Csinálj rendet a lelkedben!

H  e  t  i      t  a  r  o  t
szeptember 25-től október 1-ig.

Kapcsolati harmonizálásra kedvező energiákkal áld az ég megint – hangold magad a jelenlevő vénuszi rezgésekre és tégy rendet a szerelmi, kapcsolati életedben. A teliholdas héten az elengedésnek is jó ideje lesz.
Emlékeztetőül néhány bolygóállás: a Szaturnusz a Halakban, a Jupiter és az Uránusz a Bikában,  a Mars, és a Nap a Mérlegben,  a Merkúr a Szűzben, a Vénusz az Oroszlánban. A Plútó és a Neptunusz retrográdban, hátráló-tolató mozgásban.


A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Válaszutak VI. – Szabad szívből hozott szabad döntés. Igencsak kreatív alkotó nappal kezdődik a hét. Ideje lesz a mély, őszinte beszélgetéseknek: megbocsátásnak, békülésnek – hangolódj a Vízöntő holdban a kapcsolati rendezésre. A helyzetfeltáró, tisztázó tárgyalásoknak, és a jövőtervezésnek is. Karmaoldásra is kedvező lesz az időtér energetikája – rendezd spirituális adósságaidat – a jóvátétel jött el. Oldással, blokkoldással, égi útmutatással várom a Hölgyeket szeretettel.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Remek program lehet a hegyi túra – hasznos a lakás, pince, szellőztetés. Nem ajánlatos műteni az visszeret és a lábszárat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag zsírok, olajok lesznek.  Előnyös a hét eleje hajmosásra-festésre, kozmetikára, bőrápolásra, és regeneráló, erősítő masszázsra is. A Kos, az Ikrek, a Mérleg, a Nyilas napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre!  (A Hold a Vízöntő jegyében jár, szeptember 27-én, szerdán 2,18-kor lép át a Halak vizes jegyébe.)

 

A Torony XVI. – pozitív változást hozó átalakulás.
Lélekoldásra, de lelki dolgok megbeszélésére is kiváló lesz a hét közepének energetikai tere a vénuszi-uránuszi rezgésekben. Tégy rendet a lelkedben: az elengedésnek is itt lesz az ideje. Kapcsolódhatsz a felsőbb világokhoz is mély tudatos meditációdban.  Felsőbbrendű Én vezetett gyógyító lélekmeditációra várlak téged is szeretettel – jelentkezz be hozzám, egyeztess velem.
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
A hangverseny, zenehallgatás kellemes időtöltés lehet – hasznos nagymosás.  Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A legkönnyebben felszívódó tápanyag cukor és a szénhidrát lesz.  A kozmetikusodat és a masszőrödet is bátran felkeresheted – a hajvágást azonban inkább halaszd el, mert korpa és csomóshaj kialakulásához vezethet. A Bika, a Rák, a Bak és a Skorpió napjegyűeknek szerencséje lehet a hét elejében – legyetek figyelmesek.  (A Hold a Halak jegyében jár, szeptember 29-én, pénteken 2,17-kor lép át a Kos tüzes jegyébe.)

A Mágus I. –  Gondolatmágia, átalakító erő, akaraterő, tudatos, pozitív gondolkodás.  Pénteken, 11:57-kor, a Kos teliholdat üdvözölhetjük. Az elengedéshez kapunk nagy energiákat megint. Érdemes lesz minőségi időt együtt tölteni szeretteinkkel – felvállalás, szintet lépés ideje jött el. Teremtsetek meghitt körülményeket – tudatos, felnőtt lehetőségeket. Szerelmi varázslatokkal segíthetek, ha ilyen gondod van, keress meg.
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Minőségi időtöltést lehet a testedzés – hasznos a lomtalanítás és az ügyintézés. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  A hajmosás péntek-szombatra időzítheted, bőrápolásra is remek lesz az időpont. Kedvező az időpont fogyó- és tisztítókúra elkezdésére.  Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyűeknek szerencséje lehet a hét elejében – legyetek figyelmesek.  (A Hold a Kos jegyében jár, október 1-én, vasárnap 3.18-kor lép át a Bika föld jegyébe.)

A hétvége energetikai minősége a jövőtervezéshez, terveink átgondolásához ad nagy lendületet. Az új út nem az új tájak keresése, hanem egy újfajta látásmód kialakítása. Nem az számít mi történik veled, hanem az, hogy hogyan éled meg az eseményeket!
Uriel arkangyalt imaginálhatod a sorsteremtéshez – kapcsolódj hozzá őrangyalodon keresztül,  az angyalmágiában.

A teliholdas időszakban is nagy szeretettel várom az ezotéria iránt rajongó Hölgyeket angyalos stúdiómba, foglalkozásokra, tanácsadásra és energetikai tisztításra, angyalozásra is.


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu