A Nyári Napforduló hetében

H e t i   t a r o t
június 17-től június 23-ig.

Tervezz-teremts-erőd teljében haladj a céljaid felé.

Június 20-án 22 óra 50 perckor a Nap belép a Rák jegyébe ezzel elkezdődik a Rák hava. Ugyanezen a napon ünnepeljük a Nyári Napfordulót is. Az évszakváltás idejében érdemes önvizsgálatot tartani, változásokat beindítani életünkben: új életszakasz, új sorskör beindításának is jó ideje lesz. 


„A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje (hétfő, kedd ) víz elem minőségben lesz.
Az olvasás, meditáció lélekemelő program lehet – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  Fogyasszatok friss, zamatos gyümölcsöket desszertnek – akár sajttállal is kellemes estebéd lehet. Kozmetikára, bőrápolásra, regeneráló- és erősító masszázsra remek időpont van, hajvágásra kedvezőtlen energiák vannak, könnyen korpa-és csomóshaj kialakulásához vezethet. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek – legyetek éberek!  (A Hold az Skorpió jegyében jár, június 19-én, szerdán 18:31-kor lép át a Nyilas tűz jegyébe
Akasztott ember XII. – Nézőpont váltás, másként látás.
Hétfőn a Nap a Vénusz és a Merkúr is a Rák jegyébe lép át. Érzékenyebbé és álmodozóbakká válhatunk a jelenlevő neptunuszi energiákban. ne tervezzünk nagyobb döntéseket és figyeljünk jobban oda érzelmeinkre – óvakodjunk a csalóktól, a szélhámosoktól. Töltsünk minőségi időt szeretteink körében: a harmonizáló beszélgetéseknek is kedvez az időtér energetikája. Békülést, megbocsátást segítő angyalos szeánszra időpont egyeztetéssel jelentkezhetsz – de inga tanfolyamra is jöhetsz!

A hét közepe (szerda, csütörtök, péntek ) tűz elem minőségben lesz.
Egészséges
időtöltésnek ígérkezhet a hegyvidéki túra – hasznos a lazító masszázs. Nem ajánlatos műteni az eret és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Hidratáljatok a nagy melegben – a túlélő vizes-palack mindig kéznél legyen. Regeneráló- erősítő masszázsra, kozmetikára, bőrápolásra, remek időben lehetsz – a csütörtök-péntek igazán alkalmas hajmosásra, a hajvágásra még mindig kedvezőtlen energiák lesznek. A Halak, az Ikrek és a Szűz napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – legyetek figyelmesek! (A Hold a Nyilas jegyében jár, június 22-én, szombaton 1:08-kor lép át a Bak föld jegyébe.)
A Mágus I. – gondolatmágia, átalakító erő, akaraterő.
Csütörtökön a Nap a Rák jegyébe lép át – ezzel elkezdődik a Rák hava – ezen a napon lesz a Nyári Napforduló – készülj fel a mágikus Lencsemágiára! A jelenlevő  marsikus-merkúri rezgésekben a gyakorlati előrevivő lépések megtervezésének ideje lesz. Lélektisztításra, meditációra különösen jó lesz csütörtöki nap a neptunuszi rezgésekben. Energetikai rezgésszint emeléssel- csakra-aura hangolással várom a Hölgyeket!


A hét vége (szombat, vasárnap) föld elem minőségben lesz.
Az erdei séta jó időtöltés lehet a nyáridőben – lélekre-hangoló az olvasás. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok, sók lesznek.  A főétkezésekhez is fogyaszthattok salátákat, de akár előételnek is kiváló lehet – csodás ásványi anyag forrás. Kéz-és körömápolásra, fogyó- és tisztítókúra elkezdésére legjobb időben lehetsz. A Kos, a Rák és a Mérleg napjegyeknek kedvező lesz a hétvége időtere – hacsak nincsenek büntiben! (A Hold a Bak jegyében jár, június 24-én, hétfőn 5:14-kor lép át a Vízöntő levegő jegyébe.)
A Halál XIII. – Elengedés, lezárás, továbblépés és új kezdet.
A Bak Telihold szombaton köszönt be ránk  – a hajnali álomüzenetek nagy súlya és mondanivalója lesz, érdemes legyezned. Aznap az elengedő mágiáknak jó ideje lesz – varázsolhatsz, angyalozhatsz.
a hétvége egyébként kedvez a mély meditációknak – érdemes felvenni a kapcsolatot lelki-szellemi vezetőiddel. Lakás-tér tisztításra, elhunyt rokonaink fény hazába emelésére, átok-rontás levétellel is kereshettek.

Június 22-én 3 óra 7 perckor a Bak teliholdat üdvözölhetjük: elindul az elengedés időszaka, A jelenlevő plútói energia drasztikus ébresztőt fúj. Rávilágít az eleddig halogatott, elodázott feladatainkra – sorsdöntésre késztet. Segít megszabadulni az elakadást okozó, visszatérő mintáktól, karmaoldásra invitál. Az  önsajnálatból is kirángathatod most magad, és átveheted az irányítást a saját életed felett.
Aki pozitív szándékkal útnak indul azt az égiek támogató ereje kíséri. Szólítsd őrangyalodon keresztül meg az Univerzum teremtő erőit: szövetkezz a Segítőkész Szent Szellemvilággal. Misztikus szeánsszal várlak angyalos stúdiómba, ezoterikus tanácsadással segítelek, ha felkeresel – bátran egyeztess velem.

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

2002 óta  foglalkozom spirituális ezotériával – Előző életből hozott okkult és misztikus tudással születtem.
Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.

Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tanítások a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu