A valódi én új erőre kap!

H  e  t  i    t  a  r  o  t
Február 12-től február18-ig.

Február 14-től, Valentin naptól a Vénusz a Mars és a Plútó együttes rezgése a kapcsolati hangolásra inspirálhat bennünket. Van ahol elengedés, van ahol megújítás, megerősítés lesz a jó döntés.
Ezen a héten jelenlevő égi energiákban felismerheted, és tudatosíthatod a sorsutadat, milyen családi karmát oldhatsz, hogyan dönthetsz, hogy sikeresen haladhass. A sorsúton való „előrelépés” ideje van: találj vissza eredendő spirituális erődbe.
Önismereti foglalkozással várom szeretettel az ezoterikus érdeklődésű Hölgyeket. Az órás program abban segít, hogy jobban megismerd a személyiséged, meglásd a lehetőségeidet, tisztában légy az erősségeiddel és motiváció a fejlesztendő területekhez.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
A testedzés remek program lehet – hasznos az ügyintézés. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Fogyasszatok vitamindús gyümölcsöket desszertnek. Kozmetikára, bőrápolásra, regeneráló-erősítő masszásra, hajmosásra kiváló lesz a hét eleje energetikája,  Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas, a Vízöntő napjegyeknek kedvező lesz a hét eleje – legyetek figyelmesek!  (A Hold a Kos jegyében jár, február 14-én, szerdán 16:02-kor lép át a Bika föld jegyébe.)
A Pápa V. – Égi segítség.
A hét eleje kitűnő lehetőséget ad szellemi-lelki vezetőinkkel való kapcsolatra a neptunuszi időtérben. Mély meditációban élni-tanító, sorsépítő üzeneteket kaphatunk égi segítőinktől. Ezáltal kreatív ötleteink születhetnek, helyes problémamegoldó döntéseket hozhatunk. Előző életbeli tudásunk is felszínre törhet: rejtett képességeinkre világit rá az univerzum. Érzelmi blokkoldással, szívcsakra tisztítással is kereshettek.

A hét közepe föld elem minőségben lesz.
A növénygondozás kellemes időtöltés lehet – hasznos a takarítás, rendezkedés. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. Legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, a sók lesznek.  Igyatok eleget – tiszta vizet, ásványvizet, teát.  Hajmosásra-hajfestésre, kozmetikára, bőrápolásra, regeneráló-erősítő masszásra kedvező lesz a hét közepének energetikája – a fogorvosi vizitet inkább halaszd el, mert arra kedvezőtlen idő lesz. A Rák, a Skorpió, a Bak és a Halak napjegyeknek jó lehetőségei jöhetnek – vegyétek észre!  (A Hold a Bika jegyében jár, február 16-án, pénteken 20:39-kor lép át az Ikrek levegős jegyébe.)
A Válaszutak VI. – Szívből jövő lélekdöntések.
A szerdai szerelem-ünnep a lelki megbeszélésnek kedvez: békülni, megbocsátani most jól lehet. https://asajah.hu/szerelem-unnep/
Csodás üzenetálmokkal ajándékoznak meg bennünket az égiek – jegyezd le és kérd éber állapotban Gábriel arkangyalt, hogy segítsen a megfejtésben. Figyelj oda napközben felmerülő gondolataidra, hasznos útmutatások lehetnek. Jövőtervezésre is remek lesz a hét közepe.  Éves jövőbenéző tarot-elemzésre várom a Hölgyeket – online is lehet!

A hét vége levegő elem minőségben lesz.
A zenehallgatás, koncert kellemes szórakoztatás lehet – hasznos a lakás, pince átszellőztetés. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. Legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok a zsírok, olajok lesznek. A friss zöld salátákról se feledkezzetek meg, hasznos vitaminforrás.  Bőrápolásra, kozmetikára, hajmosásra-hajfestésre, regeneráló-erősítő masszázsra jó időben lehetsz a hétvégében – a fogorvosi vizitre kedvezőtlen az alkalom. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – legyetek résen!  (A Hold az Ikrek jegyében jár, február 19-én, hétfőn 4:24-kor lép át a Rák vizes jegyébe.)
A Szerencsekerék X. – Sorsikus változások, változtatások.
A hétvége is nagy jelentőségű lehetőséget hozhat a sorsutra találásban. Új ötleted születhetnek, kreatív-alkotó kedvedben lehetsz.  Elakadt családi sorsdolgainkban tehetünk rendet – szavaiddal a szeretet teréből építkezz. Kapcsolat tisztításra – lélekgyógyításra kérj időpontot tőlem, ha megrekedtél érzelmi ügyekben.


A tisztázó, mély lelki beszélgetésekre törekedj kapcsolataidban. A  stabil szeretetkapcsolatok felvállalásának ideje lesz. Hívd, imagináld Chamuel arkangyalt minden lelki nagy döntésedhez. Szeretet-meditációra is kedvező energiák hatnak. Felsőbbrendű Én lélekgyógyító vezetett meditációval várlak szeretettel.
Legyen a hetetek szeretettel teljes!


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu