Vénuszi rezgésekben

H e t i   t a r o t
augusztus 7-től augusztus 13-ig

Békülésnek, megbocsátásnak, szeretetre-szerelemre hangolásnak, de a gyógyításnak jó ideje lesz a hét energetikai tere a vénuszi rezgésekben.
Emlékeztetőül néhány bolygóállás: A Nap, a Merkúr és a Vénusz az Oroszlánban, a Jupiter és az Uránusz a Bikában, a Szaturnusz a Halakban, a Mars a Szűzben, a Plútó és a Neptunusz retrográdban, hátráló-tolató mozgásban.

“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Mágus I. – Gondolatmágia, átalakító erő, akaraterő, szellemi erőnk működtetése.
A hét eleje kedvező minőséget hordoz az elengedésre – az idejétmúlt negatív gondlati mintákat érdemes levágni-elengedni.  A július 26-án aktivizálódott Oroszlán-kapu – mágikus portál –  csúcspontja a kedd lesz: A jupiteri energiákban bölcs gondolataink születhetnek céljaink megvalósulását illetően – aktiváld a lélektudatosság, lélekbölcsesség csakrád! https://asajah.hu/a-csucspont/
Elengedő, oldó, blokkoldó, teremtő meditációkra, angyali mágikus szertartásokra várom az ezoterikus hölgyeket szeretettel.
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
Remek program lehet a természeti túra-kirándulás. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok ásványi anyagok, sók lesznek. Fogyasszatok desszertnek vitamindús idény gyümölcsöket. A hét eleje fogyó- és tisztító kúra elkezdésének remek időpontja – bőrápolásra, kozmetikára is kedvező energiák lesznek, a fogorvosi vizitet inkább haladsz el. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűeknek kedvező lehet a hét eleje – persze, csak ha nincsenek büntiben!  (A Hold a Bika jegyében jár, augusztus 9-én, szerdán lép át az Ikrek levegős jegyébe.)

A Pápa V. – Istennel való kapcsolódás, hosszú távú dolgok tervezése. A jelenlevő uránuszi rezgésekben ideje lesz a megújulásnak, és a megújításnak. Kapcsolat lélekszintre helyezésének is jó lehetősége jött el. A Merkúr-Mars-Jupiter a jövőtervezésre ad nyitottságot és a megbeszéléseknek is kedvez. Érdemes legyezni éjjeli álmaidat is, az égiek üzennek vele Neked! Kapcsolati hangolásra, tisztításra is jelentkezhettek hozzám.
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet az olvasás – hasznos a lakás szellőztetés. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a vállat, és a légcsövet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek.  Készíthettek friss zöldségből turmixleveket – remek ásványi anyag forrás. A tisztító-fogyó kúrát tovább folytathatod, a kozmetikusodat is felkeresheted, a csütörtök-péntek a fogorvosi vizitet is sikerrel megejtheted, de hajmosásnak is kedveznek az energiák.  Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyűeknek szerencsét hozhat a hét közepének erőtere – legyek figyelmesek!  (A Hold az Ikrek jegyében jár, augusztus 12-én, szombaton lép át a Rák vizes jegyébe.)


A Válaszutak VI. – Válaszút és döntés szívtudatosság erejével. Lélekbeszélgetésnek, békülésnek, szerelemre hangolásnak kedveznek a hétvégi Nap-Vénusz energia-rezgések. Tudatosabbá válhatunk, és jobban megérthetjük az életünkben mi miért történt meg velünk.  A vasárnapi kreatív, termékenységet fokozó energiák kedveznek a gyermekfogantatásra – ha családot szeretnétek készüljetek a babaprojektre. Csakra-aura-meridián-nadi harmonizálással, szívcsakra tisztítással is segíthetek, ha érzelmi gondjaid lennének, keress meg.
A hét vége víz elem minőségben lesz.
Remek program lehet a családi ebéd – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a mellet, a gyomrot és a nyombelet, A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  A jeges citromos-mentatea remek vendégváró koktél lehet – este akár a kedvenc italoddal is megspékelheted. A hétvége kozmetikára, bőrápolásra és a tisztítókúrára is alkalmas lesz.  A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre a jó lehetőségeket! (A Hold a Rák jegyében jár, augusztus 14-én, hétfőn lép át az Oroszlán tűz jegyébe.)

A kapcsolati békülésnek Raquelt arkangyal szólíthatod, imaginálhatod, a lélekgyógyításban pedig Chamuel arkangyal segíthet – kapcsolódj rájuk őrangyalod segítségével. Töltsetek minőségi időt szeretteitekkel, gyűjtsetek új szép, emlékeket. Jövőtervezéshez is remek energiák lesznek: a jól működő szeretet-szerelem kapcsolatok megerősödhetnek, a felvállalt újak pedig nagy erőre kaphatnak. Az új bevonzásához csodás mágikus energiák hatnak.

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás,blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu