Építsd külső-belső világodat!

H e t i    t a r o t
szeptember 11-től szeptember 17-ig

Újholdas hetünk lesz!
Kreatív energiákkal áld az ég megint – szebbé-jobbá tenni van idő – tudatos lépésekkel, tiszta gondolatokkal teremts.

“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Pápa V. – Bizalom a gondviselésben – hosszú távú dolgok tervezése, intézése. Időszerű kérdésekben jó gondolataid jöhetnek, remek problémamegoldó lehetőséggel áld az Univerzum a jelenlevő uránuszi energiákban.  Régi, elavult gondolkodást, elképzelést, poros terveket engedhetsz most könnyedebben el – élj az időtér adta kedvező eseményekkel. Tervezd az életed az új körülményekben. Csakra-aura-meridán-nadi hangolással, tudat és szívcsakra tisztítással várom az ezoterikus Hölgyeket!
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
A családdal eltöltött program igazán kellemes lehet – akár színházba, moziba is mehetsz. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket, és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Tisztító-és fogyókúra elkezdésére remek lesz a hét elejének energetikája, de hajmosásra, hajvágásra, és bőrápolásra, kozmetikára is kitűnő napok lesznek. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyűeknek szerencséje lehet a hét elejében – legyet figyelmesek.  (A Hold az Oroszlán jegyében jár, szeptember 13-án, szerdán 7.18-kor lép át a Szűz földies jegyébe.)

A Császárnő III – Kreativitás, teremtés, élet-uralás. Nagyobb dolgokban léphetünk fizikai cselekvő energiákkal – de az érdemi kommunikációnak is jó ideje lesz. A merkúri rezgések kedveznek a családi dolgok megbeszélésének is: fordulj megszentelt figyelemmel társaid felé, a szeretet teréből intézkedj. Oldással, blokkoldással is kereshettek – ha zavarba ejtő konfliktusba keverednétek.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
A körömvágás, takarítás, barkácsolás remek időtöltés lehet. Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  A fogyó-tisztító kúrád lelkesen tovább folytathatod, hajvágásra és bőrápolásra is kedvező napok jönnek. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyűeknek kedvező lehetőségei lesznek – vegyétek észre! (A Hold a Szűz jegyében jár, szeptember 15-én, pénteken 19.44-kor lép át a Mérleg levegő jegyébe.)

A Mágus I. – Gondolatmágia, átalakító erő, akaraterő, misztika. Az Újholdat pénteken, 3:40-kor a Szűz jegyében üdvözölhetjük. Szerelmi varázslatoknak nagy ideje lehet – mágiázz, ha teheted. Az uránuszi energiák kedveznek az új teremtésnek – az égiek csodás sugallatokkal ajándékoznak meg. Meditációidban hangolódj szellemi, lelki segítőidre. Az időtér a vénuszi-jupiteri rezgéseknek kedvez a belső mély lelki munkának, a kapcsolat harmonizálásnak. Szerelmi életünket emelhetjük lélek szintre. A kapcsolat felvállalásának hivatalos ideje jött el. A nem szeretet-szerelem alapú kapcsolatok most kirezeghetnek, eltávolodás várható. Várom a Hölgyeket a már meglévő kapcsolatot összerezegtető angyali áldásra.
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
A természetben járás, művészi képtár látogatás igazán kulturális időtöltés lehet. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket.  A legkönnyebben felszívódó tápanyag zsírok, olajok lesznek.  Hajvágásra a csütörtök kedvező lesz, mosásra, festésre a szombat, vasárnap – a fogyókúrának kedvez még a péntek, regeneráló masszázsra a szombat-vasárnap. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyűeknek remek fordulatot hozhat a hétvége időtere – kapcsolódjatok a lehetőségekhez. (A Hold a Mérleg jegyében jár, szeptember 18-án, hétfőn 6.58-kor lép át a
Skorpió vizes jegyébe.)

Gondold végig terveidet, fontolt meg a lépéseidet. Engedd el a kétségeidet, és a félelmeidet – tervezz biztos jövőt a sorsátalakítást segítő energiákban.
Uriel arkangyalt hívhatod, ha megakadnál a jövőépítő munkádban. Egészséges önbizalommal, hittel haladj, ha igaz vagy és hiszel magadban az égiek is támogatni fognak.
Emeld az energetikai szinted, erősítsd az immunrendszeredet.

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás,blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu