Ön-szeretet által erősödhetsz!

H e t i   t a r o t
augusztus 20-tól augusztus 27-ig

Csodás hangoló hetünk lesz! Önvizsgálatra – méregtelenítésre – önkorlátozás elhagyására – kapcsolat az rendezésre igazán nagyszerű hetünk lesz. Ha cselekvő részese leszel életednek, azzal felsőbb spirituális szintre léphetsz. Ön-szeretet által erősödhetsz. Oldásra, blokkoldásra szeretettel várlak benneteket!

“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Mértékletesség  XIV.  – Rendrakás, harmonizálás, lélekrehangolás.
A hét eleje a vénuszi-jupiteri rezgésekben alkalmas lesz a kapcsolatgyógyításra, egymás jobb megértésére, a kapcsolati tanítások átértékelésére. Kedvez az időtér mindenféle dolog, helyzet rendezésére a szűzies energiák által. Kapcsolat gyógyításra: oldásra, blokkoldásra várom a hölgyeket szeretettel.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Olvasásra, meditációra kellemes remek időben lehetsz, de a nagymosás is hasznos lehet.  Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  Fogyasszatok rendszeresen elegendő folyadékot – ha szomjas vagy tudd, hogy az már a kiszáradás jele. Kozmetikára, bőrápolásra, regeneráló masszázsra remek a hét elejének energetikája – a hajvágást ütemezd át, mert könnyen korpa- és csomós haj kialakulásához vezethet. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyűeknek kedvezően alakulhat a hét eleje – vegyétek észre a jó lehetőségeket!  (A Hold a Skorpió jegyében jár, augusztus 24-én, csütörtökön lép át a Nyilas tűz jegyébe.)

Az Erő XI. – Használd spirituális istenemberi erődet – lépj túl a korlátaidon!
Elengedéshez kapunk nagyobb lendületet a hét közepében a marsikus-plútói energiákban. Önkorlátozó gondolataidat, negatív hozzáállásodat sikerülhet könnyebben elengedni: lelki beszélgetéseknek is jó ideje lesz. A jelenlevő rezgésekben tisztán ráeszmélhetsz a megoldásra, a továbblépésbe is nagyobb tetterővel kezdhetsz – indulj el a céljaid felé. Energetikai feltöltéssel, oldással, blokkoldással is kereshettek.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Remek program lehet a hegyvidéki túra, hasznos a lazító masszázs. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Fogyasszatok vitaminokban, ásványi rostban bővelkedő gyümölcsöket. Bátran szépítkezhetsz: a kozmetikusodat és a masszőrödet, a fodrászodat is felkeresheted – hajmosásra kedvező energiák lesznek. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyűeknek kedvező lehet a hét eleje – persze, csak ha nincsenek büntiben!  (A Hold a Nyilas jegyében jár, augusztus 26-án, szombatom lép át a Bak föld jegyébe.)

A Szerencsekerék X. – Sorsrendezési idő van, nagy döntések ideje jött el!
A hétvége időtere kedvező lesz az önelemzésre, a magunkkal, magunkban folytatott nagy beszélgetésekre, meditációkra, lélekgyógyító elemzésre. A Nap-Szaturnusz rezgése utat mutat a helyes cselekvésre, átgondolásra inspirálva hozhatsz jó döntéseket. Célmegvalósítást segítő mágiára lehet jelentkezni hozzám.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
Remek program lehet a természetben járás, séta, vagy az olvasás. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat, és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok, sók lesznek.  Készítsetek friss zöld salátákat akár estebédhez, vagy a főétkezésekhez – lúgosításra is remek lehet. Kéz- és körömláb ápolásra, kozmetikára, erősítő masszázsra, hajmosásra előnyös rezgések lesznek. A Halak, a Bika, a Skorpió és a Szűz napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – legyetek figyelmesek!  (A Hold a Bak jegyében jár, augusztus 28-én, hétfőn lép át a Vízöntő levegő jegyébe.)


Csodás Új élet teremtő meditációra, Felsőbbrendű Én lélekgyógyulást segítő vezetett meditációra, Önismereti foglalkozásra várlak szeretettel, ha úgy érzed, hogy eltévedtél az életedben. Angyali vezettetést is kérhetünk számodra a Sorsangyalok segítségével visszatalálhatsz az eredeti sorsutadra, és felfedezheted az újabb lehetőségeidet is.


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás,blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu