TAROT kategória bejegyzései

Ma kapcsolódhatsz a magasabb világokhoz!

ENGEDD EL ÁLDÁSOS SZERETETBEN AZT A HELYZETET, EMBERT, GONDOLATOT, AMI BÁNT… BOCSÁSS MEG MAGADNAK, S MÁSOKNAK! ÉS CSAK AZT TARTSD MEG AMINEK HELYE VAN A SZÍVEDBEN!

A Mars és a Neptunusz mágikus kapcsolódása kezdi a hetet. Alkalmas a nap mindenféle spirituális tevékenységre: tisztításokra, oldásokra. Hasznos és igen mély lehet a meditációs program, az ima is nagy hatással jó dolgokat hozhat. Kapcsolatot kereshetünk a magasabb világokkal, és tanácsot útmutatást, optimális rálátást kaphatunk a következő sorskapuval kapcsolatos létdolgainkra is. A tarot is sokat elárulhat. Ma nyitottabbak lehetünk, akár új barátságokat is köthetünk a napokban; erős mély, impulzív beszélgetéseink lehetnek családtagjainkkal. A kommunikációnak kedvez az időtér minden vonatkozásában.

Figyelj oda a visszatérő gondolataidra – súg az univerzum merre, hova…Haladjunk erős szándékkal, töretlen akarattal a változások viharain keresztül kitűzött céljaink felé; bizva eredendő istentől jövő tiszta megérzéseinkben. Bátoríts és biztass másokat – spirituális küldetésed szerint. Adj és kapni fogsz. Megtapasztalt tudással, türelemmel és alázattal haladj életed új sorskörei felé. A bátorság sikert ígér –  az égiek veled, szoros szövetségben, tanácsukat hallgatva, sokat elérhetsz. ÖRÖMBEN, SZERETETBEN VÁRD A TAVASZT!

Léleköléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós,
energiagyógyász  – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Számmisztika – Sorselemzés.
Energetikai tisztítások.

A tarot sorsodban segít eligazodni!

A tarot nem más, mint a lehetőségek képeskönyve.

A tarot-kártya reményt adhat nekünk a bajban, vagy megnyugtathat, hogy a múltban helyes döntéseket hoztunk. A tarot bölcsessége segít megérteni a kusza helyzeteket, s megmutatja, milyen egyszerűen kibogozhatjuk azokat.

Teljes körű  Tarot-jóslás.
Egészség-anyagiak-kapcsolatok-drámák, válaszutak.


Sorsfordulatod nyitott könyv előtted, ha akarod.  Választásod a sorsod könyve Te írod, Te alkotod. Az opciók lehetőségeket mutatnak. Kazánlár-tarot, Atlantiszi tarot, Kör-tarot, Angyal tarot.


A csakrákhoz tartozó Tarot lapok:
Gyökér csakra: Mágus, Uralkodónő, Főpapnő
Szex csakra: Uralkodó, Szeretők, Főpap
Köldök csakra: Kocsi, Remete, Igazságosság
Szív csakra: Sorskerék, Akasztott ember, Erő
Torok csakra: Halál, Ördög, Mérték
Homlok csakra: Torony, Hold, Csillag
Korona csakra: Nap, Mindenség, Feltámadás

“A VILÁG MINDEN PILLANATBAN TÖKÉLETES!”

 

Ajándékba: Grátisz csakra-aura harmonizálás, tisztítás.

 

Nézz bele a jövődbe – válasz a lehetőségek közül – lásd meg az utat, a döntő lépések előtt!

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta

Bejelentkezés konzultációra: 20 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Budapest-Örs vezér tere – Asajah Stúdió
A külföldön vidéken élők számára elérhetőségem:
Skype: asajah1

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés – Párkapcsolat elemzés.
Személyes évek – Sorsfordulatok.

A Fény és a Szeretet Csodamantrája.

A csoda mantra – Guru Guru Wahe Guru Guru Ram Das Guru.
Az alázat, az öngyógyítás és az érzelmi megkönnyebbülés mantrája. Póz: ülj könnyített ülésben, egyenes gerinccel. Mudra: kezek bármilyen kényelmes pozícióban (Gyan mudrában, a mellkason egymásra fektetve, az ölben egymásra fektetve, a térden stb.) Szemek: csukd be a szemed és összpontosíts a szemöldök központra.
Mantra: a mantrát zengetheted bármeddig. Kezd 5-31 perccel monoton ritmusban vagy bármelyik ismert dallamban, majd fokozatosan növelheted 61 percre vagy akár 21 órára. Megjegyzés: Yogi Bhajan személyes mantrája, amit Guru Ram Das asztrál testben megjelenve adott át neki.

Gu a sötétség, Ru a világosság. Guru az, aki kivezet a sötétségből a világosságba. Wahe az extázis kinyilvánítása. Ram Das jelentése “Isten szolgája”, egyben a 4. gurura, Gur Ram Dasra utal. Ez a mantra az alázat és kegyelem szellemében meghívja Guru Ram Das birodalmát, annak a spirituális vezérlő fényével és védelmező kegyelmével együtt. Összeköti a végtelen megtapasztalását a végessel, ezáltal kiszabadít a veszélyes és embert próbáló helyzetekből. A Guru Mantra egy ashtang mantra. Az ashtang mantrák 8 részből állnak. Katalizálják a kundalíni energiát, és a saját erőfeszítéseinken és odaadásunkon keresztül avatnak be. A mantra első része, Guru Guru Wahe Guru, egy nirgun mantra (nirgun azt jelenti, hogy minőség nélküli). Aki csak a végtelent rezgeti, annak nincs véges része. Kivetíti az elmét a Végtelenre, a tudás és extázis forrására. A második rész, Guru Ram Das Guru, egy sirgun mantra (sirgun azt jelenti, hogy formát öltött) – a bölcsesség, amely a végtelen szolgálatával jelenik meg. Kivetíti az elmét a Végtelenre és onnan véges útmutatást hoz a gyakorlati szintre.

Ez a mantra megnyitja a szívedet, feltölt a báj erejével és átrezgeti a tested összes sejtjét. Vitalitást és természetes kisugárzást nyersz vele.

 

Ha teljes szívvel gyakorlod akár csak 11 percig, új kapukat és dimenziókat nyit meg az életedben. Olyan, mintha egész nap bent rekednél a házban és hirtelen kinyitnád az ajtókat és ablakokat, hogy megfürdesd magad a fényben, hogy megvilágosítsd mindazt, amit nem láthattál korábban és hogy kitágítsd a látóteredet az Önvaló (Self) horizontjára és összes lehetőségére. Ennek a mantrának a használata mélyen gyógyít és megemel. Ezért nevezik csoda mantrának. Felébreszti az életedben lévő csodákat. A csoda erejét viszi bele az életedbe. Életed ad azoknak a csodáknak, amelyekre a szíved be van hangolva. Amikor az élet csodáiról beszélünk, az nem olyan valami ami túl van a képzeleten vagy a realitáson. Egyszerűen megtörténik akkor, amikor véget vetünk a korlátainknak és megnyitjuk a képzeletünket. Mindig megvan a lehetőségünk arra, hogy beteljesítsük a sorsunkat és a legfőbb céljainkat. Az életünkben minden a rendelkezésünkre áll, hogy elérhessük a beteljesülést. az összes eszköz és forrás az elménkben, a körülményeinkben, a kapcsolatainkban és a szellemünkben. A mantrának a gyakorlása nem hoz semmi olyasmit, amivel nem rendelkezünk, hanem megnyit a bennünk lévő lehetőségek folyamatos jelenlétére és kegyelmére. A mantra behangolja az idegeket, a tudatosságunkat és az energiánkat a semlegesség és kedvesség ama terére, amelyet Guru Ram Das – a nagy gyógyító, tanító és szent- testesített meg. Ez a tér könnyedén elérhetővé válik ennek a személyes mantrájának a spirituális rezgése által.

Hallgasd ezt a varázslatos tisztító  mantrát és nyisd meg a szívedet a csodák felé!

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés  – Tarot – energetikai tisztítások.

A minőségi párkapcsolat felé…

– Vagyis a boldogság lehetetlen?
– Nem az, de sose találjuk meg a hazugságban, a vergődésben és a lelkiismeret furdalásban!
– És aztán! Ha mindezért isteni öröm a jutalom!
– De keserves a tapasztalás! – Gustave Flaubert

Lassan enged a fagy – sok singli életében nagyot nyit most ez a tavasz. Flörtök, kalandok jöhetnek – az életedbe – mondtam a héten már többször is, többeknek. A kaland nem a párkapcsolat előszobája, a flört nem az esküvő előjátéka. Kinek mit mondanak a szavak… Van aki kapcsolatnak mondja az alkalmi kapcsolatot, van akinek az együttélés jelenti a kapcsolatot. A flört lehet egy kellemes beszélgetés, a kalandból is lehet akár egy életre szóló kötelék is… A párkapcsolat sok mindent jelenthet. A lelki minőségű felé törekedve a mostani barátból is lehet egy komoly társ, egy életre szóló kapcsolódás. Mindig az jön feléd, amire érett vagy… És hogy honnan tudod, hogy nem vagy boldog a jelenlegi párkapcsolatodban  –   azon kapod magad, hogy visszavágyódsz a régi szerelmekhez… 

Egy hölgy vendégem folyamatosan arra gondolt, és azt kérte az univerzumtól, hogy egy segítő barátot szeretne, aki támogatója lenne. És már talán ki is találtátok, hogy az Érmék királyt emelte ki a kártyából…és még az idén meg is érkezik hozzá ez a lehetőség. Talán végig se gondolta, hogy mit kívánt… érzékeny lelkének egy pénzügyi függőséget.
Egy másik kedves ügyfelem elém tárt egy helyzetet. Mégpedig egy olyan ügyet, aminek részese lett harmadik személyként – tudatosan versengve egy férfi kegyeiért. A barátnő nem engedett, a férfi mellőle el nem ment – de mivel nem volt elég számára látogatója járt az ügyfelemhez, rendszeresen. Aztán egyszer csak mást gondolt, egy harmadik kapcsolatot óhajtott. Mind a két hölgy hoppon maradt. A csúnya játéknak nem lett itt vége, hiszen a tisztulás csak most fog elindulni mindhárom szereplő felé – jelzi a tarot a hosszú éveket – nem jön igazi, mély kapcsolat…

Ismerkedni itt a tavasz – a nyár már  szerelmet is hozhat. Mindenhez idő kell… Egyet ne tégy soha, ne értékeld le magad.  Ne lépj egy méltatlan helyzetbe, s ne ragadj  ott soha – tiszteld és becsüld magad. A vonzásod a te személyes kisugárzásod. Tisztítsd ki az életedből a megromlottat… Rád is vár egy őszinte, igaz szerelem!

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Kapcsolat elemzés
Oldások, blokkoldások: szívcsakra harmonizálás.
Szerelmet bevonzó Angyalmágiák.

Áramolj a sorsteremtő energiákkal!

“Amikor már nincs semmi rejtegetnivalód, meg fogod ismerni a Szellem igazi szabadságát. Szabadon van rád szükségem, hogy csodáim úgy tárulhassanak fel előtted, hogy a lelkedben semmi ne állhasson útjukba. Sokat kell majd várni a teljes feltárulásra, hiszen az még csak most kezdődött el. Képzeld el, hogy mindazok a csodák és gyönyörűséges dolgok, amelyekről eddig még csak nem is álmodtál, csak arra várnak hogy feltárják magukat előtted!” – Eileen Caddy


A retrográd Jupiter tanításában rezgünk.
Szavainkkal, tetteinkkel gyógyítsunk – ne ítélkezzünk, és ne kritizáljunk, tiszteljük önmagunkban is a másikat.
A szombati újhold elindít egy változó folyamatot. Megmutatja jövőd valóságát –  kapcsolatainkban segít eligazodni. A régi mintákat törölve az új nézőpontokat figyelembe véve rendezgetheted kapcsolódásaidat. A lelkedre hallgatva emeld fel, gyógyítsd meg magad és a hozzád tartozókat. Teremtő energiáddal öleld át kommunikációddal a lelkedhez közelállókat. Áramolj! Szabadságvágyadat éld meg!

 

Közeledik a tavasz – egy új sorskör vár rád. Legyen elég bátorságod a szívedre és a megérzéseidre hallgatni, mert ők már most  tudják, mivé akarsz válni.

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium (halott kommunikáció)
tarot mester-jós (tehuri-mekubalim beavatás)
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Személyes évek, spirituális életfeladat.
Energetikai oldások, tisztítások.

Hangolódj a tavaszra!

Szaturnusz – Jupiter félkvadrát

Állj meg egy kicsit, és lassíts le – a kvadrátok blokkolt energiát mutatnak. Légy tudatos, türelmes, és alapos. Lezárhatsz mostanában egy nem működő kapcsolatot, változtathatsz régi berögzült rossz szokásaidon is. Átgondolhatod régi terveidet, gyakorlatiasabbá téve azokat.

“Minden nap megszűnik valami, amiért az Ember szomorkodik, de mindig születik valami új, amiért érdemes éli és küzdeni.” – Herakletiosz


A sorsfeladatot világossá válhat – megvilágosodásban vagy. A hét közepén jelentkező álmok a tisztulásban segítenek – könnyebben tudod elengedni azt, ami már nem tartozik hozzád. A sorsfeladatod világosabbá válik, megtalálhatod a helyed, csak a lelkedre hallgass… Amikor ébredés előtt üzennek az égiek, tartalmas tanácsokat kaphatsz – az a tudatodnak szól majd. A tudatalattinak küldött üzenetekre  nem emlékezünk, de jó helyre ment az az üzenet is, hiszen a tudattalanban kitisztul, majd  feljön a tudatba…s máris megvilágosodva érzed magad. Valami létrejött, kioldódott… Átláthatod, megértheted életed történéseit. Az ‘ahan-élményhez’ hozzásegít. A Szaturnusz teszi a dolgát,  a tudatodat  fényesíti, hogy életed lényegében felemelhesd. Az információ áramlás is pozitívan beindul, kapcsolatainkban harmóniát hozhatunk.
A teremtő mágus varázsoljon benned – a belső rendrakás idejében vagy. A felmerülő gondolataid megmutatják mi az, amiben még elakadásod van – tudatosan figyeld és tisztítsd ki a múltadat. Most elkezdődhet és elindulhat egy folyamat…az újszerű gondolatok ideje van. Hangolódjunk a tavaszra!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés.
Energetikai tisztítások, oldások, blokkoldások.

Csodás Fénykapu nyílik – hagyd, hogy áramoljon a szeretet!

Vénusz-Szaturnusz kvadrátba léptünk.
A Szaturnusz sorsbolygónk, nagy tanítómesterünk – a felelősségvállalás bolygója. Sikereket hoz, amit magunk értünk el. Hosszan tartó dolgokról tanít, kitartásról szól. A Tarot kártyában a Remete archetípusa – a Felsőbbrendű én. A Vénusz a szerelem és szépség, az életöröm istennőjének bolygója. Erénye az egyszerűség, kristályos tisztaság, harmónia és odaadás, önzetlenség, idealizmus, közösségi hajlam.

Ma egy Fénykapu nyílik, amely meg világítja előtted a sorsutad. Most rá tudsz nézni az életedre. Minden lépésed egy spirituális döntés lesz.


Nagy kihívást adó helyzetek, lehetőségek, és gyógyító jellegek. A családból hozott minták, a szeretet alapú kapcsolatok megélésében segíthetnek. Önértéklelésed a magabiztosság eleganciával érvényesülhet. Mind minden más területen itt is a lényeg, az én-szeretet,  hiszen ez az alapja minden történésnek.Tudd, hogy szeretetre méltó vagy, tudd hogy megérdemled a szeretetet! A pozitív szavak, gondolatok felülírják a tudattalan félelmeidet – csak próbál ki! Önbizalmad megerősödhet, kisugárzásod kiteljesedhet… vonzani kezded a tartalmas lehetőségeket.
Kapcsolati drámák lehetőségének veszélye állhat fenn – tehát a lényeg ennél a tranzitnál próbáld helyreállítani a belső nyugalmadat, köss békét önmagaddal, hogy harmóniában élhess a világgal. Ha egyedül vagy mostanság nagyon megszenvedheted a magányt, a hozzád közel állókkal kapcsolódj, hogy szeretetben támogassanak, és te is támogathass másokat. Emeljük a kapcsolatainkat, és azt tartsuk meg ami felemel bennünket. Az önsajnálat helyett a belső, megtisztító munkáé legyen a főszerep.
A saját boldogságot rajtad áll. Ne ragadj a múltba, lépj előre. Hagyd, hogy áramoljon a szeretet.  Oldásokkal, blokkoldással szeretettel várlak – hagyd, hogy segítsek Neked.
Nagy lelki inspirációt érezhetünk, ami, aki hozzánk tartozik most stabilizálódhat. Ami nem életképes, az elmúlik, a igazi értékes, lelki minőségű kapcsolatok elmélyülnek.

Hallgass a szívedre, hogy hazatalálj!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-Sorselemzés-Névelemzés-Számmisztika.
Oldások, blokkoldások – tisztítások.

Újholdas energiákban – Heti tarot

Heti tarot
Újholdas hetünk lesz!

A PÁPA V.
Érkezik a tavasz és vele együtt az öröm is az életedbe. Nyílj ki a világra! Tanítások érkezhetnek – mit tegyél meg most, és mit halogassál. Álomüzeneteink a ‘nagy megmondótól’ érkeznek. Nyerd vissza az erődet – légy lelkes, és szenvedélyes terveiben!  Figyelj oda, mert esetleg kommunikációs félreértések lehetnek… Vénusz-Szaturnusz fénykapu nyílik – segítséget ad, hogy tisztán lásd a valódi lehetőségeidet. Azokat a kapcsolataidat tartsd meg, amelyeken áldás van! Csodás kapcsolódások jöhetnek létre… Hamarosan lakással, ingatlannal, költözéssel kapcsolatos témákban dönthetsz. (Vízöntő fogyóholdban leszünk.)

A CSÁSZÁR IV.
A hét közepének ereje a spirituális energiákkal erősödik.
Közösségi feladatainkat nagy erővel tudjuk megvalósítani. A család, összetartó ereje felerősödik. Blokkjaidat tisztítsd – a szíved szerint élj, mert minden más nem a Te döntésed. A külvilág egy betegség, és egy partner által tükröt tarthat eléd. Ezekben a napokban új barátságok is születhetnek; segítők is  érkezhetnek életedbe. (A Halak fogyóhold hathat.)

A HOLD XVIII.
A hét vége felé már az újholdas energiákban rezgünk – a Halak újhold erős előre megsejtésekkel ajándékoz meg bennünket.  Figyelj az álmaidra… Tegyél meg minden olyat, ami számodra örömöt hozhat. Gyógyító energiákkal érkezik meg szombaton az Újhold.  A múlt sebeinek feltárásával gyógyítod meg a jövődet is… Blokkoldó terápiákkal továbbra is kereshetsz; segítek feldolgozni sérelmeidet. Légy önmagad, szeress élni, és éld meg örömben minden napodat! (Az Újhold energiája sarkallhat.)

Küzd le a önkorlátozó hitrendszereidet, dolgozd fel sérelmeidet. Ne falakat építs, hanem hidakat. A boldogság a megdolgozott lehetőségek útja. Kívánom, hogy kiteljesedj! A Bakban járó Szaturnusz erősíti meg  a felelősség vállalást benned –  erőt ad, hogy szembenézz a valósággal, hogy  hitben tervezhess! Változás indulhat be sokak életébe. Tűzd ki az elkövetkező hat hónapra motivációs programjaidat, terveidet, feladataidat.  Erősítsd meg ezt az akarati energiáddal. Egy tüzes, energikus hétre számíthatunk!

A lapokat a mágikus Kázánlár-féle tarotból húztam, az égiek vezették a kezem.

Lélekölésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

A fentiek általános előrejelzések – a személyes tanácsadáson egyénre szabott tarot elemzést kérhetsz.
Bejelentkezni, érdeklődni itt lehet: 20 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés.
Oldások, blokkoldások.
Skype: asajah1

ASAJAH – PÁRKAPCSOLATI KONZULTÁCIÓ


VARÁZSOLJ A SZÍVEDDEL!

,,Az elején vigyázz a tűzre és kerüld a hamut a végén.”

Miről is szól egy párkapcsolati jóslás? Arról, hogy mi a közös bennetek, mi az azonosság,  és a mi a válóok. Hogyan lehetne jobb, mi a szeretet pont.


Az aura elárulja, hogy a valódi arcát mutatja-e Neked az illető.
Először is a névelemzés alapján, aztán pedig a tarot elemzésben megnézzük kinek mi a leszületési alapterve, miként látja a világot, milyen perspektívákat követve éli az életét, mit akar megtapasztalni ebben az inkarnációjában. Van-e valamilyen terve, célja – hogyan fog hozzá a megvalósulásnak. A régi energiában él, vagy az újat befogadva teremti az életét. Van-e szabad akarata arra, hogy megélje a sorsát, vagy pedig sodródik és vetődik arra amerre csak mások akarják. Megtudhatjuk a problémának megélt feladatokat, és a küzdelmet, a harcot amivel vívódhat.  Megismerhetjük az egész lényét. A kapcsolódási szám alapján kiderül, hogy a két ember hogyan tud megférni egymással, lehet-e közöttük szövetség, érdemes-e egyáltalán arra törekedni, hogy elmélyítsék a kapcsolatukat. A közös jövőt az életszám alapján lehet felderíteni. A lényege, hogy miről szólhat a kapcsolat hosszú távon, mi a tanítása és mi lehetne a buktatója amiben rendet lehet majd tenni. A személyes feng-shui elemek ismeretében ráláthatunk arra, hogy romboló-vagy építő-e  kapcsolat jellege. És ha  együtt laknátok lehetőséget ad arra is, hogy a közös otthonban a harmóniát megteremthesd számotokra. Mindenkinek egyformán legyen meg az akaratereje. A negatív aspektust a Lilith hold mutatja – kinek milyen az árnyékszemélyisége, hogy azt is elfogadhasd, hiszen az is hozzátartozik minden emberhez. Az Uránusz pedig elmondja, hogy milyen az illető felfogása ahogyan kezeli a helyzeteket, mielőtt nem értenéd, máris megérted őt. A születési képletében lévő bolygóállások – a teljes képlet! – az egész személyiségét eléd tárják – mint önmagad, mint a párodat megismerheted még jobban. Hogyan reagál, miért úgy viselkedik egy-egy helyzetben, ahogy eddig számodra érhetetlen volt felfogni. Ha megérted, el is tudod fogadni. Az előző életbeli létben azt lehet látni, hogy a választottaddal mi volta dolgot, s hogyan végződött akkor a társulás. Maradt-e fájdalom, lett-e karmikus adósság. A lélektársad- az ikerlángot-e akivel most kapcsolódnál. A tarot az égiek tanácsát közvetíti – mi lehet a kapcsolat jövője, hagyjad, vagy változz, hogy maradjon…engedd, hogy visszajöjjön….stb. A harmadik személy  jelenlétére is utalnak a lapok – aki esetleg közétek férkőzött, de azt mutatják, hogy még valakit nem tudott elengedni a párod, s ezt jól tudjuk, hogy addig nem lehet egy másik kapcsolatot felépíteni sem, akárhogy is törekednél rá. Angyaltechnikákkal fel lehet emelni lélektársi szintre a jól működő kapcsolódást, de lehet az érzelmi oldalát is tisztítani, ha sérülés lenne. Még a rontás is leoldható ezzel. Ha kevés információd van, akkor is nagyot haladhatunk. Egy-egy ilyen tisztítás után tudok arról, hogy eljegyzések születtek, kapcsolati drámák oldódtak meg. Az őrangyal  és a boldogságangyalok is nagy segítséget adnak hosszútávon, ha kéred, és is el is fogadod a lehetőséget. Az energetikai tisztítást a tudati választásban, a helyes döntésben segíthet, a szívcsakra blokkoldás a múlt sérelmeinek elengedésében, feldolgozásában. A kapcsolat visszahívásában, de az elengedésben is. Ha nincs párod – megnézzük mi lehet oka, miért nincs vonzás, mi okozza a blokkot, s hogyan lehet ezen változtatni. Női praktikák csak Neked!

A spirituális emberi lét alapja a  jól működő párkapcsolat. A blokkoldás a női lét megélésében is segít – azt, hogy elfogadd magad, és szeresd azt, aki vagy.  A varázslat benned van, nem a mágiában! Személyes tanácsadásra szeretettel várlak, de skypeon is kereshetsz, bárhol élnél is a világban.

EGYÉNI, SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA SZERETETTEL VÁROM A SPIRITUÁLIS ÚTON LEVŐ HÖLGYEKET!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,

tarot mester-jós (tehuri-mekubalim beavatás)
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Budapest-Örs vezér tere
Bejelentkezés: 20 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.

Skype:asajah1
Asajah Stúdió

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot  – Számmisztika – Sorselemzés.
Energetikai tisztítások, oldások.

Lánc, lánc, eszterlánc…

“Ha valakitől elválunk, az nem jelenti azt, hogy abban a kapcsolatban mindent megtanultunk. Ha házasságunknak már vége, de még a másikat okoljuk a nyomorúságunkért és a fizetendő jelzálogért, akkor még mindig egymáshoz vagyunk láncolva – hiszen még van mit tanulnunk egymástól!” – Andrew Matthews

Ahhoz, hogy valami újba kezdjünk le kell zárni a befejezetlen életdolgaidat. A lezárás egy spirituális döntés – egy új sorskörbe lépés kezdete! A Jupiter elkezdett hátrálni a Skorpió jegyébe. Elakadások, megindulások… A tudattalan mélységeiben elrejtett,elnyomott negatív minták felszínre kerülnek. Elengedő oldások nagy ideje van! Terápiás oldásokkal segítségedre lehetek, ha konzultációs időben felkeresel. Amíg nem dolgozod fel a múltat, egy blokkot képezel, ami nem hagy előrehaladni. A negatív gondolati elementálok nemcsak a  tudatban, de a szívcsakrában is nagy károkat okozhatnak.

 

Egy skypes konzultációra fiatal hölgy keresett meg. Rontás van a kapcsolatán mondta. A párja fél év után elhidegült tőle, s elhagyva…visszament a régihez.
Belenéztem a sorutakba… A csúnya történet hiteles alapja az volt, hogy a férfi nem lett szerelmes a hölgybe, s miután az éterikus szál nem telt meg szerelemmel,sőt a kedvese sötét holdja, a Lilit is rátett egy lapáttal – zsörtölődő, panaszkodós, manipulálgatós –  effektussal – továbblépni kényszerülne… A kapcsolódás – az első találkozás alapján – a pörgős, színes együttélés, mozgalmas, kalandos, utazós- programozós lehetőség lenne. Ez viszont nemhogy elmaradt, de kimaradt az életükből. Elszürkült ily módon a kapcsolat ereje is.
De azért nemcsak ennyi volt a történet, valóban szerelmi praktikákat használt a csábító, méghozzá a fekete mágiás kottából. A tisztító-oldó (kapcsolati rontást kioldó) energiák után meghagytuk a égieknek a csodát. Angyalokat kértünk tisztításhoz. A férfi szabad akarattal dönthet ezután. S a kedvese megfogadta önmagának, hogy változni fog, és újra önmaga lesz, az a Nő, akibe a párja beleszeretett…és köszöni a tanítás!  Heppyendet!


Saját Életért Te vagy a felelős.
Mindig és mindenkor elengedheted életedből azokat a helyzeteket és embereket, akik áldatlan állapotban tartják a sorsodat. Köszönd meg részvételüket az életedben, és gondold át a tanítást, amit a helyzettől kaptál. Szeretettel bocsásd útjára a múltat.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta


Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – számmisztika – kapcsolatelemzés