Pünkösdi hétvégénk lesz!

H E T I   T A R O T
május 13-tól május 19-ig

A jupiteri energiák szerencsés lehetőségekkel ajándékoznak meg bennünket. Az uránuszi  rezgések pedig váratlan helyzetet is hozhatnak –  egyeseknél ez feszültséget is generálhat. Maradj optimista és rugalmas, ragadd meg a jó lehetőségeket.  Legyetek átgondoltak a nagy döntésekben és óvatosabbak a közlekedésben.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje ( hétfő,kedd) tűz elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a rokonlátogatás – hasznos a testedzés. Nem ajánlatos műteni a gerincet és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Lédús-zamatos, friss gyümölcsöket fogyasszatok – remek vitamin és ásványi anyag forrás. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyeknek szerencsés lehet a hét elejének energetikai tere – legyetek figyelmesek! A kozmetikusodat és a fodrászodat, masszőrödet is felkeresheted – bátran szépítkezhetsz: hajmosásra, hajvágásra, regeneráló-erősítő masszázsra, kozmetikára, bőrápolásra legjobb időben lehetsz. (A Hold az Oroszlán jegyében jár, május 15-én,szerdán 23:32-kor lép át a Szűz föld jegyébe.)
A Világ XXI. – Nyiss az újra.
A héten növőholdban leszünk az Uránusz-Szaturnusz-Vénusz kapcsolódásában. Remek új ötleteink világos meglátásaink születhetnek sorsdolgainkban. Kitűnő időszak ez a jövőtervezésre.  Jövőbenéző személyre szóló tarot-elemzésre lehet regisztrálni nálam, órás idővantumban.


A hét közepe (szerda-csütörtök-péntek ) elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a növényápolás,olvasás – hasznos a takarítás. Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  Igyatok eleget – rendszeresen hidratáljatok – kerüljétek az egészségtelen cukor üdítőket. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek a hét közepében – vegyétek észre! Hajmosásra, hajvágásra, regeneráló-erősítő masszázsra, bőrápolásra, kozmetikára is kedvező lesz a hét közepének energetikai tere. (A Hold a Szűz jegyében jár, május 18-án, szombaton 12:22-kor lép át a Mérleg levegő jegyébe.)
A Mágus I. – tudd a célodat!
Szerdán a Merkúr a kommunikáció bolygója átlép a Bika jegyében, az igencsak jó hír. A racionális gondolkodásban, gyakorlatias célmegvalósításban lesz segítségünkre. Pénteken a plútói energia zavart okozhat gondolkodásunkban – ne hagyd, hogy eltérítsenek a választott utadról – fókuszálj a céljaidra. Új élet teremtő – vezetett meditációra várom az ezoterikus Hölgyeket, nagy szeretettel. Jelentkezhetsz Te is az órás programra.


A hét vége ( szombat-vasárnap ) levegő elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a mozi-színház – hasznos a szellőztetés.  Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek.  Kerüljétek a genetikailag módosított élelmiszereket – csakis egészséges ételeket egyetek. Hajmosásra, hajfestésre, kozmetikára, erősítő- és regeneráló masszázsra remek energiák hatnak. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – hacsak nincsenek büntiben!  (A Hold a Mérleg jegyében jár, május 21-én, kedden 0:34kor lép át a Skorpió vizes jegyébe.)
A Bolond XXII. – Kockáztass – lépj előre a lendülete időbe!
Szombattól áldásos energiák segítik az anyag gyarapodást a Nap-Jupiter együttállásban. Figyelem: a neptunuszi rezgések bizonytalanságot éreztetnek – légy merész és vágj bele a kinálkozó jó lehetőségekbe. Önbizalom erősítő terápiákkal – energetikai oldással, blokkoldással is jöhetsz hozzám. Várom a fejlődni vágyódó ezoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba – a rezgésszint emelő programra, órás kivitelben érdemes felhangolódni.

Az Univerzumból misztikus élet-áldás-szeretet energiák érkeznek hozzánk pünkösd vasárnapján.
Ha angyaloznál most Rafael, Mihály, Uriel, Zadkiel, Metatron és Gábriel arkangyalt idézheted, kérhetsz tőle segítséget – bátorítást, inspirálást, útmutatást – elakadásaidban, továbblépéseidhez. A gyógyító erők a pünkösdi napokban sokkal erősebbek és intenzívebbek lesznek – az időtér meditációra, és a Felsőbb Világokkal való kapcsolatfelvételnek is kedvez. Angyal mágiáknak is jó idejében lehetsz. Békülésre és megbocsátásra is kedvezőek a rezgések – mély lelki beszélgetésekre is hangolódhatsz – az égi energiák áldásos erejével. Emeld fel a lelkedet, és ragyogj, építsd-szépítsd kapcsolataidat – erősítsd a szeretetszálakat.
Ha tehetitek kiránduljatok a szabadba és töltsetek minőségi időt szeretteitekkel.


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam: https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu