Hangold magad fényre!

H e t i   t a r o t
június 10-től június 16-ig.

A meggondolt, tervszerű cselekvés ajánlott a földies energiákban, Napisten havában. A Bika Marsban egészségünkre és fizikai jólétünkre összpontosítsunk.
Június 13-ig Nap-Szaturnusz kvadrátba érünk. A feszült-depis energiákban tudatosan optimizmussal légy jelen. Kerüld a kritikus, elutasító helyzeteket, embereket – megértő figyelemmel fordulj társaid felé.
A vénuszi-szaturnuszi kvadrát elviszi mindazt, ami nem áll harmóniában, ami időtálló és minőségi, azt egy magasabb szintre emelheted.

„A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, aaz égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje (hétfő, kedd) tűz elem minőségben lesz.
A rokonlátogatás csodás szeretet-program lehet – hasznos a testedzés. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az eret és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Rendszeresen hidratáljatok – ha szomjas vagy, az már a kiszáradás jele. Kozmetikára, bőrápolásra, regeneráló- és erősítő masszázsra, hajmosásra, hajvágásra remek időben lehetsz. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek – legyetek éberek!  (A Hold az Oroszlán jegyében jár, június 12-én, szerdán 7:38-kor lép át a Szűz föld jegyébe.)
Az Ördög XV. – Rendezetlenség, diszharmónia, káosz. A hét elejében jelenlevő szenvedélyes Bika-Mars-Plútó energiákban feszült rezgésekben leszünk. Ereszd ki a mérgedet, a dühödet és a haragodat vezesd le, tombold ki magadat sporttal. Ha ez nálad nagyobb mérteket ölt – keresd mindenképp szakember segítségét. Fontos, hogy óvd a lelki békédet, emeld fel magad a fénybe – ne add oda energiádat a sötétségnek. Az ametiszt, a nyugalom köve: oldja a stresszt, lecsillapítja az ingerlékenységet, eloszlatja a haragot, oldja a feszültséget, a félelmet és a szorongást. Használhatod karkötőként is a nehéz időkben. Energetikai tisztítással várom a Hölgyeket, szeretettel órás időkvantumban.

A hét közepe ( szerda, csütörtök ) föld elem minőségben lesz.
Az olvasás, vagy a növényápolás szép időtöltésnek ígérkezhet – hasznos lehet a takarítás. Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  Fogyasszatok friss, zöld salátákat is a főétkezésekhez. Hajvágásra, regeneráló- és erősítő masszázsra, kozmetikára, bőrápolásra kitűnő lesz a téridő energetikája. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek – legyetek éberek!  (A Hold a Szűz jegyében jár, június 14-én, pénteken 20:11-kor lép át a Mérleg levegő jegyébe.)
A Hold XVIII. – Lélek lelkiség – intuíció. A hét közepében jelenlevő merkúri-szaturnuszban ne hozzunk nagyobb döntéseket. Empátiával, türelemmel legyünk, hozzuk magunkat egyensúlyba. Kerüljük el okosan a vitás-veszekedős összetűzéseket – a békére törekedjünk. Engedd el a félelem, és bizonytalanság világát – kapcsolódj az álmaidhoz. Nézz szembe a tudatalattiddal, vond el energiáidat a destruktív erőktől, emeld fel magad tudatossági szintre – ne hagyd, hogy kétségeid megtévesszenek, hamarosan újjászülető lehetőség jön. Hangold magad mentális boldogság. Képzeld el az aurádban arany fényben ezt a mágikus számsort: 97 13 527 – gondolatban aktiváld a számokat. Békülést segítő angyalos mágiával, félelem-stresszoldással is kereshettek – online időpont egyeztetéssel is.

A hét vége (péntek, szombat, vasárnap) levegő elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet mindenféle kulturális program – hasznos a szellőztetés.  Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az zsírok. olajok lesznek. Egyetek zamatos-lédús gyümölcsöket, akár desszertnek is kiváló lehet. Hajvágásra a péntek jó lesz, a masszőrödet és a kozmetikusodat is felkeresheted – hajmosásra-festésre a szombati-vasárnapi nap jobb lesz. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek, és az Oroszlán napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek – legyetek éberek! (A Hold a Mérleg jegyében jár, június 17-én, hétfőn 8:37-kor lép át a Skorpió víz jegyébe.)
A Diadalszekér VII. – Elmozdulás – a félelmek meghaladása, bátorság. Önérvényesítő útrakelés. Erős akarat erőddel legyőzöd a problémákat. Az előtted álló változás életed szerencsés kiteljesedését ígéri. Az ikrek-vénuszi rezgésekben telik a hétvége – kissé szétszórtak, felületesekké lehetünk – figyeljünk magunkra, és csatlakozzunk türelmesebb oldalunkhoz. Az indiai Sai baba Tulsi füstölő elűzi a nehéz gondolatokat, harmóniára hangol – használd. Beszélgetésre, ötletelésre-tervezgetésre is kedvező rezgések lesznek. Jövőbenéző tarot-elemzésre, negyedéves jóslásra: számmisztika-asztrológia – bejelentkezéssel, időpont egyeztetéssel regisztrálhatsz.


A Mars-Plútó kvadrát is önmérséklésre int – magabiztos hittel haladj a céljaid felé. A merkúri energia az Ikrekben a felnőttes kommunikációban igen sokat segít, béküléshez is ad jó nagy adag energiát, és gördülékenyen intézhetjük hivatalos ügyeinket is. Kirándulásra, komfortzóna elhagyására, új emlékek megélésére is remek lesz a hétvége energetikája.

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonéve éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu