A Mikulás hetében!

H  e  t  i    t  a  r  o  t
december 4-től december 10-ig.

A csodás adventi lélekemelő időben a marsikus-nap energiák a spirituális gyakorlatokra, lélekfejlesztő munkának adnak majd jó alkalmat. Lélekwellnesre várom szeretettel ezen a héten a spirituális Hölgyet!


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Nap XIX.  – családi-lelki programok.
Családi, érzelmi dolgaink át- és megbeszéléseknek lehet jó ideje a hét első napjaiban a Hold-Merkúr-Jupiter rezgésekben. Elengedésre is jó az időpont – engedd el a régi lejárt hitrendszered és nézd az életedre friss, új pozitív hittel. Törekedj a külső-belső harmóniára. Hálaimára kedvező napok vannak, hívd az őrangyalodat magad mellé minden nap. Oldással, blokkoldással, kapcsolatok lélekszintre hangolásával is kereshettek.
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
Az ünnepi készülődés a legjobb kikapcsolódás lehet – hasznos a takarítás. Nem ajánlatos műteni a beleket és az emésztő rendszert Legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  Tisztító-és fogyókúra elkezdésére remek időpont a hét elejének energetikai tere. Hajvágásra is kitűnő az időpont, és a kozmetikusodat is felekeresheted. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek kedvező lehet a hét eleje – vegyétek észre a jó lehetőségeket! (A Hold a Szűz jegyében jegyében jár, december 6-án, szerdán 17:34-kor lép át a Mérleg levegő jegyébe.)


Az Akasztott XII. – érzelmi-lelki megújulások.
A továbblépésnek, megújulásnak, lelki beszélgetéseknek kedveznek az energiák. Békés rezgésekkel kapcsolódj szeretteidhez. A Mikulás-csomagról ne feledkezzetek meg: készülj a családodnak valami kedves meglepetéssel. Kapcsolódj szellemi-lelki vezetőidhez – tőlük meditációban csodás megoldást segítő gondolatokat kaphatsz. Jövőtervezésre is jó lehetőség mutatkozik a merkúri-jupiteri rezgésekben. Szívcsakra tisztító terápiás megoldással várom a Hölgyeket szeretettel.
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a mindenféle művészeti program – hasznos a természetben járás. Nem ajánlatos műteni a csípőtjat, az epét és a veséket. Legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek.  Kozmetikára, hajmosásra, szerdán hajvágásra remek az idő – a fogyó- és tisztítókúrád is tovább folytathatod. A Nyilas,a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – legyetek figyelmesek! (A Hold a Mérleg jegyében jegyében jár, december 9-én, szombaton 4:34-kor lép át a Skorpió vizes jegyébe.)


A Válaszutak VI. – szívbéli nagy döntések.
Békülésre, megbocsátásra hangold magad a szent adventi hétben – a vénuszi energiák segítik az efféle törekvésed.Személyre szóló kapcsolati tanácsadással segíthetek, ha elakadtál a kapcsolati munkádban, keress fel.
A hét vége víz elem minőségben lesz.
Remek program lehet az olvasás, a meditáció – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket.Legkönnyebben felszívódó tápanyagok a cukor és a szénhidrát lesz.  Kozmetikára, bőrápolásra kedvező az idő, a hajvágást inkább halaszd el, mert korpa, és csomóshaj kialakulásához vezethet. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek sikeres napjai lehetnek a hétvégében – az áldásos Adventben. (A Hold a Skorpió jegyében jegyében jár, december 11-én, hétfőn 12:11-kor lép át a Nyilas tüzes jegyébe.)

A Vénusz – Szaturnusz – Jupiter rezgésekben emeld fel a lelkedet a szeretet rezgéséhez. A hétvégében már Advent második hete kezdődik el –  meggyújthatjuk a második gyertyánkat az adventi koszorún.  Az Advent angyalok áldása kísérjen benneteket!
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Ha elakadnál, blokkokat kapnál, keress fel – kérj időpontot, egyeztess velem.


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten.
Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.

Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu