A cselekvés hetében

H  e  t  i    t  a  r  o  t
november 6-tól november 12-ig.

A szaturnuszi sorsikus teremtő időben a Merkúr és a Plútó ereje is bennünket támogat. Lelkesítsd, inspiráld és motiváld magad.
Tégy olyan dolgokat, amivel a lelked emelheted: örömteli dolgokkal töltekezz. Engedd el a lehúzó rezgéseket, és tartsd, emeld az energetikai szinted. Töltsd az idődet azokkal akiket a legjobban szeretsz.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

Az Erő XI.  – szenvedélyes lelkesedés.
A nagy beszélgetések ideje jön el a vénuszi-plútói-neptunuszi rezgésekben a hét elejében. Jobban rá tudsz hangolódni a dolgokra, és tudatos felismerések erejével bölcsebb döntéseket hozhatsz, felfelé változtathatsz. Párkapcsolati, kapcsolati hangolásra, harmonizálásnak jó ideje lesz.  Újítsd meg, tisztítsd meg kapcsolódásaidat. Oldással, blokkoldással szeretettel várlak, ha negatívenergiákat tapasztalsz, keress fel.
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a barkácsolás – hasznos a takarítás. Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. Legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok, sók lesznek. Bőrápolásra, kozmetikára, tisztító-fogyókúrára, hajvágásra,hajmosásra remek időben lehetsz.  A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyűeknek sorsajándékot hozhat a hét eleje – kapcsolódjatok a jó lehetőségekhez. (A Hold az Szűz jegyében jár, november 9-én, csütörtökön 9:00-kor lép át a Mérleg levegő jegyébe.)

A Mértékletesség XIV. – türelem, harmónia.
A hét közepe kedvez a problémamegoldó beszélgetéseknek – empátiával, türelemmel közeledj a mérleg holdban. Hajnali üzenetálmaink sokat is segítenek –  velük az égiek üzennek, az álomnaplód kéznél legyen. Cselekvő energiákkal indulj el az álmaid felé. Itt az idő: ne várj tovább, tettekkel tegyél azért, hogy megvalósítsd a terveidet. Csakra-aura hangolással kereshettek – energiafeltöltéssel várlak benneteket.
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Szórakoztató kikapcsolódás lehet a természetben járás. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a zsírok, olajok lesznek. A fogyó- és tisztítókúrád tovább folytathatod, kozmetikára, bőrápolásra, hajmosásra és fogorvosi vizitre kedvező idő lesz,  A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyűeknek kedvező lehetőségei adódhatnak – hacsak nincsenek büntiben.  (A Hold a Mérleg jegyében jár, november 11-én, szombaton 19:39-kor lép át a Skorpió vizes jegyébe.)

A Világ XXI. – célok meghatározása – haladás.
Új gondolatokkal, új tervekkel üzen az uránuszi energia – a marsikus időtér az elengedésnek is kedvez. A jelenlevő jupiteri rezgések  a felsőbb világokhoz kapcsolódásnak kedveznek. A  hétvége energetikai terében – érdemes felvenni a kapcsolatot szellemi, lelki vezetőiddel. Elengedő fehér mágiás oldással is is segíthetek, ha felkeresel.
A hét vége víz elem minőségben lesz.
Az olvasás remek időtöltést lehet – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A kozmetikusodat bátran felkeresheted, hajmosásra és fogorvosi vizitre jó nap lesz, a hajvágást inkább halaszd el, mert korpa- és csomóshaj kialakulásához vezethet. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyűeknek szerencsés lehet a hét végének időtere – vegyétek észre! (A Hold a Skorpió jegyében jár, november 14-én, kedden 3:23-kor lép át a Nyilas tűz jegyébe.)

Ez a hét a sikeres, tudatos életútra lépésnek kedvez.  Gábriel arkangyal a cselekvés angyala, szólítsd őt, ha a tettek mezejére lépnél – mutatja az utat, jó tanácsokkal ajándékoz meg – imagináld angyalszertartásban.

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu