TAROT kategória bejegyzései

Hőség van, rekkenő!

H E T I   T A R O T !
Augusztus 10-től augusztus 16-ig.

Erőnk nagy – de lépni még nem teremtődnek jó alkalmak a hét elejében. Azután pedig már jó úton haladsz – légy tevékeny, használd a tapasztalataidat. Amit régóta halogattál, most jó megoldásra találhat.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A Császárnő III. – Az asztrológiai Uralkodónő arra szólít fel, hogy bíráljuk felül az értékrendünket, valóban a társaság, és folyton tenni akarás, a kényelem utáni hajsza tesz minket boldoggá?
Az Oroszlán Nap és Kos Mars trigonban erőnk igen nagy, feszítenek az energiák, de a dolgok még várakoztatnak. Már tennéd, de még halogatod rendesen.  Kommunikációs akadályok mutatkozhatnak, a közlekedésben is légy óvatosabb. Ragaszkodunk, és kapaszkodunk dolgokhoz, emberekhez és helyzetekhez – érdemes ránézni arra vajon érdemes?! Kapcsolat és helyzettisztázásnak is jó ideje lehet a hét eleje időszaka. Oldásokkal, blokkoldásokkal érted teszek, ha konzultációs időben felkeresel.
A hét eleje föld minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legjobban felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. Egyetek sok idény gyümölcsöt – mennyei vitaminforrás. Jó program lehet a vásárlás, a kertészkedés. A kertészeti munkáknál a gyümölcsök tárolására, eltevésére kitűnő az alkalom. Az egész hét energetikája a fogyókúrának és a tisztító kúrának kedvez. A fogorvost kerüld el szerdáig, ha teheted. A kozmetikusodat bátran felkeresheted a hét leji napokban. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek jó lehetőséget kínál az energetikai tér. (A Hold a Bika jegyében lesz jelen.)

A Mágus I. – Az asztrológiai Mágus arra figyelmeztet, hogy kerüljük a becstelenséget, csalást, és azokat az embereket, akik életében mindez megtalálható. Legyen elég bölcsességünk ahhoz, hogy előrenézve tervezzünk, ne vesszünk el a pillanatokban, a részletekben. Felélénkülhet a kommunikáció – sokat sokszor agyalunk –  ügyeljünk arra, nehogy ez az éjszakai pihenésünk kárára  legyen. A Vénusz később gondoskodik arról, hogy egyensúlyba kerüljünk – oldottabb energiák érkezhetnek, a feszültség múlóban, nyugalom teremtődik meg. Aktív napok jönnek – ha tudod a céljaidat nagyot haladhatsz. Stresszoldó energetikai tisztításokkal jöhetsz hozzám  bátran.
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a vállat és a légcsövet. A legjobban felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok a zsírok, olajok lesznek. A zöldsalátákat vacsorára is fogyaszthatjátok – különböző zamatos feltétekkel – pld. a grillsajt is remek fogás lehet. Jó program lehet az utazás, az esti program pedig a színház. A kertészeti munkáknál a csütörtök és a pénteki nap a locsolást hagy el, mert a megöntözött növényekben kártevők jelenthetnek meg. A csütörtök, péntek a hajmosásnak kedvez, de a masszőrödet is bátran felkeresheted, a fogorvosi vizitre is jó alkalom lehet. Az egész hét energetikája a fogyókúrának és a tisztító kúrának kedvez. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyek szerencsések lehetnek, ha tesznek is érte. (A Hold az Ikrek jegyében lesz jelen.)

A Főpapnő II. – Az asztrológiai Főpapnő jelentése, hogy hallgassunk a megérzéseinkre, ne hamarkodjuk el a dolgokat, várjuk ki az alkalmas pillanatot cselekvésre, ne mások véleménye befolyásoljon a döntéseinkben. A  szombati Vénusz-Hold együttállásban   lágyabb, energiák érkeznek meg. Vasárnaptól már erős Kos-marsikus energiák hatnak – nagy erők robbanthatnak – feszültséget generálva – haragot szítva, konfliktusos helyzetet generálhatnak. Hűtsétek le magatokat, és törekedjetek a harmóniára – a veszekedésmentes kapcsolattartásra. Ne hozzatok hirtelenségből nagy döntéseket – meditáljatok egy-egy fontos kérdés előtt a miértekre és a hogyanokra. Kapcsolat gyógyításnak is jó ideje lehet – harmonizáló energiákkal kereshettek. És még egy dolog: Az Uránusz szombattól hátrálásba kezd a Bika zodiákusban. Ideje lesz annak, hogy a rég halogatott, rendezetlen ügyeidet megold – lassan el is kezdheted, szép sorjában, rendezetten.
A hét vége víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a mellet, a gyomrot és a nyombelet. A legjobban felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok a cukor és a szénhidrát lesz. Fogyasszatok dinnyét a hétvége lehetőségében – sárga, görög van mindenféle – kedvező élettani hatása miatt igencsak ajánlott.  Jó program lehet a vízparti séta, mindenféle viziprogram – lehet ez egy családi nap! A kertészeti munkáknál a hétvége alkalmas fűnyírásra és locsolásra is. Kozmetikázásra, bőrápolásra kitűnő az alkalom. Az egész hét energetikája a fogyókúrának és a tisztító kúrának kedvez. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – legyetek pozitívak továbbra is! (A Hold a Rák jegyében lesz jelen.)

Sikeres heted lehet, ha rámeditálsz merre, hogyan. Nagy energiák teremtődnek, ne halogass, cselekedj! Ha tiszta szívvel leszel az égiek is melléd szegődnek!  A héten hívhatod Urielt, és Mihályt is hogy segítsen a tervezésben, a  célmegvalósításban, és a végrehajtásban fizikai szinteken.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Erőd nagy, összpontosítsd a sikerre! Kreatív hetet kívánok szeretettel Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Romantikus időszak következik…

A Vénusz a Rák jegyében!

Augusztus 7-én a Vénusz bolygó a Rák jegyébe lépett és szeptember 6-ig ott is fog tartózkodni. Fokozódhat a romantikára való igényünk és vágyódásunk.A Vénusz harmonikus rezgésében nagyon jól érzi majd magát az érzelmek Rákban. Jobban vágyódunk majd a békülésre, a szeretteinkkel való jó viszony fenntartására, az intimitása. Könnyebben kötünk kompromisszumot, erőteljesebben tudunk ráhangolódni mások érzelmeire is.

De érzékenyebbekké, és sértődékenyebbekké is válhatunk – figyeljünk jobban oda egymásra!
Ha babára vágysz, most összejöhet a gyermekáldás – fogékony napok elé nézünk.
Ezen időszak kifejezetten kedvező eljegyzés, vagy esküvő megtartására.
Társasági életünk is  fellendülhet – adj helyet a kerti pikniknek, barátik rokoni összejöveteleknek, közös időtöltésnek, túrázásnak, nyaralásnak – szeretteinkkel lenni jó dolog!

Lehet randizni, flörtölni, ismerkedni – most erre a  legjobb időszakban vagy, ha singli vagy. Lesz aki megtalálhatja élete párját, sokan társra találhatnak, és lesz olyan,  akinek a lélektársa érkezhet meg. Hívd imagináld Hániel arkangyalt, hogy mindebben a segítségere lehessen.
Áramoltassátok a szeretet rezgését – fénnyel, szeretettel teli boldogságos időszakot kívánok Mindenkinek!

Lélekölelésem.

Asajah 

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Szerelmi jóslás – kapcsolat tisztítás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Auraolvasás
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Újragondolt útkeresésben

H E T I  T A R O T !

Augusztus 3-tól augusztus 9-ig.
Vízöntő Teleholddal kezdődött a hetünk!
Figyelj oda a kommunikációdra, légy őszinte, és légy figyelmes, kompromisszumképes, empata – csata helyett a szövetségre törekedj!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

 

A Bolond XXII. – Az asztrológiai Bolond arra bátorít, hogy merjünk elindulni, felfedezni új utakat, merjünk kockáztatni a sikerért. Itt az ideje a saját utunkat járni, és nem mások elvárásai szerint cselekedni. Légy jelen, örülj az új terület felfedezésének.  Légy spontán, légy független, képes vagy újrakezdeni!
Hétfőn vízöntő teleholddal kezdődött a hetünk.
http://asajah.hu/vizonto-telehold/

Kedden a Merkúr az Oroszlán jegyébe lép át. Jobb lesz a rálátásunk sorsdolgainkra, észszerű megoldások születhetnek terveinkhez. Ez a nap varázsnap lesz – most kérheted az égieket! – mindenféle spirituális varázslatra alkalmas a téridő.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. A színházlátogatás most jó program lehet. Egyébiránt érdemes szellőztetni a lakást – szekrényeket, pincét és a padlástereket. Egyetek sok gyümölcsöt, ha szeretitek – a mézédes szilva, az őszibarack is nagyon fincsi lehet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Hajmosásra a hétfői és a keddi nap kedvező, szerdán tilos a hajvágás,mert csomós hajhulláshoz, korpásodáshoz vezethet. Fogorvosi vizithez a kedd ajánlott. A kozmetikusodat kedden, és szerdán bátran felkeresheted. Fogyókúra elkezdésre keddtől ajánlott. A kertészeti munkákban hétfőn és kedden tilos a locsolás – mert kártevőket vonzhat be – trágyázni hétfőn érdemes. A Kos, az Ikrek,  a Mérleg és a Nyilas napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek – persze, ha tesznek is érte. (A Hold a Vízöntő jegyében lesz jelen.)

Az Akasztott ember XII. – Az asztrológiai Akasztott Ember arra hívja el a figyelmet, hogy ideje megszüntetni a ragaszkodását emberekhez, melyek már a saját útjukat járnának, de mi képtelenek vagyunk ezt érzelmileg megengedni nekik, dolgokhoz, melyek már semmilyen célt nem szolgálnak. Ne mások dolgában segédkezzünk, döntsünk, éljük a saját életünket. Légy megfigyelője a kérdéses helyzetnek és benne önmagadnak, lásd másként, nézd meg fordított nézőpontból. Szemléld olyan perspektívából, ahonnan eddig még sohasem tetted. Figyeld úgy, ahogy eddig még sohasem. Válts nézőpontot, szemléld az ügyet más perspektívából! A Hold-Halak-Neptunusz energiákban alkalmas a téridő mindenféle spirituális szertartásra.
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A legjobb időtöltést lehet a vízparti séta, meditáció,vagy a koncert – kinek mi a kedvence. A friss, ropogós salátákról se feledkezzetek meg – komoly vitamin,ásványi anyagforrás. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A Kertészeti munkáknál szerda, csütörtök és péntek locsolási időszak lehet – füvet nyírni is érdemes. Csütörtök, péntek nem javallott a hajvágás, viszont a masszőrödet bátran felkeresheted – egy kis kényeztetés jól eshet. A Bika a Rák, a Skorpió és a Bak napjegyeknek szerencséje lehet, ha csak nincsenek büntiben. (A Hold szerdától a Halak jegyébe lép át.)

A Torony XVI. – Az asztrológiai Torony arra bátorít, hogy vessünk véget annak, ami eddig nem hozott eredményt, vágjunk bele új dolgokba, induljunk el a saját utunkon, és mások által támasztott korlátainkat romboljuk le. Merjünk rombolni ahhoz, hogy újat alkothass. Próbáld elhagyni a komfortzónád. Nézd meg, milyen elavult elképzeléseid, hiteid, hiedelmeid gátolnak és cseréld le őket építő hitekre. Mitől határoltad el magad? Ha összeomlást éltél meg, tudd, hogy egy új rend előhírnöke. Bízz a folyamatban, az életben,  törd át saját korlátaidat.
A Vénusz a Rák jegyébe lép át szombaton – érzékenyebb, érzelmesebb hangulatban lehetünk. Szeretteinkkel ápolhatjuk a harmóniát. A marsikus energiákban azt javaslom, a vitatkozókedvedet hagyd el.
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legjobb időtöltést lehet a testedzés, de a lomtalanításnak is kedveznek az energiák, most ügyeket is jókor intézhetsz.  Igyatok frissen facsart zöldség-és gyümölcsleveket – az egészségnek kedvez. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. A kertészeti munkáknál a hétvége a gyomlálásnak kedvez. Hajmosásra és kozmetikára is kedvező időben lehetsz. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre! (A Hold szombattól a Kos jegyébe fog tartózkodni.)

Ügyelj az egyensúlyra, lelked fényével teremts. Légy kompromisszumban a szeretetre és a harmóniára törekedj!Kérd Uriel segítségét, ha bizonytalan vagy akár magadban, akár a jövődet illetően – magas rezgésével utat mutat! -imagináld bátran, szeretettel.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Erőd nagy, összpontosítsd a sikerre! Kreatív hetet kívánok szeretettel Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

 

Ezoterikus programajánló – Asajah stúdió

2020. augusztusi programok – Asajah Stúdió

“Az, hogy senki sem számít rá, hogy megteszed, még nem jelenti azt, hogy képtelen vagy rá.” –  Sarah Addison Allen

 

AUGUSZTUSI PROGRAMOK

ÚJHULLÁMOS EZOTÉRIA – Spirituális lélekgyógyászat – újhullámos ezotéria
http://asajah.hu/spiritualis-lelekgyogyaszat-ujhullamos-ezoterikus-pszichologia/

FELSŐBBRENDŰ ÉN – GYÓGYÍTÓ ANGYALMEDITÁCIÓ
http://asajah.hu/felsobbrendu-ened-az-isteni-onvalod-lenyegeben/

ENERGETIKAI TISZTÍTÁSOK – REZGÉSSZINT EMELÉS
http://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

VEZETETT TISZTÍTÓ, REZGÉSSZINT EMELŐ MEDITÁCIÓK
http://asajah.hu/vezetett-tisztito-rezgesszintemelo-meditaciok/

TEREMTŐ PROGRAMOZÁS – VIZUALIZÁCIÓS AGYKONTROLL
http://asajah.hu/teremto-programozas-gyakorlatban/

ŐRANGYAL BEHANGOLÁS- ANGYAL KOMMUNIKÁCIÓ
http://asajah.hu/orangyal-behangolas-inkorponacio/

ANGYAL TANFOLYAM I.
http://asajah.hu/majusi-angyal-tanfolyam/

ANGYAL TANFOLYAM II.
http://asajah.hu/angyal-tanfolyam-ii/

ANGYAL TAROT
http://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

ANGYAL MÁGIÁK – ANGYAL SZERZŐDÉSEK-GYERTYAMÁGIA
http://asajah.hu/3495/

TANFOLYAMOK: Védelmi tanfolyamok – átvezető technikák – szellemlevétel – rontáslevétel – energetikai tisztító rituálék – tértisztítás.
http://asajah.hu/tavasztol-indulnak-az-uj-tanfolyamok-asajah-studio/

TAROT KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

EGYÉNI KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

A tanfolyamok elvégzése egyéni konzultációban is lehetséges – a vidéken, külföldön élők számára, kamerás messengeren és skypeon megoldással történő foglalkozásokkal. Szeretettel várom a spirituális úton levő ezoterikus, exoterikus Hölgyek jelentkezését! Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
tarot mester-jós
energiagyógyász–angyalterapeuta

Budapest-Örs vezér tere
Asajah Stúdió
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – előre egyeztetéssel hétvégén is!
Bejelentkezés: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok a konzultációk tekintetében.
internetes weboldalam,nyilvános a világhálón: http://asajah.hu

Mert megtapasztalni jöttél…

“A szeretet és az öröm megtapasztalása nélkül lehetetlen jól dolgozni és működni.” – Louise L. Hay

Minden érzésünk megtapasztalás. Minden megtapasztalás tanulás. Amikor megtapasztalsz valamit akkor fejlődsz. Éld meg az érzéseidet, ne fojtsd el önmagad. Éld meg az életedet abban a minőségben, aki te vagy. Ha mindig csak azt csinálod, amit tudsz, akkor nem fogsz fejlődni. Az élet maga a tanulás, a fejlődés. Ha mást szeretnél az életedbe, akkor Neked is változnod kell, fejlődnöd kell, mássá kell válnod. Másképpen kell gondolkodnod és cselekedned, mint azt eleddig tetted.

 

Merj élni, tanulni, fejlődni. Az igazság útját követők áldásban részesülnek.  Spirituális tanácsadásaimra szeretettel várom az ezoterikus, exoterikus úton járó Hölgyeket!
Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

http://asajah.hu
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Maradj pozitív aspektusban!

H E T I   T A R O T!
Július 27-től augusztus 2-ig.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Óvatosan, lassabban és halkabban, vedd magad kicsit takarékra. Erős energiák hatnak, nehéz gerjesztő erőt mozgatnak. Van, amikor el kell tűrni mások rossz természetét – ne vedd fel a harcot a gonosszal – tudomást se végy az erejéről. Néha le kell fogadni a másokat, olyannak, ahogy vannak. Földeld és védd magad – és tudatosan, okosan, nyugodt erővel belső célod felé haladj! A hétvégén már átlépünk augusztusba.

A Halál XIII. – Szabadulj meg mindazon szokásaidtól, ami kibontakozásodat gátolja. Zárd le, amit le kell zárnod – Tudatosítsd magadban, hogy végtelen lehetőség kínálkozik egy ügy megoldására, így tágítsd ki a látóköröd! Érzelmes-érzékeny napok lesznek a hét elejében. Engedd el a haragot, és ne szívd mellre a sérelmeket. Szakításveszélyes időszak, skorpiós gerjedelmek – szívügyekben ne hozz nagy döntéseket. Óvatosan respektálj – ha lehet csak relaxálj! Egy hűsítő fa árnyékában, a kerti székben lapozgatod a kedvenc könyvedet, de a teraszodon is elmerenghetsz. Valami rendeződik, valami sikerülhet, csak légy pozitív továbbra is. Amikor elengedünk valami olyat, ami már bennünket is túlhaladott, a régi energia helyére mindig valami fényesebb jön, akár emberlélek, akár helyzetképzet, akár egy megoldást hozó szent akarat. Van, amikor nem a dolgokat, és az embereket kell elengedni, hanem a helyzet okozta negatív rosszat.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A legjobb időtöltés lehet a strandolás, hajózás, mindenféle vizi program, de a meditációnak is kedveznek az energiák. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A nagy melegben a hűtött frissen facsart gyümölcslevek nagy vitaminforrást találsz. A hét elejében kozmetikára és masszázsra is jó időben leszel – hajat vágatni és mosni ezen a két napon veszélyes, mert korpásodáshoz vezet. A kertészeti munkáknál a hét eleje a fűnyírásnak kedvez, de locsolásra és veteményezésre is jó lehet. A Bak, a Bika, a Rák, és a Skorpió napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek. (A Hold a vizes Skorpió jegyébe lép át.)

A Szerencsekerék X. – ragadd meg a jó lehetőséget, vedd észre, és teremtsd meg a szerencsédet. Kellemesebb napok jönnek – az egyensúlyunk, a harmóniánk már nincs veszélyben – az Ikrek-Vénusz csendben besegíthet. Kedvező gazdasági hírek is érkezhetnek – szerencsés találkozásokat is jöhetnek, kapcsolatok épülhetnek, barátságok születhetnek, párkapcsolatok összeérhetnek, felsőbb szintre kerülhetnek. Legyetek aktívak, pozitív lendülettel cselekedjetek!
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a combot és a combnyakat. A legjobb program a kirándulás, túrázás, természetben járás lehet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. A nagy melegben igyatok sok folyadékot, a hideg zöld tea most is jól eshet. A kertészeti munkáknál a hét közepe a szüretelésnek kedvez. Fodrászkodásra, kozmetikára és masszázsra is jó energiák alakulnak. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek. (A Hold szerdától a Nyilas jegyében lesz már.)

A Világ XXI. – hagyd, hogy kibontakozzon mindaz a csoda, ami rád vár! Tovább csitulnak az energiák a hétvégére – a feszítő erők lelazulnak, a marsikus-kos erők csillapulnak. Szerencsésen alakulhatnak a dolgok, az Univerzum támogató ereje is melléd szegődhet.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. Bőrápolásra kitűnő energiák vannak, de az esti séta is romantikus elfoglaltság lehet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. A friss ízletes lédús idény gyümölcsökről se feledkezzetek meg – fogyasztani mértékkel lehet. Péntek, szombat, vasárnap mindenféle szépészeti dolog ajánlott – masszázs, kozmetikázás, fodrászkodás. A kertészeti munkáknál a hét vége a szüretelésnek kedvez, de akár lekvárt is készíthetsz. A Halak, a Bika, a Skorpió és a Szűz napjegyeknek szerencséje lehet. (A Hold péntektől a Bak jegyében lesz jelen.)

Sorsuraló szeretetben telhet el a heted. Alkalmazkodj a körülményekhez, s tarts tiszteletben a dolgokat, úgy, ahogy vannak – maradj a realitások talaján azt álmaidat kövesd. Mihály arkangyalt hívd, ha fekete energiát érzel, kérd, hogy tisztítsa  le az auratered.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Erőd nagy, összpontosítsd a sikerre! Kreatív hetet kívánok szeretettel Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Sorselemzés

“Sok ember fél a csendtől, a magánytól. Fél a tükörtől, amelyet a csend, a magány tart eléje. Mert az ember sohasem az, akinek társaságban látszik, akinek emberek között mutatja magát. Az ember mindig az, aki csendben, magányban… szembenéz önmagával”. – Bozzay Margit

Megtudhatod, hogy előző életben milyen karmákkal néztél szembe. Megtudhatod, hogy most, a jelenlegi leszületésedre, mi az inkarnációs feladatos, milyen munkát válassz ahhoz, hogy sikeres legyen az életed, mi a spirituális létfeladatod, és milyen sorsenergiákat választottál magadnak mindehhez. Az elemzés során sok mindennel szembesülhetsz, sok mindenre választ kaphatsz. A személyes éved keretében belenézünk a jövőbe is – milyen lehetőségekkel áld az ég, hová tarthatsz!
Az ülés alatt használok számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, auraolvasást és tarot lapokat is a sorslapok tekintetében. Izgalmas másfél órása számíthatsz. A program tartalmazza az ajándék csakra-aura tisztító harmonizálást és rezgésszint emelést is. Megtudhatod továbbá az őr, a boldogság és a pénzangyalod nevét és megtanulhatod azt is, hogyan lehet őket megidézned.
A konzultációra azokat a spirituális Hölgyeket várom, akiket érdekel az ezotéria. Tégy egy lépést Önmagad felé!
Lélekölésem:

Asajah
spirituális tanácsadó- life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász–angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

 

Legyen benned hit és bizonyosság!

H E T I   T A R O T !
Július 20-tól július 26-ig.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Végezz gondolati és akaratmágiát – szavaidat teremtésre használd. Önbizalmadat erősítve mantrázz – felelősséggel teremts minden helyzetben. Gondolj mindig tetteid következményeire – láss túl a tegnapon, légy jelen a mában, a jövőd előtted – céltudatosan, erőd tudatában tettre kész leszel! Az Arkangyalok közül  a héten Urielt, a megvalósulás arkangyalát imagináld.

Az Erő XI. – Építs, ne rombolj. Ébreszd fel magadban a szenvedélyt, mutasd meg lelkierődet. Legyél biztos az erődben, legyél bizonyos abban, hogy célhoz érsz. Hevesség, indulatod, kitartásod hiánya csak akadályoz. Szelídséged az igazi erőd! Az Ikrekbe járó Vénusz a Halak Neptunusszal ütközik – ez kicsit megnehezíti a kommunikációt. Rázd fel magad és kezd el megélni a mindennapokat – ha használod az eszedet meg fogod találni a legjobb megoldásokat, tudatosan cselekedj. Keresd a jó megoldásokat és kerüld a vitákat, a viszályos kellemetlenkedőket. Hétfőn a Rák Újholdat üdvözölhetjük megint. http://asajah.hu/kulonleges-ujhold-lesz-az-egen/
(Csakra-aura harmonizálással, energetikai rezgésszint emeléssel bátran kereshetsz.)

A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a  mellet, a gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A kert és növényápolás, vízparti séta, strandolás jó program lehet.  Ha szeretitek a csilis bab fincsi menü lehet, a hideg zöld tea pedig hűsitőleg hathat. Tisztító kúráknak elkezdésére remek a hétfői nap.  A kertészeti munkákban jó nap a locsolásra és a fűnyírásra, a kedd és szerda gyomlálásra is jó lehet. Hajvágásra a keddi  és a szerda nap nagyon jó lehet, de a masszőrödet is felkeresheted. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedvező energiák lesznek – használjátok ki a lehetőségeket. (A Hold Keddtől az Oroszlán jegyében lesz jelen.)

A Pápa V.  – Legyen benned hit, bizonyosság, bizalom, elhivatottság! Elbuksz, ha hiányzik belőled a hit, a belső bizonyosság. Segítséget jöhet, egy elakadt helyzet oldódhat meg. Karma rendezésre is jó időben vagy – te is segíthetsz másoknak, pozitív szép, jó dolgokat adhatsz. Angyali segítséget kérhetsz, az Univerzum meghallgatja minden kérésed. A Rák-Merkúr és a Bika Uránusz által a társasági összejövetelek, családi események földeltebbek lesznek. Sikeresebb ügyintézéshez és aktívabb kommunikációra számíthatunk egyébként. Légy tettre kész, hozd magad aktívba. Döntéseidben hallgass a józan eszedre – ne hamarkodj el semmit se! (Angyalmágiákkal sikeresebb lehetsz, keress meg, segíthetek.)
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet, az emésztő szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. Egyetek sok párolt zöldséget, ha szeretitek, remek vitaminforrás. Olvasásra, rendet tevésre alkalmas a hét közepe energiája. A csütörtök, péntek fodrászkodásra – hajvágásra, hajmosásra és masszázsra is jó, alkalmas. Kozmetikushoz is lehet bátran menni. A kertészeti munkáknál a csütörtök, péntek a vetés, ültetés átültetés ideje is lehet, szüretelésre azonban kedvezőtlen lehet. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek remek lehetőségei lehetnek. (A Hold csütörtöktől a Szűzbe lép át.)

A Mértékletesség XIV. – Ne ess túlzásokba, találd meg a helyes mértéket! Ne értékelj túl dolgokat, helyzeteket, kívánságokat!  A Mérleg Hold párkapcsolati, és kapcsolati érzelmeinket pozitívan inspirálhatja. Ne siess semmit se – a békétlenség, türelmetlenség csak akadályoz, egészséges kompromisszumra törekedj. Bölcsen légy türelmesebb. (Tudat tisztítással – és tarot opciókkal várlak,  ha nem sikerül döntened.)
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket, A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. A zamatos dinnye érik – lehet választani görög, vagy sárga között is – hatása rendkívül jó a szervezetnek. A legjobb időtöltés lehet valamilyen túra program – szabadtéri tevékenység mindenképp.
Hajmosásra előnyös a szombat és a vasárnapi nap, festésre és masszázsra is jó, alkalmas, de a kozmetikusodat is meglátogathatod. A kertészeti munkáknál szombat-vasárnap tilos a locsolás, mert kártevőket jelenhetnek meg – virágok ültetésére viszont kiváló lehet. A Nyilas, a Vízöntő az Ikrek és az Oroszlán napjegyeknek igen jó lehet a hétvégéje. (A Hold szombattól a Mérleg jegyébe lép át.)

A sorsodat éled, a sorsodat alkotod – te vagy főszereplő, a forgatókönyvíró, és a narrátor is egyben. A saját tempódbab haladva, a saját rezgéseiddel írd a mindennapokat. Ha elakadsz érdemes meditálnod – minden kérdésre a válaszokat saját magadban találod. Józan célokat kövess – légy bátor, céltudatos sorsteremtő. Abban biztos lehetsz, hogy ha pozitív vagy, be tudod vonzani a jó lehetőségeket!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Erőd nagy, összpontosítsd a sikerre! Kreatív hetet kívánok szeretettel Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Különleges Újhold lesz az égen!

Július 20-án este 19:30-kor Rák Újhold, vagyis Nap-Hold együttállás lesz a Rák jegyében, pontosan szemben a Bak-Szaturnusszal. 

Hétfőn másodszor lesz újhold a Rák jelében. Ismét együtt áll a Nap és a Hold a Rák jelében. Ha ez előzőt elhagytad, most sorsfordító, nagy átalakító döntéseket hozhatsz! Te döntöd el, hogy mit teszel! Most gyakorolhatod az önmegvalósítást. De mindenek előtt nézz szembe a félelmeiddel, és engedd el őket – gondold végig mire vagy képes, mire vagy termett, mire vagy érett, s mutasd meg a Világnak valódi önmagad. (Ha önbizalom gondokkal küzdesz, félelmeid vannak, oldásokkal segíthetek Neked.)
Minden új holddal egy új ciklus indulhat el életeben. Ez az energia a külső-belső megújulásra a legjobb alkalom. Lehet békülni, békíteni, kapcsolatokat gyógyítani,  ismerkedni, randizni. Új kapcsolati terveket szövögetni,  vagy elakadt kapcsolatot újra indítani. Ahol ép a szeretet-szerelem szál,  ott történhetnek csodák még! Akár régi barátságok is újraéledhetnek, segítő szándékkal telítődhetnek. (Ha bizonytalan lennél kapcsolataidban – őszintétlenséget feltételezel – kapcsolat elemzéssel kereshetsz.)
Kerüljétek a konfliktusokat, és a hirtelen döntéseket- szeretetben szövetkezve, a szeretet felé törekedjetek. Mondjatok hálát és emeljétek a rezgésszinteteket, pozitív dolgokkal töltsétek az időt. Semmiképp se vetítsd ki a fájdalmadat másokra – aki egyedül van nehezen élheti meg ezeket a napokat – engedd el a magányodat, légy kapcsolatkereső kedvedben. Hallgass rezgésszint emelő zenéket, nézz vígjátékokat, azzal foglalkozz ami örömöt hoz neked. Ismerkedésre, barátkozás szentelheted az idődet, új hozzád hasonló magas rezgésű embereket vonzhatsz magadhoz, kellemes barátságokat építhetsz fel. (Ha nem így lenne, blokkokat tapasztalsz, érdemes rontásvizsgálatot kérned – legtöbbször az önsorsrontással van a baj.)
Költözéssel, építkezéssel, lakás, ház, ingatlan vásárlással kapcsolatos döntésekhez jó energiák vannak. De lakás szépítésre is jó idő van, a ház körüli csinosító kertészekre munkákban is nagyot haladhatsz.
Vigyázzatok, hogy ne egyetek zsíros, nehezen emészthető ételeket – életmódot váltani most is lehet! – a nyugtató fürdők ilyenkor jól hatnak – levendula, kamilla és rózsa illóolajokat keverhetsz a fürdővizedbe.  Ne blokkold le magad, cselekedj – helyetted senki sem teszi meg – hajtsd végre, tedd meg, amit elterveztél!


Az  Időkapuban most Hahéujah, a Királyi székek karának őrangyala fog tartózkodni, Binaél arkangyal csapatából.Ez az őrangyal abban segít, hogy felemelkedj egy áldatlan helyzetből, kilábalj egy megakadt élettérből és egy áldásosabb létbe kerülhess. A saját őrangyalodon keresztül vele is kapcsolatba léphetsz.
Érdemes ezen a napon is párkapcsolati angyalmágiákat készíttetni – szeretettel várlak, úgy döntöttél harmonizálnád a kapcsolódásaidat. Gyógyító varázslatok elkezdésének is remek időzítése lesz az újholdas varázsnap. Bátran jelentkezhetsz hozzám misztikus Angyalmágiára! Kristályköveidet is feltöltheted magas energiákkal. A holdfürdőben is érdemes megmártózni, akár a kedveseddel egy romantikus esti sétát tenni. Kedden már a Hold az Oroszlán jegyében fog járni.

Szeretettel várom tanácsadásaimra, terápiás foglalkozásaimra, tarot ülésre, egyéni problémamegoldó konzultációkra a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Mesés töltekezést, és áldásos új lehetőségeket kívánok Mindenkinek!
Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Szerelmi jóslás – kapcsolat tisztítás, harmonizálás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Mindenkinek van párja!

 

Van aki a párjával él, és van akinek hamarosan megérkezik a valódi, igazi, hiteles társa. És van olyan, aki csak kergeti, mert ő maga sem az igazi…

“Higgy a szívedben és saját jóságodban, mert ha így teszel, mások is ezekben fognak hinni. Higgy a csodában, mert teli van vele az élet. De ami a legfontosabb, hogy higgy önmagadban, mert odabenn a lelkedben rejtőzik a csoda, a remény, a szeretet és a holnap álmai.” – Ron CristianPárkapcsolat elemzésre érkezik, zaklatott, izgága az új ügyfelem. Egy szívcsakra öléssel nyugtatom meg.

Nem merek szakítani… – mondja zavarodottan. Talán ha megteszi nem lesz sohase senki, aki észrevenné. Ebben a kapcsolatban elveszett az önbizalmam is – hadarja.
Nem így lesz – szakítom félne. Megnéztem neked: ami előtted van az nem szerelem – csupán egy megszokásból, unalomba fulladt kapcsolat töredéke.
Hát igen… – vallja be. Tényleg csak egy kihűlt kapcsolat, a ragaszkodás meglenne bennem iránt, de attól is tartok, hogy ő már nem szeret – folytatja, s ismeri be a félelmeit a kisportolt külsejű hölgy nekem.
Ez valóban nem szerelmi kapcsolat – nincsenek benne érzések, a tarot sem mutat egyebet, csalódást a másikban, elhidegült érzelmeket.
A kapcsolat számban is van hiba, az életszám sem mutat egyebet, mint baráti kapcsolódást, amiben az egyik fél a másikba kapaszkodik, külön életet élhetnének boldogabb helyzetben is másvalakivel. Javaslom, – tekintve a feng-shui számokra is, (ott is csak leenergetizálják egymást!) hogy váljanak külön. Az od-éterikus szálakat tisztítom, sok keserűséget találok mindkét kapcsolati szálban, fájdalmas emléket őriznek meghitt együttlétek helyett. Megromlott, elkeseredett, elmérgesedett energiákkal találkozom.
A jövőjét kérdezi,  hogyan tovább, vajon lesz-e még neki valaki, akit a sors nekiszánt!? És igen, egy igen különleges férfit látok az aurájában – s meg is jegyzem,  érdemes lenne egy ‘Új élet teremtő meditációt’ csinálnunk erre,  ha van hozzá kedve.


Lett bizony! Az eredményen se csodálkoztunk – az égiek felfedték neki a lényeget – egy barátságból induló lélektársi kapcsolatot mutatnak erre  – a meditációban az ügyfelem látta is a férfi arcát, érezte az energiáját. Csodás utazást tett a jövőben, a saját sorsának forgatókönyvében.
S ezzel vége is a konzultációnak – a szívcsakra tisztító rituálé megtette a magáét, felszabadult lélekkel távozott – sugárzó szemekkel, elvarázsolódott tekintettel köszönt el. Bearanyozta a napomat is ezzel!
Ha félelmeid lennének a jövőddel kapcsolatosan – szívesen megnézem neked, mit takar a sorsutad.
Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Szerelmi jóslás – párkapcsolati tanácsok

Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim, amiben kereshetsz:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/