Szeptemberi őszidőben

H e t i    t a r o t
szeptember 18-től szeptember 24-ig.

A heti energiákat a Nap–Neptunusz–Plútó rezgések képviselik. Mágikus erőteljes átalakító energiákkal segít az Univerzum, a megújulást erősítő önmunkánkban. Igen sokat kreatívkodhatunk a közeli napokban, rendezhetjük dolgainkat.
Emlékeztetőül néhány bolygóállás: a Nap és a  Merkúr a Szűzben,  a Szaturnusz a Halakban, a Jupiter és az Uránusz  a Bikában, a Mars a  Mérlegben, a  Vénusz az Oroszlánban,  a Neptunusz és a Plútó retrográdban, hátráló-tolató mozgásban.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

Az Akasztott XII. – Nézőpontváltás, másképp látás, tudatos vállalás, irányváltás . Sorsikus élet-dolgainkban tehetünk rendet a szaturnuszi rezgésekben – az elengedés, avagy lélekszintre emelés cselekvő ideje jött el.Meditációnkban kapcsolódjunk belső arany angyalunkhoz: az égiektől csakis igaz válaszokat kaphatunk. Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket Felsőbbrendű Én lélekgyógyító angyalos vezetett meditációmra.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Szórakoztató időtöltés lehet az olvasás – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  Bőrápolásra, kozmetikára, regeneráló masszázsra remek lesz a hét elejének energetikája – a hajvágást inkább halaszd el, mert korpa és csomóshaj kialakulásához vezethet. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyűeknek szerencséje lehet a hét elejében – legyet figyelmesek.  (A Hold a Skorpió jegyében jár, szeptember 20-án, szerdán 16.05-kor lép át a Nyilas tüzes jegyébe.)

A Válaszutak VI.  – Válaszút és döntés, de a szívünk, a lelkünk igaz hívása szerint. A jelenlevő plútói energiákban az érzelmi-lelki dolgainkban tehetünk rendet – jobban megérthetjük belső világunkat. Az újítást segítő mély beszélgetéseknek is most el az ideje – lelki ügyek megbeszélésének jó az esélye. Energetikai kapcsolati szálak tisztításával, és szívcsakra hangolással is kereshettek.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Remek program lehet a hegyvidéki túra – hasznos a lazító masszázs. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Regeneráló masszázsra, kozmetikára, bőrápolásra,hajmosásra kedvező napok lesznek, a hajvágást inkább halaszd el, mert mert korpa és csomóshaj kialakulásához vezethet. A Vízöntő, a Kos, a Mérleg és az Oroszlán napjegyűeknek szerencséje lehet a hét elejében – legyet figyelmesek.  (A Hold a Nyilas jegyében jár, szeptember 22-én, pénteken 22.20-kor lép át a Bak föld jegyébe.)


A Szerencsekerék X. – Körforgás, ciklikusság, változás – fordul a sors kereke.  Gyógyulást, gyógyítást, célmegvalósítást segítő energiák hatnak a neptunuszi erőtérben. Szombaton az Őszi Nap-éjegyenlőséget üdvözölhetjük: kezdődhet a varázslás a hagyományos „Lencsemágiával”. Önkorlátozás elengedésére is kiváló lesz a hétvége. Megújulást előremozdító probléma megoldó üzeneteket kaphatunk égi segítőinktől is – figyeljetek oda a hirtelen bevillanó ötleteitekre. Előrenéző tarot-elemzéssel várom a hölgyeket – grátisz: csakra-aura hangolás, rontásvizsgálat.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
A séta kellemes lehet az őszies időben – hasznos időtöltés az olvasás. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok, sók lesznek.  Kozmetikára, bőrápolásra, hajmosásra, regeneráló masszázsra, kéz- és körömápolásra kedvező napok lesznek. A Halak, a Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyűeknek szerencséje lehet a hét elejében – legyet figyelmesek.  (A Hold a Bak jegyében jár, szeptember 25-én, hétfőn 1.29-kor lép át a Vízöntő levegő jegyébe.)

Szeptember 23-án a Nap a Mérlegbe lép – ez a csillagászati ősz kezdete. Figyelj oda gondolataidra, szavaidra minden rezgéseddel teremtesz.
Hatalmas lelki erővel, támogató energiával áld az ég – tisztázd kapcsolódásaidat. Sorsfordulati döntésekben, teremtő mágiákkal is kérhetsz időpontot. Hívd, imagináld Uriel arkangyalt a jövőteremtéshez.
Töltekezzetek a nap fényével, kiránduljatok, egyetek friss gyümölcsöket, igyatok sok tiszta vizet és szeressétek azokat, akik titeket is őszintén szeretnek.

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu