Jövőtervezés – előrelépés

H e  t  i    t  a   r o  t
Február 26-tól március 3-ig.

Csodás inspiráló, motiváló energiákkal áld az ég megint. Itt az idő tisztítani, jövőt tervezni, előrelépni a Nap-Merkúr-Szaturnusz-Mars-Vénusz-Jupiter-Uránusz támogató rezgésében.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Színház-mozi látogatás remek program lehet – hasznos a szellőztetés, növényápolás. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a zsírok, olajok lesznek. Igyatok eleget – gyógyteákat, tiszta vizet, ásványvizet – ki mit szeret. Ne várd meg míg szomjas leszel, mert az már a kiszáradás jele. Fogyó-és tisztítókúra elkezdésére remek napok jönnek. Bőrápolásra, kozmetikára, hajmosásra és fogorvosi vizitre is kitűnő lesz a hét elejének energetikája.  A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre! (A Hold a Mérleg jegyében jár, február 29-én, csütörtökön 04:09-kor lép át a Skorpió vizes jegyébe.)
A Torony XVI. – Átgondolt jövőtervezés.
Mindenféle spirituális terápiára, alternatív tisztító munkára, méregtelenítésre, tértisztításra, tisztázó beszélgetésekre ígéretes lesz a hét elejének energetikai tere – átgondolt jövőtervezésbe is kezdhetsz: az életmódváltásnak jó ideje lesz a Nap-Merkúr-Szaturnusz rezgésekben. Csakra-aura-meridián tisztítással, hangolással várom az ezoterikus Hölgyeket!


A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Remek program lehet az olvasás, a meditáció – hasznos a nagymosás.  Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  Fogyasszatok lédús, vitaminokban, rostban gazdag gyümölcsöket – akár desszertnek is a főétkezésekhez. Kozmetikára, bőrápolásra, tisztító-fogyó kúrára kedvező az idő, hajvágásra előnytelen, inkább halaszd el, mert korpa-és csomóshaj kialakulásához vezethet. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek – figyeljétek a jeleket!(A Hold a Skorpió jegyében jár, március 2-án, szombaton 14:55-kor lép át a Nyilas tűz jegyébe.)
A Pápa V. – Ésszel-értelemmel való sorsútra lépés.
Kreatív, cselekvő munkába kezdhetsz a sorsteremtő időben Mars-Vénusz, Jupiter- Uránusz motiváló erőterében.  Rendezd átrendezni az életedet az új kedvező lehetőségekre. Légy bölcs sorsteremtő, értelemmel-érzelemmel teremtő.  Jövőbetekintő elemzéssel – sorsútra hangolással is kereshettek.


A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Remek program lehet a hegyvidéki túra, természetben járás – hasznos a lazító masszázs. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  A salátákról se feledkezzetek meg – remek elsavasodás ellen.  A tisztító-fogyó kúrád tovább folytathatod, a szombat-vasárnap kifejezetten előnyös lesz hajmosásra, kozmetikára.  A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyeknek kedvező eseményeket hozhat a hétvége időtere – kapcsolódjatok a jó lehetőségekhez! (A Hold a Nyilas jegyében jár, március 4-én, hétfőn 22:15-kor lép át a Bak föld jegyébe.)
A Mértékletesség XIV. – Harmónia,egyensúly teremtés.
A nagy tisztázó lelki beszélgetésekre remek időben vagy az uránuszi-vénuszi-jupiteri rezgésekben. Mély meditációidban hasznos felvenni a kapcsolatot szellemi-lelki vezetőiddel – tőlük mindig magas szintű sorsuraló tanácsokat kaphatsz. Párkapcsolat tisztítással, gyógyulást segítő energiákkal is segíthetek – kérj időpontot,egyeztess velem, akár online foglalkozásra is.


Nyílj ki az őszinte kommunikációra – vállald fel az életed, ne bújj el az események elől. Tervezz, építsd egy szebb holnapot. Legyen benned tenni akarás.
Tudd, ha változást akarsz az életedben, változtatnod kell a gondolkodás módodon, szokásaidon. Nem gondolkozhatsz és nem hihetsz ugyanúgy, ahogy eddig tetted. Hagyd el a régi rosszat, kezdj új szokásokba.
Hívd, imagináld Uriel arkangyalt, hogy segítse a fejlődésedet. Kívánom, hogy legyetek szerencsések, és boldogok. Csodákkal megáldott új életet!

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
http://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: http://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
http://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
http://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
http://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
http://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
http://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
http://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu