TAROT kategória bejegyzései

Telihold – tízmilliószoros napon!

Február 27. – Telihold a földies Szűz rezgésében!

Csodás teremtő napot kaptunk megint. Engedd el azt, ami, aki már nem tartozik hozzád – és kezdj egy teremtő szebb-jobb életet.
Nagy döntések ideje jött el, most rendet tehetsz az éltedben. Figyelj oda belső vágyaidra, találj rá a belső az egyensúlyodra! – megtalálhatod  problémáidra is a megoldást. Lehetőleg nagy műtétet ne tervezz erre a napra  – halaszd, ha halasztani lehet.
Érdemes lesz a táplálkozásodra is odafigyelni  a Szűz teliholdban – az emésztőszerveket ne terheld meg kerüld a zsíros, puffasztó  ételekkel.  Életmódváltásba is kezdhetsz – spirituális emberként élni nagy élvezet!
Engedd el az önkorlátozó gondolataidat, szabadítsd fel a lelkedet.
engedd el a kontroll és a teljesítmény kényszeres magatartásodat.  Kritika, és büntetés helyett inkább jutalmazd magad – szeresd megad, hogy gyógyuljon az életed. Használd ezt a csodás mantrát: “Értékes vagyok, szerethető vagyok, sikeres életet élek,  szerencsés és boldog vagyok!”
Meditálj egyet, mielőtt az elengedést gyakorolnád. Csendesedj le és  gyújts egy fehér gyertyát, az egyik kedvenc füstölőd, hallgass egy nyugtató relax zenét, majd írd le egy papírra azt  ami nyomaszt, amit elengedni szeretnél az éltedben, olvasd fel hangosan, és égesd el! Erre az angyali szertartást Mihály arkangyalt is meginvitálhatod. Ereje megszabadít, és felszabadít a félelmek, és a szorongás alól.

Ezen  a napon az Időkapuban Habuhjah őrangyal fog tartózkodni az Angyalok karából, Gábriel arkangyal csapatából.
Imájával megszólíthatod: “Habuhjah őrangyal kérlek tedd hitemet termékennyé. Add meg nekem, hogy életem során a a kísértések csak még jobban megszilárdítsák hitemet, és segítsenek eljutni az események magasabb szintű tudatosításához. Adj nekem erőt a merészséghez, töltsd meg szívemet bátorsággal, hogy szembeszálljak a veszélyekkel, juttass eleget nekem a te fényességedből, hogy legyőzzem a sötétséget és a félelmeket. Habuhjah angyal engedd meg nekem, hogy mások és a magam számára az egészség, az öröm, a szeretet és a bőség forrása legyek. Hálás szívvel köszönöm neked, szeretlek téged. Ámen!”

Ne felejtsd el szerencseköveidet, kristályékszereidet, tarot kártyádat  feltölteni, a telihold rezgésével.   Ezen a napon minden tízmilliószoros erővel hat – ügyelj gondolataidra, és kimondott szavaidra. Teremtő-vonzó varázslatokkal kereshettek ezen a napon is! Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket – elengedő, oldó és teremtő varázslatokra.
Csodás hangolódást kívánok a misztikus energiákra!

Asajah
spirituális tanácsadó- life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász–angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Vajon miért…

 

A legfontosabb találkozásokat a lelkek előre megbeszélik egymással, amikor a testek még nem is látták egymást” – Paulo Coelho

Vajon miért nem jön a szerelem, pedig tudod, érzed, hogy a lelki szerződés köztetek már megköttetett, pecsét van rajta.

Talán látod is álmaidban, talán érzed is….amikor magad vagy, hogy ott már veled…de akkor miért nem találkozol vele.
Nem a képzeleted játszik veled, valóban érezheted, valóban tudhatod és érzékelheted.
Máshol van dolga még!
Mással van dolga még!
A várakozás ne vegye el az erődet… úton van már feléd, de késik a találkozás, mert a sorspróba, ami előtte van még nincs befejezve, még nincs megélve, benne van…
Jön feléd! Legyen benned türelem…önmagad felé, s felé.
Az idő Nektek dolgozik!
Párkapcsolati jóslással, szerelmi kapcsolatot megerősítő angyali áldással, kapcsolati rontáslevétellel is kereshetsz – szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket! Az Örs vezér téren levő stúdiómba személyesen, de kamerás messengeres és kamerás skypeos tanácsadást is vállalok. Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Időpont egyeztetés délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is.

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum

energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Sorselemzés – múlt – jelen – jövőd

SORSELEMZÉS NEKED!

A sorselemezés nem egy egyszerű jóslás, jóval több annál.
A sorselemzés során fény derülhet a sorsfeladatodra, és arra is, hogy milyen karmikus terheket hoztál egy korábbi leszületéséből. A sorselemzés során kiderül, hogy melyek az erősségeid, mihez van tehetséged, és milyen párt válassz ahhoz, hogy harmonikus, kiegyensúlyozott, hosszantartó szerelmi kapcsolatod legyen – tekintettel a Lilith-holdadra is. Egy sorselemzés során nem csak azt tudhatod meg, hogy mit hoz a jövő, hanem egy teljes képet kaphatsz arról, hogy milyen döntéshelyzetekre számíthat a jövőben és, hogy ezekben a helyzetekben hogyan lehetne döntened ahhoz, hogy pozitívan alakuljon a sorsod, és jó irányt vegyen az életed.

Izgalmas másfél órása számíthatsz.
Az ülés alatt használok számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, auraolvasást – pálcát, ingát  és tarot lapokat is a sorslapok tekintetében. Megtudhatod továbbá az őrangyalod, a boldogság és a pénzangyalod nevét és megtanulhatod azt is, hogyan lehet őket megidézned.

A konzultációra azokat a spirituális Hölgyeket várom, akiket érdekel az ezotéria. Tégy egy lépést Önmagad felé!

A másfél órás program grátisz ajándéka: csakra-aura harmonizálás – rezgésszint emelés! Lélekölésem:

 

Asajah
spirituális tanácsadó- life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász–angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Teliholdas hétvégénk lesz!

H E T I   T A R O T !
Február 22-től február 28-ig.

Erős marsikus energiákkal kezdődik a hét – türelemmel legyél – találd meg lelked középpontját!A Vénusz enyhítő rezgésekkel közelít – aktiváld magadban a magasabbrendüt!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem mindent ’tisztán hallottam’.
 

A Bolond XXII. – nyílj meg és szabadítsd fel az elméd az újra.
Családi konfliktusokat lehet rendezni a hét elejében. A merkúri aktivitásban a beszéd, a kommunikáció is jobban mehet. (Kisebb elakadásokra azért még néhány napig számítani lehet.)  Fontos, hogy tisztázd és rendezd emberi kapcsolataidat, az elengedésnek is jó ideje lesz. Elengedni is jobban lehet – azt, ami aki nem szolgálja fejlődésedet – komoly válaszút előtt állhatnak majd egyesek.A szíved szerint dönts érzelmi ügyekben. Angyalozással bátran kereshettek, az angyalok a szívbéli dolgokban is sokat segíthetnek.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet. A legjobb program lehet a kertészkedés, vagy a vízparti séta. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Egyetek sok gyümölcsöt – remek vitaminforrás, élvezzétek a bőséges kínálatból való válogatást. A bőrápolásnak, kozmetikának, masszázsnak kedvez a hét eleje energetikája. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedvező lehet a hét eleje.  (A Hold a Rák jegyéből szerdán lép át a tüzes Oroszlán jegyébe.)

A Válaszutak VI. – a szívből jövő szabad döntés szabadsága.
A jövőtervezésnek kedvező napok lesznek. Csütörtökön a Vénusz a Halakba lép – feszültséget oldó, enyhülést hozó állás. Meditálásra, önmagadba mélyedéshez jó időben lehetsz – vedd fel a kapcsolatot égi segítőiddel – Felsőbbrendű Én angyalos meditációra szeretettel várom a Hölgyeket – egységbe hoz, magas lelki szintre emel. Romantikus energiákkal áld az ég – párkapcsolati dolgokban dönthetsz megint. Felemelni, lelki szintre emelni, avagy elengedni. Nem biztos, hogy szakítani kell, a nem működő aspektusokat engedd el.Párkapcsolati összerezegtető áldással, tisztítással is kereshettek.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a gerincet, az eret és a szívet. A legjobb program lehet a szabadtéri piknik, séta a szabadban, családi programban. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. A citromos-mézes zöld tea igen jól eshet napközben, de estebédhez is finom lehet. A fodrászodat bátran felkeresheted, szerda, csütörtök a hajvágásnak, hajmosásnak kedvez, bőrápolásra is jó energiák lesznek. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyekre rámosolyoghat a szerencse.  (A Hold az Oroszlán jegyéből pénteken lép át a földies Szűz jegyébe.)

A Remete X. – a bölcs döntések ideje, a belső fény felismerése.
Bölcs gondolatok érkezhetnek az energetikai térben – a Szűz Telihold erejében. Február 27-én, szombaton tízmilliószoros napként a Szűz teliholdat üdvözölhetjük! Energetikai gyógyításnak és kapcsolat gyógyításnak és az ügyintézésnek is kedveznek a rezgések. Vasárnap a Vénusz a Bika-Uránusszal találkozik – átláthatóbb és nyugisabb időszak következik, lágyabb energiák hatnak. Csakra-aura tisztítással, oldással, blokkoldással kereshettek.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztőszerveket. A legjobb program lehet a barkácsolás, vagy az olvasgatás. A legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok és a sók lesznek. Egyetek sok friss zöldséget, salátának, desszertnek. A hétvégében a masszőröd is bátran felkeresheted, fodrászkodásra is remek energiák lesznek. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek – járjatok nyitott szemmel.  (A Hold a Szűz jegyéből vasárnap lép át a Mérleg levegős jegyébe.)

A héten uránuszi energiák hatnak, nyiss az újra – és szabadítsd fel a lelked az elnyomó, gúzsbakötő, régi elavult hitrendszerek, kapcsolódások alól. Légy céltudatos teremtő – keresd a pozitív lehetőségeket – rakj rendet az életedben – az Idő most van!


Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Három havonta érdemes jósoltatni!

Angyal tarottal, Atlantiszi  tarottal, a misztikus Sorstarottal, a mágikus Kazanlár tarottal szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket!

Energetikai tisztításra, rezgésszint emelésre, csakra-aura harmonizálásra, harmadik szem és szívcsakra tisztításra hat naponta, két hetente, és havonta jöhetsz bátran!
Spirituális tanácsadásra bármikor jelentkezhetsz nálam időpont egyeztetéssel:
0620 278 26 12 – hétvégén is elérhető vagyok délelőtt 10-től este 20-ig. A vidéken, külföldön élőknek kamerás mesengeres, kamerás skypeos tanácsadással kereshetnek.
Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

A Merkúr újra előreindul!

A Merkúr aktívba vált!
A Merkúr ismét elindul égi útján, így a kommunikációban, a kereskedelemben, a hírekben lehetnek fordulatok, és elindulások.


A kommunikációért, és a gondolkodást felelős Merkúr 2021. február 21-én reggel 03: 51-től befejezi2021. január 30 óta tartó retrográd mozgását,  és aktíva vált.
Az új tervek, új célok elérésének ideje lesz egy dinamikusabb időszak veszi kezdetét!A következő héten még mindig lehetnek problémák kereskedelmi ügyekben és kommunikációban, de március 1-től visszatalál a harmónia.
Merkúr őrzője Rafael arkangyal. Felelős a nyelvérzékért, az intelligenciáért, az írásért, a kommunikációért, az utazásért és a sebességért. Ő segít nekünk, hogy megbirkózzunk az életünkben beálló hirtelen változásokkal. Hívd, imagináld őt, ha gondjait lennének – az angyali segítség mindig jókor jön!
Most az  aktív időszak alatt felszabadítóbb és megszabadítóbb lendületet kaphatunk – a szaturnuszi év alatt.
A Merkúr legközelebbi tolatása 2021.05.30 – 06.23.-ig lesz az Ikrek jegyében.

Ha blokkokat tapasztalsz, elakadásaid vannak keress meg bátran időpont egyeztetéssel – sorselemzéssel, oldással szeretettel várom a spirituális Hölgyeket!

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Miért nem talál rád a szerelem?

 

Egy kis lélekwellnes

Érdemes bejelentkezni a másfél órás programra! Megtudhatod, hol a blokk – miért akadt el az esemény?!

– talán rontás van rajtad?
– talán büntiben vagy, mert tisztulási szakaszban vagy?
– talán ott van a közeledben, csak nem veszed észre?
– talán még nem állsz rá készen?stb…

Kép: Szerelem mandala

Ezer és ezer kérdés merül fel –  ha válaszokat keresel, jelentkezz be hozzám  elemző tanácsadásra. Oldás-blokkoldás, szívcsakra tisztítás is a program része.
Amit használok a konzultáció alatt: tarot – számmisztika-asztrológia-auraolvasás, pálca, inga. Személyre szóló praktikák.
Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

A Nap jegyet vált!

Február 18-án, 11 óra 43 perckor a Nap az érzelmes Halak jegyébe lép át.

Ez az időszak a lezárást, az összegzést támogatja életünkben, vége a farsangi időszaknak közeledik az új kezdet, a tavasz, az ébredés ideje.
Életkedved megnő – céljaid felé összpontosítasz.

Érzelmesebb, megbocsátóbb és lelkisebb leszel – sokakban megnőhet a segíteni akarás. Jobban rá tudsz majd hangolódni más emberek érzéseire, sokkal empatikusabbá válsz. Viszont sértődékenyebb is lehetsz, nehezen viseled a kritikát, és ahogy csak lehet kerülöd a konfliktus helyzeteket.
Misztikusabb és vallásosabb életre vágyódásod is megnőhet. Ne feledd ugyanannyi földi, mint égi – ne vidd túlzása a meditációkat! – a harmonikus összhangra törekedj.
A Halak bolygója a Neptunusz. A Neptunusz őrzője Asariel arkangyal. Asariel felel a megérzésekért, a képzeletért, a miszticizmusért, akárcsak a csalódásért, tévedésért, hozzá kell fordulni, ha tévútra vezettek.
Felerősödnek a megérzéseid, az előre megsejtéseid – többen fordulnak majd az ezotériához, a spirituális tanokhoz. A Halak jegy kristálykövei a korall, a zafír, a krizolit, és az ametiszt – spirituális gyakorlatoknál  használhatod, a bal kezedben tartva csodás energiákkal tölt fel.

Ha kíváncsi vagy mit hozhat neked a holnap munkában, karrierben, egészségben, szerelemben tarot elemzéssel kereshetsz. a tanácsadás alatt használom számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, pálcát, ingát és a különleges aura-olvasást.
Szeretettel várom foglalkozásaimra, tanácsadásaimra az ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Léleköleléssel:
Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

 

Erősítsd a mentális energiádat!

H E T I   T A R O T!
Február 15-től február 21-ig.

Önismereti fejlesztésre is a legjobb időben vagy – okos bölcs döntések ideje lesz a napokban. Kapcsolat gyógyításhoz is remek energiákat kapunk. Új lehetőségek, jöhetnek, érdemes átgondolni a lépéseket. Bölcs megtapasztalások, önbeavatások ideje lesz.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem mindent ’tisztán hallottam’.

A Torony XVI. – Készíts helyet a jobbnak, a magasabb rendű dolognak.
A Vízöntő-Szaturnusz-Merkúr-Jupiter együttállásban fordulnak a világ dolgai – hírek-események özönében értelmezheted a saját életedben megteremtett helyzeted. Beszélgetéseknek is jó ideje lesz. Frissül a szellem, gondolataid már derűsebbek. Kos-Mars energiák lesznek – csak átgondoltan-megfontoltan, nyugodtan.
Hétfőn a családdal kapcsolatos dolgaidat teheted most rendben- átbeszélés, megbeszélés ideje lesz. Kedden az energia a mágiának kedvez: szerelmi ügyekben, kapcsolati dolgokban angyalozással sokat tehetsz. (Sorselemzéssel, válaszút opciókkal segíthetek.)
A hét eleje tűz eleje elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. Az ügyintézés most jól mehet az intenzív energiák által. A legkönnyebben felszívódó tápanya a fehérje lesz. A gyümölcs saláta kitűnő vitaminforrás – gránátalmával is megszórhatod, összevegyítheted. Masszázsa, bőrápolásra, hajmosásra remek időben leszel a hét elejében. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek – akciózzatok bátran, dinamikusan figyelemmel. (A Hold a Kos jegyében jár, majd február 17-én délután lép át a földies Bika jegyébe.)

A Hold XVIII. – Kövesed, amit a lelked súg!
Február 18-án 11 óra 44 perckor a Nap a Halak jegyébe érkezik – az elengedés, a számvetés ideje. Gondoskodjatok a földelésről, tisztánlátásunk gyengülhet, ajánlatos lesz pihenéssel töltekezni. Érdemes tisztító teát fogyasztani, a zsurló, zsálya remek választás. Használd a cselekvő energiádat – új lehetőségek érkezhetnek életedbe – tégy cselekvő lépéseket terveid megvalósulására. (Csakra-aura tisztítással is jöhetsz hozzám, de földelő meditációkkal is várlak.)
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szervet és az állkapcsot. Kellemes program lehet az erdei séta, vagy a kertészkedés. A legkönnyebben felszívódó tápanya az ásványi anyagok, sók lesznek. Egyetek sok vitamindús salátát a főétkezésekhez. A kozmetikusodat és a masszőrödet is felkeresheted, hajfestésre is remek az alkalom a hét közepében, de a fogorvosi vizitet inkább hagy el a szerdai és a csütörtöki napokon. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – vegyék észre! (A Hold a Bika jegyében jár, majd február 19-én, lép át a levegős Ikrek jegyébe.)

A Nap XIX. – Cselekvés, aktivitás – célok meghatározása, gyógyulás, kinyílás.
Február 21-én a Merkúr bolygó újra aktívba vált. Ezzel rendeződnek a kommunikációs, vagy egyéb technikai problémák is, és ügyeink intézésébe is belefoghatunk. az Ikrek hold a kapcsolat tisztításnak is kedvez a hétvége energiája – békülni, megbocsátani is lehet. Ha új kapcsolatba fognál a régi engedni kell. (Energetikai szint emeléssel, szerelmi jóslással kereshetsz.)
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. Jó időtöltés lehet a séta, a szabadtéri barangolás, városnézés. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. A finom fűszeres gyömbértea a téli hidegben igencsak jól eshet. Fodrászkodásra: hajfestésre-mosásra, bőrápolásra, masszázsra kitűnő lesz a hétvége energetikája. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek (A Hold az Ikrek jegyében jár, majd február 22-én lép át a vizes Rák jegyébe.)

A Jupiter, Szaturnusz feszültséget hozó ereje kedvező enyhülést hoz a hétvégében. Raguel Arkangyal a kapcsolatgyógyításban segíthet, ha imáginálod, ha kéred.
Meditációs gyakorlatoknak is kedvez az időtér – de a mágiának nagy szerepe lehet – a hét közepétől sorsfordulatot jöhet.


Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

VALENTIN NAPI ANGYAL JÓSLÁS!

ÚJ KEZDETEK
Engedd be életedbe az újat, az új lehetőségeket és embereket és terveket. Légy nyitott az új megközelítésekre. Nézz más szemszögből az eseményeket. Az angyalok tudják milyen ijesztő lehet a változás, fordulj mindig hozzájuk, ha egy új helyzet megrémít.
LÉLEKTÁRS

Kapcsolatba akar lépni veled lélektársad. Kövesd az isteni útmutatás, s élvezd az isteni szeretet ajándékát. Az angyalok meghallgatták könyörgésed a nagy szerelemért, és most lépésről lépésre vezetnek a megvalósulás felé. Ha párkapcsolatban élsz, az angyalok arra kérnek, engedd át nekik a kapcsolatot. Így felemelhetik azt a lélektársi szintre, vagy segíthetnek békésen véget vetni neki, hogy megnyílhass az új szerelemre.

SPIRITUÁLIS FEJLŐDÉS
Hallatlanul gyors spirituális fejlődésen mész keresztül – élvezd a folyamatot. Új kapcsolatod az isten szférával úgy hat rád, hogy szeretnéd minden idődet az olvasásnak, a tanulásnak és a meditálásnak szentelni. Viszont attól félsz, hogy így elesel minden más dologtól. Az ilyen aggodalmak eltudják rontani spirituális tanulás örömét. Add át minden aggodalmadat Istennek. Bízz benne, hogy minden pillanatban szeretnek és vezetek téged.

ÚJ KEZDETEK ELŐTT ÁLLVA ENGEDJ HÁT AZ ÚJ KÖRÜLMÉNYEK EREJÉNEK. CSAK ÚJ TAPASZTALATAINKON KERESZTÜL TANULHATUNK!

A lapokat  dr. Doreen Virtue Angyalokkal gyógyító jóskártyájából húztam.

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum

energiagyógyász-angyalterapeuta

ANGYAL JÓSLÁS – ANGYAL MÁGIÁK – ŐRANGYAL INKORPONÁLÁS – ANGYAL TANFOLYAMOK

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu