Sorsátalakító kozmikus energiákban

H e t i   t a r o t
május 27-tól június 2-ig.

A Jupiter az Ikrek csillagképben egy nyitott-rugalmas aspektus hoz emberi kapcsolatainkba. Könnyedebben mehet most a kommunikáció, a beszéd, az önkifejezés. A héten rendezetlen családi dolgainkban tehetünk rendet – ne vitázz, beszélgess! – törekedjünk az empátiára és a kompromisszumra.
Emlékeztetőül néhány bolygóállás: A Nap, a Jupiter és a Vénusz az Ikrekben, az Uránusz, a Merkúr a Bikában, a Mars a Kosban, a Szaturnusz és a Neptunusz a Halakban jár.
Leginkább a 
vénuszi-jupiteri-uránuszi különleges rezgések uralják a teret. Abban segítenek, hogy jó döntéseket hozhass, a sorsteremtő mágikus energiákban.


„A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje ( hétfő, kedd, szerda) levegő elem minőségben lesz.
Bármilyen tetszés szerinti művészeti tevékenység csodás időzítés lehet – hasznos és kellemes a természetben járás. Nem ajánlatos műteni visszereket és a lábszárat.  A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek.  Rendszeresen hidratáljatok – utazáshoz is készítsetek vizes-palackot. Fogyó- és tisztítókúrával kezdheted a heted – kozmetikára, körömápolásra a hétfő remek lesz, a kedd-szerda a hajmosásnak is kedvez, és a fogorvosi vizitet is megejtheted.  A Kos, az Ikrek és Nyilas napjegyeknek jó fordulatot hozhat a hét eleje – vegyétek észre!  (A Hold a Vízöntő jegyében jár, május 30-án, csütörtökön 02:34-kor lép át a Halak vizes jegyébe.)
A Válaszutak VI. – Igaz szívből hozott szívbéli döntés.
A hét elejében kapcsolati viták, nézeteltérések rendezésének jó ideje lesz: békülni, megbocsátani is könnyebben lehet a jelenlevő vénuszi energiákban. Jó a lehetőség az elengedéshez is, minden továbblépést gátló helyzetet, eseményt bocsáss el. Elengedéshez tudok segítséget adni, ha felkeresel: meditációk, angyalozás, oldás-blokkoldással várom a Hölgyeket, szeretettel!


A hét közepe ( csütörtök, péntek ) víz elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltésnek ígérkezhet a koncert, zenehallgatás – hasznos a nagymosás.  Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert.  A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  Fogyasszatok friss-zöld salátákat a főétkezésekhez – remek ásványi anyag forrás.  Bőrápolásra, kozmetikára kedvező lesz a hét közepe; a tisztító-fogyó kúrád eredményes lehet, na hagyd abba. A hajvágást inkább halaszd el, mert korpa-és csomóshaj kialakulásához vezethet. A Bika, a Rák, a Skorpió és a Bak napjegyeknek szerencséje lehet – hacsak nincsenek büntiben!  (A Hold a Halak jegyében jár, június 1-én, szombaton 05:25-kor lép át a Kos tűz jegyébe.)
A Császár IV. – Állj bele a sorteremtő hatalmadba.
Jövőtervezős energiákban vizualizáld-képzeld el a sikeres-szerencsés jövődet – és add hozzá a megvalósulás energiáját: pozitív erővel fókuszálj az elérendő céljaidra a jupiteri-uránuszi rezgésekben. Jövőbenéző tarot-elemzésre is kérhetsz időpontot tőlem – bejelentkezni előre érdemes a programra.

A hét vége ( szombat, vasárnap ) elem minőségben lesz.
Egészséges program lehet a  testedzés  – hasznos az ügyintézés.  Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát.  A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Az idény gyümölcsöknek nagy a vitamintartalma – minden nap egyetek egy keveset – túlzásba vinni, nem érdemes. A fogyó- és tisztítókúrát sikeresen tovább folytathatod, bőrápolásra, kozmetikára és hajmosásra is kedvező az időtér energetikája. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyűeknek kedvező lehetőségei lehetnek – legyetek figyelmesek! (A Hold a Kos jegyében jár, június 3-án, hétfőn 7:55-kor lép át a Bika föld jegyébe.)
A Világ XXI. – Nyílj ki az újra – indulj el a teremtett világodba.
A neptunuszi időtérben angyalvarázslatokra nagy ideje lehet – de álomfejtésre is kedvező az időtér energetikája. Meditációidban kapcsolódhatsz a mostani hétvégében nagy erővel őrangyalodon keresztül, a Szellemi Világokhoz. Cselekvő energiákkal tégy kezdő lépéseket azt álmaid-terveid megvalósítására. Energetikai vibrációs/rezgésszint emelésre is jelentkezhettek – grátisz: kisugárzás növeléssel kedveskedek a Hölgyeknek!

A hét közepi Merkúr-Szaturnusz kapcsolódásban komoly, megfontolt döntéseket hozhatunk sorsdolgainkban. Az uránuszi energiák segítenek a rugalmasság elérésében, sok új, hasznos ötlettel lehetünk gazdagabbak, ha figyelünk a megérzéseinkre. A hétvége időtere a kapcsolati vizsgák ideje lesz a jupiteri rezgésekben: akik egy felé tartanak megerősödve együtt maradnak, akiknek nincs dolguk már egymással, ott szép lassan elkezdődhet a kirezgés, a más út keresés.
Ha nagy dolgokra szánod el magad – szólítsd bátran az őrangyalodat és kérj éber vezettetést: őrangyal ‘inkorponálásra’ jelentkezhetsz nálam, szeretettel várom az ezoterikus  Hölgyeket az órás, angyal-szeánszra.


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam: https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu