Az elengedés-megbocsátás-békülés hetében!

H  e  t  i     t  a  r  o  t
Január 29-től február 4-ig.

Szabadulj meg a mérgező gondolatokhoz, a blokkoló helyzetektől, aggodalmaktól, rossz szokásoktól amik nehezítik az életedet. Tisztító kúráknak is jó ideje lehet. A hét energiája a harmonizálásnak kedvez – a vénuszi-jupiteri rezgésekben –  erre tehetsz átalakító, tudatos lépéseket. A társad a tanítód, mindig segít neked abban, hogy lelkileg gyógyulhass, fejlődhess, magasabb szintre lépj. Beszélgess el vele a közös jövőtökről. Kapcsolat tisztításra is jöhetsz hozzám – szeretettel várom a Hölgyeket mágikus energiákkal.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
A mozi-színház kellemes program lehet – hasznos a szellőztetés. Nem ajánlatos műteni a a csípőtájat, az epét és a veséket. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a zsírok, olajok lesznek.  Kedvező az idő a hétfői napban a hajvágásra, keddtől a hajmosásra, bőrápolásra, tisztító- és fogyókúra elkezdésére ás a fogorvosi vizitre.  A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek – legyetek figyelmesek! (A Hold a Mérleg jegyében jár, január 29-én, csütörtökön 4:09-kor lép át a Skorpió vizes jegyébe.)
A Válaszutak VI. – dönts a szíved szerint.
Helyzet tisztázó kommunikációra legjobb lesz a hét elejének energetikai tere. Teremts tiszta helyzetet a marsikus-merkúri rezgésekben, így léphetsz csak előre sorsdolgaidban – jó, ha tudod, hogy a a rendezetlen ügyek blokkokat képezhetnek. Új problémamegoldó ötleteink születhetnek az uránuszi erőtérben. Békülést segítő energiákkal – csakra-aura tisztítással várom a Hölgyeket ezoterikus stúdiómba – de online foglalkozásra is benevezhettek.


A hét vége víz elem minőségben lesz.
A meditáció igazi lelki emelkedés lehet – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  A fogyó- és tisztítókúrát tovább folytathatod, bőrápolásra, kozmetikára kedvező az időtér a hét közepében – a fogorvosi vizitre a csütörtök lesz a jó nap – a hajvágást péntek-szombat inkább halaszd el, mert csomóshaj-és korpa kialakulásához vezethet.  A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek sorsfordító  üzenetekkel üzen az Univerzum – vegyétek a jeleket.  (A Hold a Skorpió jegyében jár, február 4-én, vasárnap 7:27-kor lép át a Nyilas tűz jegyébe.)
A Halál XIII – elengedés, újbakezdés.
Lélekoldásnak, harmonizálásnak kedvez a hét közepe a neptunuszi energiákban. Békülni, megbocsátani most jobban lehet – ne őrizz haragod a szívedben. A plútós rezgések segítenek az oldásban. Kapcsolódj a jelenlevő vénuszi energiákban ez segíthet a társad megértésében.  Február 2-án portál nap lesz! Vigyázz mit kívánsz, mert az Univerzum hallgatózik! https://asajah.hu/csodanapok/
Lélekwellneszre is jöhetsz hozzám – Felsőbbrendű Én lélekgyógyítást segítő angyalos vezetett meditációra jelentkezz be.

A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Az hegyvidéki túra kellemes időtöltésnek ígérkezhet – hasznosnak a lazító masszázs. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Hajmosásra, bőrápolásra, kozmetikára remek lesz a hétvége időtere és a fogyó-tisztítókúrát is tovább folytathatod. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse –  használjátok ki a jó lehetőségeket!  (A Hold a Nyilas jegyében jár, február 6-án kedden 13:08-kor lép át a Bak föld jegyébe.)
A Pápa V. – kapcsolódj,hangolódj a felsőbb világokhoz.
Az elengedéshez kapunk kedvező rezgéseket – engedj el minden olyan dolgot, ami lehúz, ami akadályoz téged.  Egyébiránt pedig mindenféle spirituális gyakorlatnak kedvez a téridő a Nyilas holdban – kapcsolódhatsz szellemi-lelki vezetőidhez is mély meditációban.  Elengedő fehér mágiás szertartásra is kérhetsz időpontot tőlem – bátran egyeztess velem.

Karmaoldásra is kedvező lesz a hét energetikája – itt az ideje a tisztításnak. Angyalos karma-oldást elindító szertatással segíthetek ebben, ha felkeresel. Hozd magad harmóniába, hogy jobban ráláthass sorsdolgaidra, és bölcs, okos döntéseket hozhass. Inkorponáld őrangyalod csodás óindiai nevével – vele magasabb önbizalommal, sikeres előrevivő lépéseket tehetsz, sorsutadon vezet.

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu