TAROT kategória bejegyzései

Új hónap kezdődik!

H e t i     t a r o t
2023 január 30-tól február 5-ig.

Teliholdas hétvégénk lesz

Elengedéshez remek oldó energiák kapunk a Nap-Uránusztól. Kreatív energiákkal, alkotó tevékenységre inspirál az ég megint. Félreértések tisztázásának, a tudatos, értelmes beszélgetéseknek is kedvező ideje lesz.

“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Nap XIX. – Vegyük kézbe a dolgokat, tegyünk a céljainkért.
Feladatmegoldásra, dinamikus fizikai cselekvő energiákra kedvező lesz a hét első két napja a Nap-Mars-Merkúr-Uránusz rezgésekben. Éjjeli üzenetálmaid sokat sejtető szimbólumokkal jeleznek, és a lehető legjobb lehetőségek felé terelgetnek. Ha rájuk hallgatsz sikeres lehetsz: az álomnaplód kéznél legyen. Rezgésszint emelő energiákkal várlak szeretettel, hogy felvedd a ritmust az égiekkel.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Az olvasásnak és a szellőztetésnek kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Egy kis gyomorkímélő főtt krumpli vajjal, teával remek estebéd lehet. A fodrászodat felkeresheted: hajmosásra-festésre remek időben leszel – bátran szépítkezhetsz. Regeneráló masszázsra, kozmetikára, bőrápolásra is jó az alkalom. A fogorvosi vizitet ha teheted inkább még halaszd el – kedvezőtlen napjai lehetnek a beavatkozásoknak a hét elejében. Az Oroszlán, a Mérleg a Vízöntő és a Kos napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – teremtsétek meg a jó lehetőségeket. (A Hold az Ikrek jegyében jár, február 1-én, szerdán lép át a Rák vizes jegyébe.)

A Válaszutak VI. – Szabad szívből hozott szabad döntés.
Családi ügyeink rendezésének kedveznek a napok a hét közepében. Kapcsolat gyógyításra, tisztításra, emelésre kapunk magas energiákat – ne várj a másikra, kezdd el te – hangolódj mély lelki beszélgetésidben a szeretetre. Most jobban elfogadjuk, megértjük mások érzelmeit, érzéseit a Hold-Rák rezgésében. Szerelmi összehangoló angyali áldással is kereshettek – tisztítással,  ha blokkot tapasztalsz köztetek.
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
A nagymosásnak, a család-rokon látogatásnak is kedveznek az energiák. Nem ajánlatos a mellet, a gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Készíthettek gombás ételeket, ha szeretitek – és a meleg folyadékról, ízes gyógyteákról se feledkezzetek meg. Kozmetikára, regeneráló masszázsra, hajfestésre-mosásra újfent kitűnő energiák lesznek. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – vegyétek észre!  (A Hold a Rák jegyében jár, február 4-én, szombaton lép át az Oroszlán tüzes jegyébe.)

A Császárnő III. – Termékenység-kreativitás-bőség.
Elengedésének, önvizsgálatnak, oldásnak is jó ideje lehet a hét vége energiatere a Hold-Nap-Uránusz kapcsolódásban. Szabadítsd fel magad az önkorlátozásaid alól. Engedd el a múlt fájó emlékeit, és építsd a jövődet egy magasabb szellemi szinten.  A vasárnapi telihold az Oroszlán tüzes jegyében köszönthetjük. Párkapcsolat lélekszintre emelésének is kedvező erők hatnak – ha megtalálod a valódi-hites helyed a kapcsolatodban. Egyébiránt nemcsak elengedésnek, de önbizalom erősítő varázslatoknak is lesz jó ideje. Ha családot szeretnétek, itt a jó idő a gyermek fogantatásra a Vénusz-Mars energiákban. Párkapcsolat-elemzéssel, szerelmi jóslással, kapcsolat tisztítással, párkapcsolati tanácsadással – vagy ha fogantatási gondjaid lennének – várlak szeretettel.
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
A családi programnak kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a gerincet az eret és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a fehérje lesz. A fekete retek nyers káposzta, karfiol, gyökeres zöldségek fogyasztása kedvező lehet az egészséges táplálkozásban. Bőrápolásra, regeneráló masszásra, kozmetikára, hajmosásra, hajvágásra kedvező lesz a hétvége időtere. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – vegyétek észre!  (A Hold az Oroszlán jegyében jár, február 6-án, hétfőn lép át a Szűz földies jegyébe.)

A hétvégében szenteljünk időt a lecsendesedésre, a magasabb világokkal való kapcsolatfelvételre. A meditáció, a jóga, mindenféle spirituális gyakorlat remek időtöltés, feltöltődés lehet. Hasznos, élni tanító üzeneteket kaphatunk szellemi mestereinktől – érdemes ezeket lejegyezni, s rajta elmélkedni. Raziel arkangyal megvilágítja az elménket a tanítások értelmezésében.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sors- és tarot elemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz, előreegyeztetett időben – érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Szeresd és tiszteld magad

Az új sorsköröd előszobájában

Jogod van úgy döntened, hogy nem panaszkodsz tovább!
Jogod van úgy döntened, hogy talpra állsz!

Jogod van úgy döntened, hogy boldog leszel!

 

A Te saját életedben jogod van döntéseket hozni. Sose add fel önmagad azért, hogy másoknak megfelelj. Amit teszünk, és ahogyan gondolkodunk az nagymértékben befolyásolja életünk minőségét. Ha teljes életet akarunk élni, akkor át kell éreznünk minden egyes lélegzetvételt, és tudatában kell lennünk minden pillanatban annak, hogy a jelenben élünk.
Ha az élet iránti szeretet vezérli a tudatosságunkat, akkor összhangban kerülünk a körülöttünk élő világgal és jutalmunk a belső béke lesz.
Törekedj az egyensúlyra és a harmóniára. Zárd ki a külvilág démonait, a múlt lehúzó árnyait, a félelmeid. Szabadulj meg a negatív érzéseidtől, és engedj szabad utat az új pozitív lehetőségeknek.

Merd és akard a jobbat. Kezdj el teremteni az új gondolataiddal a megváltozott helyzetben – egy fénnyel teli új életet. Kapcsolódj eredendő, ősi spirituális lényedhez. Építsd fel egy új sorskört: egy tisztábbat, egy örömtelibbet, amelynek alapja az önmagad iránt érzett szeretet és tisztelet, az Univerzumba vetett hit legyen.


Ha elakadtál sorsutadon spirituális tanácsadással – sorselemzés-spirituális út- küldetés – lehetőségek –  lélekfejlesztés – kereshetsz. Energetikai tisztítás, oldás, blokkoldás is a program része.Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Szeretet napban!

Ez a nap a szeretet napja lesz – engedd, hogy áradjanak az érzelmek!

Január 27-én, a Vénusz az érzelmes Halak jegyébe lép át és február 19-ig ott is fog tartózkodni. A szerelem, a szépség, a társasági kapcsolatok, pénzügyek jelölője otthon érzi magát ebben a jegyben. Egyesek érzékenyebbek, romantikusabbak, mások sértődékenyebbek is lehetnek. Légy nyitottabb és befogadóbb, építsd emberi kapcsolataidat.
Anyagi dolgokban azonban jobb, ha a racionális oldalunkra támaszkodunk!


Könnyben megy majd ezen időszak alatt az ismerkedés, sokkal empatikusabbá válunk, kapcsolataink megszépülnek, kivirágzanak. Ha nehezebben menne, kérd Chamuel arkangyalt a hangulat teremtésre. Romantikára a legjobb időben vagy – fogadd el randimeghívásokat,  tölts több minőségi időt a partnereddel, szerelmeddel. Családi, baráti összejöveteleket is szervezhettek.
Akik azonos rezgésszinten,  hullámhosszon vannak, most hamar egymásra találhatnak. Jöhet társ, lélektárs, romantikus szerelem.


Bevonzó és áldó angyalmágiákkal is várlak szeretettel. Ajánlom figyelmetekbe az éves szerelmi tarot-elemzést is. Bejelentkezéssel bátran kereshettek – jó tudni, hogy kamerás messengeres – előre egyeztetett videóhívásos – foglalkozást is vállalok, érdeklődj a részletekről nálam.
Csodás hangolódást kívánok a vénuszi szerencse energiákra! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Jövőtervező energiákban

H   e   t    i       t   a   r   o  t
2023 január 23-tól január 29-ig.

A négy princípium a Nap, a Hold, a Szaturnusz és a Vénusz a Vízöntő jegyében – esőzős-havas-nyirkos időben járunk. Áldásos, segítő és támogató energia érkezik, amely segíti a gyógyulást, gyógyítás és a rendteremtést. Remek ötletekkel ajándékoznak meg az égiek. A Bika-Uránuszban – problémamegoldó energiákkal rátalálhatsz a legjobb megoldásra melynek fényében felismerheted a kínálkozó jó lehetőségeket.


“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Diadalszekér VII.  –  Elmozdulás, haladás, fejlődés.
Kapcsolat tisztításra, hangolásra, harmonizálásra kellemes idő lesz a Szaturnusz-Hold-Vénuszban. Az önvizsgálatnak, és a mély lelki beszélgetéseknek is jó lehetősége lesz. Pénzügyi és szerelmi ügyekben is rendteremtésre inspirálhat. A jövőtervezésre, és karmaoldásra is nyitnak az új lehetőségek. Az új kapcsolatok, társulások elindításának is kedvező energiák lesznek. Párkapcsolat-elemzéssel, párkapcsolati tanácsadással, szerelmi jóslással is szeretettel várlak, jelentkezz be hozzám, egyeztess velem.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
A lábápolásnak, hangverseny-koncert látogatásnak,nagymosásnak kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a cukor és a szénhidrát lesz. Fogyasszatok vitamindús gyümölcsöket. Bőrápolásra, kozmetikára, regeneráló masszázsra, hajmosásra, hajfestésre remek az alkalom – a hét eleji napokban a hajvágás korpa- és csomós haj kialakulásához vezethet. A Bika, a Rák a Skorpió és a Bak napjegyűeknek kedvező napjai lehetnek – teremtsétek meg a jó lehetőségeket! (A Hold a Halak jegyében jár, január 25-én, szerdán lép át a Kos tüzes jegyébe.)


A Pápa V. –  Istennel való kapcsolódás, hit és bizalom.
Csodás bölcs, okos ötleteink születnek sorsdolgainkat, jövőnket illetően a Nap-Jupiter kapcsolódásban. Hatalmas felismeréseket közvetítenek az égiek – élni tanító gondolatokkal – érdemes rámeditálni, hozzájuk kapcsolódni. A Vénusz a Halak jegyébe  lép át pénteken – érzelmes, együttérzős, empatikusabb hangulatot hoz majd. Éves, negyedéves tarot-elemzéssel belenézhetünk a jövődbe – kérj időpontot, egyeztess velem.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Az ügyintézésnek, lomtalanításnak, testedzésnek kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a fehérje lesz.
Igyatok meleg italokat a téli hidegben: tea, leves remek választás lehet. A masszőrödet, a kozmetikusodat és a fodrászodat is felkeresheted, bátran szépítkezhetsz (hajvágás szerdán még nem javallott). Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – vegyétek észre!  (A Hold a Kos jegyében jár, január 28-án, szombaton lép át a Bika föld jegyébe.)


A Válaszutak VI. – Szabad szívből jövő szívbéli döntés.
Rendet tehetsz családi, kapcsolati, gazdasági ügyeidben. Kapcsolat megújításnak, és hangolásnak is kedvez a hétvége energetikája. Ahol nincs szeretet-szerelem ott válaszút elé kerülhet a kapcsolat, ahol pedig erősek az érzelmek, ott szintemelkedés is lehetséges a jelenlevő Vénusz-Uránuszban. Bevonzó, kapcsolatot megerősítő angyalmágiákkal is kereshettek – regisztrálj időpontot hozzám.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
A növénygondozásnak, takarításnak, rendezkedésnek kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot.A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesz. Érdemes kúraként méregtelenítő- és lúgosító hatású ételeket,italokat fogyasztani.A hétvége erőtere kedvező a hajmosásra, regeneráló masszázsra, kozmetikára – a szombat fogorvosi vizitre nem ajánlott A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – legyetek figyelmesek!  (A Hold a Bika jegyében jár, január 30-án, hétfőn lép át az Ikrek levegős jegyébe.)


A hét vége időtere kedvező felismeréseket hoz majd az előttünk előttünk álló feladatainkban. A  növőholdban érdemes a jövőtervezésre orientálódni. Hívd, kérd, imaginált Uriel arkangyalt és a sorsangyalokat: Hachamelt és Melathielt, hogy spirituális utadon jó felé vezessen.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sors- és tarot elemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz, előreegyeztetett időben – érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Éves jóslás-tarot elemzéssel!

Mit hoznak számodra a csillagok a marsikus időtérben

A jövőd, a sorsod nincs teljesen megírva, mert ugyan sok mindent hoztál magaddal a lehetséges élettervedben, de szüntelenül íródik – általad és mások által is…

Éves jóslásra, tarot-elemzésre várlak szeretettel!

Megtudhatod mit hoznak a csillagok, és te készen áll-e az új lehetőségek befogadására. Miben blokkolod magad, és hol kapsz szabad utat, hogyan vonzhatod be a jó lehetőségeket.
Teljes körű elemzés: Egészség-Szerelem-Anyagiak-Sorsutak- Drámák-Válaszutak- Opciók-Lehetőségek.
A program része: számmisztika-csipetnyi asztrológia, Kazanlár-tarot, angyali sorsikus üzenetek, jövőbetekintő auraolvasás.
Ajándék, grátisz: energetikai oldások, rezgésszint emelés, egy éves energetikai védelem, az év arkangyalának imaginálása.
Kamerás messengeren – videóhívással – is vállalok foglalkozást, érdeklődj a részletekről nálam.

Szeretettel várlak spirituális tanácsadóként és ezoterikus tanítóként  is  a foglalkozásra. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Spirituális tanácsadás ezoterikus Hölgyeknek!

Válaszidőbe – konzultációs lehetőségek

Ha sokféle kérdés foglalkoztat mindenféle dologban – és nem tudod mi miért történik veled, érdemes ezeket a kérdéseket leírnod lejegyezned.  Ha a válaszok sem meditációban égi-szellemi vezetőidtől, sem a  belső arany angyalodtól, felsőbbrendű énedtől nem érkeznek meg – nyugtalanság helyett fizikai síkon küld át őket nekem, és egyeztess velem egy időpontot a tanácsadásra.
A tanácsadáson felül: grátisz önfejlesztő terápiákkal is segíthetek neked egy-egy elakadt ügyedben.
Egy helyben toporgás helyett használd a spirituális lehetőségedet – vedd fel a kapcsolatot velem. Jelentkezz be hozzám, kérj időpontot tőlem. Szeretettel várlak angyalos stúdiómba, – akár messengeres, előre egyeztetett videóhívással is segíthetek – hogy feloldjuk a kételyeidet.
Elakadás bárkivel megtörténhet – néha blokkolódhatnak az energiák. Elindulást segítő energiákat kérni nem szégyen, hanem erő! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Mit hoznak a csillagok?

Jövőtervezésben


A jövőd, a sorsod nincs teljesen megírva, mert ugyan sok mindent hoztál magaddal a lehetséges élettervedben, de szüntelenül íródik – általad és mások által is…

Éves, negyedéves tarot-elemzésre várlak szeretettel!
Megtudhatod mit hoznak a csillagok, és te készen áll-e az új lehetőségek befogadására.
Számmisztika-csipetnyi asztrológia, Kazanlár-tarot, Angyali sorsikus üzenetek, jövőbetekintő auraolvasás a program része.
Ajándék, grátisz: energetikai oldások, rezgésszint emelés, egy éves energetikai védelem.
Szeretettel várlak a foglalkozásra. Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

 

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Karmaoldás – teherletétel

Jóvátétel ideje van

A mostani időszak kedvező a karmaoldásra. Lerakhatjuk karmikus lelki terheinket.

“Minden ember saját, egyéni sorssal rendelkezik, következésképpen mindenkinek más az életfeladata. Ami az egyik embernek álmai netovábbját jelenti, az a másik számára tökéletesen közömbös lehet. Amit az egyik mindennél jobban szeret, az a másikban elutasítást kelthet. Hogy boldogságban, szeretetben és beteljesülésben van-e részünk, az elsősorban attól függ, követjük-e a lelkünk tervét. A lélek terve minden embernél különböző. A te lelkednek mi a feladata, és miben találhatod meg a boldogságodat?” – Ruediger Schache – A lélek tervének titka


A lelki terhek megakadályozhatják a spirituális fejlődésedet, és azt is, hogy egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet élj meg. Az elengedő és karma-oldó meditációk segítenek Neked – hogy tovább tudj lépni, a sorsod útján előre, felfelé.
Energetikai blokkoldással, elengedő meditációval, karma-oldó meditációval, sorsangyali leívással vezettetésre, oldó, rezgésszint emelő energiákkal várlak szeretettel. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Minden okkal történik

Vajon mi miért történik veled?

Bármit is vonzottál be az életedbe, állj meg egy pillanatra, és kérdezd meg magadtól:
-Mire tanít most engem ez a helyzet?
-Mi a dolgom vele?
Majd engedd el a kérdést, és a történet kibontja számodra önmagát. Soha ne ítélkezz a jelenlegi helyzetről, hiszen a végkifejletet még nem láthatod. Bízz abban, hogy minden okkal történik, és segíteni akar.
Ha egyedül képtelen vagy a válaszokat meghallani spirituális tanácsadás keretében sors- és önelemző, önismereti foglalkozással várlak szeretettel. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Januári időben

H   e   t   i      t   a   r   o    t
2023 január 16-tól január 22-ig.

Újholdas hétvégénk lesz!

A nap január 20-án lép át a Vízöntő jegyébe. Újító, kreatív energiákkal töltenek az égiek nyitottabbá válhatunk a levegős rezgésekben – a  gyermekáldást segítő, kreatív megoldást hozó energiákban.


“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Halál XIII. –  Korszakváltás, változás, átalakulás, szintlépés.
Életmód váltásban segítő energiákkal áldanak az égiek – megújulhatsz, átformálhatod az életed. Itt az idő, szüless ujjá, ébreszd fel spirituális tudatodat, alakítsd át a sorsodat. Félelemoldásnak jó ideje lehet a hét eleje a Nap-Hold-Plútó rezgésekben. Tisztító energiákkal energiagyógyászként várlak, ha felkeresel.
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
A hegyi túrának, lazító masszázsnak kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a fehérje lesz. Egyetek adalék- és tartósítószer mentes ételeket – a gyümölcsöket is iktassátok be a napi étrendbe. Bőrápolásra, kozmetikára, fogyó- és tisztító kúrára, hajmosásra remek időben vagy – a hajvágást inkább még halaszd el. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – vegyétek észre!  (A Hold a Nyilas jegyében jár, január 97-én, csütörtökön lép át a Bak föld jegyébe.)

Az Akasztott XII. – Nézőpontváltás, tudatossá válás.
Kapcsolat gyógyításra kapunk ma emelő rezgéseket a Vénusz-Hold-Szaturnuszi energiákban. Békülésre, megbocsátásra, átértékelő beszélgetéseknek kedvez a téridő. A Nap pénteken a Vízöntő jegyébe lép át – jóvátételre remek időszak kezdődik el. Karmaoldó meditációkkal, párkapcsolati tisztítással is  szeretettel várom az ezoterikus hölgyeket.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
A sétának, az olvasásnak kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Fogyasszatok elegendő folyadékot: tiszta vizet, gyógyteákat. Körömápolásra, kozmetikának jó ideje lehet – a tisztító-fogyó kúrát is tovább folytathatod. A Halak, a Bika, a Skorpió és a Szűz napjegyűeknek kedvező időszaka lehet – legyetek sorsteremtők. (A Hold a Bak jegyében jár, január 21-én, szombaton lép át a Vízöntő levegő jegyébe.)


A Bolond XXII. – Itt az ideje a saját utadat járni.
Szombaton a Vízöntő újholdat köszönthetjük! A még lezáratlan Függő dolgainkra, ügyeinkre érdemes jó megoldást keresni a jelenlevő plútói rezgések segítenek a váltásban. Vasárnap már új holdhónap kezdődik el, újabb feladatok érkeznek, megtapasztalni való kihívások jönnek. A hétvégében  a szaturnuszi-vénuszi energiák a tisztításnak-harmonizálásnak, és az alkotó tevékenységnek is kedveznek. Jobban ráláthatunk élet-sors dolgainkra, felsőbb lélekszintre emelhetjük kapcsolatainkat, fizikai cselekvő energiákkal haladhatunk. Kapcsolat tisztítással továbbra is kereshettek. A már meglévő szerelmet megerősítő angyali összerezegtető angyali áldással várlak benneteket.
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
A hegyi túrának, a természetben tartózkodásnak kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a visszereket és a lábszárat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Fogyasszatok friss zöld salátákat, lúgosítani mindig érdemes. A masszőrödet és a kozmetikusodat is bátran felkeresheted.  A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse  – keressétek a jó lehetőségeket!  (A Hold a Vízöntő jegyében jár, február 23-án, lép át a Halak vizes jegyébe.)

Meditációra is jó időben lehetünk – fontos égi üzeneteket kaphatunk a Felsőbb világoktól, szellemi- égi segítőinktől. Érdemes a kinyílni a problémamegoldást segítő, élni tanító energiákra. Raziel arkangyal  segíti a tisztánlátást, de a karma-oldásban is jó lehetőséget ad. Tudatos gondolatokkal kapcsolódhatunk életünk megjobbításához.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sors- és tarot elemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.


Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: