Újholdas hetünk lesz

H e t i    t a r o t
Január 8-tól január 14-ig.

A jelenlevő vénuszi-uránuszi-jupiteri energiák kedveznek a kapcsolati harmonizálásnak. A hét közepén a Bak Újhold hozhat nézeteltérést, feszültséget, kisebb vitákat – a békére a lélekharmóniára törekedjetek.
Éves szerelmi jóslással, kapcsolat-elemzéssel, tisztítással, személyre szóló párkapcsolati tanácsadással is várom a Hölgyeket ezoterikus stúdiómba – jelentkezz be, egyeztess velem.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Jó program lehet a hegyvidéki túra, lazító masszázs. Nem ajánlatos műteni az ereket, és a combnyakat. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Kedvező időszak kozmetikára, bőrápolásra, tisztító- és fogyókúrára a hét elejének energetikája. A Vízöntő, a Kos, Oroszlán, Mérleg napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek a hét elejében – legyetek figyelmesek! (A Hold a Nyilas jegyében jár, január 10-én, szerdán 2:33-kor lép át a Bak föld jegyébe.)
A Válaszutak VI. – Szabad szívből való döntés ideje van.
Mély lelki beszélgetésekre alkalmas az időtér a vénuszi energiákban. Hangolhatod és harmonizálhatod a lélekgyógyító időben családi kapcsolataidat. Békülésre, megbocsátásra is kedvező az idő – nyiss ki a szívedet, hangold magad szeretetre. Angyali összerezegtető áldással várom az ezoterikus Hölgyeket szeretettel.

A hét közepe föld elem minőségben lesz.
A hosszabb séta, olvasás kellemes kikapcsolódás lehet. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. Legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Kéz-és körömápolásra, tisztító-fogyókúrára, régi rosszszokások elhagyására, életmódváltásra kedvező a hét közepének energetikája. A Halak, a Bika, a Skorpió, és a Szűz napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre a jó lehetőségeket! (A Hold a Bak jegyében jár, január 12-én, pénteken 4:01-kor lép át a Vízöntő levegő jegyébe.)
A Pápa V. – Kapcsolódj az égiek támogató erejéhez!
Csütörtökön a Bak Újholdat köszönthetjük. Bölcs gondolatokkal, felismerésekkel ajándékoznak meg az égiek az újholdas energiákban új utakra találhatsz. Karma-oldásra is kitűnő rezgések lesznek – életmódváltásba is kezdhetsz. Hagyd el a régi rossz szokásokat, az önkorlátozó hiedelmeidet, és kezdj új életet. Jövőbenéző tarotra – éves, negyedéves – lehet bejelentkezni hozzám, de előre egyeztetett videóhívással is kereshetsz.

A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Áldásos időtöltést lehet a természetbenjárás, lelki kikapcsolódás a művészeti program. Nem ajánlatos műteni a visszereket és a lábszárat. Legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Kedvező időszak kozmetikára, hajmosásra, hajfestésre, bőrápolásra, regeneráló-erősítő masszázsra a hét végének energetikája – a hajvágást inkább halaszd el, mert korpa- és csomóshaj kialakulásához vezethet. A Kos, az Ikrek és a Nyilas napjegyeknek kedvező napjai lesznek – kapcsolódjatok az áldásos helyzetekre! (A Hold a Vízöntő jegyében jár, január 14-én, vasárnap 4:2-kor lép át a Halak víz jegyébe.)
A Mágus I. – Az új dolgok elindításának legjobb ideje.
Ne csak tervezz, tegyél is. Indítsd el az új életed a kedvező merkúri rezgésekben: fókuszálj a célodra, összpontosítsd az álmaidra. Erőd nagy, hatalmas – mindent elérhetsz.  Csakra-aura-meridián-nadi tisztítással (rontásvizsgálat is) segíthetek, hogy összeszedettebb és bátrabb légy.


A jelenlevő marsikus-jupiteri-szaturnuszi rezgések a tudatosodosának kedveznek – jobban átláthatjuki sorsdolgainkat és bölcsebb döntéseket hozhatunk.
Mindenféle spirituális gyakorlatra kedvez a hét energetikája: meditációban csodás felismerések találhatnak meg. Ha elakadnál, blokkokat kapnál kérj égi segítséget – az angyali erők szeretettel óvnak, védenek és segítenek. Az Univerzum támogató ereje Veled, imagináld az Istenangyalok tiszta fényét. Angyal tanfolyamra is jelentkezhetsz hozzám – I. II. és III. kurzusra lehet benevezni.


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten.Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu