Kapcsolatrendező energiákban

H e t i   t a r o t
Június 24-től június 30-ig

Varázsnapok után vagyunk – fogyóholdban járunk. Június 24-től  június 28-ig Merkúr-Szaturnusz trigonban  – kedvező állásban – leszünk. Sokkal figyelmesebbek, összeszedettebbek, alaposabbakká válunk. Jobban tudunk majd  összpontosítani a minden napi munkánkra, feladatainkra is egymásra is .


„A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje ( hétfő, kedd ) levegő elem minőségben lesz.
Remek időtöltést lehet a művészeti program – egészséges a természetben járás. Nem ajánlatos műteni a visszereket és a lábszárat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a zsírok, olajok lesznek. Fogyasszatok idény gyümölcsöket – akár desszertnek is kiváló – a görög és a sárgadinnye szezonja jött el. Kozmetikára, bőrápolásra, hajmosásra, fogorvosi vizitre, valamint tisztító- és fogyókúra elkezdésére remek lesz a hét elejének energetikai tere. A Kos az Ikrek és a Nyilas napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre a jó lehetőségeket!  (A Hold a Vízöntő jegyében jár, június 26-án, szerdán 8:07-kor lép át a Halak vizes jegyébe.)
 Az Akasztott XII. – Nézőpontváltás, másképp látás, tudatosság ideje.
A hét elejében a fogyóholdban elengedéshez és tisztuláshoz, tisztításhoz kapunk jó energiát – életmódváltásba is kezdhetünk. A jelenlevő plútói energia kedvez a lelki nagy beszélgetéseknek is – az egymásra hangolódó megértéseknek. Szeretettel várom a hölgyeket szívcsakra tisztítással, és fogyásban segítő energiával is.


A hét közepe ( szerda, csütörtök ) víz elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a zenehallgatás – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  Igyatok rendszeresen a nyári nagy melegben – tiszta vizet, forrás vizet ásványvizet, gyógyteákat, limonádét – ízesítve, jégkockával, ahogy szeretitek. Bőrápolásra, kozmetikára remek időben lehetsz, a fogyó-és tisztítókúrát is tovább folytathatod, hajvágásra kedvezőtlen energiák hatnak, könnyen korpa- és csomóshaj kialakulásához vezethet. A Bika, a Rák, a Bak és a Skorpió napjegyeknek kedvező napjai jöhetnek – legyetek figyelmesek! ( A Hold a Halak jegyében jár, június 28-án pénteken 10:52-kor lép át a Kos tűz jegyébe.)
A Válaszutak VI. – A szívből jövő döntések ideje.
A merkúri energiákban sikerrel rendezhetjük eladdig elodázott dolgainkat, a káoszból a rendben léphetünk. Az érzelmi beszélgetéseknek, kapcsolati dolgok rendezésnek – békülésnek, megbocsátásnak – is jó ideje lesz a hét közepének energetikai tere. Kapcsolati személyre szóló tanácsadással, békülést segítő energiákkal is kereshettek.

A hét vége (péntek, szombat, vasárnap) tűz elem minőségben lesz.
Az ügyintézés sikeres tevékenység lehet – egészséges a testedzés. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Legyetek figyelmesek, hogy csak egészséges – adalék anyagoktól mentes – ételeket egyetek! Hajmosásra, kozmetikára, bőrápolásra remek lesz a hét végének energetikai teret, a fogyó- és tisztító kúrád is tovább folytathatod – a vasárnap fogorvosi vizitre kedvezőtlen lesz, ha teheted inkább halaszd el. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyeknek kedvező lehet a hét vége – hacsak nincsenek büntiben! (A Hold a Kos jegyében jár, június 30-án, vasárnap 14:OO-kor lép át a Bika föld jegyébe.)
A Nap XIX. – Fény, világosság, öröm, boldogság, siker ideje.
A tisztázó beszélgetések ideje jött el – ha akad félreértés, elértés, most átbeszélheted az érintettekkel.  A vénuszi-marsikus energiákban örömködős hétvégénk lehet – szerez örömöt szeretteidnek, töltsétek az időtöket kellemes programokkal, életvidám rezgésekben. Szerelmet megerősítő mágiákra is kérhetsz időpontot tőlem.


A hónap utolsó napján június 30-án a Szaturnusz sorsbolygónk retrográdba vált a Halak jegyében – novemberig tolató mozgásban lesz. Karmaoldásra, jóvátételre is jó időben lehetünk – de rátalálhatunk spirituális életfeladatunkra is.
Ezen időszakban sorspróbákat ad az Univerzum – fejlődést segítő, tanuló időszak következik. Aki jól vizsgázik annak csodás új kör indul majd ősztől. Addig is legyünk figyelmesebbek, toleránsak és empatikusabbak egymással. Őrangyalodon keresztül kapcsolódj a fenti világokhoz – élni tanító üzenetekkel ajándékoznak meg.


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

2002 óta  foglalkozom spirituális ezotériával – Előző életből hozott okkult és misztikus tudással születtem.
Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.

Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tanítások, megosztások a facebook profiloldalamon  – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu