Jövőtervezési időben

H  e  t  i     t  a r  o  t
október 23-tól október 29-ig.

Teliholdas hétvégénk lesz.
Érzelmileg gazdag hét elé nézünk – megerősítő égi jelek és üzenetek is érkeznek. A hét elejében a jupiteri-uránuszi energiák uralják az időteret. Új meglátásaink lehetnek, remek ötleteink születhetnek a sorsikus időtérben. A hétvégi áldásos teliholdban nagyot emelkedhetünk lelkileg-anyagilag – tőled függ, hogy minek szenteled magad.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

Az Igazság VIII. – Rendezd rendezetlen ügyeidet.
A merkúri-szaturnuszi rezgésekben problémamegoldó kommunikációnak lesz jó helye. Méregtelenítésnek kedveznek az energiák. Megbocsátásra, békülésre – karmaoldása – kitűnő energiák érkeznek a lélektisztulási időben. Angyalos lélekkommunikációra szeretettel várom a hölgyeket.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
A zenehallgatás kellemes kikapcsolódás lehet – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  Regeneráló, erősítő masszázsra, kozmetikára remek lesz a hét elejének energetikája. A Bika, a Rák, a Skorpió és a Bak napjegyűeknek kedvező napjai jönnek – használjátok ki a jó lehetőségeket!  (A Hold a Halak jegyében jár, október 26-án, csütörtökön 12:02-kor lép át a Kos tűz jegyébe.)

A Világ XXI. – nyílj ki az új lehetőségekre.
Új dolgok elindítására kiváló lesz a hét közepének energetikai tere. Amit régóta halogatsz, most tedd meg. A jelenlevő plútói energiák kedveznek az átalakító munkánknak. Szellemi vezetőink, lelki segítőink éjjeli álomüzenetekkel jeleznek.  Új élet teremtő programozott meditációval várlak benneteket.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
A testedzés szuper időtöltésnek ígérkezik – az ügyintézés pedig most hasznos tevékenység. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  A kozmetikusodat és a masszőrödet is felkeresheted, hajmosásra is kedvező idő lesz. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas, és a Vízöntő napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre! (A Hold a Kos jegyében jár, október 28-án, szombaton 13:45-kor lép át a Bika föld jegyébe.)

A Bolond XXII. – Légy bátor sorsteremtő.
Lassuló időben érdemes számot vetni sorsdolgainkkal a szaturnuszi időtérben. A szombati Bika telihold új lehetőségekkel támogat. A jövőtervezéshez kapunk segítő, inspiráló energiákat a merkúri-marsikus-jupiteri energiákban – most előrelépni érdemes! Jövőbetekintő egyéni, személyes tarot-elemzésre jelentkezhetsz hozzám.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
A növénygondozás,lakásdekorálás kreatív tevékenység lehet – hasznos a takarítás. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. Legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesz. Tisztító- és fogyókúra elkezdésére sikeres időszak jön el, bőrápolásra is jő időben leszel, a fogorvosi vizitet ha teheted, inkább halaszd el. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűeket támogat lehetőségek jöhetnek – legyetek figyelmesek! (A Hold a Bika jegyében jár, október 30-án, hétfőn 16:08-kor lép át az Ikrek levegős jegyébe.)

Szellemi vezetőinktől csodás üzeneteket, bölcseleteket és tanításokat kaphatunk a héten a sorstervező munkákhoz. Tanulni, fejlődni mindig jó időben vagyunk. Sokkal több van benned, mint gondolnád.
https://asajah.hu/szepes-maria-a-mindennapi-elet-magiaja/
A hálaimáknak most nagy ereje lesz – különösen a teliholdas időben. Angyalmágiákkal várlak szeretettel – a teliholdas napra előre regisztrálni lehet.

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu