Érkeznek az új energiák!

H   e   t   i     t  a   r   o   t
május 6-tól május 12-ig.

Újholdas hetünk lesz!

A hét elejében a Bika-Nap és a Halak-Szaturnusz kapcsolódik  – sorsformáló erők szövetkeznek. Minden gyakorlatias lépésünkhöz nagy lendületet kapunk. Itt az ideje  cselekvő energiákkal tenni a saját dolgunkat. A Bika Újhold szerdán nagy erőkkel, áldásos teremtő energiákkal érkezik – friss uránuszi rezgésekkel támogat. Komfortzóna elhagyása kötelező – és máris indulhat a sorsteremtés!


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje (hétfő-kedd,szerda) föld elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a növénygondozás, kertészkedés – hasznos a rendtétel, takarítás.  Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  Törekedjetek arra, hogy vitamindús gyümölcsöket fogyasszatok – kerüljétek a genetikailag módosított élelmiszereket. Tisztító-fogyókúra elkezdésére remek időben leszel – hajmosásra a hétfő a legjobb lesz, kozmetikára is remek lesz, a fogorvosi vizitet inkább halaszd el. Szerdán a régi rossz szokásaidat engedheted el az újhold erőteljes rezgésében.  A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek szerencsés lehet a hét elejének energetikai tere – legyetek figyelmesek!  (A Hold a Bika jegyében jár, május 9-én, csütörtökön 1:20-kor lép át az Ikrek levegő jegyébe.)
A Halál XIII. – Engedd a régit, teremtsd az újat!
Hétfőn-kedden a merkúri energiák nagy lendületet adnak az érdemi beszélgetésekhez – elakadt, megrekedt ügyek intézéséhez is kedvező lesz.  Május 8-án, szerdán a Bika Újholdat üdvözölhetjük: új dolgok elindítására kedvező az időszak: az Uránusz nagy erőkkel támogat. Figyelj oda belső sugallataidra, megérzéseidre. Csodás ötletekkel ajándékozhatnak meg az égiek – kövesd a jótanácsokat. Elengedő- teremtő meditációra, angyal mágiára várom szeretettel az ezoterikus Hölgyeket!

A hét közepe (csütörtök-péntek) levegő elem minőségben lesz.
Remek program lehet a zenehallgatás, hangverseny – hasznos a szellőztetés.  Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek.  Fogyasszatok elegendő folyadékot – forrás, tiszta, vagy ásványvizet – rendszeresen hidratáljatok. Regeneráló- erősítő masszázsra, hajmosásra- festésre kedvező energiák hatnak, a kozmetikusodat is bátran felkeresheted. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyeknek kedvező napjai lehetnek – teremtsétek meg a jó lehetőségeket! (A Hold az Ikrek jegyében jár, május 11-én, szombaton 5:13-kor lép át a Rák víz jegyébe.)
A Mágus I. – Teremtő erőkkel léphetsz szintet!
A jó megoldásokhoz kapunk erőteljes motivációt, inspirációt az Ikrek levegős jegyében járó holdtól – könnyebb lesz a kommunikáció. A jövőd hívogat old meg sikeresen a feladataidat. Onnan tudod, hogy jó úton jársz, hogy nyílnak az ajtók. Onnan tudod, hogy elakadtál, ha ugyanazok a leckék találnak rád. A tudatos gondolkodás a legjobb döntés! Jövőbenéző éves tarot-elemzéssel is kereshetek – oldás, blokkoldás grátisz – jelentkezz be, kérj időpontot tőlem.


A hét vége (szombat-vasárnap) víz elem minőségben lesz.
Mindenféle családi-rokoni program lélekre hangoló  lehet – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a mellet, a gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag lesznek.  Zöld salátákkal – remek ásványi anyag forrás – még ízletesebbé tehetitek a főétkezéseket. A hétvége energetikai tere kozmetikára, regeneráló- erősító masszázsra kiváló. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre!  (A Hold a Rák jegyében jár, május 13-án, hétfőn 12:35-kor lép át az Oroszlán tűz jegyébe.)
Szerencsekerék X. – Sorsépítő erőben, legjobb időben.
Tervezd a jövődet, a sorsépítést segítő aktív szaturnuszi energiákban. A Segítőkész Szent Szellemvilág támogatását élvezed minden pozitív sorsdöntésedben. Őrangyalodtól kérhetsz ‘éber vezettetést’ is, ha döntésképtelenség érne. Csakra-aura hangolással – rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz – grátisz: rontásvizsgálat.

Érdemes lezárni a nem működő dolgainkat, az újholdas termető időszak  akkor hozhat nagy változást, ha készen állsz a megújulásra. Adj teret az új ötleteidnek, új gondolataidnak a gyakorlatias energiákban. Erősítsétek a szeretetszálakat a családi kötelékekben – töltsétek olyanokkal az időtök, akik emelik a rezgésszinteket!
Részletes, bővebb tarot-elemzést  személyes foglalkozásban kérhetsz – személyre szóló tanácsadással.

Kitartást, jó szerencsét kívánok, az előttünk álló héthez és szerencsés lehetőségeket szeretettel, Mindenkinek!


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu