Újholdas hétvégénk lesz!

H  e  t  i    t  a  r  o  t
Február 5-től február 11-ig.

A jupiteri-uránuszi rezgések a múlt megértésében, tisztításában segítenek. Karmaoldásnak (jóvátételnek) is jó ideje lesz a hét energetikai tere. A hét eleje kedvező lesz a nagy beszélgetésekre:  a plútói-merkúri energiákban érdemes sorsátalakítással,  a hogyan tovább kérdéssel is foglalkozni. Eredendő tudásoddal mindenre megtalálod a megoldást, csak meditálj rá – a válaszok benned vannak.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje föld elem minőségben lesz.
Az erdei séta remek program lehet – hasznos a tanulás, olvasás.  Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. Legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok, sók lesznek.  Kéz-és körömápolásra, kozmetikára, bőrápolásra remek időben lehetsz – a fogyó-és tisztító kúrád is tovább folytathatod.  A Halak, a Bika, a Skorpió, és a Szűz napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek – legyetek figyelmesek!  (A Hold a Bak jegyében jár, február 8-án, csütörtökön 15:00-kor lép át a Vízöntő levegős jegyébe.)
A Pápanő II. – Beszélgess a lelkeddel.
Elengedésre, blokkoldásra, önkorlátozó gondolatok elhagyására szentelhetsz időt a szaturnuszi-uránuszi hatásban. Foglalkozhatsz belső-lelki világoddal: meditációval. A lélekgyógyításnak is jó ideje lesz a hét első napjaiban – különleges sorsépítő, tanító álom üzeneteket kaphatunk hajnali ébredésünk előtt a Felsőbb világoktólCsaládi kapcsolatok harmonizálására, erősítésére valótörekvéseinket a jelenlevő vénuszi-uránuszi energiák segítik. Békülést segítő energiákkal, kapcsolat harmonizálással várom blokkoldó, angyalozó programmal a Hölgyeket!

A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
A művészeti program kellemes időtöltés lehet – hasznos a mozgás-természetben járás. Nem ajánlatos műteni a visszereket és a lábszárat.  Legkönnyebben felszívódó tápanyag a zsírok, olajok lesznek.  Kozmetikákra, kéz- és körömápolásra a csütörtöki nap jó lehet, a péntek a hajmosásnak kedvez, és a ezen a napon a fogorvosi vizitet is megejtheted. A Kos, az Ikrek és a Nyilas napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – legyek aktívak, most tenni érdemes lesz!  (A Hold a Vízöntő jegyében jár, február 10-én, szombaton 10:43-kor lép át a Halak vizes jegyébe.)
A Halál XIII. – Hagyd a régit, kezdj újba.
Életmód változtatásra – nagy megújulásra – remek lesz a hét közepének időtere a Mars-Neptunusz-Plútó rezgésekben. Konkrét cselekvő lépések megtételének ideje lesz. Az Újhold pénteken 23 óra 59 perckor üdvözöl bennünket. Teremtő mágiákkal, tisztító energiákkal, vibrációs szint emeléssel is segíthetek, ha felkeresel a hétvégében.

A hét vége közepe elem minőségben lesz.
A zenehallgatás, koncert kellemes program lehet – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  A tisztító-és fogyókúrára, kozmetikára, regeneráló és erősítő masszázsra kedvező a téridő energetikája – a hajmosásnak azonban nem kedvez, inkább halaszd el, mert korpa-és csomóshaj kialakulásához vezethet.  A Bika, a Rák, a Skorpió és a Bak napjegyeknek sikeres lehet a hétvége – hacsak nincsenek büntiben! (A Hold a Halak jegyében jár, február 12-én, hétfőn 14:26-kor lép át a Bak föld jegyébe.)
A Mágus I. – Bölcsen teremts szebb életet.
A Vízöntő Újhold rezgésében az új dolgok elindításának lesz jó ideje – mindenen amit tiszta energiákkal kezdesz el, azon  áldás lesz. A merkúri-jupiteri energiák kedveznek a nagy lelki beszélgetéseknek, jövőtervezésnek, babaprojektnek. Éjjeli tanító álomüzenetekkel ajándékoznak meg az égiek – jegyezd le őket, ébrenlétben Gábriel arkangyal segíthet a megfejtésben. Jövőbenéző tarot-elemzésre jöhetsz hozzám – szeretettel várom a Hölgyeket a programra.

Jótanács: Figyelj oda mindig belső sugallataidra, szellemi vezetőid-lelki segítőid üzennek vele neked. Írd le, jegyezd le hirtelen felmerülő ötleteidet csodás problémamegoldó útmutatást rejtenek. Törekedj arra, hogy gyarapítsd a tudásod, emlékezz vissza – sorselemzéssel várlak szeretettel – miért születtél le ebbe az inkarnációdba és mi a dolgod, feladatot ebben az életben. Inkorponáld Őrangyalod magas rezgését, szólítsd Mihály arkangyalt és hív Uriel arkangyalt, hogy megvilágosító rezgésével segítségedre legyen. Ha elakadnál rám számíthatsz, ha nem tudod, nem érted mi miért történik veled, ezoterikus tanácsadással kereshetsz.


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu