Jövőtervezési időnk lesz!

H e t i    t a r o t
augusztus 28-tól szeptember 3-ig

A teliholdas hétben gondold át dolgaidat, tervezd a sorsodat – tudatosan készülj a jövőre. Rágódás helyett, szólítsd Uriel arkangyalt, e csodás Létező a bölcs okos döntésekben is segíthet – imagináld őt angyalszertartásban.
Emlékeztetőül néhány bolygóállás: A Nap és a Merkúr a Szűzben,  Szaturnusz a Halakban, a Jupiter és az Uránusz  a Bikában, a Mars a Mérlegben, a Vénusz az Oroszlánban, a Neptunusz és a Plútó retrográdban, hátráló-tolató mozgásban.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A  Hold XVII. – Intuíció, lélek, lelkiség.
Kapcsolódj az égiekhez – csodás üzeneteket, inspirációkat kaphatsz a felsőbb világoktól, szellemi-lelki vezetőidtől. Meditálj rá minden üzenetre, figyeld a jeleket – élni tanító hasznos üzeneteket közvetít neked az univerzum. A hét eleje kedvez a mély lelki beszélgetéseknek, a múlt tisztázásának, a kapcsolat megújításnak, és az új kapcsolat bevonzásnak a vénuszi rezgésekben. Veszekedés helyett a harmóniát keresd, csendesítsd le az elmédet és szövetkezz a szeretteiddel. Kreatív ötleteid születhetnek a jupiteri energiákban: jegyezd fel azokat, és hasznosítsd őket kellő időben. Véletlenek nincsenek, sorsszerűség van!  Csakra-aura hangolással, rezgésszint beméréssel, emeléssel várom a Hölgyeket szeretettel angyalos stúdiómba.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Remek program lehet a hegyi túra – hasznos a lakás átszellőztetése. Nem ajánlatos műteni a visszereket és a lábszárat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a zsírok, olajok lesznek.   táplálkozzatok egészségesen – mértékkel! A kozmetikusodat, a fodrászodat és a masszőrödet is felkeresheted – bátran szépíthezhetsz, hajmosásra, festésre, regeneráló masszázsra, bőrápolásra remek idő lesz. A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyűeknek kedvezően alakulhat a hét eleje – vegyétek észre a jó lehetőségeket!  (A Hold a Vízöntő jegyében jár, augusztus 30-án, szerdán lép át a Halak vizes jegyébe.)

Az Akasztott XII. – Égi útmutatás, tudatos vállalás – áldozathozatal.
Családi dolgaink átbeszélésének kedveznek az energiák – harag elengedés, békülés, megbocsátás ideje van. Emeld ki magad a negatív rezgésekből, a szeretet teréből építkezz. Erősítsd a szeretet szálakat szeretteiddel. A csütörtöki Halak-telihold nemcsak az elengedésben, de a tisztánlátásban segíthet: jelenlevő szaturnuszi energiákban bölcs döntéseket hozhatsz életed fontosabb ügyeiben – gondol át a lépéseidet, írj kívánságlistát. Telihold mágiára is jelentkezhettek hozzám: téma lehet az elhunyt hozzátartozótól való elbúcsúzás.
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
A zenehallgatás kellemes program lehet – hasznos a nagymosás.  ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Fogyasszatok zöld salátákat akár uzsonnára, vagy a főétkezésekhez. Kozmetikára, bőrápolásra, hajmosásra, festésre is kedvező energiák lesznek: a hajvágást szalaszd el, mert könnyen korpa-és csomóshaj kialakulásához vezethet. A Bika, a Rák, a Skorpió és Bak napjegyűeknek kedvezően alakulhat a hét eleje – vegyétek észre a jó lehetőségeket!  (A Hold a Halak jegyében jár, szeptember 1-én, pénteken lép át a Kos tüzes jegyébe.)

A Válaszutak VI. – Döntés a szívünk szerint.
A neptunuszi rezgések különleges, misztikus energiája kedvez a jövőbe tekintésre. Elengedéshez és továbblépésre is kaphatunk nagyobb indíttatást a marsikus energiákban. A válaszutaknál mérlegelj, kerüld el a hirtelen döntéseket – hallgass a józan eszedre. Felsőbbrendű Én lélekhangolást-harmonizálást segítő,erősító vezetett angyalos meditációra várom a Hölgyeket.
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
A testedzésre remek energiák hatnak – az ügyintézés is sikeres lehet. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát.  A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Egyetek idény gyümölcsöket – salátának is kitűnő desszert lehet! A hétvégi fogyóholdban tisztító- és fogyókúra elkezdésére jó idő van – alkalmas az időtér a kozmetikára, a bőrápolásra, az aktuális hajmosást és a hajvágást inkább halaszd el. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas, a Vízöntő napjegyűeknek kedvezően alakulhat a hét eleje – vegyétek észre a jó lehetőségeket!  (A Hold a Kos jegyében jár, szeptember 3-án, vasárnap lép át a Bika föld jegyébe.)

A hétvége időterében a plútói energiák kedveznek az átalakítást, minőségi előrelépést segítő eseményeknek. Azon munkálkodj, hogy a céljaid felé törekedve felismerve a változások lehetőségét, szintet léphess. Ne keveredj bele álhírekbe és történetekbe, mert azok megtévesztenek. Hallgass a megérzéseidre és az égi útmutatásra. Őrangyalod lehívásával emelheted a rezgésszinted – magas önbizalommal sikert arathatsz. Szeretettel várlak  angyalos foglalkozásaimon: őrangyal kapcsolatfelvételre, inkorponálásra is.

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás,blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu