Új hónap, új lehetőségek

H e t i   t a r o t
július 1-től július 7-ig.

Újholdas hetünk lesz!

Az előrelépés hetébe érkeztünk. Hétfőn a hold még a  Bika jegyében jár – arra inspirál, hogy a szívedre hallgatva cselekedj. A termékenységi időben a nagy mély lelki beszélgetéseknek – fogantatásnak is – kapcsolatok lélekszintre emelésének is kedvez az időtér energetikája. Fogyó-és tisztítókúra elkezdésére nagyon jó nap lesz.

„A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje (kedd, szerda) levegő elem minőségben lesz.
Remek időtöltést lehet a zenehallgatás – hasznos a lakás átszellőztetés. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Fogyasszatok elengedő folyadékot, rendszeresen hidratáljatok. Kozmetikára, bőrápolásra, fogyó-és tisztítókúra remek idő lesz kedden, hajmosásra, fogorvosi vizitre a szerdai nap alkalmasabb. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre a jó lehetőségeket!
(A Hold az Ikrek jegyében jár, július 4-én,csütörtökön 22:51-kor lép át a Rák vizes jegyébe.)
Az Akasztott XII. – Nézőpontváltás, másképp látás, tudatos vállalás.
Keddtől a Neptunusz tolató mozgásba vált – egészen december 7-ig. Extra időt kapunk terveink átgondolására. Tisztánlátásunk megnő: ahol nézőpontváltás szükséges, ott felsejlik a jó irány.
Ugyanezen a napon a Merkúr az Oroszlánban lép át – nagyobb önbizalommal teremthetünk. Az alacsony rezgés- és tudatszinten élőknél a jelenlevő plútói energia negatívba csaphat át. Legyetek figyelmesek, óvakodjatok a manipulálástól. Töltsetek minőségi időt szeretteitekkel – kapcsolati hangolásra törekedjetek – minden kapcsolat tanítást hordoz, ismerd fel a szövetséget. Párkapcsolati tanácsadással kapcsolati coachként is szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket!

A hét közepe (csütörtök, péntek, szombat) víz elem minőségben lesz.
Remek időtöltést lehet a mindenféle családi program – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Fogyasszatok minőségi – adalékmentes – egészséges ételeket. (A cukros üdítők, a cola és a chisps nem az, sem a konzervek.) Hajmosásra, kozmetikára, bőrápolásra, fogorvosi vizitre a csütörtök a legjobb lesz, a fogyó- és tisztítókúrád is tovább folytathatod. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre a jó lehetőségeket!  (A Hold a Rák jegyében jár, július 7-én, vasárnap 5:55-kor lép át az Oroszlán tűz jegyébe.)
A Nap XIX. – Cselekvés, aktivitás, tevés.
Elengedésre ösztönöznek a jelenlevő energiák a hét közepében a marsikus-szaturnuszban – méregtelenítésre is remek az alkalom, de meditációra, a Felsőbb Világokkal való kapcsolatfelvételnek is kedvez a misztikus időtér és az alternatív gyógyításnak is különleges ereje lesz. Július 6-án 0 óra 57 perckor a Rák újholdat üdvözölhetjük. Szeretetteljes rezgésekkel töltekezhetünk – békülésnek, megbocsátásnak is legjobb ideje lesz – szenteljünk családunkra több időt. A vénuszi energiákban válasszunk minőségi lelki programot. Az újholddal nagyobb döntéseinkhez kapunk csodás indíttatást. Újhold  teremtő mágiára is érdemes bejelentkezni hozzám, angyalterapeutaként segíthetek – egyeztess velem.

A hét vége (vasárnap )tűz elem minőségben lesz.
Remek időtöltést lehet a rokonlátogatás – egészséges a testedzés Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szíveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Egyetek lédús, vitaminokban, rostban gazdag gyümölcsöket. Regeneráló, erősítő masszázsra, kozmetikára-bőrápolásra, hajvágásra remek lesz a hétvége energetikája. A Mérleg, a Nyilas a Kos, és az Ikrek napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre a jó lehetőségeket!  (A Hold az Oroszlán jegyében jár, július 9-én, kedden 15:47-kor lép át a Szűz föld jegyébe.)
A Diadalszekér VII. – Elmozdulás, haladás, irány választás.
Indulj el a céljaid felé: a marsikus-uránuszi hatás már érezteti magát. Aki elindul a sorsa útján, az azt égiek is támogatják, csak határozd el magad. Gondold végig merre az arra! Önismereti foglalkozással, ha szembe szeretnél nézni az erényeiddel és a hibáiddal – blokkoldással – szeretettel várom a ezoterikus tanítóként a Hölgyeket!

A következő kilenc hónap alatt egy új kozmikus fejezet indul el a Mérleg-Lilithben. Egy kihívást hozó időszak veszi kezdetét: arra ösztönöz, hogy fogadjuk el lelkünk sötét részeit is. Szembesít a tudattalannal.  Az jelentkező kapcsolati próbák kompromisszumra nevelnek. Arra inspirálnak, hogy engedjük el a negatív kapcsolati mintákat, a harag és a vitatkozás, ego-harc helyett a kompromisszumra törekedjünk.
Vállald be és éld meg az érzéseidet, menj bele az eléd kerülő helyzetekbe. Állj ki magadért, vállald a véleményedet és tanuld meg a felnőtt konfliktuskezelést – vitatkozás helyett az érdemi beszélgetést részesítsd előnyben – bölcsen mérlegeld a döntéseidet.
Békülést segítő angyalozással, kapcsolati tanácsadással és jövőbenéző tarot-elemzéssel is kereshettek.
Ha elakadnál kérj angyali éber vezettetést – imagináld az őrangyalod tiszta fényét, tőle hasznos tanácsokat kaphatsz.Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

2002 óta  foglalkozom spirituális ezotériával – Előző életből hozott okkult és misztikus tudással születtem.
Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.

Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tanítások, megosztások a facebook profiloldalamon  – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu