Újholdas hétvégénk lesz!

H  e  t  i    t  a  r  o  t
március 4-tól március 10-ig.

A hét energetikája kiváló lesz a tudat és lélektisztításra. Marsikus-merkúri-neptunuszi-uránuszi rezgések uralják a téridőt. Elengedésre és jövőtervezésre is remek alkalom ígérkezik a Halak újholdban.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje föld elem minőségben lesz.
A hosszabb séta remek program lehet – hasznos az olvasás. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. Legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok, sók lesznek. Fogyasszatok friss gyümölcsöket: remek vitaminforrás. Hétfőn előnyös lesz a hajmosás, és a tisztító-fogyókúra elkezdése is. Kedden, szerdán bőrápolásra, kozmetikára, kéz- és körömápolásra lesz kedvező az idő.  A Halak, a Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyeknek kedvező lesz a hét elejének energetikai tere – legyetek figyelmesek!  (A Hold a Bak jegyében jár, március 7-én, csütörtökön 1:38-kor lép át a Vízöntő levegő jegyébe.)
A Hold XVIII. – Érzelmek tengerében.
A hét eleje a jelenlevő merkúri rezgésekben a helyzet tisztázásnak kedvez – ami régóta nyomaszt old fel. Mély lelki beszélgetéseknek jó ideje lesz.  Figyelj oda a semmiből hirtelen felbukkanó gondolataidra – a sugallatokkal szellemi-lelki segítőid üzennek neked. Csodás probléma megoldó ötletekkel ajándékoznak meg. Méregtelenítésre, lelki terhek elengedésére kiváló lesz a hét elejének energetikai tere.  Lélekwellneszre szeretettel várom a spiris Hölgyeket – angyalos stúdiómba kérhetsz időpontot tőlem.


A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Kitűnő időtöltést lehet mindenféle művészeti elfoglaltság – hasznos és egészséges a természetben járás. Nem ajánlatos műteni a visszereket és a lábszárat. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a zsírok, olajok lesznek.  Tápláljátok magatokat adalékmentes, egészséges ételekkel – ezzel is emelhetitek a rezgésszinteteket. Kozmetikára, bőrápolásra remek lesz a hét közepe – hajmosásra, fogorvosi vizitre a csütörtök-péntek kedvező lesz, a tisztító- és fogyókúrád tovább folytathatod.  A Kos, az Ikrek és a Nyilas napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre!  (A Hold a Vízöntő jegyében jár, március 9-én, szombaton 2:03-kor lép át a Halak víz jegyébe.)
A Válaszutak VI. – Tiszta szívből jövő szabad döntés.
A lélekgyógyító érzelmi beszélgetéseknek lesz jó ideje a neptunuszi időtérben: lélekből élj és cselekedj. Mond el, beszéld meg társaddal őszintén, ami a szíved nyomja és hallgasd meg őt, hogy közösen tudatos jövőt tervezhessetek.  Éjjelente útmutató üzenetálmokkal jelez az Univerzum – érdemes álomnaplót vezetned. Szívcsakra blokkoldással, békülést segítő energiákkal is kereshettek.


A hét vége víz elem minőségben lesz.
Mindenféle zenei program szuper szórakozás lehet – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Fogyasszatok friss salátákat a főétkezésekhez – nemcsak finom, de magas ásványi anyag forrás. A hajvágásra kedvezőtlen energiák hatnak, inkább halaszd el, mert korpa- és csomóshaj kialakulásához vezethet. Bőrápolásra, kozmetikára viszont jó lesz a hétvége energetikai tere. Bátran fogyózhatsz, tisztíthatod tested-lelked. A Bika, a Rák, a Skorpió és a Bak napjegyeknek kedvező lesz a hétvégének energetikai tere – teremtsétek meg a jó lehetőségeket! (A Hold a Halak jegyében jár, március 11-én, hétfőn 1:19-kor lép át a Kos tűz jegyébe.)
A Mágus  I. – tudatos, bölcs  teremtésben.
Az Újhold a Halak érzelmes vizes jegyében szombaton üdvözöl bennünket. A negatív, lehúzó energiáktól szabadítsd fel magad az ön-szeretet terében. 
Jövőtervezésre – nemzésre – is kitűnő az időpont az uránuszi téridőben.  Előretekintő éves, negyedéves égi útmutatóra ideális az idő – egyeztess velem az órás programra.

Ha nem tudod mi miért történik veled az életedben ezoterikus tanácsadással kereshetsz. Imagináló, angyalos Újhold mágia szertartással is szeretettel várom a Hölgyeket!

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu