TAROT kategória bejegyzései

A saját út egy létminőség

Fordítsd meg a sorsodat!

“Ha többféle út kínálkozik számodra, és nem tudod, melyiket válaszd, semmiképp se bízd a döntést a véletlenre, hanem ülj le és várj. Várj még és még. Ne mozdulj, ne szólj, csak hallgasd a szíved. S mikor beszélni kezd hozzád, állj fel, és menj, amerre visz.” – Susanna Tamaro

Honnan tudod, hogy a saját utadon jársz? Leginkább érzed, amolyan zsigeri megérzésből, meg aztán minden olyan jól alakulgat. Ha a saját életedet éled, akkor már az erőfeszítéseid közben is élvezheted az elismeréseket, eredményeket. Ha ez nem jön, ha csak belefeszülsz, akkor talán az nem is a tied az út, amelyen jársz. Ha állandóan fájdalmat okoz neked az életed, akkor az út nem a te utad. Ha nem a te utadat járod, akkor az ott lévő feladatokhoz semmifajta segítséget nem kapsz meg, ellehetetlenülsz, egyedül érzed benne magad és legfőképpen tehetetlenség és elkeseredettség érzése foghat el. Nem vagy önmagad, boldogtalan leszel, egy idegennel nézel szembe a tükörbe. Ha nem a Te utadon jársz, blokkokat találsz: Folyamatosan elfog valami rossz érzés, vagy betegség. Akadályokba ütközöl és gyakran vagy balszerencsés. Az otthonodban valami mindig elromlik. Félsz és bizonytalanságban érzed magad. Úgy érzed, mintha mindig valaki más döntene helyetted, és te csak sodródsz és nem te irányítasz. Sikertelenségben élsz, nem haladsz előre akkor sem, ha sokat teszel érte. Lehúzó emberek vannak körülötted, akik mintha minden erődet elvennék tőled. A véletlen egybeesések hiánya által valahogy nem tudsz összhangban működni az Univerzummal Folytonos fáradtságban, erőtlenségben, kedvetlenségben vagy. Ezek azért elég erőteljes jelek ahhoz, hogy megértsd nem a saját életed éled.

Ha úgy érzed, hogy nem tudod egyedül megoldani a problémáid, vagy nem tudod, hogy miért érzed magad rosszul, nem birkózol meg egy krízissel, ne várd meg míg belebetegszel. Kérj segítséget!Ha úgy gondolod, hogy nem tudtál kellőképpen feltöltekezni, vagy segítségre van szükséged, hogy megoldást találj az életedben felmerült problémákra, ha nem birkózol meg a stresszel kérj segítséget. Sokszor már az is sokat lendíthet a dolgokon, ha valaki meghallgat, aki kívül tud helyezkedni adott esetben. Segítek felismerni az utat, és a megoldást – hívj, keress bizalommal!
Stresszoldó, önbizalom erősítő energetikai tisztításokkal, energiaszint emeléssel várlak – a terápiák oldják a belső félelmeidet is,valamint a azokat a tudattalanban elfojtott érzelmeket, a fel nem dolgozott lelki traumákat, amiket elrejtettél szívmátrixod érzelmi területén. Előző életből áthozott blokkok oldására is nagy hatással van, valamint törli azokat a negatív emlékképeket, amelyeket átszenvedtél, most vagy akár előző életeidben.
Terápiás ülések meditatív környezetben, problémák feltárása és segítségnyújtás az okok megszüntetése által. Mindez személyre szabva – relaxációs, holisztikus spirituális technikákkal átitatva. Szeretettel várom tanácsadásaimra az ezoterikus úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Felsőbb Én vezetett gyógyító angyalmeditáci
Munka, életfeladat – spirituális út
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Karmaoldás
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim, amiben kereshetsz:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/
Internetes személyes weboldalam: http://asajah.hu/

Tízmilliószoros napunk lesz!

Telihold a Tüzes nyilas jegyében

Június 5-én 21 óra 12 perckor lesz Telihold tüzes a Nyilas jegyében.

Persze hogy feszítő-tüzes energiák hatnak – minden teliholdkor egy új sorskör indul. Energetikailag igen erős napra számíthatunk – a sorsátalakítással kapcsolatos ügyeidet rendezheted át az elkövetkezendő időszakban, most egy sikereket hozó energetikai indulhat el. Légy elfogadó, befogadó, hozz bölcs döntéseket – tégy okos, tudatos lépéseket. Most elrontott barátságokat, és kapcsolatokat hozhatsz rendbe – erősítheted a pozitív szeretetszálakat. Szerelmi mágiára kitűnő napot kaptunk – vénuszi energiákkal Haniel arkangyalt is hívhatod.


Csata helyett tisztázz, lényegre törő beszélgetéseknek is  jó ideje lehet – hagyd el vitatkozó kedvedet! Fordítsd jóra az elrontottakat, hagyd hogy intuíciód vezessen mindenben. Kerüld a beteges-hőbörgő embereket, a rosszízű tréfákat, és a beszólogató ízléstelenségeket. Tartsd tisztán a szívcsakrádat – emeld a fényedet. A harag és a düh rossz tanácsadó – ne vonódj bele méltatlan helyzetekbe.
Adj időt és lendület az új gondolataidnak, és valósítsd meg az álmaidat – életjobbításra törekedj. Barátkozni, ismerkedni lesz jó okod – keresd fel az élet napos oldalát, inspirálj másokat.
Az Időkapuban Hariél őrangyal fog tartózkodni, a hetedik kerub Raziel arkangyal csapatából. Hariél angyal fényesen csillogó elmével, éleslátással ajándékoz meg, amellyel sikerre viheted céljaidat. Imájával idézheted: “Hariél angyal kérlek adj nekem erőt és bátorságot, hogy szembenézzek sorsommal, és rossz cselekedeteimet jóra fordítsam. Bocsásd rám fényességed, hogy szívem és eszem összebékíthessen. – Szeretlek téged – Ámen!”
Kristályköveidet is feltöltheted ezen az éjjelen a tarot lapokat is megtisztíthatod – ásványi ékszereidet is kirakhatod a telihold rezgésére. És nem utolsó sorban érdemes ‘holdfürdőt’ venni kellemes sétaidőben – akár egyedül, akár baráti társaságban, vagy a szerelmeddel kapcsolódva.
Szerelmi jóslással, szerelmi mágiákkal, elengedő varázslatokkal bátran kereshetsz. Tudd, hogy minden, amiben tiszta szívvel hiszel megvalósul, a sorsajándék mindig akkor érkezik meg fizikai szinten, amikor képes vagy elhinni azt a valóságban is.

Csodás töltődést kívánok a Telihold tiszta fényében!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Júniusi energiák – Új jövőképpel!

Június,  Szent Iván hava- nyárelő hava

Találd meg az örömödet a mindennapokban, a természetben, a barátságokban, a szeretetben – és légy hálás mindenért, amid van. Sorsfordítós időkben mély meditációkban lehet kapcsolódni szellemi vezetőidhez – hasznos jó tanácsokkal láthatnak el téged.
Június a hatos szám alatt találhatod – ezen szám az egyensúly, a  harmóniatörekvés száma.
A tarot nagy arkánuma a Válaszutak VI. lapja. Önvizsgálatot tartva – döntéseidben a szívedre és az eszedre is hallgatnod kell! Tudatosítsd magadban, hogy mindig választhatsz és erősítsd magadban, hogy ösztönösen jó döntéseket hozol. Engedd el a korlátozó hitrendszered. Te magad rombold le a negatív mintáidat el kell engedned, különben a ‘sors keze’ teszi meg – lásd helyesen az életed, felelősséggel alkoss új jövőképet.

A hónap fontosabb napjai:

Június 5-én 21 óra 12 perckor lesz Telihold tüzes a Nyilas jegyében. Ezen Telihold az elengedéshez ad nagy energiát. Sok minden átváltozhat ezen a napon – vagy ettől a naptól kezdve életünkben – barátságok, körülmények, életlehetőségek. Egy sikereket hozó energetikai indulhat el – ha te is pozitív leszel.
Június 20-án 23 óra 44 perckor a Nap a Rák jegyébe lép – ezzel elkezdődik a vizes Rák hava. Intenzív érzelmes, mély lelki napok jönnek. Ez lesz ez évben a Nyári napforduló napja is – bőségteremtő lencsemágiára fel!
Június 21-én 8 óra 41 perckor lesz Újhold a Rák jegyében. Hatalmas energiákat mozgatnak meg az égiek megint – önmegvalósításba kezdhetsz, hangolódj a lehetőségekre. Ahol nagy blokkokat tapasztalsz, az az út lezárva marad – elég ha annyit tudsz róla, hogy nem a tied az a feladat.
Június 28-án a Kos jegyébe lép a Mars. A Mars bolygó nagyon is otthon érzi magát a tüzes Kos jegyében. Komoly szaturnuszi (sorsteremtő) energiákkal elég sokat haladhatsz életutadon a céljaid felé. S mivel sorsbolygónk az Idő ura is – itt az idő, most vagy soha… Teremtő erőd is megnő, sorsuraló kedveddel együtt – céltudatosan, okosan csak előre, tiszta fejjel.
Június 30-án egzakttá válik a Jupiter-Plútó együttállása. A Jupiter most is mindig nagy hittel támogat bennünket életcélunk elérésében – nagy átalakító energiákkal rendelkezel, légy jelen teljes lényeddel a kihívásban. Minden kérdésre ott a válasz benned, a  hogyan továbbra ott a felelet, csak gondolkozz el, merre lehet építeni a szebb jövődet.Sorsikus döntések ideje jött el – kezdj újszerűen gondolkodni, tervezni, és elkezdeni lépni. Találd meg az örömödet a mindennapokban, a természetben, a barátságokban, a szeretetben – és légy hálás mindenért, amid van. Fontos, hogy magas rezgésszinten rezegj, a megkeseredett, csalódott, bepánikolt ember teremteni sem mer.
Emeld magad pozitív rezgésre. Találd meg az örömödet a mindennapokban, a természetben, a barátságokban, a szeretetben – és légy hálás mindenért, amid van.
A sors egyértelmű jeleket ad – figyelj és kövesd a jelzéseket, tiszta megérzéseidre hallgatva cselekedjetek! Sok bolygónk a Plútó, a Jupiter, a Szaturnusz, a Vénusz a Merkúr, Neptunusz retrográd hátráló mozgásban tart még – ezért érdemes odafigyelni a hatásuk minőségére is – legyetek tudatos vigyázók ezen tényekre! http://asajah.hu/eletut-ujratervezesben/
(Bővebb, részletesebb információkat a napi tarot jegyzeteimben olvashattok.)
Nyári időben Mihályt (a siker angyala) és Raziel arkangyalt (a tettek angyala) hívhatjuk, imagináihatjuk. E csodás Létezőktől szertartásmágiában gondjaink oldását és tetteink sikerességét kérhetjük. Ha elakadnál sorsdolgaidban a tisztánlátás érdekében tarot opciókkal várlak spirituális tanácsadással kereshettek – szeretettel várom továbbra is a spirituális úton jár Hölgyeket! Tartózkodjatok minél többet a szabadban, áldott megéléséket kívánok szeretettel, a misztikus nyáreleji napokban! Léleköleléssel:

Asajah spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim: http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Júniusi időben

H  E  T  I   T  A  R  O  T !
június 1-től június 7-ig.

Teliholdas hetünk lesz!

A lassuló időben – tégy rendet az életedben. Hasznos gondolatokkal hozz létre új dolgokat. Ne ragaszkodj, és ne erőltess – hagyd, hogy a sors megmutassa ki vagy. Szabadulj fel és szabadítsd fel magad – légy örömben áradó akarat.


A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A Hold XVIII. – A várakozás. Emlékeztetőül a  Vénusz retrográdban, tehát csak nyugiban.Engedj a pihenésnek, a belső átalakulásnak, gondolataidat rendezd. Lehetséges, hogy valami másképpen alakul, mint ahogyan tervezted – rezegj együtt az ég akaratával. Ne légy türelmetlen – a pihenőidőszak csak javadra válhat. Hallgass a megérzéseidre, ne adj mások véleményére. (Tudat tisztítással kereshetsz.)
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a cukor és a szénhidrát lesz. Az energetikai tér a múzeumlátogatás és a meditációnak kedvez. De ha kedved szottyan, nagymosásba is belefeledkezhetsz. Csütörtökig regeneráló masszázsokra kitűnő az alkalom! Hajfestésre, hajmosásra a hétfő és a kedd remek lehet. A kinti kertészeti munkákban a hétfői, a keddi és szerdai napokon nem ajánlatos az öntözés, mert kártevőbevonzáshoz vezethet. Balkonnövények locsolására a  szerdai nap jó lehet. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek – csak vegyétek észre! (A hold hétfőn a Mérlegben, keddtől a Skorpióban lesz jelen.)

A Mértékletesség XIV. – Mindent csak egészséges mértékkel. Se túl sokat, se túl keveset. Barátságok vizsgázhatnak, most. Terveidben légy kitartó, hű önnönmagadhoz. A pénzügyeidben, anyagi dolgokban siker várható – fedezd fel a lehetőségeket. Programozd magad pozitívra – ha a szívcsakrád szabad, akkor  a bőségenergia áramlani kezd.
Június 5-én 21 óra 12 perckor lesz Telihold tüzes a Nyilas jegyében. Ezen Telihold az elengedéshez ad nagy energiát. Sok minden átváltozhat ezen a napon – vagy ettől a naptól kezdve életünkben – barátságok, körülmények, életlehetőségek. Egy sikereket hozó energetikai kör indulhat el – ha te is pozitív hozzáállásban leszel.  (Ha nem így lenne, rontásvizsgálatot érdemel.)
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a combot és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Kitűnő program lehet a természetben járás – kedvenc parkodat is felkeresheted. Szerdán és csütörtökön kerüljétek a hajvágást – korpa és csomós hajhullás vezethet. A  pénteki nap a hajmosásnak igen kedvez. A kertészeti munkákban a szerda és a csütörtök kedvező lehet a fűnyírásra. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyeknek szerencséje lehet – legyetek figyelmesek! (A Hold csütörtöktől a Nyilasban ér.)

A Válaszutak VI. – Szívtudatossággal cselekedj. Informálódj, tájékozódj, ne dőlj be minden rossznak – a rosszakaróknak! Légy hiteles, előrelátó – tisztázd a félreértéseket, előbb, mint utóbb, ha lehet. Mérlegelj és dönts, az élet most előnyös oldalát mutatja neked – vedd észre a jeleket! Az aggodalom nem jó barát, légy őszinte szeretetben. Ha megfontoltan lépsz sikerre érsz. Vigyázat,  neptunuszi energiák hatnak… (Válaszutak előtt tarot opciókkal most is kereshetsz!)
A hét vége föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. A síkterepi séta, bőrápolás, olvasás kellemes programnak ígérkezhet. A hétvége fogyó és tisztító kúra elkezdésére igencsak ajánlatos, a kozmetikusodat is felkeresheted-  úgyszintén: pedikűr és manikűr napok. A kertészeti munkákban a gyümölcsszüret javallott erősen – cseresznye, eper – hogy finomat egyél desszertnek. Gyomlálásra a vasárnap nap lesz alkalmas. A Halak, a Bika, s Kos és a Szűz napjegyeknek kellemes hétvégéje lehet – hangolódjatok az energiákra. (A Hold szombaton a Bakba lép.)

Légy pozitív életmegélő – gyógyítsd meg a lelkedet. Rafael arkangyal kreatív döntéssekkel áld meg, Hániel arkangyal segítségével kapcsolataidat is harmonizálhatod. Ne érd be a túléléssel, törekedned kell hogy egy jobb világban élj, és ne csak álmodj róla…légy pozitív életmegélő szerencsében!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Áldásokban gazdag, szerencsés és sikeres hetet kívánok, szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/ezoterikus-szakteruleteim/

Életút újratervezésben!

Bolygók retrográdban, hátráló mozgásban – most olyan jön, amilyen még nem volt!

Néhány hasznos információ és jótanács.

Retrográd – ami nem aktív – ami hátráló mozgásban van. És hogy miért is érdemes tudni ezeket …valaki mondta, nekem egy konzultáció alatt, hogy: “Engem nem érdekelnek a bolygók Asajah, csak nem értem mi van velem, s körülöttem…és meddig tart ez még így?!
Most nézzük szép sorjában, mit válthat ki egy-egy ilyen hátráló hatás – azaz mit jelent az, ha  egy bolygó nincs aktív mozgásban. Ez írás azoknak is szól, akiket nem érdekel az asztrológia – mert megérteni csak úgy lehet egy helyzetet, ha szembenézünk vele… Ismerkedjünk meg hát néhány dologgal.

Elsőként a Vénuszról. Jelenleg hátráló mozgásban van a harmónia, szépség bolygója. Június 25-től kezd újra aktív váltásba. Érdemes a harmóniatörekvésre kapcsolataidban odafigyelni, a nézetkülönbségeket őszintén átbeszélni, a vitatkozó kedvet elhagyni és a pénzügyeidre is jobban ügyelni-  ne költs, gyűjt  – a pénz szeretetenergia emlékeztetőül jegyzem meg itt. A Vénusz őrzője Haniel arkangyal, tanácskozz vele a bajban. (Párkapcsolati válaszutakkal, szerelmi ügyekben is jó tanácsokkal, pozitív meglátásokkal segíthetek.)

A Jupiter is erőteljes sorsbolygónk szeptember 13-ig retrográd mozgást végez. A hited erősítsd, önbizalmadat növeld. A valódi értékek felé orientálódj, a hamis eszméket töröld, a tévutakat így elkerülheted. Légy igazságos, és empatikus önmagaddal szemben is – minden elakadás csak elgondolkodtat, hogy jól teszed-e, amit tervezel.  A Jupiter őrzője Zadkiel hívd őt, ha gondban vagy. (A tudat tisztítás nagy találmány – hangolja a harmadik szemet is, tehát a belső gondolataidat jobban meghallgatod majd  általa – minden egyes energetikai kezeléssel.)

A Plútónk október 4-ig hátrál. Érdemes ezen időszak alatt önvizsgálatot tartani, és a tudatalatti lelki blokkokat oldani. Mantrázz, és erősítsd az egészségtudatodat. A pozitív gondolatokkal felül tudod írni a tudatalattidat – a belső szorongásokat, depresszióra hajlamosító gondolatokat. A Plútó őrzője Azrael arkangyal, idézése a tisztánlátásodra hathat. (Szívcsakra tisztítással kereshetsz – ‘fényrehangolással’ emelhetlek.)

A Szaturnusz, az Idő ura szeptember 29-ig van inaktív mozgásban. A felelősség felvállalásra inspirálhat – a saját sorsodban meghozott élet döntések téged érintenek – a következmények rálátása okán, átgondolás után cselekedj. Aki nem mozdul a sors hozta változásokkal lemeredhet – gerinc, derékproblémákkal szembesülhet. Amikor egy életciklus véget ér – következik az újabb sorskör. Nem lehet megállítani az időt. Az idő igaz, s eldönti, ami nem az…hiszen az életben egy dolog állandó csupán,  a változás – gondold csak át! A Szaturnusz őrzője Cassiel, segítségével erős energiákkal jó felé haladhatsz. (Egy teljes csakra-aura behangolással oldható lehet a görcsös lélek-testhelyzet – keress meg, jó szívvel ajánlom.)

Majd a Merkúr a gondolkodásért, kommunikációért felelős bolygónk július 13-áig lesz hátrálásban. Érdemes kerülni a komolyabb döntéseket – illetve jó alaposan át kell gondolni mindazokat a lehetőségeket, amiket elrejthet. A Merkúr őrzője Rafael, erejével megerősödhetsz. (Sorselemző lehetőséggel kereshettek.)

A Neptunusz egészen november 7-ig hátrál. Szétszórtság, gondolati bizonytalanság felmerülhet, a pozitív létérzésre komolyabban törekedni érdemes! Meditációkban közeledjetek szellemi vezetőtökhöz – a stratégia helyzetekben fontos, lényegre törő válaszokat ígérhetnek. A Neptunusz őrzője Asariel – visszavezet a valóságba, a téveszméket kioldja, tisztítja a gondolataidat. (Érdemes ilyen esetben még azonnali Istenangyal segítséget kérned – szeretettel ajánlom Neked.)

Sorsfordító időkben érdemes és hasznos tanácsod  kérned. Segítséget kérni nem gyengeség, hanem erő! A sorsodat építed – tehát csináld jól, amit csinálsz!

Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Ezoterikus programajánló – Asajah stúdió

2020. júniusi programok – Asajah Stúdió

“Az Örökkévaló teljes egészedben elfogad, és békét ad neked. Ám csak azzal képes egyesülni, ami már békében van benned, és hozzá hasonlóan halhatatlan.” –  A Csodák Tanítása


JÚNIUSI PROGRAMOK

ÚJHULLÁMOS EZOTÉRIA – Spirituális lélekgyógyászat – újhullámos ezotéria
http://asajah.hu/spiritualis-lelekgyogyaszat-ujhullamos-ezoterikus-pszichologia/

FELSŐBBRENDŰ ÉN – GYÓGYÍTÓ ANGYALMEDITÁCIÓ
http://asajah.hu/felsobbrendu-ened-az-isteni-onvalod-lenyegeben/

ENERGETIKAI TISZTÍTÁSOK – REZGÉSSZINT EMELÉS
http://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

VEZETETT TISZTÍTÓ, REZGÉSSZINT EMELŐ MEDITÁCIÓK
http://asajah.hu/vezetett-tisztito-rezgesszintemelo-meditaciok/

TEREMTŐ PROGRAMOZÁS – VIZUALIZÁCIÓS AGYKONTROLL
http://asajah.hu/teremto-programozas-gyakorlatban/

ŐRANGYAL BEHANGOLÁS- ANGYAL KOMMUNIKÁCIÓ
http://asajah.hu/orangyal-behangolas-inkorponacio/

ANGYAL TANFOLYAM I.
http://asajah.hu/majusi-angyal-tanfolyam/

ANGYAL TANFOLYAM II.
http://asajah.hu/angyal-tanfolyam-ii/

ANGYAL TAROT
http://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

ANGYAL MÁGIÁK – ANGYAL SZERZŐDÉSEK-GYERTYAMÁGIA
http://asajah.hu/3495/

TANFOLYAMOK: Védelmi tanfolyamok – átvezető technikák – szellemlevétel – rontáslevétel – energetikai tisztító rituálék – tértisztítás.
http://asajah.hu/tavasztol-indulnak-az-uj-tanfolyamok-asajah-studio/

TAROT KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

EGYÉNI KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

A tanfolyamok elvégzése egyéni konzultációban is lehetséges – a vidéken, külföldön élők számára, kamerás messengeren és skypeon megoldással történő foglalkozásokkal. Szeretettel várom a spirituális úton levő ezoterikus, exoterikus Hölgyek jelentkezését! Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
tarot mester-jós
energiagyógyász–angyalterapeuta

Budapest-Örs vezér tere
Asajah Stúdió
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – előre egyeztetéssel hétvégén is!
Bejelentkezés: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok a konzultációk tekintetében.

Ismerkednél, de hogyan…

Távolságtartós napokban.


Olvastam egy csoportban – a kijárási korlátozás miatt nem találkozott egy hölgy az új férfi ismerősével, s helyette elkezdtek csetelgetni. Először udvarolt a férfi, aztán alábbhagyott a lelkesedése… Felmerült a kérdés benne, talán nem ő lenne, a nagyő? Vagy valamit elszúrt volna…de hát mit… önmagát adta, n em tetszelgett más szerepében, nem viselt álarcot, őszinteségében. Lassan kezd haverság lenni a dologból…
Nincs kémia, vagy talán lenne, ha esetleg, netalántán találkoznának és mondjuk megéreznék egymás közelségében a fizikai szinten is a másikat?
Vagy csak csupán ez csak egy rövid kör volt, ami arról szólt, hogy hobbiból beszélgetésbe burkolóztatok mindketten? Elfogyott a bizalom, megrendült a kitartás…de ha egyszer vége lesz…
Azt mondjuk nincsenek véletlenek, azt mondjuk minden találkozás jó valamire, azt mondjuk tanulunk mindenből egy keveset…
Amikor valaki nincs még kész a barátság alapú, szeretet-szerelem kapcsolatra, akkor hirtelen kiüresednek a szavak is, és nem lesznek mondatokká…
Találgatás helyett egy szerelmi-kapcsolati jóslással kacérkodnék a hölgy helyében…a válaszokat tudják a fentiek, ezért érdemes mindig meghallgatni őket. Kiderülhet belőle, a férfi mit akar, van-e esetleg más valakije, és hogyan tervezné a kapcsolat jövőjét…és hát az is, ha nincs értelme várni a találkozás lehetőségére.
Ne adjátok fel, ismerkedni jó lehetőség – itt a tavasz, egyet alszunk, s itt nyár – ha singli vagy az új szerelem téged is vár!
Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra, az ezoterikus úton járó Hölgyeket: Tarot- számmisztika- csipetnyi asztrológia- auraolvasás – spirituális terápiák- energetikai tisztítások.

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

A Merkúr bolygó a Rák jegyébe lép

A Merkúr jegyváltása május 28-án történik az Ikrekből a Rákba lép át és augusztus 5-ig ott is fog tartózkodni.

Lelki dolgok felé nyithatunk! A gondolkodás, a kommunikáció, az információáramlás, a logika bolygója egy igen erős érzelmi töltetű vizes jegybe lép. Az otthonnal, családdal kapcsolatos kommunikáció érzelmekkel telítődik. Mély beszélgetéseknek jó ideje lesz: sérelmek tisztázódhatnak, megbocsátásra is kitűnő időszak jön el.

A Merkúr az intellektust szimbolizálja, a Rák jegyében lépésével megnőhet előre megérző képességünk, intuíciónk is. Könnyebben rá tudunk hangolódni másokra, viszont érzékenyebbek, sértődékenyebben is lehetünk – emelkedjünk felül a provokációkon. Ragadj meg minden alkalmat a beszélgetésre – mostantól könnyebben mondod ki azt,  amit érzel. Felfokozódhatnak az érzelmek, könnyebben elsírhatod magad.  Megérezzük kapcsolataink minőségét – lelki szinten is toleránsabbak leszünk. Az empátia, az elfogadás, és a befogadás könnyedebbé válik. Barátságok erősödhetnek meg, és szerelmek mélyülhetnek el – szakítások is lehetnek, olyan kapcsolatokban, ahol nincs magas szinten a lelki harmónia.

A Sorsbolygónk retrográd mozgása által régi helyzetekkel találhatjuk magunkat szembe, és rég elfeledett barátságok, ismerősök jelentkezhetnek. A ráébredés időszaka jön – figyelj belső sugallataira – kívánom, hogy találj rá a saját utadra.
Ha úgy érzed, hogy elbizonytalanodtál keress meg személyesen, vagy messengeres, skypeos tanácsadással. Szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Személyes évek – lehetőségek
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Kapcsolati blokkoldás

“Nem féltem elmondani, hogy szeretlek. Csak féltem azt hallani, hogy te nem.” –   Alexander Levin

Egy kapcsolat lényege nem az, hogy hányszor vesztek össze, és hányszor békültök ki, hanem, hogy hányszor fogjátok meg egymás kezét s mondjátok ki azt, hogy megoldjuk. Egy kapcsolat nem csata, hanem szövetség: összefogás – kompromisszum – elfogadás – együttérzés – megértés – türelem – befogadás – empátia – szeretet. És ha ez nincs meg, akkor te nem a valódi társaddal élsz…


Kapcsolat elemzéssel bátran keress meg!
A konzultáció témája: Oldás, blokkoldás Szerelmi jóslás: tarot-számmisztika-csipetnyi asztrológia. Kapcsolati rontáslevétel – energetikai szálak tisztító harmonizálása, összerezegtető áldás – angyalozás.

Néha csak egy tisztítás kell, hogy újra visszaálljon a harmónia – add meg magatoknak ezt az esélyt!

Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Szerelmi jóslás – kapcsolati terápiák
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Élvezd a pozitív erődet!

H E T I    T A R O T
Május 25-től május 31-ig.

Növőholdas hetünk lesz. A Nap és a Vénusz gondoskodik róla, hogy harmonikusak legyünk – rezegj együtt a békés energiákkal – így kellemesen telhetnek a napok.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Az Igazság VIII.
A Hold saját jegyében lesz. A jó megoldások felé hajlunk, pozitív irányban haladunk – kompromisszumképesek leszünk. Gazdag érzelmekkel közeledünk – családi konfliktushelyzetek megoldásában is segítségre lehet a hét eleje energetikája – gazdasági ügyekben is jó döntéseink születhetnek. Emberi kapcsolódásainkat egy felsőbb szintre helyezhetjük – figyelem, ezt csak együttérzéssel, empátiában magas rezgésszinten lehet! Kerüljétek a konfliktushelyzeteket – csatározással ne közeledj. Alaposan gondold át, hogy mit teszel. Kapkodással nem sokra mehetsz – figyelmed legyen jelen. (Csakra-hangolással, szívcsakra tisztítással hozzám bátran jöhetsz.)
A hét eleje víz elem minőségben lesz – növőholdban járunk.
Kellemes időtöltést lehet a vízparti séta, avagy a kert- és növényápolás. Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a cukor és a szénhidrát lesz. A kozmetikusokat most bátran felkeresheted – frissítő masszázsra, arcpakolásra a legjobb időben lehetsz. Kertészkedés szempontjából a hétfői és a keddi nap kedvez a fűnyírásra. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedvező lehetőségei akadhatnak – legyetek figyelmesek, vegyétek észre a szerencsétek! (A Hold a vizes Rák jegyében lesz.)


A Csillag XVII.
A Merkúr a Rák jegyébe lép csütörtökön. A családdal, otthonnal kapcsolatos témák kerülnek felszínre – pozitív problémamegoldó képességünk megnő. Rendet tenni lesz jó okunk, előre csakis optimistán haladhatunk. Az összefogásban nagy erő van – pozitívan együttműködve, gondolatiságban együtt rezegve. A döntéshelyzetekben hallgass a szívedre! (Kapcsolati tanácsadásra jelentkezhetsz be hozzám.)
A hét közepe tűz elem minőségben lesz – növőholdban leszünk.
Kellemes időtöltést lehet a kirándulás, koncert, valamilyen buliprogram. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Fodrászkodásra remek az időzítés – különösen a hajvágásnak kedvez.  Kertészkedés szempontjából a szerdai nap a gyomlálásnak kedvez. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyeknek kedvez a hét közepe – érdemes a fizikai cselekvő energiádat is bevetned! (A Hold a vizes Rákból a tüzes Oroszlánba lép át szerdán.)


Az Erő XI.
A jelenlevő marsikus energiák vitákat generálhatnak – törekedjetek a harmóniára, békességgel építkezzetek. Stabilizáljátok a szeretetkapcsolataitokat. Légy hálás mindazért, amit eleddig elértél. Emeld magas rezgésszintre pozitív akaratod   nyugalom, béke és szeretet  ereje legyen benned – tartsd magasan az energiaszinted! (Döntési nehézségekben tarot opciókkal kereshetsz.)
A hét vége föld elem minőségben lesz – növőholdban járunk.
Kellemes időtöltést lehet a takarítás, barkácsolás, olvasás. Nem ajánlatos műteni a beleket a lépet és az emésztő szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Regeneráló masszázsokra érdemes jelentkezned. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek kedvező lesz a hétvége – lehet aktívkodni érte. A kertészkedés szempontjából a hétvége kedvez a kerti munkákra, vetéshez, ültetéshez, átültetéshez. (A Hold a föld elemű Szűzbe lép át, pénteken, majd vasárnap délután a Mérleg jegyében landol.)

Tisztázni érdemes azonnal, minden felmerülő problémás helyzetet – rendet tenni lesz jó időd. Engedjétek el a vitatkozó kedveteket és az illuzórikus helyzeteket.  Örömteli napokat kívánok igaz hittel. A harmónia és béke legyen veletek!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!Áldásokban gazdag, szerencsés és sikeres hetet kívánok, szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/ezoterikus-szakteruleteim/