TAROT kategória bejegyzései

Decemberi energiák a téli napforduló havában

December
Télelő – Álomhava – Szent Karácsony hava

December hava az áldott szent várakozás ideje az angyali energiák támogató fényében. A számmisztikában a tizenkettes szimbóluma – ami valójában a hármas egysége, szent szám. A tél arkangyalai Cassiel a türelem angyala, Uriel az ész arkangyala, Asariel az érzelmek angyala és Zadkiel a megbocsátás arkangyala. Angyalszertartásban most tőlük kérhetünk segítséget. December tarot lapjai: A Válaszutak VI. – Az Igazság VIII – A Mértékletesség XIV. Toleranciára és elfogadásra tanít ez a hónap – érdemes lesz a merev álláspontokat elengedni, és az empatikus megértő kommunikációra összpontosítani. Vigyázzatok a túlköltekezéssel a Vénusz-Plútóban és legyetek rugalmasabbak az Uránusz által generált új helyzetekben. A neptunuszi Halak energiákban intuícióval és igen erős spirituális energiákkal töltődhetünk.


A hónap legfontosabb napjai:

December 1. a Neptunusz előreindul égi útján. Megérzéseink felerősödnek. Harmadik szem csakra aktiválással is segíthetek ebben.

December 4-én az Újholdat üdvözölhetjük a tüzes Nyilas jegyében. Ezzel egy új holdhónap veszi kezdetét egy új ciklus indul el. Az emberi kapcsolatok terén hoz változást. Érdemes minden fejlődést akadályozó körülményt elengedni – angyalmágiákkal is kereshettek.

December 13-án a Mars a Nyilas lép át a tervezéshez kapunk jó energiákat.
Ugyanezen a napon a Merkúr a Bakba lép. Tudatos, kitartó energiákkal kapcsolódhatunk e jegyváltáshoz. Csakra-aura-meridián tisztítással, harmonizálással, rezgésszint emeléssel várom a spirituális Hölgyeket.

December 19-én az Ikrek Telihold köszönt be. Elengedéssel, teremtő mágiákkal, gyógyulás segítő terápiákkal is jöhettek hozzám.
Ugyanezen a napon a Vénusz retrográdba vált – radikális, drasztikus változásokat hoz kapcsolati és pénzügyi területeken.

December 21-én a Nap a Bakba lép – ez a téli napforduló ideje lesz. Lencsemágiával készülhetsz. Erős spirituális rezgésekben érdemes lesz teremtened – ha egyedül nem megy keress meg teremtő mágiákkal.

December 29-én a Jupiter a Halakba lép – ezzel egy új tizenkét éves ciklus indul el – megnyílik a bölcsesség kapuja. Tarot opciókkal várom az ezoterikus világnézetűeket.

December 30-tól a Szaturnusz segít átgondolni feladatainkat – ebben a spirituális energiákban megtalálhatjuk a megoldásokat és elég erőt kapunk előrelépni céljaink megvalósításához.
Szilveszterkor készülhetsz lélekben már az Új esztendőre. Légy valód, igaz, hiteles és dönts szabadon a sorsodban. hagyd, hogy a szeretet irányítson. Az Uránusz jelenléte segít, hogy pozitívan változtathassunk életünkön.  A szilveszteri újévi jóslásra már érdemes regisztrálnod.

A részletesebb elemzéseket még bővebben, a napi tarotban olvashatjátok majd. Ha elakadnál sorsdolgaidban havonta érdemes személyre szóló tarot-elemzést kérni – a jövőbe nézni. Minden elemzéshez grátisz: csakra-aura-meridián tisztítást és energetikai szint emelés jár ajándékba  – várom a Hölgyeket angyalos stúdiómba.
2022 a Jupiter éve a jog, a rend, az igazság,  a szerencse esztendeje lehet – várjuk  bizakodva, hittel, reménnyel az új évet!
Áldásos megéléseket kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum – léleklátó médium
energiagyógyász–angyalterapeuta

Budapest-Örs vezér tere
Asajah Stúdió
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – előre egyeztetéssel hétvégén is!
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok a konzultációk tekintetében.

Internetes weboldalam, nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu/

Ezoterikus programajánló – December

Asajah stúdió – decemberi programok – foglalkozások, tanfolyamok!

Ha sok a világ zaja, s nem hallod a hitedet, keresd meg a csendet és hangosítsd fel a lelkedet!

FELSŐBBRENDŰ ÉN – GYÓGYÍTÓ ANGYALMEDITÁCIÓ
http://asajah.hu/felsobbrendu-ened-az-isteni-onvalod-lenyegeben/

ENERGETIKAI TISZTÍTÁSOK – REZGÉSSZINT EMELÉS
http://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

VEZETETT TISZTÍTÓ, REZGÉSSZINT EMELŐ MEDITÁCIÓK
http://asajah.hu/vezetett-tisztito-rezgesszintemelo-meditaciok/

TEREMTŐ PROGRAMOZÁS – VIZUALIZÁCIÓS AGYKONTROLL
http://asajah.hu/teremto-programozas-gyakorlatban/

ŐRANGYAL BEHANGOLÁS- ANGYAL KOMMUNIKÁCIÓ
http://asajah.hu/orangyal-behangolas-inkorponacio/

ANGYAL TANFOLYAM I.
http://asajah.hu/majusi-angyal-tanfolyam/

ANGYAL TANFOLYAM II.
http://asajah.hu/angyal-tanfolyam-ii/

ANGYAL TAROT
http://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

ANGYAL MÁGIÁK – ANGYAL SZERZŐDÉSEK-GYERTYAMÁGIA
http://asajah.hu/3495/

SZERELMI ANGYALMÁGIA TANFOLYAM
http://asajah.hu/angyalvarazslat-2/

ÚHULLÁMOS EZOTÉRIA – Spirituális lélekgyógyászat – újhullámos ezotéria
http://asajah.hu/spiritualis-lelekgyogyaszat-ujhullamos-ezoterikus-pszichologia/

TANFOLYAMOK: Védelmi tanfolyamok – átvezető technikák – szellemlevétel – rontáslevétel – energetikai tisztító rituálék – tértisztítás.
http://asajah.hu/tavasztol-indulnak-az-uj-tanfolyamok-asajah-studio/

INGA TANFOLYAM
http://asajah.hu/inga-tanfolyam-spiritualis-holgyeknek/

TAROT KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

EGYÉNI KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/?fbclid=IwAR2PTzTBximna5axyEK9EDmDfznZcWiqT-tiD35k9zDOEKXWmbS3rJ1B6HU

A tanfolyamok elvégzése egyéniben is lehetséges – a vidéken, külföldön élők számára, kamerás messengeren és skypeon megoldással vállalok foglakozást.
Szeretettel várom a spirituális úton levő ezoterikus, exoterikus Hölgyek jelentkezését! Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum – léleklátó médium
energiagyógyász–angyalterapeuta

Budapest-Örs vezér tere
Asajah Stúdió
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – előre egyeztetéssel hétvégén is!
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok a konzultációk tekintetében.

Internetes weboldalam, nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu/

Újholdas hétvégénk lesz

H   E   T   I     T   A   R   O   T!
November 29-től december 5-ig.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’:
A hét elejében egy harmónia háromszög segít inspirál, és motivál bennünket dolgaink rendezéséhez – a Nap-Merkúr együttáll a Nyilasban.

A Mágus I.
A jelenlevő neptunuszi energiák által mágikus nap lesz a hétfő, Mindenféle spirituális tevékenységnek kedvez a nap energetikája. Intuítabbá válhatunk – lecsendesedve figyeljünk a belső hangunkra – megérzéseink felerősödnek, utat mutatnak. Jóslásra, angyalmágiára is kedvező lesz az időtér. Kedden mély lelki beszélgetések ideje jön el  – a vénuszi rezgésekben hangolódj a társadra, a kedvesedre. Három hónapos előretekintéssel tarot opciókkal segíthetek az útmutatásban.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet az olvasás, vagy a lakásdíszítés – ünnepi kreatív dekorálás. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Fogyasszatok finom meleg gyógyteákat – a tepsis sült burgonya mennyei étek lehet, akár az estebédhez. Kozmetikára, hajmosásra, tisztítókúrára, fogorvosi vizithez jó időben leszel – kezdd is el. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyeknek kedvező lesz a hét eleje – vegyétek észre a szerencsétek! (A Hold a Mérleg jegyében jár, december 1-én, szerdán lép át a Skorpió vizes jegyébe.)


A Válaszutak VI.
A nagy megbeszélések ideje lesz a szerda a Nap-Merkúr-Szaturnuszban – karmatisztításra is jó időben leszel, érdemes kiegyenlíteni a spirituális adósságokat. A csütörtök a negatív rezgések elengedésének kedvez: úgymint az aggódás, a félelem,  stb. Remek ötletekkel ajándékoznak meg az égiek –  érdemes lesz befelé hangolódni, kicsit lecsendesedve figyelni az üzeneteket.
Energetikai tisztításokkal – rontáslevétellel is – kereshettek.
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a kertgondozás, olvasás. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket, nemi szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor, szénhidrát lesz.  A rebarbara süti igencsak finom és különleges lehet – ha szereted az ínyencségeket. Tisztítókúrára, masszázsra, bőrápolásra, kozmetikára kedvező az időtér energetikája. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek kedvező lesz a hét közepének időtere – legyek figyelmesek! (A Hold a Skorpió jegyében jár, december 3-án, pénteken lép át a Nyilas tüzes jegyébe.)


A Nap XIX.
Nap-Merkúr- Jupiterben karmatisztításra is kedvező energiákban lehetsz – megbocsátani, békülni most érdemes lesz! – ezzel is hangolódhatsz az Adventre. A szombati újholddal indul az új holdhónap. Családi ügyek megbeszélésére – konfliktusok rendezésére is jó a hétvége energetikája. A vasárnapi nap gyógyulást segítő energiákkal áldanak az égiek – érdemes hálaimákat is felküldeni, meditálni, energetikai tisztításokat megejteni. Teremtő mágiákkal újholdkor is várlak szeretettel.
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Remek program lehet a masszázs, vagy a természeti séta. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. A mézédes szőlő kitűnő desszert lehet. Hajmosásra szombaton, kozmetikára, masszázsra vasárnap lesz a legjobb alkalom. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyeknek kedvező lesz a hét vége – kapcsolódjatok a rezgésekhez. (A Hold a Nyilas jegyében jár, december 5-én,vasárnap lép át a Bak föld jegyébe.)


A hétvégi Nyilas Újhold hittel, reménnyel, optimizmussal tölt fel minket és kedvez az új dolgok elindításában is.  Angyalozzatok bátran, az adventi angyalok összehozzák a családot, szeretetenergiával töltekezzetek.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba. Az ülés alatt használok ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást.
A vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a fennálló helyzetre tekintettel, a budapestieknek is.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk, foglalkozások, terápiák
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

Spirituális konzultációk!

Spirituális tanácsadás az ünnepi időszakban is!

Ha válaszokat keresel – fordulhatsz hozzám különféle ezos gondokkal-bajokkal-kérdésekkel. Témamegjelöléssel kereshettek – szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket személyesen, a stúdiómba, de kamerás messengeren és kamerás skypeon is vállalok videóhívást, foglalkozást, tanácsadást.

Terápiákkal, angyalozással, tanfolyammal, tarot- elemzéssel, energetikai oldással, tértisztítással, oldással, blokkoldással is segíthetek.


Keressetek bizalommal, az adventi hétben és a két ünnep között is elérhető leszek, szilveszter napján csak délután 6-ig.  Hívj bátran és rugalmasan egyeztetünk. Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

2022 A Jupiter éve lesz!

A jupiteri energia nagy változást hoz mindenki számára!

A Jupiter a nagy szerencse, a bölcsesség, a törvényes rend, az emberszeretet, az igazságosság, az istentisztelet, a hit és jóindulat bolygója.


A 2021-es szaturnuszi nehézségek, próbák és tanítások után a jupiteri év sok pozitív változást tartogat:  optimistábbak, lelkesebbek leszünk. A Jupiter őrzője Zadkiel arkangyal –  ő védelmezi a 2022-es évet. Zadkiel az igazság, a nagylelkűség, a kegyelet, a barátság védőangyala. A jövő év pozitív fordulópontokat, a véletlenszerűnek tűnő eseményeket és a nagyszerű lehetőségeket ígér. Ha kíváncsi vagy mit hoz számodra a következő év,  jelentkezz be éves előretekintésre.

É V E S   T A R O T   e l e m z é s!

A jövő évi tarot-elemzésre máris regisztrálhatsz, megtudhatod mi vár rád a személyes éved tükrében. Időpont egyeztetéssel bátran kereshetsz – szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket! Az órás program tartalma: Kazanlár-tarot, számmisztika – csipetnyi asztrológia – Angyal tarot – auraolvasás. Grátisz: csakra-aura-meridián harmonizálás, rezgésszint emelés. Kamerás messengeren, ill. kamerás skypeon is vállalok foglakozást. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Lendületes napok jönnek…

A Nap a tüzes Nyilas jegyébe lép!

November 22-én, hétfőn a Nap a Nyilasba lép át. Ez a jegyváltás  egészen december 21-ig fog tartani.  Optimistábbak, lendületesebbek, és nyitottabbak leszünk.  A jövő felé fordulva a tervezéshez kapunk jó energiákat. A  hit és az igazság ad nagy erőt – jövőorientálva, lelkesülve fordulhatunk új dolgok felé. Jó hír az, hogy szeretett hazánk, Magyarország  Nyilas energiát képviseli.


A Jupiter által uralt jegyként a Nyilas a növekedésről és az új dolgok megtapasztalásával járó szépségről szól.  Arra inspirál, hogy gondolkozz másként, másképpen, újszerűen. Sokaknak új szerelmet is hozhat a Nyilas ideje – lélektársak találhatnak egymásra. Párkapcsolatok erősödhetnek meg – szakítás csak ott lehet ahol már ‘elégett’ a szeretet-szerelem szál.
Csakra-aura-meridián tisztítással, karma oldás elindításával, angyalozással, életvezetési tanácsadással, tarot opciókkal tudok segíteni az ezoterikus hölgyeknek – bátran egyeztess velem időpontot.


Kívánom, hogy a Nap-Nyilasban töltődj fel  optimizmussal, hittel, reménnyel, jósággal – áldásban élj! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Vasárnap belépünk az Adventbe!

H  E  T  I     T  A  R  O  T!
November 22-től november 28-ig.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’:
A Merkúr a Skorpióba lép át ez az időszak alkalmas arra, hogy a lehúzó dolgaidat, régi rossz szokásaidat, korlátozó gondolataidat elengedhesd.

A Nap XIX.
A Nap a Nyilas jegyébe lép november 22-én és a tél kezdetéig, egészen december 21-ig itt is marad. Ebben a jegyben otthon érzi majd magát és elemében lesz. Az eleddig halogatott dolgaidat, családi ügyeidet rendezheted – itt az idő, ne halogass tovább. A jelenlevő Nap-Merkúr-Szaturnusz energiák is erre inspirálnak, kezdj el cselekedni – megbeszélésre a legjobb időben vagy. Blokkoldással, energetikai rezgésszint emeléssel segíthetek neked – keressetek bizalommal, szeretettel várom a spiris Hölgyeket!
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a kertészkedés, virágöntözés – mindenféle vizi-program. Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A hagyma tea kitünő immunerősítő lehet – igyatok sok folyadékot, eleget. A gombapaprikást – háromféle gombából – ízletes éteknek készítheted. Kozmetikára, bőrápolásra, masszázsra, böjt és tisztító kúra elkezdésére remek napok jönnek – a hajvágást most azonban, ha csak teheted halaszd kicsit el. A Rák, a Skorpió, a Bak és a Halak napjegyeknek kedvező lesz a hét eleje – vegyétek észre a szerencsétek!  (A Hold a Rák jegyében jár, november 24-én, szerdán lép át az Oroszlán tűz jegyébe.)

A Császár IV.
A Merkúr november 24-én, a Nyilas jegyébe lép át – felfokozódik az aktivitás. Az Uránusz új ötletekkel, remek gondolatokkal üzen neked, hangolódj a rezgésekre. Nagy lendülettel töltődhetsz el, nagyobb erőd lesz terveid megvalósításához. Sorsuraló lehetsz – karmákat tisztíthatsz most meg. Tarot opciókkal segíthetek Neked.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
A kirándulás, baráti találkozó remek program lehet. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Fogyasszatok minél több folyadékot, gyógy-teát.  A rántott sajt fincsi estebéd lehet, tartárral különlegessé teheted. Kozmetikára, haj mosásra, masszázsra, tisztításra kedvező a hét közepe energetikája – hajvágásra pénteken lesz a legjobb alkalom, ragadd meg a pillanatot szépítkezz. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – tegyetek is érte!  (A Hold az Oroszlán jegyében jár, november 27-én, lép át a Szűz föld jegyébe. )

A Pápanő II.
A Nap-Hold – Mars-Merkúr kapcsolata a mély érzelmi dolgok megbeszélésnek kedvez – igazi érzelmes hétvége lesz. A Neptunusz megáll égi útját – ez az előző élet feltárásának is kedvez – Angyalos Felsőbbrendű én vezetett meditációmmal a felettes éneddel teremthetsz kapcsolatot – de előző életbeli auraolvasással is kereshettek.
A vasárnapi nap Advent első napja lesz – ezzel elkezdődik a karácsonyi ünnepkör. A családi hétvégében meggyújthatjuk az első gyertyát az adventi koszorún.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet mindenféle kulturális program – kertészkedés, szabadtéri munka. Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet az emésztő szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Fogyasszatok minél több folyadékot, meleg teát, gyümölcsöt. A rántott gomba szuper vacsi lehet – rizibizivel laktatós finomsággá teheted. A tisztító kúrát is tovább folytathatod, de masszázsra, bőrápolásra és fogorvosi vizithez is jó az alkalom a hétvége időterében.  A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek szerencsés lehetőségei lehetnek a hétvégében – ha csak nincsenek büntiben. (A Hold a Szűz jegyében jár, november 29-én, hétfőn lép át a Mérleg levegő jegyébe.)

A hétvégében jelenlevő energiák kedvez mindenféle spirituális programnak: hálaimákat érdemes felküldeni minden nap – kapcsolódhatsz égi, szellemi vezetőidhez is, de foglalkozhatsz bátran okkult dolgokkal is.
A jupiteri rezgések a böjtnek, és a tisztázó beszélgetéseknek adnak tisztító energiákat – szólíts Mihály arkangyalt, hogy a heted harmóniában töltsd el. Erősítsd a kapcsolatot szeretteiddel, emeld a lelked rezgését a karácsonyi szent napokra – Advent járunk!

Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba. Az ülés alatt használok ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást.
A vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a fennálló helyzetre tekintettel, a budapestieknek is.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk, foglalkozások, terápiák
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Tisztításra remek az idő

Telihold közeleg – energiája már jól érezhető!


Csakra-aura-meridián tisztítással, gyógyító energia átadásával, rezgésszint emeléssel, rontáslevétellel, kapcsolat gyógyítással,  elengedő és teremtő meditációkkal, szertatással, tarot jóslással szeretettel várom a spiris Hölgyeket!Lehet időpontot foglalni rá előre…akár kamerás skypre, vagy kamerás messengerre is.
A Fény hazába emelés ezen a napon még jobban működik – angyalozással elbúcsúzhatsz elhunyt szeretteidtől is, keress az átvezető szertartás miatt – bátran vedd fel velem a kapcsolatot.
Kristályokat feltölteni remekül lehet majd, és a tarot lapjaidat is tisztíthatod a telihold áldásos rezgésében.
Elengedő és teremtő mágiákkal is kereshettek. Áldásos időszakot kívánok Mindenkinek! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah stúdió
Kamarás messengeren is vállalok foglalkozást!

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Teliholdas hétvégénk lesz!

Telihold a Bikában

November 19-én, péntek 09:58 perckor a Skorpió havának teliholdja a Bika jegyében köszönt be ránk!

Kulcsszavak: elengedés – döntéshozás – felsőbb szintre lépés – áldás – megtisztulás

Sorsfordító energiákkal áld az – az uránuszi-vénuszi-marsikus rezgések erősen hatnak. Keresd meg a középpontodat – hozd magad testi-lelki-szellemi harmóniába. Nézz szembe végre a nem működő sorsdolgaiddal, és engedd el a félelmeidet, önkorlátozó hitrendszeredet – nézd egy másik ‘megvilágításból’ az életedet. Vesd számba még az évből előtted álló heteket – jövőtervezésre remek az alkalom: kapcsolati, gazdasági ügyekben. Komoly felismerések érkezhetnek hozzád szellemi vezetőidtől – érdemes ráhangolód a mély meditációkra.


Van, aki nyüzsögni szeretne ezen a napon, és lesz aki pihenni. Már előre az ősz színeibe öltöztetheted a lakást, mesés dekorációkkal készülhetsz a közeledő teliholdra.

Tisztító rituáléknak is jó ideje lesz: megtisztíthatod ásványékszereidet, kristályaidat, és tarot lapjaidat a telihold erős rezgésében.
Angyalos szertartásokkal, párkapcsolat tisztítással és bőségmágiákkal ezen a napon is szeretettel várom a spiris hölgyeket – lehet előre regisztrálni!


Az Időkapuban a Fényességek karának angyala, Mihaél őrangyal áll, Rafael arkangyal csapatából. Holdenergiájával erősíti, szeretet energiával tölti a megfakult kapcsolatokat. A magas rezgésekben  szólíthatod Haniel arkangyalt, a kapcsolatok angyalát, hogy kapcsolatod minőségét lélektársi szintre emelje –  ásványkövét, a  holdkövet a bal kezedben tartva imaginálhatod. Invitáld meg Mihály arkangyalt a mágiához, hogy megszentelje a szertartásodat, és as saját őrangyalodat is, hogy spirituális erőd teljében lehess a manifesztációban.

Töltsd el ezt a napot, ha teheted szeretteiddel, erősítve ezzel is a köztetek lévő szeretetszálakat. Kívánom, hogy az elkövetkezendő időszakot éld meg békében, harmóniában, jóllétben. Légy a megfelelő helyen, a megfelelő időben, jókor, jó helyen, jó időben, sikeres szerencsében! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah stúdió
Kamarás messengeren is vállalok foglalkozást!

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

Kapcsolat tisztítás-harmonizálás

Párkapcsolati tanácsadás Hölgyeknek – Asajah

A szerelemnek időre és térre van szüksége, hogy kiteljesedjen! Éld át a szeretet-szerelem minden percét. Emeld felsőbb lélektársi szintre párkapcsolatodat.

A foglalkozás tartalma:
– szerelmi jóslás, kapcsolat elemzés – kapcsolati tanácsadás

– szívcsakra tisztítás – kapcsolati szálak energetikai harmonizálása

– szerelemkötés oldása – feketemágia törlése (A szerelmi kötés, az akarat megtörő mágia, ezért ez fekete mágia. Aki ilyet csinál, az karmikus következményekkel számolhat még ebben az életében!)

– rontáslevétel – kapcsolattisztítás – összerezegtető áldás

http://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Szeretettel várom a spiris Hölgyeket a programra. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah stúdió
Kamarás messengeren is vállalok foglalkozást!

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu