Kapcsolat-rendezési napokban

H  e  t  i      t  a  r  o  t
Február 19-től február 25-ig.

Teliholdas hétvégénk lesz a tízmilliószoros napban.
A jelenlevő jupiteri-vénuszi rezgések áldásban inspirálnak, motiválnak a kapcsolati viták, nézeteltérések rendezésére.  A szeretetre-hangolásnak adnak kedvező energiát: engedd el a haragot, a sérelmet – szabadítsd fel a lelkedet.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje víz elem minőségben lesz.
A családi program szuper időtöltést lehet – hasznos a nagymosás.  Nem ajánlatos műteni a mellet,a gyomrot és a nyombelet. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor, szénhidrát lesz.  Fogyasszatok lédús, vitaminokban gazdag gyümölcsöket – akár salátának, akár desszertnek a főétkezésnél. Kozmetikára, bőrápolásra, erősítő- és regeneráló masszázsra alkalmas lesz a hét eleje.  A Rák, a Szűz, a Skorpió és a Halak napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek – figyeljétek a jeleket! (A Hold a Rák jegyében jár, február 21-én, szerdán 14:40-kor lép át az Oroszlán tűz jegyébe.) 
A Hold XVIII. – Most rendet tehetsz a  lelkedben.
A Nap ma a Halak érzékeny, érzelmes, misztikus jegyébe lép át. Lelki dolgaink átgondolására inspirál majd – a nagy lelki beszélgetésekre – sérelmek átbeszélésére, elengedésre, békülésre, megbocsátásra, karmaoldásra  is bölcs, jó idő lehet. Lélekwelneszre várom szeretettel a Hölgyeket – az energetikai oldás a legjobb megoldás!

A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
A rokonlátogatást remek program lehet – hasznos a testedzés. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.
Igyatok elegendő folyadékot: tiszta vizet, ásványvizet, gyógyteákat – szuper jó a méregtelenítéshez. Hajmosásra, hajvágásra, kozmetikára, bőrápolásra, erősítő- és regeneráló masszázsnak kedveznek az energiák a hét közepébe n.  A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyeknek szerencséje lehet – vegyétek észre a jó lehetőségeket!  (A Hold az Oroszlán jegyében jár, február 24-én, szombaton 2:37-kor lép át a Szűz föld jegyébe.)
A Császár IV. – Kapcsolódj az égiekhez, szintet léphetsz az életedben.
Megújulást segítő energiákkal áld az az uránuszi-plútói erőtérben – hangolódj a lelkedre, lépj szintet. A tudatos lélek-beszélgetéseknek lesz itt az ideje – előrevivő világos gondolatokkal, okos, átgondolt döntésekkel, kreatív lépésekkel irányítsd, urald a sorsodat. Tarot opciókkal kereshetsz, egy-egy elakadt élethelyzetben az égiek megmutatják a helyes utat: szeánszra várom a Hölgyeket!

A hét vége föld elem minőségben lesz.
Az olvasás, növényápolás kellemes időtöltést lehet – hasznos a takarítás. Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztőszerveket. Legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  Fogyasszatok ásványi anyagokban, nyomelemekben gazdag friss salátákat, zöldségeket. Hajvágásra, bőrápolásra, szőrtelenítésre, kozmetikára, tisztító-és fogyókúra elkezdésére legjobb lesz a hétvége időtere. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyekre különösen kedvezően hat a telihold – már jó előre készülhetsz a mágiára!  (A Hold a Szűz jegyében jár, február 26-án, hétfőn 15:29-kor lép át a Mérleg levegő jegyébe.)
A Halál XIII. – Elengedés – pozitív jövőteremtés.
A Szombati telihold a Szűz föld jegyében köszönt be ránk: a tízmilliószoros napon jelenlevő marsikus-vénuszi energiákban kapcsolódj a valódi énedhez.  A nagy lelki megbeszélésnek – önmagaddal, családoddal a legjobb ideje lesz – old fel a feszültségeket. Teremtő vonzó varázslatoknak pozitív ereje lesz. Önismereti foglalkozásokkal segíthetek a nagy döntések idejében – jobban ráláthatsz az életedre – jelentkezz be, egyeztess velem.

A mágikus energiákban most a bőségmeditációknak nagy sikeres lehet: a hét közepében csütörtökön végezhetsz angyal-szertartást, de a babaprojektre is igen esélyes lehet a marsikus-vénusz kedvező rezgése – ha családot szeretnétek, most  tehettek érte.
Teremtő angyalmágiákkal – oldással, blokkoldással is várom szeretettel a Hölgyeket ezoterikus stúdiómban. Online is vállalok – előre egyeztetett videóhívásos foglalkozást – érdeklődj a részletekről nálam. Minden nap őrangyalod önbizalom emelő fényével töltekezz, szeresd, becsüld, tiszteld magad – Áldott hetet!

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu