A hadó energiáról másképpen

Halottak frekvenciája

“A halál csak egy másik ösvény, melyre mind rálépünk. Amikor a világ szürke esőfüggönye felgördül és minden ezüstös tükörré válik, akkor meglátod. “- A Gyűrűk Ura c. film

Halottaink olykor-olykor  üzenni akarnak nekünk, élőknek. Először is haláluk után sokáig azt gondolják, hogy nem történt semmi, élnek, és képesek kommunikálni. De mivel nincs testi kiterjedésük, az a fajta kommunikáció megmarad az energiák szintjén, nem tud manifesztálódni.


A tarotban van egy bizonyos lap, ami azt jelöli, hogy egy adott kérdésben, gondban, problémában csakis egy halott rokont tud segíteni. Pláne, ha mindeközben a pakliból kiesik ‘véletlenül’ egy érdekes lap, ami talán sokat sejtetőn jelzi, hogy egy halott lélek van jelen az  ülés alatt, és szólni kívánna. Ezt a misztikus üzenetet ilyenkor igen csak meg kell fontolni. És egy jó tanács: sose fogj avatatlanul szellemidézésbe – a szellemvilággal avatatlanul kokettálni nagyon veszélyes dolog!
A halott kommunikáció nem szellemidézést jelent. A tisztánlátó, léleklátó médium arkangyalok jelenlétében, a  hadó energia segítségével tudja felvenni a kapcsolatot túlvilági szeretteinkkel, hogy üzenetet továbbítson. Egy különleges szertartás keretében lehetőség van arra, hogy elhunyt szeretteidtől, azoktól akik valaha bármelyik valamelyik életedben tiszteltek, becsültek téged, és most segíteni tudnak. Beavatottként gyakorta végzek ilyen szertartásokat, terapeutaként a gyászfeldolgozás alatt is végső búcsú üzentként, vagy pedig békülés, megbocsátás céljából is.

A webben e témában sok cikket találhatsz még:

http://asajah.hu/gyaszfeldolgozas-ezoterikus-rezges-energiakkal/
http://asajah.hu/gyaszfeldolgozas-fogadd-oszinte-egyutterzesemet/
http://asajah.hu/gyaszfeldolgozas-ezoterikus-terapiak/
http://asajah.hu/gyaszfeldolgozas-oldasok/
http://asajah.hu/gyaszfeldolgozas-terapiak-energetikai-oldasok/
http://asajah.hu/gyaszfeldolgozas-asajah/
http://asajah.hu/gyaszfeldolgozas/
http://asajah.hu/amit-a-halal-utani-eletrol-tudni-lehet/
http://asajah.hu/gyaszterapia-asajah/
http://asajah.hu/egyutterzessel-koszontelek/
http://asajah.hu/engedd-el-ot/

A legnehezebb az elbúcsúzásban, hogy minden egyes nap újra meg kell tenned. Minden nap szembesülünk az igazsággal, miszerint az élet mulandó, az időnk rövid, és hogy tisztelni tudjuk a halottakat, jól kell élnünk az életünket.
A gyászterápiát Te is igénye veheted, ha úgy érzed, hogy nincs más lehetőséged arra, hogy eltávozott szerettedtől búcsút vegyél. Vagy estlegesen segítséget kérjél egy adott témában, elakadt ügyedben, életed jobbá tételéhez. Szeretettel várom az ezoterikus hölgyeket angyalos stúdiómba a gyászfeldolgozói programra is. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu