TAROT kategória bejegyzései

Figyelj a belső hangodra!

H  E  T  I    T  A  R  O  T !
November 30-tól december 6-ig.

Immár Adventben!
A Merkúr elsején a tüzes Nyilas jegyébe lép. Ezzel egyidőben erősödik az önfejlesztési vágy, a tanulás, a közlés, a tudatos cselekvés felé fordulás. A hét egyben a befelé figyelés időszaka is – a lelünk legmélyén levő érzelmek kimondásának időszaka. Ideje van a meghittségnek, a bensőséges, intim megéléseknek, együttléteknek is – kapcsolatunknak egy magasabb minőségre helyezésének.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A Csillag XVII.
Hétfőn az Ikrek teliholdat üdvözölhetjük.
http://asajah.hu/misztikus-telihold-kozeleg/
Generálhat ez az állás vitákat, és haragos megmozdulást is. Ügyeljetek még jobban  a közlekedésben. A pozitív megélésekre törekedj. Ne bonyolódj most vitákat a szeretteiddel, szentelj időt a velük való szeretetteljes együttlétre. Megindulhat az információcsere is – üzenetek jönnek mennek – megtudhatod ami téged illet. A jövőtervezésbe merüljetek el.
Elsején pedig a Merkúr a Nyilasba lép át.
http://asajah.hu/a-merkur-a-tuzes-nyilasba-lep/
Ez az állás segít és támogat abban, hogy terveket készítsünk a jövőre nézve!
Most majd jobban és tisztábban ráláthatunk arra, miért kellett elengednünk bizonyos helyzeteket, személyeket, elképzeléseket az életünkből. Megmozdulhatnak anyagi és pénzügyek pozitív irányban.
A párkapcsolatunkat erősíthetjük a hét elejében – kapcsolat gyógyításnak jó ideje lesz. A vénuszi energiák által mély lelki beszélgetésekkel közelebb kerülhetsz szeretteidhez. Érdemes nyitni- beszélgetni, gondokat rendbe tenni, békülni, békülést kezdeményezni, megbocsátani, jóvátenni. (Oldásokkal, blokkoldással kereshettek.)
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A legjobb program lehet a városnézés – de a szellőztetésbe is kezdhetsz. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Az orvosmeteorológiát vedd figyelembe, a kisokosodon! A kertészeti munkáknál a hétfő, kedd a locsolásnak nem kedvez. Fogyó és tisztítókúra elkezdéséhez remek időben vagy – egész hét alatt! A fogorvosi vizithez a kedd a legjobb nap. A hajmosásnak is a kedd kedvez. Masszázsra, bőrápolásra a hét elejének energetikája kedvez. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek – vegyétek észre! (A Hold a levegős Ikrekből szerdán a vizes Rák jegyébe lép át.)

A Válaszutak VI.
Szerdán a Merkúr a Skorpióba lép át. Párkapcsolati válaszutakat hozhat ezen időszak. Az egó harcokat felejtsd el, a kompromisszumra törekedj. Ahol nincs egyetértés, szeretet-melegség ott szakításra kerülhet sor. Alaposan gondold végig mit teszel, semmit se hamarkodj el. Van amikor nem a partnert kell elengedni, hanem a harcot, a vívódást és józan ésszel a szövetségre törekedni. Tessék kicsit sportolni, ne hagyjátok el magatokat – válassz olyan testmozgást, amit mostanság a bezártságban is megtehetsz. (Párkapcsolat-elemzéssel segítek, ha felkeresel.)
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a mellet, a gyomrot és a nyombelet. A legjobb program lehet a növényápolás – de nagymosásba is kezdhetsz. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és szénhidrát lesz.  Az orvosmeteorológiát vedd figyelembe, a kisokosodon! A kertészeti munkáknál locsolni, füvet nyírni a hét közepében bátran lehet. Csütörtök, péntek fodrászhoz is mehetsz, a hajvágásnak, hajmosásnak kedvez, de a kozmetikusodat is bátran felkeresheted. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek szerencséje lehet – legyetek figyelmesek! (A Hold a vizes Rák jegyéből pénteken a tüzes Oroszlán jegyébe lép át.)

A Nap XIX.
Hétvégén már jön a Mikulás! A nyilas energiákban már optimistábbak leszünk – türelmetlenség, és rosszkedved szinte elillan. Családi, baráti, rokoni szeretetszálainkat erősíthetjük meg. Kerüljétek a provokátorokat, és a negatív trollkodókat. Derűs lélekben, szeretetben megerősödve ünnepeljétek Adventet. (Csakra-aura harmonizálásra szeretettel várlak!)
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket, és a szívet. A legjobb program lehet a hétvége energiája a baráti, rokoni találkozóknak. (Advent második vasárnapja lesz.) A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Az orvosmeteorológiát vedd figyelembe, a kisokosodon! A kertészeti munkáknál a péntek, szombat ültetésnek kedvez. Péntek, szombat, vasárnap műtrágyázni veszélyes lehet, a növényeket, a kiszáradás és kiégés veszélye fenyegetheti – inkább hagyd el.  A hétvége kedvez a szépészkedésnek: fodrászhoz is, kozmetikushoz és masszázsra is bátran mehetsz. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyeknek kedvezhet a hétvége. (A Hold a tüzes Oroszlán jegyéből vasárnap a földies Szűz jegyébe lép át.)
A lapokat a  lapokat a Kazanlár-féle misztikus-mágikus tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztánhallotam’.

Vasárnap Advent második napja lesz – Chamuel Arkangyal látogat meg bennünket a Szeretet, Harmónia, Tolerancia, Türelem, Hála rezgésével.
Gaiga rezgése emelkedik, élni próbálkozik… Bármilyen fura tünet jelentkezhet azoknál akik alacsony rezgésszinten lehetnek – ideiglenesen kis feszültség, fejfájás…miegyébb. Öltözzetek rétegesen, a csúnya időkben, és fogyasszatok minél több vitaminban gazdag ételt, zöldséget és gyümölcsöt is. A törvényeket be kell tartani, bármit is gondolsz a gondolatszabadságban. Kitartás jönnek még szebb napok – éljen a világbéke, és a szabadság!  Erősítsétek szeretetszálakat szeretteitekkel, és töltsetek minőségi pozitív időt azokkal, akik veletek egyhullámhosszon állnak. Előbb-utóbb minden jóra fordul, és ha még nem jó akkor nincs itt a vége. A hit, a remény, és a szeretet magas rezgése legyen veletek – hangolódjatok a lehetőségekre!

Ha tanácsra van szükséged, várlak sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, energetikai tisztításra, (rontásvizsgálatot is kérhetsz) útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel  online a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, bölcs, kreatív megoldásokkal megáldott hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

A Merkúr a tüzes Nyilasba lép!

Feszült energiákkal kavarodhatunk.
A Merkúr, a kommunikációja bolygója a tüzes Nyilas  jegyébe lép és  egészen december 21-ig fog tartózkodni.


Ügyeljetek a kommunikációra, kerüljétek a zavaros gondolatokat. Tiszta, világos egyértelmű mondatokkal fejezzétek ki magatokat. Óvakodjatok a félreértésektől, a mellébeszélésektől és a felesleges locsogástól, a vitáktól. Sok beszédnek sok az alja – a hablatyolással, pletykálgatással erőt, energiát veszítesz.
Legyek tudatosan optimisták és céltudatosak.
Ez az állás segít és támogat  abban, hogy terveket készítsünk a jövőre nézve!

Most majd jobban és tisztábban ráláthatunk arra, miért kellett elengednünk bizonyos helyzeteket, személyeket, elképzeléseket az életünkből. Az optimistább hozzáállással, hittel telve és bizakodóan fedezhetünk fel  új ideákat és bővíthetjük látókörünket is. Ha elakadnál, keress meg bátran – sorselemzéssel szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket!
A pozitív reményvárás időszakban bölcsen és optimistán vizualizáld a legpozitívabb jövőképet – légy lelkes és derűlátó!
Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Ha nem érted mi, miért van…és válaszokat keresel!

Írd le, jegyezd fel minden nap, ami nyomaszt, ami nem enged, ami gond van benned…gyűjts össze azt, amivel nem tudsz mit kezdeni… Amiről em érted mi miért van az életedben jelen.

Online tanácsadás kamerás messengeren és skypeon is!


Ha válaszokat keresel, és nem szeretnél kimozdulni, hívhatsz online sorselemzéssel is.
  De jöhetsz a stúdióba is, szeretettel várlak. Kamerás messengeren és kamerás skypeon is elérhető vagyok, leszek!
Keress meg bátran, időpont egyeztetéssel:  0620 278 26 12

Szeretettel várom tanácsadásaimra, foglalkozásaimra, az ezoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

 

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Önfejlesztési opciók – Életterápia

Ha nem mehetsz kifelé menj  befelé – önfejlesztésre remek időben vagy!

Beszéltem egy lánnyal karanténban volt – messengeres konzultációt kért. A tesztje pozitív lett, így azt gondolta valami hasznossal tölti el a napját, a hetét…a kényszerpihenőjét. Kifestette a nappaliját – hát valami csodaszép lett, olyan narancsos,napsütötte fényben tündökölt – láttam, megmutatta nekem. Igazán tetszett… Egy kis vezetett tisztító meditációt kért tőlem, ennek a kérésnek nagyon megörültem. Angyalos meditációval leptem meg – a Felsőbbrendű énnel, saját önmagával ismerkedhetett meg benne. Örömmel vette, sokszor fogja használni, mert megértette, hogy milyen nagyszerű lehetőség abban, hogy összeszedettebb legyen az élete.

A második alkalommal egy olyan hölgy kereset meg, ahol szintén influenzát diagnosztizáltak – így hát ő se mehetett ki. Az egyedüllétében egyszer csak kíváncsi lett a társára, s kihasználta az alkalmat. Párkapcsolati ügyben keresett meg. Külföldön él, egy kissit más világban, egy olyan társsal, aki egy másfajta kultúrában nőtt el. Hasznos egy órát töltöttünk el, sok mindent megtudott a lelki társáról, önmagáról és az együttélésük különleges mivoltjáról.

A harmadik hölgy külföldről érkezett vissza Magyarországra, ott is karantén lett a vége az uticéljának. Magával sem tudott mit kezdeni, de érezte, hogy most valami nagyon nagyon jót kellene tennie. Felhívott és egy kamerás skypeos megoldást mellett döntött. Így is tettünk, azon beszélgettünk. Teremtő vizualizációs témával keresett meg, a vonzás érdekelte. Hamar meg is értette, értelmezte, majd kiderült később, hogy mágus energiája van, neptunuszi energiákkal megáldva született le. Sikeres lehet mindenféle spirituális mágiában.
A negyedik hölggyel még nem beszéltem… a bezártságot nehezen viseli – egy önfejlesztő tréninggel fogunk foglalkozni majd. terápiaként. Már alig várja a holnapi napot, akkorra beszéltük meg a virtuális találkozót…

 

Ne feledd mindenféle szépet lehet kezdeni a megakadt időddel. Ha nagyon magadba zuhannál hívd Mihály arkangyalt, aki elűzi a félelmet és a szorongást, pozitív erőd ad! De bátran kereshettek fényrehangolással, energetikai szint emeléssel is. Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyek jelentkezését!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

Szerelemre születtél!

Sokféleképpen lehet valakit szeretni. Néha annyira akarunk szeretni, hogy nem vagyunk válogatósak abban, kit szeretünk. Máskor meg a szerelmünket olyan tiszta és nemes alakká magasztosítjuk, hogy nincs az a szegény emberi lény, aki az elképzelésünknek megfelelne. De a szerelem a szeretet egy formája. Legtöbbször valami felismerés, alkalom arra, hogy azt mondhassuk: “van benned valami, amit szeretek”. –  Raymond E. Feist


A skorpiós időszak sok helyen szakítást hozott, másutt összecsiszolta a párokat!
Akik most együtt vannak, azoknak komoly dolguk van egymással. Tanulni- tanítani jöttek létre a kapcsolódásban.
Párkapcsolati tanácsadással szeretettel várlak, ha elakadtál,vagy csak kíváncsi vagy mi a dolgod a kedveseddel, összeilletek-e, milyen minőséget lenne jobb megélnetek…
http://asajah.hu/mit-adhat-szamodra-egy-parkapcsolat-elemzes/?fbclid=IwAR1wOL3DD6GomwhZ2IW0efB6n23tyiGv6YbFXCmqzpXnEgqN2fP9GvnEWSI
(Fél órás, órás és másfél órás időkvantumra jelentkezhettek be hozzám.)

Boldogságra születtél, teljes élere születtél – merj élni, merj  szeretni! Kamerás messengeres és kamerás skypeos tanácsadást is vállalok.  Szeretettel várom tanácsadásaimra, spirituális foglalkozásaimra az ezoterikus Hölgyeket! Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

 

 

Misztikus Telihold közeleg…

November 30-án, hétfőn részleges holdfogyatkozás és Telihold lesz az Ikrek levegős jegyében. Ez azt jelenti, hogy nagyon erős teliholdi hatásra számíthatunk. Feszítő energiák hatnak majd!


A Telihold energia jól hat a kapcsolatépítésre, döntéshozatalunk is dinamikusabb lehet. De a kríziseket is mélyebben élhetjük meg. Figyeljünk oda döntéseinkre, legyünk higgadtabbak, és átgondoltabbak.
A kommunikációs, kapcsolódási vágyad is megnő – különösen, ha ikrek holddal rendelkezel az asztrológiai képleted szerint.
Ne bonyolódj most vitákat a szeretteiddel, szentelj időt a velük való szeretetteljes együttlétre.
Megindulhat az információcsere is – üzenetek jönnek mennek – megtudhatod ami téged illet. Pénzügyi, üzleti ügyek is jól alakulhatnak a teliholdas időszakban – három nappal előtte és utána is hatása megmaradhat.
Régi barátokkal is fel lehet most újra venni a kapcsolatot, de jó eséllyel ismerkedhetsz is, új barátokat is találhatsz.


Az Időkapuban most Dániel őrangyal fog tartózkodni, a Fejedelemségek karából, Haniel arkangyal csapatából. Hívd, imagináld  őt, ha szükségét érzed, segít a kiegyensúlyozott, harmonikus döntésekben Téged-
Ezen a napon a párkapcsolati jóslást is nagy sikerrel élvezheted, de a szerelmi összerezegtető angyalmágiának is igen nagy ereje lehet!
Ha ilyet szeretnél gyere, jelentkezz be hozzám!

Kellemes megtapasztalások és csodás megéléseket kívánok, szeretettel! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

 

Önmagad középpontjában haladj!

H  E  T  I     T  A  R  O  T!
November 23-tól november 29-ig.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A héten a tűzenergiákkal szövetkezhetsz. Kapcsolataidat, kapcsolódásaidat éleszd, a szeretet rezgésére emeld: békülj, bocsáss meg. Szelektáld az ismerőseidet, aki már nem tartozik hozzád, azt engedd el. Kezeld helyén a helyzetet – gondolkozz mielőtt döntenél. Ha kicsit befelé figyelsz remek meglátásaid lehetnek.

A Főpap V.
A Nap már a Nyilas jegyében – a csodavárás időszakába léptünk – a hét végén már adventi időbe. A vénuszi skorpiós időben az érzelmi hullámzás nem valószerűtlen, a Nyilasban járó Nap nagy lendület ad  hivatalos ügyeidet is rendezheted – motivál, és inspirál – tedd a legjobbat. (Ha döntésképtelen lennél tarot opciókkal segíthetek, hogy a legjobb választást tedd meg.)
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A növényápolás, a vízparti séta a legjobb időtöltést lehet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Ha menüről van szó, a rántott gomba kitűnő választás lehet. Azért a zöld salátákról se feledkezzetek meg.  A kertészeti munkáknál locsolni, füvet nyírni remek időben vagy – gyümölcseltevésre viszont nem lesz  jó az alkalom. Hétfőn hajat vágatni nem jó gondolat, mert korpásodáshoz és csomós hajhulláshoz vezethet, de kozmetikára, bőrápolásra remek alkalmat ad a nap energetikája. A Bika, a Rák, a Szűz, és a Bak napjegyeknek szerencséje lehet – legyetek figyelmesek, és hozzátok ki mindenből a legjobbat. (A Hold a Halak jegyében lesz jelen hétfőn, kedden a Kos jegyébe lép át. )

A Válaszutak VI.
November 27én Vénusz-Uránusz szembenállás – hirtelen, gyors változások, erőpróbáló hatások – erős kihívás is jöhet, készülj fel, a váratlanra! Önelemezésre, önfejlesztésre, de párkapcsolat gyógyítására is remek időben vagy – a harmonizálásra törekedj – beszélgess, kommunikálj, változtass amin lehet, tedd jobbá a kapcsolati részedet. Törekedj a kompromisszumra, a párkapcsolat mindig tükör – megmutatja minden változtass – hangolódj a szerelemre. Marsikus erőkkel tüzes, heves energiák érkezhetnek – növőholdba érkezünk el. Csak lassabban, pontosabban, figyelmesebben és okosabban – a hamarkodással ronthatsz. Vitatkozó kedvedet hagyd el – légy figyelmesebb a társaiddal, kedveseddel – a kompromisszumképes, pozitív harmonizáló lehetőségeket keresd. Vigyázat, a heves   veszekedés szakításhoz is vezethet – jól gondold végig mit cselekszel. (Kapcsolati tanácsadással bátran kereshettek – szerelmi kötés helyett (feketemágia ezt ne tedd!) – fehér mágiás angyali összerezegtető párkapcsolati áldással segíthetek!)
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A testedzés kellemes kikapcsolódás lehet, de ügyintézésre is jó energiák lesznek. A  legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Most a tojásos ételeket részesítheted előnyben. A finom-ízletes teákat se hagyd el.  A kertészeti munkáknál kedden locsolni, füvet nyírni hasznos, érdemes – csütörtökön ültetni, gyümölcsöt eltenni. Szerda, csütörtök, péntek hajmosásnak kedvez, de a péntek a hajfestésnek is kedvez, sikeresebb lesz a színhatás. Kozmetikára, masszázsra kedvező az alkalom. Fogorvoshoz pénteken inkább ne menj – ha elhalaszthatod inkább azt tedd. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas, és a Vízöntő napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – most nagyobb lendülettel legyetek! (A Hold Keddtől a Kos jegyében lesz, majd pénteken a Bikába lép át. )

A Diadalszekér VII.
November 29-én a Neptunusz direktbe vált – erősebbé válnak intenzív megérzéseid, megsejtéseid – és lesz akinél zavarossá válhat a valóság, így döntési nehézségbe is ütközhet. Egyébiránt pedig üzleti, anyagi téren pozitív, reményteljes változások, szerencsés lehetőségek találhatnak meg – légy résen. Öltözködjetek rétegesen a növőholdban – a sál-sapka nagykabát már előkerülhet – az őszies ruhatárnak már lejárt az ideje. Különösen a torok-mandula, a nyak és a fül ami védve legyen a hideg ellen – megfázásos időszak jön el! (Immunrendszer erősítő energetikai kezelésekkel kereshettek – energiaszint emelés a legjobb módszer, ami a pszichikai-érzelmi támadások ellen is magas fokon védelmezhet.)
A hét vége föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legjobb időtöltést lehet a rendezkedés-takarítás, szelektálás – ajándékozd el, ami még jó, de már nem kell neked. A  legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. Lehet, hogy most az olajos magvakat részesítheted előnyben, a legjobb csemegének. Mindig olyat egyél, amit megkívánsz, ha teheted, mert arra van szüksége a szervezetednek. A  kertészeti munkáknál péntek-szombat-vasárnap gyümölcseltevésre kitűnő idő van. Hajfestésnek a szombat, vasárnap kedvez, a kozmetikusod, a masszőröd is bátran felkeresheted – a fogorvosi vizitet hagyd el. A Rák, a Szűz, a Bak és Halak napjegyeknek kedvező napjai lesznek – alakítsátok ki a pozitív lehetőségeket. (A Hold Bikában jár, vasárnap a levegős Ikrek jegyébe lép át.)

A lapokat a Kazanlár-féle misztikus-mágikus tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztánhallotam’.

Vasárnap belépünk a karácsonyi ünnepökörbe – Advent első napja lesz! Hétfőn, Szent András napján  az Ikrek telehold érkezik meg,  innentől  egy új teremtő kör indul meg. Hozd egyensúlyba magad a tudat-lélek-test szellemében. Ha szükségét érzed, idézd és kérd Mihály arkangyal segítségét a nehéz időkben.

Ha tanácsra van szükséged, várlak sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, energetikai tisztításra, (rontásvizsgálatot is kérhetsz) útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív megoldásokkal megáldott hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyílvános a világhálón:
http://asajah.hu

Misztikus időben vagy – hatalmas sorsteremtő energiák alakulnak!

A jövő nem más, mint az az idő, amelyből az örök jelen táplálkozik. A jövő azoké, akik felkészülnek rá a jelenben.

Ma én is kedvet kaptam, hogy belenézzek a jövőmbe a taróval – hatalmas energiák vannak!

“Az, hogy milyen jövőre számítasz, a múlttal kapcsolatos gondolataidból fakad. A jövőd olyan lesz, mint a múltad, ha továbbra is olyanok a gondolataid, mint amelyek a múltadat teremtették. Ha megváltoztatod a gondolataidat a múltról, akkor megváltoznak a gondolataid a jövőről is, és ezzel jobb jövőt teremtesz. A jövőd egy történet, amelyet te teremtettél, akárcsak a múltad.” – Alan Cohen

A mostani időkben érdemes jóshoz, tisztánlátóhoz fordulni, mert sokkal nagyobb érzékkel láthatóvá válik a ‘láthatatlan’.
Délelőtt 10-től lehet bejelentkezni – jöhetsz a stúdióba is hozzám, de lehet kamerás messengerre is időpontot egyeztetni.
Jósoltatni három havonta érdemes, ha régen voltán talán időszerűséges… Minden tarot vetéshez energetikai tisztítás jár ajándékba, grátisz.
Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra, lélekfejlesztésre, önismereti foglalkozásaimra, terápiákkal, energetikai tisztítással az ezoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

 

Hétvégén a Nap a tüzes Nyilas jegyébe lép!

H  E  T  I    T  A  R  O  T !
November 16-tól november 22-ig.

Egy kis asztrozófiai  információ a héthez: a november 15-18 közötti időintervallumban plútói energiák hatnak – gyökeres, radikális változásra jó ez az időszak: újjáteremteni is lehet dolgokat, kapcsolatot, munkát stb. November 19. és 23. közötti időszak a teremtésre való idő lehet: plejádi energiák hatnak – tedd le a felesleges terheket, elengedés ideje lesz!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Az Igazság VIII.
November 17 Merkúr-Uránusz szembenállás váratlan híreket: gazdaság, pénzügyek terén – meghökkentő változásokat hozhat ez az állás. Három-négy hétig nyugi lesz – átgondolkodásos szakasz – ha nem mehetsz kifelé, menj befelé: önelemzésre remek időszak.
Balesetveszélyes nap lehet a hétfő, vigyázzatok a közlekedéssel!(Sorselemzéssel: hová, merre, miért… csakra-aura tisztítás-harmonizálással, energetikai rezgésszint emeléssel segíthetek Neked!)
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A legjobb időtöltést most az erdei séta és a masszázs lehet. A legkönnyebben felszívódó tápanya a fehérje lesz. A burgonya és zöldséges ételek most a legkedveltebbek. A kertészeti munkáknál a hétfő, kedd a gyümölcseltevésnek, veteményezésnek kedvez. Hajmosásra, kozmetikára, és bőrápolásra remek napok lesznek hétfőn és kedden. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyeknek szerencséje lehet – legyetek bátra és figyelmesek. (A Hold a Nyilas jegyében lesz jelen, szerdától a Bakba lép át.)

A Válaszutak VI.
November 19. Vénusz-Szaturnusz kvadrát:érzelmi próbák, szakításveszélyes időszak. Kapcsolataidban a személyes vonzerődet használd, de engedd csak el azt, aki menni akar. Az is biztos, hogy nem mindig a kapcsolatot kell elengedni, hanem olykor csak a haragot – gondolkozz, el ne kapkodd. A pénzügyi döntéseidet, fontosabb megbeszéléseidet inkább halaszd el. Fásultság ellen védekezz – az újranyitás gondolatába merítkezz.  Semmi sem tart örökké, mindennek van egy kezdete és vége. (Tarot opciókkal segíthetek, konzultációk személyesen, de kamerás messengeren.)
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A bőrápolás, a barkácsolás, vagy az olvasás kellemes program lehet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. Egy kis tipp a heti menühöz: a  halétel párolt zöldséggel igen ízletes lehet, ha szereted. A kertészeti munkáknál a szerda és a csütörtök a gyümölcseltevésnek kedvez. A hét közepében a kozmetikusok, a fodrászod és a masszőröd is bátran felkeresheted. A Halak, a Bika, a Skorpió és a Szűz napjegyeknek jó lehetőségei ígérkezhetnek, hacsak nincsenek büntiben. (A Hold a Bakban lesz jelen, pénteken a Vízöntőbe lép át. )

A Hold VII.
November 21-től a Nap a Nyilasba lép – lezárandó régi utak, csodavárás időszaka. Az új jövőtervezéssel töltekezz – realitásérzékedet felismerd! Régi megoldatlan ügyeidet is rendezheted. Szavaidra vigyázz, a sértéseket kerüld, féltékenység is felütheti a fejét, titkokra is fény derülhet.
November 21-én a Vénusz a Skorpióba lép át – egy igen intenzív, de érzelmileg szélsőséges időszak következik. (Szerelmi jóslással, kapcsolati tisztítással, összerezegtető áldással szeretettel várlak, bátran keress meg.)
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. Kellemes program lehet a hegyi séta, meditáció, olvasás. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Az esti finom ízletes teákról se feledkezzetek meg.  A kertészeti munkáknál a péntek, és a szombati locsolást felejtsd el  ezt inkább vasárnapra programozd be. Gyümölcseltevésre a péntek, szombat alkalmasabb,  A fodrászkodásnál a hajfestésre, és a mosásra jó az alkalom, de a vágásnak az idő nem kedvez. Viszont bárápolásnak remek lehet. Fűnyírásra a vasárnap kedvezőbb lehet.  A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyek sikeresek lehetnek, persze csak ha pozitív utakon járnak. (A Hold vasárnaptól a vizes Halak jegyébe lép át.)A lapokat a Kazanlár-féle misztikus-mágikus tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztánhallotam’.

Ez a pár hétig megállós idő kifejezetten alkalmas az önismereti munkára, önfejlesztésre, tervezgetésre. Különféle spirituális terápiákkal segíthetek. Kamerás messengeren is elérhetsz – fél órás, órás és másfél órás kivitelben. Jelentkezz bátran telefonon, vagy face cseten és egyeztetünk időpontot a tanácsadásra.
Ha elakadtál, vagy tanácstalan vagy, vagy csupán csak kíváncsi vagy – kereshetsz bátran – hétvégén, szombat és vasárnap délután is segíthetek.

Ha tanácsra van szükséged, várlak sorselemzésre,  spirituális terápiákra, foglalkozásokra, energetikai tisztításra, (rontásvizsgálatot is kérhetsz) útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
A végén minden jóra fordul, s ha még nem jó, akkor nincs itt a vége – kitartás, türelem! Meggondolatlan lépéseket ne tégy – Isten szeme mindent lát – a karma körbejár. Szólítsd Mihályt arkangyalt, ha elkavarodnál.  Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív megoldásokkal megáldott hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

 

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyílvános a világhálón:
http://asajah.hu

Megérdemled a tiszta szerelmet!

Pedig ott voltak a jelek…

Amikor sírsz-rísz,  nyüszögsz és panaszkodsz a barátnődnek, hogy már megint csalódtál,  mert nem jó pasit választottál…pedig  meg volt benned az akarat, hogy szeress és szeressenek. Aztán eszedbe jut, hogy voltak bizony áruló jelek…

Párkapcsolat elemző tanácsadásaimon sokszor elmondom a hölgy ügyfeleimnek, hogy: mielőtt mélyebb kapcsolatot létesítenél valakivel mindig kommunikálj, sokat beszélgess, ismerkedj, fedezd fel őt, azaz: ismerd meg!  S majd,  ha úgy látod, hogy ő az a különleges, akivel jól érzed magad, akinek a társágában szabad vagy, illik hozzád, jó vele, szárnyal vele a kedved,  azzal az illetővel érdemes lehet kipróbálni az  együttjárást. Ha azonban kételyeid vannak, zavar valami benne, de csak tereled a figyelmedet, hogy ne vedd észre, mert végre van valakid, tehát elnézed neki azt a kicsiny rosszat egyre kellemetlenebb lehet a társasága – szoronghatsz vele, nem érzed őszintének, és egyre csalódottabbá válhatsz. És ha még mélyíted is vele a kapcsolatodat jönnek a gondok, a félreértések, a széthúzások, a veszekedések, a csalások, a már meg nem magyarázható, lehetetlen élethelyzetek.
És nem okolhatsz senki mást, csak magadat, mert Te  mentél bele… pedig ott voltak a jelek…

Amikor elbeszéltek egymás mellett, félrecsúszhatnak a dolgok. Ha elhidegül egy kapcsolat – válásra, szakításra kerülhet a  sor.  Ha gond van, oldani lehet a blokkot, de ha már nincs a szívetekben szeretet egymást iránt, ott segíteni nem lehet, továbbrezegni-kirezegni ajánlatos lehet. Ha ott maradsz egy értéktelen, lelki fájdalmakkal teli kapcsolatban önsorsrontást cselekszel önmagad ellen.
Szeretettel ajánlom ezt a filmet azoknak, akik máshogyan gondolkodnak. Azoknak, akik esküt tettek egymásnak, hogy jóban-rosszban: https://nicelife.hu/galeria/film/fireproof.php?fbclid=IwAR1dy9S5eH4U2HCcF1BMF6vyNEqPM-esI3hgYN1rHB2PkGjkmQCUnuhyM7M
 

Egy kapcsolatban mindig felmerülhetnek nézeteltérések, amit rendezni lehet – nem vitával, hanem megbeszéléssel, átbeszéléssel, együtt gondolkodással, együtt teremtéssel. Minden kapcsolat tükör, minden kapcsolatban vannak kompromisszumok. és csak akkor működik jól,  ha együtt hangolódtok, ha egymásra figyeltek, és egymásért tesztek, hiszen a a boldogságosság a cél! Kilenc éve élek a párommal szeretet-szerelembenm  egyre magasabb szintű létezésben. Egy párkapcsolaton nap mint nap dolgozni kell – odafigyelni a másikra, törődni vele, meghallgatni, együttérezni, megdicsérni, inspirálni, a gondokat megbeszélni és befogadónak lenni, a kihívásokat együttes erővel megoldani, minél több  minőségi időt együtt tölteni, a szeretetet kimutatni, mert csak így érdemes, és csakis így lehet hosszútávon együtt haladni.


Szeretettel várom spirituális foglalkozásaimra, párkapcsolati tanácsadásaimra az ezoterikus Hölgyeket!
Már a kapcsolat elején kapsz a másikról egy igen fontos információt, mégpedig a kapcsolati számot – ami elárulja egy kis  számmisztikával,  hogy milyen ember a másik, van-e értelme mélyíteni a kapcsolatot, vagy pedig jobb kilépni belőle, mert hiába a most a jól működő kémia az együttlét mégsem  hozhat hosszan tartó boldogságot. A közös életszám megmutatja, hogy mit hozhatnak az évek számotokra, reményt, félelmet, szabadságot, szakítást, vagy csalást. Ha kíváncsi vagy segíthetek feltárni a titkokat – karmikus, vagy ikerlángos, avagy lélektársi kapcsolatban élsz – keress meg bátran kapcsolatelemzéssel.

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu