Rendkívül erős energiák hatnak!

H  e  t  i    t  a  r  o  t
március 18-tól március 24-ig.

Állj bele a sorsteremtő erődbe: március 19-én a Tavaszi nap-éjegyenlőséget üdvözölhetjük, majd március 20-án elindul az asztrológia újév, a Nap éve. Éves tarot-előretekintéssel is kereshettek – szeretettel várom a Hölgyeket!
Kedvező az időtér a héten a félreértések tisztázására – az érdemi beszélgetésekre. Előrelépésre, megoldások keresésére, önkorlátozások elengedésére és az új ötleteink megvalósítására is.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Kitűnő időtöltést lehet a családi program – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a mellet, a gyomrot és a nyombelet. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  A sajttál remek estebéd lehet – salátával, ha szereted. Regeneráló-erősítő masszázsra, bőrápolásra jó időben leszel.  A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedvező lesz a hét eleje – legyetek figyelmesek!  (A Hold a Rák jegyében jár, március 19-én, kedden 20:32-kor lép át az Oroszlán tűz jegyébe.)
A Mértékletesség XIV. – harmóniateremtésben.
Érdemi beszélgetések nagy ideje lesz a hét elejében a vénuszi-uránuszi rezgésekben. Tisztázd, beszéld meg a félreértéseket, elértéseket – pontosítsd a mondandódat, figyelj a szavaidra. Hallgasd meg a partneredet, a veszekedés, vitatkozás helyett az értelmezésre hangolódj, és a közös jó megoldásra törekedj. Önismereti foglalkozással – békülést segítő angyalozással is – várom a Hölgyeket szeretettel.


A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
A rokonlátogatás kellemes és remek program lehet – hasznos a testedzés.  Nem ajánlatos műteni az gerincet, az ereket és a szívet. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Ha tehetitek fogyasszatok mindig olyan ételeket, amit megkívántok, mert pont arra szüksége a szervezetnek. Hajmosásra, hajvágásra kedvező lesz az időtér energetikája, a masszőrödet és a kozmetikusodat is bátran felkeresheted.  A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre!  (A Hold az Oroszlán jegyében jár, március 22-én, pénteken 8:41-kor lép át a Szűz föld jegyébe.)
A Világ XXI. – nyílj ki a világra, szerencsés időszak közeleg.
A jövőtervezésre kapunk egy jó nagy adag energiát a jupiteri rezgésekkel. Bölcs, okos, tudatos célkitűzésekkel álmodd meg, gondold végig a közeli közeljövő terveidet. Lelki beszélgetéseknek is kedvező napjai lesznek a hét közepében: ne halogasd a békülést, szabadítsd fel a lelkedet – engedd el a sérelmeket. Párkapcsolat tisztításra is jöhettek hozzám – Felsőbbrendű én angyalos lélekgyógyító meditációra bejelentkezhetsz.


A hét vége föld elem minőségben lesz.
Kitűnő időtöltés lehet az olvasás – hasznos a növényápolás.  Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. Legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  fogyasszatok friss gyógyteákat – ahogy jólesik akár hidegen, akár melegen – citrommal, lymóval, vagy mentával, gyömbérrel – ízlés szerint. Hajvágásra, kozmetikára, bőrápolásra remek lesz a téridő.  A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek sikeres-szerencsés napjai lesznek a hétvégében – hacsak nincsenek büntiben!  (A Hold a Szűz jegyében jár, március 24 -én, vasárnap 21:37-kor lép át a Mérleg levegő jegyébe.)
Az Ítélet – sorstervező időben.
A szaturnuszi rezgésekben elakadásaidban tehetsz rendet – anyagi dolgok elintézésének, átbeszélésének is jó ideje lesz. A jelenlevő kreatív energiákban örömben tevékenykedhetsz: végezz olyan feladatokat, amiben kiteljesedhetsz. Jövőbenéző tarot-éves elemzésre is regisztrálhatsz – online is elérhető vagyok/leszek.


Hétvégi jupiteri-vénuszban visszarévedésre lesz jó alkalom: a múltba nézést segítő időtérben. Hogy ki, mi voltál előző életedben sorselemző foglalkozásaimon fény derülhet – érdemes jelentkezned, de önismereti foglalkozással is sokat elárul a mostani átélni, megélni akaró női választott szerepedről.Izgalmas időtöltés lehet mindkét szeánsz. Ha újba kezdenél hívd és imagináld őrangyalodon keresztül az év angyalát, Mihály arkangyalt.


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten.
Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu