Teliholdas hetünk lesz!

H  e  t  i      t  a  r  o  t
december 25-től december 31-ig.

A hét eleje a Karácsonyi szent ünnepek fényében töltődik el. Szerdán a Rák telihold érzékeny-érzelmes energiákkal köszönt be ránk. Elengedésre ad jó alkalmat. Elengedő meditációkkal, lelki blokkoldással is  kereshettek – szeretettel várom a Hölgyeket.  Ezen a héten, vasárnap búcsúztatjuk az óévet! Akinek kedve van jelentkezhet a szilveszteri misztikus szeánszra – időpont egyeztetéssel kereshet.

“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Hold XVIII. – A lélek iránymutatása által élni.
Kellemes beszélgetésekre, baráti megkeresésekre kellemes az időtér energetikája a Karácsonyi ünnepek alatt – az Ikrek holdban. Legyetek együtt azokkal, akiket szerettek, és akik titeket szeretnek. A meghittség és az őszinte együttlét most a leghitelesebb. A karácsonyi ünnepek alatt is kereshettek – videóhívásos előre egyeztetett foglalkozásokkal segíthetek.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Kellemes kikapcsolódás lehet az olvasás – hasznos a szellőztetés Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. Legkönnyebben felszívódó tápanyag zsírok, olajok lesznek. Regeneráló, erősítő masszázsra, hajmosásra, hajfestésre remek nap lesz. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek a hét elejében – legyetek figyelmesek!  (A Hold az Ikrek jegyében jegyében jár, december 26-án, kedden 16:15-kor lép át a Rák vizes jegyébe.)


A Mértékletesség XIV. – Harmónia-egyensúly, tisztulás, gyógyulás.
Megbocsátásra, békülésre, lelki beszélgetésekre, jövő tervezésre remek energiák lesznek a Rák-holdban. A Rák telihold szerdán érzékeny energiákkal érkezik. Előjöhetnek rég elnyomott érzelmek, sérelmek – légy empatikus, megértőbb mindenkivel. Kapcsolat gyógyítással, szerelmi vonzó angyal mágiákkal is várom a hölgyeket angyalos stúdiómba – szerdától elérhető leszek, jelentkezz be.
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Remek program lehet a családlátogatás – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A kozmetikusodat, a masszőrödet és a fodrászodat is felkeresheted: bátran szépítkezhetsz! A csütörtöki nap a tisztító- és fogyókúra elkezdésére ad jó alkalmat. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre!  (A Hold a Rák jegyében jár, december 29-én, pénteken 1:23-kor lép át az Oroszlán tüzes jegyébe.)


A Mágus I. – Önmegvalósítás-pozitív gondolkodás.
A hét vége kedvező energiákkal áld meg az életmódváltásra: az önkorlátozásaink elengedésének jó ideje lesz. Újítsd meg a szokásaidat, tervezd meg az új életedet, az uránuszi rezgése segít ebben. Tervezz magadnak egy boldog jövőt és valósítsd is meg. Tégy meg mindent azért, hogy a szilveszteri nagy fogadalmadat tarts is be. Jövőbenéző tarot-elemzéssel várom a Hölgyeket!
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
A családi összejövetel áldásos program lesz a hétvégében.
Nem ajánlatos műteni a gerincet, az eret és a szívet.  Legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Hajmosásra a péntek-szombat előnyös lesz, hajvágásra az egész hétvége időtere, a fogyó- és tisztító kúrád is tovább folytathatod. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek a hétvégében – hacsak nincsenek büntiben.  (A Hold az Oroszlán jegyében jegyében jár, december 31-én, vasárnap 12:53-kor lép át a Szűz föld jegyébe.)

Jó hír, hogy Szilveszter napján a nagy szerencse bolygója, a Jupiter direktbe fordul. Készülhettek vidáman-optimistán a szilveszteri óév-búcsúztató ünnepségre. Ha tehetitek töltsétek az időtöket rokonokkal, barátokkal, kedves ismerősökkel. Boldog Új Évet!

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten.Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu