Az új esztendő első hetében!

H   e   t   i       t   a   r   o   t
Január 1-től január 7-ig.

Az új év rezgése a nyolcas.  A 8-as szám a számmisztikában a karmát jelképezi. Most lesz az az év amikor mindenki visszakapja azt, amit adott – kiegyenlítődik a spirituális adósság.
Ez az év a bőségről és a sikerrel is szól – ma az új év első hetében
a jövőtervezésre is kedvező energiák lesznek. Hamarosan jelentkezem még januári elemzéssel. Elöljáróban csak annyit, hogy lehet rákészülni a tudatosság körére.
Emlékeztetőül néhány bolygóállás:a Szaturnusz és a Neptunusz a Halakban, a Jupiter és az Uránusz a Bikában, a Plútó a Bakban, a Vénusz a Skorpióban, a Merkúr és a Mars a Nyilasban, a Nap a Bakban.

“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A hét eleje föld elem minőségben lesz.
A pihenés, lelki feltöltődés most jól eshet, kisebb sétára is elmehetsz. Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. Legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Kedvező időszak fogyó- és tisztítókúra elkezdésére, valamint bőrápolásra, kozmetikára és hajvágásra. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek a hét elejében – legyetek figyelmesek! (A Hold a Szűz jegyében jár, január 3-án, szerdán 1:46-kor lép át a Mérleg levegő jegyébe.)
A VILÁG XXI. – Célok meghatározása.
Szent szaturnuszi időtérben köszönthetjük az Új év első napját: kapcsolódhatunk szóban, gondolatban, cselekvő szeretetben szeretteinkhez. Az újévi fogadalmainkat gondolhatjuk át – a lehetőségeink tükrében. Jövőtervezésre, lelki nagy beszélgetésekre is kedvező az alkalom az áldott energiákban. Meditációra – szellemi, lelki vezetőinkkel, őrangyalunkkal való kapcsolatfelvételre is jó energiák vannak. Előretekintő éves tarot-elemzésre várom szeretettel az ezoterikus Hölgyeket. https://asajah.hu/mit-hoz-az-uj-esztendo/

A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Kellemes kikapcsolódás bármilyen művészeti program, avagy a természetbe való elfoglaltság. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. Legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek.Hajmosásra, kozmetikára, fogorvosi vizitre kedvező az időtér – a fogyó és tisztítókúrádat is tovább folytathatod. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyekre rámosolyoghat  a szerencse –  vegyétek észre a sorsikus jeleket ! (A Hold a Mérleg jegyében jegyében jár, január 5-én, pénteken 3:38-kor lép át a Skorpió vizes jegyébe.)
A HALÁL XIII. – Elengedés, lezárás, továbblépés és új kezdet.
A Mérleg holdban elengedésre, harmonizálásra, továbblépésre kedvező energiák lesznek a hét közepében. Hangold magad át az új kezdetekre – használd spirituális képességeidet sorsfeladatait áttekintésében. Sors-elemzéssel is kereshettek – előző élet, mostani, lehetséges jövőkép – grátisz energetikai vibrációs szint emelés.

A hét vége víz elem minőségben lesz.
Kellemes kikapcsolódás lehet a meditáció, az olvasás. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. Legkönnyebben felszívódó tápanyaga cukor és a szénhidrát lesz. A kozmetikusodat bátran felkeresheted, hajvágásra kedvezőtlen napok lesznek – a tisztító-fogyókúrának azonban továbbra is kedvez. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek kedvező lehet a hétvége – kapcsolódjatok a lehetőségekhez!  (A Hold a Skorpió jegyében jegyében jár, január 7-én, vasárnap 22:08-kor lép át a Nyilas tűz jegyébe.)
AZ ÍTÉLET XX. – Megtisztulás, tisztulás, szabadulás ideje, átalakulás.
Belső mély meditációra – önelemző munkára remek lesz az időtér a vénuszi energiákban. Angyalmágiára is kedvező energiák lesznek. Új Élet teremtő energetikai agykontrolos, illetve Felsőbbrendű Én vezetett angyalos meditációra lehet bejelentkezni hozzám.

Az új kezdetek idejében, új sorskörben járunk, Boldogasszony havában. Sok magasrezgésű, pozitív energiát kapunk az égiektől, hogy kitartóak, következetesek és eredményesek lehessünk. Nem az Újév kell, hogy jobb legyen, hanem az ember. Szeressétek jobban önmagatokat, legyen elég erőtök és kitartásotok elérni a céljaitokat!
Teljes szívemmel azt kívánom, hogy Legyen a 2024-es esztendő az egyik legszebb évetek – áldás kisérjen benneteket!

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten.Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu