Teliholdas hetünk lesz

H e t i    t a r o t
Január 22-től január 28-ig.

Kellemes energiákkal indul a hét Szent Vince napjától az Ikrek-Holddal, a Nyilas-Vénusszal, és a Halak-Neptunusszal. Az Oroszlán teliholddal a Jupiter is  szövetkezik – hatalmas teremtő energiák lesznek, kötelező varázsolni! Angyalos teremtő mágiákkal várom a Hölgyeket ezoterikus stúdiómba – egyeztethetsz velem időpontot a foglalkozásra.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje víz elem minőségben lesz.
A családnak szentelt idő a legkedvesebb időtöltés – de nagymosásba is kezdhetsz. Nem ajánlatos műteni a mellet, a gyomrot és a nyombelet. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  Kedvező az idő a hajmosásra, hajfestésre, bőrápolásra, kozmetikára, regeneráló, erősítő masszázsra. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedvező lehetőségekkel üzen az Univerzum – vegyétek a jeleket.  (A Hold a Rák jegyében jár, január 25-én, csütörtökön, 8:36-kor lép át az Oroszlán tűz jegyébe.)
A Szerencsekerék X. – Ragadd meg az élet kínálta váratlan lehetőségeket, emeld fel az életed.
A hét elejében a szaturnuszi-jupiteri cselekvést segítő energia a problémamegoldásnak kedvez – remek ötleteink születhetnek egy-egy elakadt helyzet megoldására. Meditációdban a neptunuszi időtérben felveheted a kapcsolatot a fenti világokkal – bölcs útmutató tanításokat kaphatsz szellemi-lelki vezetőidtől Éber állapotban is figyelj oda a hirtelen felbukkanó gondolataidra. Ha megakadnál, elakadnál csakra-aura-meridián-nadi tisztításra, rezgésszint emelésre, blokkoldásra érdemes bejelentkezned: a hangolás segíthet, hogy tisztán átlásd a helyzetedet,  a problémát és megtaláld a helyes útirányt.


A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
A rokonlátogatás nagyszerű program lehet – hasznos a testedzés. Nem ajánlatos műteni gerincet, az eret és a szívet. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Hajmosásra, hajvágásra, bőrápolásra, tisztító- és fogyókúra elkezdésére kiváló lesz a hét közepének energetikája. A Mérleg, a Nyilas, a Kos, az Ikrek napjegyeknek kedvező napjai lehetnek – legyetek figyelmesek!  (A Hold az Oroszlán jegyében jár, január 27-én, szombaton 20:11-kor lép át a Szűz föld jegyébe.)
A Mágus I. – Bölcsen előrenézve tervezz, varázsolj, mágiázz!
Csütörtökön az Oroszlán Teliholdat üdvözölhetjük. Érdemes rákészülni a teremtő erők nagyon magas szinten lesznek: gondold végig mit szeretnél elengedni, és mit szeretnél bevonzani az életedbe. Ne tétovázz, cselekedj!  Teremtő mágiákkal várom az ezoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba, előre egyeztetéssel online is jelentkezhetsz a programra.


A hét vége föld elem minőségben lesz.
Jó lehetőség az olvasás, növényápolás – hasznos a takarítás,  Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. Legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  A kozmetikusodat és a masszőrödet is bátran felkeresheted – hajmosásra és hajvágásra is remek idő lesz, a tisztító-és fogyókúrát is tovább folytathatod. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – kapcsolódjatok az eseményekhez!  (A Hold a Szűz jegyében jár, január 30-án, kedden, 9:03-kor lép át a Mérleg levegő jegyébe.)
A Bolond XXII. – Merj elindulni, felfedezni új utakat, merj kockáztatni a sikerért. Itt az ideje a saját utadat járni!
Jövőtervezésre remek az idő a Nap-Jupiter rezgésekben – a jelenlevő Merkúr-Mars a tudatos cselekvésnek kedvez.  A hétvége időtere a vénuszi-szaturnuszi-uránuszi energiákban az újításra, szintet lépésre való igényünket erősíti, fokozza. Ha kapcsolódsz a jelenlegi rezgésekhez szuper előrevivő ötleteid születhetnek a jövődet illetően. Jövőbenéző sorselemző-tarottal várom az ezoterikus Hölgyeket – hozzám hétvégén is jöhetsz, a megbeszélt időben.


A neptunuszi időtérben könnyebben megy majd a lelki dolgaink megbeszélése, az egymásra való odafigyelés. A Mars-Merkúr-Nyilas energiák is kedveznek a kapcsolatépítő beszélgetéseknek. Töltsetek minél több minőségi szeretet-időt szeretteitekkel. Hasznos a télidőben a gyógynövényes teák fogyasztása. Kedvencem idén is a  rooibos tea,  több antioxidánst tartalmaz, mint a zöld tea. Rengeteg vitaminnal és olyan a szervezet számára fontos ásványi anyaggal van tele, mint például a vas, kalcium, kálium, réz, mangán, cink és a magnézium – naponta fogyasztom, szeretettel ajánlom, Mindenkinek!

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu