XI. – Tudd a célodat és kövesd.
Az előrelépés ideje jön el az oroszlán-holdban: vége az elodázásnak, nézz szembe a feladataiddal és fizikai cselekvő energiákkal szívtudatossággal, érdemben cselekedj. Megfontolt erővel fókuszálj a célodra, az Univerzum a segítségedre lesz.
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Lélekemelő lehet mindenféle családi program, amit szeretteiddel tölthetsz el. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Bőrápolásra, hajmosásra, vágásra kedvező lesz a hétvége, a fogyó-tisztító kúrádat is tovább folytathatod. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyűeknek sikeres lehet a hétvége erőtere – legyek kreatívok!  (A Hold az Oroszlán jegyében jár, november 6-án, hétfőn 20:38-kor lép át a Szűz föld jegyébe.)

Jupiter-Kos rezgések már a jövőtervezésre inspirálnak. Hatalmas lendülettel léphetsz a tettek mezejére. Egészséges önbizalommal, céltudatos akarattal sokra viszed. Motiváld és inspiráld magad – csodás személyre szóló mantrákkal is kereshettek.
Uriel arkangyal segíti a hosszútávú terveidet – imagináld őt angyal szertartásban. Az őrangyal inkorponálást is szeretettel ajánlom, csodás éber égi útmutatással ajándékoz meg.
November 4-én Tízmilliószoros napunk lesz. Új sorskör indul – haladj előre a saját ritmusodban. Erős, kreatív, céltudatos energiákkal áldanak az égiek – vezetnek, óvnak, utat mutatnak.

Csodás megtapasztalásokat kívánok Mindenkinek!


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten.
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
http://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni gyere hozzám angyalozni: http://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
http://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
http://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
http://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
http://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
http://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
http://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu