Varázslatos hetet!

H  e  t  i    t  a  r  o  t
november 20-tól november 26-ig.

Ezen a héten remek, kreatív ötleteink születhetnek a plejádi időtérbe. Különösen a hét elejébe igazán termékeny időszakba lehetünk: akik családot szeretnének, legyenek erre figyelmesek.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

Az Akasztott XII. – Nézőpontváltás, másképp látás, tudatos vállalás, irányváltás. A Halak holdban oldásra, blokkoldásra, elengedésre kitűnő lesz a hét elejének energetikai tere. Új gondolatokkal kezdhetsz egy örömtelibb időszakot. Szeretettel töltekezve, lelkesen cselekedve haladj a jövőd felé. Lélekwelnesre invitálom a Hölgyeket a Halak-holdban: energetikai oldással segíthetek.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Kellemes program lehet a zenehallgatás – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a lábfejet, a talpat és a nyirokrendszert. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  A kozmetikusodat és a masszőrödet bátran felkeresheted, hajmosásra-festésre hétfőn lesz a legjobb alkalom, a hajvágást kedden inkább halaszd el, mert korpa és csomós haj kialakulásához vezethet. A Bika, a Rák, a Skorpió és a Bak napjegyeknek szerencséje lehet – vegyétek észre a kínálkozó jó lehetőségeket!  (A Hold a Halak jegyében jegyében jár, november 22-én, szerdán 18:19-kor lép át a Kos tűz jegyébe.)


A Pápa VI. – Hosszú távú és hivatalos dolgok intézése, távlatok. November 22-én a Nap a Nyilas jegyébe lép át. Hálás szívvel, örömteli dolgokkal töltekezhetünk. Mindenféle spirituális gyakorlatra: meditációra, jóslásra, jövőbenézésre alkalmas lesz a hét eleje a neptunuszi rezgésekben. Alternatív gyógyászatra is jelentő energiák hatnak. Békülésnek, megbocsátásnak is kedvező ideje lesz a skorpiós rezgésekbe. Problémamegoldó gondolatokkal ajándékoz meg bennünket a Szaturnusz – gyakorolhatjuk a cselekvő lépéseket. Gyógyulást segítő energetikai terápiával is kereshetsz.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
A testedzés remek kikapcsolódás lehet – hasznos a lomtalanítás és az ügyintézés. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Bőrápolásra, regeneráló, erősítő masszázsra kedvező napok lesznek – a hajvágás szerdán még nem szerencsés, a hajmosást csütörtökre, péntekre programozd be. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyeknek kedvező lehetőségeket hozhat a hét közepe – legyetek figyelmesek!  (A Hold a Kos jegyében jár, november 24-én, pénteken 21:28-kor lép át a Bika föld jegyébe.)


Az Ítélet XX. – Megtisztulás, tisztulás, szabadulás ideje, átalakulás.
Életmódváltásra is kezdhetsz – átalakíthatod most a sorsod forgatókönyvét – megújító gondolatokkal emeld fel az életedet egy magasabb szintre. A nagy változásokhoz Uriel arkangyal segítségét is kérheted. A marsikus-szaturnuszi energiákba nagyot léphetsz: összpontosíts a célodra, és tegyél valamit érte. Az égiek váratlan-hirtelen bevillanó probléma megoldó ötletekkel ajándékoznak meg, csak figyelj!  Őrangyal inkorponálásra, angyal gyertyamágiára, és inga tanfolyamra is lehet jelentkezni.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
A lakás dekorálás kreatív program lehet – hasznos a takarítás, növénygondozás. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. Legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Kozmetikára, bőrápolásra, regeneráló és erősítő masszázsra kedvező lesz a hétvége, hajmosásra a péntek, festésre a szombat-vasárnap lesz a legalkalmasabb, a fogorvosi vizitet a szombat-vasárnap kedvezőtlen, inkább halaszd el. A Rák, a Szűz, a Bak és Halak napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – hacsak nincsenek büntiben! (A Hold a Bika jegyében jár, november 27-én, hétfőn 1:40-kor, telehold napján lép át az Ikrek levegő jegyébe.)

A szaturnuszi-plútói időtér a lehúzó gondolatok elengedésének kedvez. A jelelevő nyilas, skorpiós energiák kedvezek mindenféle spirituális tevékenységnek. Bölcs döntésekkel, hasznos, építő megélésékkel, tanító megtapasztalásokkal, okos sors-lépésekkel varázsold át a sorsodat.

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten.

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
http://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni gyere hozzám angyalozni: http://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
http://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
http://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
http://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
http://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
http://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
http://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu