TAROT kategória bejegyzései

Hétvégi téridőben.

Erős energiák – tisztázó helyzetek. Döntéseinkben álmaink is segítenek.

“Minden egy – több testben egy lélek.”

Energikus napunk van – sportnak is, de a kirándulásnak is kedvez, munkabírásunk nagy lesz.

Mély, fontos beszélgetésekre alkalmas a hétvégi nap – kapcsolat, párkapcsolat tisztító aspektusban. Olyan emberekkel is találkozhatunk és kapcsolódhatunk most, akik merőben más energiarendszerben élnek, más hitviláguk van, de valamilyen formában mégis közös  az utunk. A Jupiter retrográdban van, ami a testi-szellemi méregtelenítésnek is kedvez. A  szaturnuszi-Mars-Plútó az új utat mutatja meg, amerre lépned lehet. Tudatalattink az álmok dimenzióján keresztül üzen – ki az aki hamarosan kirezeg az életünkből,  elengedő feladatot hozva. Erkölcsi-morális segítőt is kaphatsz – életútvezető barátsággal. A Rák Hold mindig a családi problémákat mutatja meg, a szaturnuszi-Hold pedig megtanít arra, hogy a konfliktusokat hogyan oldjuk meg, miként ne vonódjunk bele vitázó helyzetekbe. Emlékezzünk csak arra, hogy a társunkkal való szövetség nem csata, szent szövetségünk van vele. Lelki szerződés, ami a szeretet jegyében köttetett. A Vénusz a Bikában  – ez az energia is segítségre lesz – hangolódj a harmonikus rezgésekre, légy bátor és cselekedj, az erőd veled.

A tarot üzenete: Az Igazság. VIII – Kazánlár tarot, Nagy Árkánuma. Minden és minden ember összefügg egymással. Önismeret nélkül nincs spirituális út. Néha embertpróbáló feladatokkal kell foglalkoznunk, a karma mindenhol megtalál, és kiegyenlítődésre vár. Az egyensúly a harmónia része. Spirituális jóslatként azt üzeni a tarot lap, hogy dolgozz magadon, és vállald fel a problémáidat, tedd rendbe a dolgaidat. A helyes életszemlélettel minden a helyére kerülhet. Légy igazságos önmagaddal is, az élet segít neked,ha a türelem és a szeretet vezérel.

“A legnagyobb erőpróba az önlegyőzés. Ha naponta legyőzöd magadban a kis erőszakosságok és indulatok ugrásra lendülő apróvadjait, olyan erőt fejlesztesz ki vele, amellyel végül le tudod majd győzni a Vörös Oroszlánt is.” – Szepes Mária


Az Én-szeretet alap, szeresd és tiszteld magad – mert ezzel kezdődik minden! Adj energiát annak, aki vagy. Hozz pozitív fordulatot életedbe. Karmaoldás ideje van.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Energetikai tisztítások.
Karmaoldás.

Sorsoldás…

“Mikor meg akarod nekem mondani, mit csináljak, az szerinted segítség, szerintem beleszólás..
Mikor kiabálsz velem, az szerinted természetes, szerintem unintelligens..
Mikor kétségbe vonod a boldogságomat, az szerinted vélemény, szerintem ítélkezés..
Mikor mindenkit szidsz a háta mögött, az szerinted őszinteség, szerintem kétszínűség..
Mikor mindenki hibás, csak Te nem, az szerinted igazság, szerintem felelősséghárítás..
Mikor mindenki másban a szálkát is, de magadban a gerendát sem, az szerinted jól van, szerintem pedig te nem vagy jól..
És mikor az életed romokban hever, szerinted Veled semmi baj, szerintem viszont nagyon is van..
Mert sem az életed, sem a tetteid nem azt tükrözik, akinek mondod és mutatod magad. Minket ugyan becsaphatsz, de az Égieket sohasem. Ők ugyanis pontosan tudják, hogy ki, mit érdemel..
Tehát az álszentség álszent “barátokat ” és meghasonulást, valamint magányt és boldogtalanságot hoz. De ezt legbelül Te is tudod, hisz a hasonló a hasonlót vonzza..
Az álszentség álszent maszkját levéve azonban olyan Angyallá válsz, mely megszabadulva saját démonától megteremtheti saját valóságát és elérheti lelke igazi boldogságát..”

Amikor már nem görcsölsz, azon hogy mi lesz…hanem csak hagyod, hogy megtörténjenek veled a dolgok, akkor kezdesz el élni igazán! Merj őszintén igent mondani, merj őszintén nemet mondani, merj itt lenni a mában…Merj Élni, merj lépni! A SORSOD TE MAGAD VAGY!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – tanácsadás – oldás, blokkoldás.

Sorsfordító napokat élünk.

Olyan a világod, amilyet teremtesz magadnak!

Ma Bika-Holdban vagyunk. (A Nap, a Kos és a Vénusz is jelen.) Igen erős energiákat kapunk az új dolgok elkezdéséhez. A terhek letételének ideje van. Jó lehetőséget a felfelé lépéshez, az előrelépéshez. Hangolódjunk rá sorsdolgainkra és lépjünk egy nagyot előre.
Ha válaszokat keresel miért nem fogadod el a feléd áramló lehetőséget, hol van benned a dac, és a düh, (elfojtott agresszió)  amivel rombolod megad, miért érezd úgy, hogy te nem lehetsz sikeres…és szeretnéd, ha szabadon teljes szívvel élhetnéd az életed keress meg egy terápiás konzultációban sokat segíthetek neked.

Ahogy minden anyagi létezés egy teremtő gondolat eredményeként jön létre, úgy minden ami a világodat meghatározza a te teremtményed.

A holnapi marsikus Hold ellentéteket jelez – légy kompromisszumképes, és keresd a pozitív megoldást mindenben. Az empátia legyen a fegyvered; indulatmentesen, gyógyító szeretettel légy jelen. Hétvégére már csodás feloldó energiák érkeznek meg.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorsfordulatok.
Spirituális terápiák: oldás, blokkoldás.

Áldás minden tanítás.


“Bármi, ami idegesít, valójában türelemre tanít téged.
Bármi, ami feldühít, valójában megbocsátást és könyörületet tanít neked.
Bárki, aki elhagy téged, valójában arra tanít, hogyan állj meg a saját lábadon.
Bármi, aminek hatalma van feletted, valójában arra tanít, hogyan nyerheted vissza a hatalmad.
Bármi, amit utálsz, valójában a feltétel nélküli szeretetre tanít téged.
Bármi, amitől rettegsz, valójában bátorságra és a félelmed legyőzésére tanít.
Bármi, amit nem tudsz befolyásolni, valójában az elengedésre tanít.” – Jackson Kiddard

Minden ‘kellemetlen’ dolog magában foglalja a lelki fejlődését lehetőségét. Ezek kincsek a te életedben…ne félj tehát a sötéttől, mert akkor bukkannak fel a csillagok!

Tekints áldásnak az életedet, minden történés érted van –  Neked segít, élni tanít.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek
Sorselemzés – tarot – tudat tisztítás.

Rendcsinálás – időben vagyunk!

A Szaturnusz mindig próbára tesz.
A rendcsinálást inspirálja; megmutatja a határaidat – egy fejlődési folyamatot indít el, ajándéka  az önbeavatás. Ma a Szaturnusz, sorsbolygónk megkezdi szeptember 6-ig tartó tolatását, a bölcsességet jelképező Nyilas jegyében. A korlátaidra a most következő helyzetek hívják fel a figyelmedet.
Amiben változtathatsz, amit megváltoztathatsz – ha bölcsebb leszel. Ismét időt kapunk az Idő urától.  Azt üzeni:  Értelmezd újra a dolgaidat! Légy tudatos, és vedd kezedbe az életed.


NAPI TAROT AZ ÍTÉLET XX.
Spirituális lapként a következő időszakra.
Spirituális ébredés. Visszavonulás – minőségi változás, optimista világlátás. Az ember akkor is újjászületik, ha ez nem felel meg az akaratának és hogy telve új energiával folytathatja az életét.

“Teremts kontaktust magasabb önvalóddal: figyelj a belső hangra, s ha meghallod, tudd, hogy fejlődésed döntő fordulóhoz érkezett. Mágikus akaratod végső koncentrációjával vond vissza ekkor életre kelt bálványaidból lekötött erőidet – s azok birtokában képes leszel a pozitúra-változtatás végrehajtására.” – Szepes Mária

Sohasem az Idő oldja meg a dolgokat, hanem mi magunk… Az a program, hogy mit kezdünk a rendelkezésünkre álló idővel. Szaturnusz az Idő ura mindig ad időt nekünk, hogy jobbá tegyük a dolgainkat. A megbocsátás ereje gyógyítja be a sebeket és hoz megnyugvást a mostban. Az Idő Neked dolgozik!

Fogadd el a kihívást  és légy hálás. A fejlődési folyamat része a probléma megoldás, kell hozzá bátorság és kitartás. Ha most elérsz valami újat, az tartós marad.

Asajah
spirituális tanácsadó -léleklátó médium

tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – sorselemzés.
Oldások, blokkoldások – energetikai tisztítások.

Heti tarot – Teremtő mágiában.

Heti tarot – Újholdas hetünk van!

Csodás átalakító segítő energiák érkeznek – használjuk ki a lehetőségeket!

 

A DIADALSZEKÉR. VII.
Újholdas napra virradtunk a hétfői nappal. Van okunk örömködni végre fellégezhetünk – a Nap kilépett a Bak-Plútó kvadrátból. Kellemesebb, nyugodtabb, lágyabb időszak következik el mindenkinek. A feszítők erőket felváltja a Kos energiája. Elkezdődhetnek újból a kommunikációs időszakok, a Merkúr energia újra életrekelti a napjainkat…Változtatni lehet most kapcsolati, munkahelyi programodban – jöhet az új, ha készen állsz a nagy változásokra…elengedés után jöhet a vizualizációs teremtés – ki ne hagyd ezt a mágikus éjszakát! A Diadalszekér a nemzés princípiuma –  a beteljesülés. Egyensúly és kiegyensúlyozottság.

AZ ERŐ XI.
Csak céltudatosan – álmaid beérnek.
Légy kitartó és állhatatos. A Vénusz már a Bikába érkezik meg, s ez a jó hírt fogadjuk örömmel. Megszűnik a Skorpió Jupiter szembenálllás. Oldódnak a feszítő energiák – és egyre jobb napok jönnek. Ha blokkokat érzel keress fel – energetikai tisztítás mindenkor a legjobbat hozhatja ki belőled. Nézz szembe önmagaddal, és engedd el, ami bánt téged, azt választ mindig ami boldoggá teszi a lelked. Kezdj új életet és szeress élni –  nagy erőd lesz! – megtalálod az igazi sorsodat. Most lesz erőd kapcsolataidat minőségileg is átalakítani. Többet ésszel, mint erővel.  A marsikus nap a tűz elemével az isteni szellem kreatív, megfontolt ereje.

VÁLASZUTAK VI.
Mindig a szíved vezessen – így hozol jó döntéseket. Válaszutak lesznek egyes párkapcsolatokban. Dönts lélekből – a helyes kommunikáció a helyes irányba vezethet. Hétvége felé is jó energiák közelednek – a párkapcsolati téren felszabadító, oldó rezgések hoz a tavasz… Összeköltözésnek, vagy elköltözésnek is ideje lehet… Tudatosan, okosan, bölcsen, megfontoltam cselekedj. A válaszutak lehetősége szíved joga – minden csatlakozás egy spirituális döntés.

“Valahányszor elindulsz otthonról, húzd be az állad, emeld fel a fejed, és szívd tele a tüdőd levegővel, idd be a napfényt, köszöntsd mosolyogva a barátaidat, és szívvel-lélekkel szoríts mindenkivel kezet. Ne félj attól, hogy félreértenek, és egy pillanatig se törődj az ellenségeiddel. Döntsd el határozottan mi a szándékod, aztán pedig egyenesen törj a cél felé. Legyen szemed előtt a magasztos cél, amit kitűztél magad elé – és akkor egy idő múlva észreveszed, hogy öntudatlanul is megragadod azokat a lehetőségeket, amelyek vágyaid teljesüléséhez szükségesek, ugyanúgy, ahogy a korallállatka kiválasztja a tenger habjaiból mindazt, amire szüksége van. Képzeld önmagadat annak a tehetséges, komoly, hasznos embernek, aki lenni akarsz, és ez a gondolat óráról órára jobban átalakít majd, hogy saját eszményedet megközelítsd… A gondolat minden, őrizd meg e helyes lelki magatartást: a bátorság, az őszinteség, a jó kedély szellemét. A gondolkozás szinte alkotás. Minden jó dolognak a vágy a szülője, és minden őszinte imádságot meghallgat az ég. Olyanokká leszünk, amilyenekké szívünk mélyén lenni szeretnénk.” – Elbert Hubbard

Meditálj mielőtt cselekszel – ne légy elhamarkodott ezen a héten semmiképpen. Őrizd meg az egyensúlyodat, a lelki harmóniád a legértékesebb. Sorsangyali lehívásokkal segíthetek Neked.
Az égiek az energialehetőségekkel megerősítve mutatják az utat. Ha a helyes irányba indulsz el minden sikerülhet. A karmikus dolgok letételének ideje lesz…

A lapokat a Kazánlár-féle tarotból húztam, az égiek vezették a kezem.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós (tehuri-mekubalim bevatás)
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

A fenti egy általános jóslás – ha személyre szabott elemzést szeretnél az konzultációba kérhető.
http://asajah.hu/tarot/asajah-spiritualis-tanacsadas-4.php

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:

Útmutató tarot – Sorselemzés.
Energetikai tisztítások – oldás, blokkoldás.

Újholdas energiák – teremtő változásokban.

2018. április 16. 4 óra 49 perc, Kos Újhold érkezik el.

A Kos jegye a lelkes, bátor cselekvő energiákat teremti meg, a változások hónapjában.


Teremtő időszak veszik kezdetét a kikelet havában – kioldódik a Merkúr feszítő, zavartkeltő ereje.
A tüzes jegy aktívan dinamizálhat az Uránusszal együttműködve- tettekre inspirálva hosszútávú terveket, célokat most nagy energiákkal választhatsz meg. A Nap ereje pedig hatalmas kreativitást adhat neked – meglepetésekkel teli gazdag időszak következik el… Egy olyan energia indul el holnap, ami segíteni fog neked abban, hogy megérezd és megértsd merre vihet a jó cél. Mi lehet az az életprogram, ami örömöt, és anyagi jóllétet is hozhat. Megvilágosodsz, a tüze elem felfényli a jövődet. Csak figyelj önmagadra, az égiekre hallgatva végy tudomást végre arról, mi az, amiben nagyot haladhatsz… Csak nyugodt erővel, biztos akarattal tervezd az életed!

Egy új sorkör indul el holnap, hétfőn az újholddal – egy új fejezet veszi kezdetét életed forgatókönyvében.
Mindenkinek mást hozhatnak az újholdas energiák.
Az újholdas energiákban érkezhetnek új emberi kapcsolatok is az életedbe, minden feléd közeledő ember üzenetet hordoz, ami segíthet tisztábban látni, megerősödve lépni. Van akinek a hivatásában, az egészségben, a szerelmi életében avagy baráti kapcsolataiban lesz változás, ha megragadja a lehetőségek energiáját. A szenvedélyes, célorientált, ambiciózus nyugodt erő sikerre vezethet mindenképpen.

Blokkoldás és elengedés után tudod elvégezni csak sikerrel a teremtő mágiát. Gondolj mindig hálával arra, amit kívánsz, és köszönt meg, hogy elérheted. Elengedő és teremtő mágiákkal várlak, ha konzultációs időben felkeresel, hogy segítségedre legyek. Tégy a gyakorlatban is lépéseket, hogy terveidet megvalósíthasd – ebben teremtő energiák fognak segíteni egész hónapban. Ami a sorsutaddal egyezik abban sikeres leszel, ami nem a spirituális életfeladatod, abban kudarcra lelsz… Maradj az úton, amit magadnak írtál, mert ott fogod találni a segítőket is a sorsfordulatoknál.
Az Időkapuban most Lelahél Őrangyal áll egészen április 20-ig. – a Szeráfok karának Metatron Arkangyal által vezetett csapatából. Megidézésével eredményesebb leszel bármilyen életreformba is kezdenél, szeretettel keresd fel.
Ne félj az újtól, megmozgat, de előrevihet. Higgy abban hogy ami a tiéd eléred, higgy abban, hogy alkalmas vagy arra amire vágysz, higgy abban, hogy a megvalósulás a te kezedben van –  menj és csináld! Használj pozitív megerősítéseket. Az újhold mantra pozitív erőt adó lendülete is ebben segíthet Neked: “Megnyílnak előttem az új távlatok, megújulok. Kitartó, és nyugodt vagyok. Előrevisznek a kihívások, a célok inspirálnak, bátor és erős vagyok. Engedem, hogy megszülessen bennem az új.” Ha elakadnál spirituális tanácsadáson terápiás oldásokkal segíthetek. Fontos, hogy ne légy agresszív és ne az egód vezessen. A tudatod  a tudatalattiddal együtt dolgozzon és meditálj rá azokra a dolgokra, amin változtatni szeretnél az életeden.

Áldás minden pozitív átalakulás. Sikeres, szerencsés változást!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium

tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés.
Energetikai oldások – Teremtő mágiák a gyakorlatban.

BOLDOGSÁGTANÁCSOK NŐKNEK!

A BOLDOGSÁG EGY MENTÁLIS ÖRÖMBELI LÉTÁLLAPOT.

“Boldoggá tesz, amit csinálsz? Ha nem, akkor csinálj valami mást! Boldog vagy ott, ahol vagy? Ha nem, akkor menj máshová. Ha itt sem vagy boldog és máshol sem voltál az, akkor nem a helyet kell megváltoztatnod, hanem a hozzáállásodat.” – Zach LeBeau


1. Szeress!
2. Soha se engedd meg, hogy a magány uralkodjon rajtad. Néha megtörténik, hogy rád tör, de meg kell tanulnod örülni neki. (ez így igaz, csak meg kell próbálni!)
3. Soha ne lásd magad csúnyának, kövérnek vagy soványnak. Ami lényeges, az a tartalom és nem a csomagolás.
4. Szeress nagyon! Képzeld magad boldognak. Az elme egy mágnes és mindent amit gondolsz és kívánsz, csodaként magához vonz.
5. Ne érezd magad alacsonyabb rendűnek más nőkkel szemben. Lehet, hogy egyes dolgokban kiválóak, de neked másban van az erősséged.
6. Szeresd az életet, akár borús, viharos, mennydörgéses vagy napsütötte napokból áll.
Ez az élet. Azért kaptuk, hogy megéljünk minden percet és örüljünk minden pillanatnak.
7. Emlékeid zsákjába szép emlékeket tegyél, a rosszakat hagyd az út szélén.
8. Nézz a tükörbe és MOSOLYOGJ!
9. Nézz tested szépségére és hagyd érvényesülni, majd vess egy pillantást magadba: BENNED VAN AZ ERŐ!
10. Választhatsz: Van még esélyed, hogy boldog legyél, vagy várhatod szomorúan az élet elmúlását.
Érezheted magad szeretve, szépnek vagy csúfnak egy értelmetlen élettel.
11. Választhatsz! Összeszorítod az öklöd és harcolsz a céljaidért, vagy hagyod elveszni vágyaidat.
12. Választhatsz boldogságot vagy bánatot.
13. Tűzz ki célokat, és harcolj érte! Légy kicsit önző, áldozz az idődből olyan dolgokra, amit szeretsz és boldoggá tesz.
14. Soha ne feledd: Ahogy Te érzed magad, olyannak látnak mások!
15. Amennyi szeretetet adsz, annyi szeretetet kapsz!
16. Mindenek felett: SZERESD ÖNMAGAD!

És ne feledd: Minden jó tanács annyit ér, amennyit megvalósítanak belőle!


HA EGY NŐ BOLDOG AKKOR A KÖRÜLÖTTE ÉLŐK IS BOLDOGOK – tapasztalom!

Léleköléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-elemzés – energetikai tisztítások.

Átalakító átváltozásban.

VARÁZSLATOSAN SZÉP, POZITÍV, ÖRÖMTELI, BOLDOGSÁGOS HÉTVÉGÉT KÍVÁNOK NEKTEK SZERETETTEL!

“Ha az ember lelkében nincs rend, nem képes rendet tenni önmaga körül sem.” – Ezra Pound

Tavasz van, gyönyörű! Ne tárolj a szívedben haragot, sértődöttséget – segítek elvégezni a mentális-asztrális nagytakarítás: szívcsakra tisztító harmonizálással várlak – terápiás változatban is. Erős, átalakító, átváltoztató komfortzónából kimozdító energiákban vagyunk – transzformáló erők hatnak az asztrozófia szerint még jó pár napig. Mindenkinek más- és más életterületébe hoznak nagy változást, előrelépő átalakítást a kínálkozó lehetőségek. A sorslapok mutatják meg, hogy kinél mi lehet az ok – a tarot mindenre választ ad – gyere és kérdezd, faggasd az orákulumot. Hétvégi üzenetként a Szerencsekerék lapját húztam a tarotból. A megérzés pedig az, hogy: segítség jöhet egy váratlan alkalomból. Szerencsekerék jelentheti azt is, hogy alaki nem jó felé pörgeti…ne szalaszd el a lehetőséget, a kínálkozó jó alkalom elillanhat…és nem jön vissza többé. Vedd észre  a szerencsédet. Helyzettisztázó lehetőségek, fontos találkozások jöhetnek a hétvégénkben. A jós-álmaim is igen jelentőségteljesek lettek.  A nagy változásokat erőteljes átalakulást hozhatnak sokak életébe – más-más életterületen. Most a tudatosság nagy előny lesz. Fontos, hogy toppon légy, és szívvel-lélekkel dönts, bölcsen cselekedve. Csakis így lehet megújulni, mély hittel, bizalommal és nagy életkedvvel. Tanító üzenetekkel segítenek az égiek.  A Plútó-Mars-Neptunusz rendez.  Kiáradásban légy  – szíved szerint cselekedj, hogy a lelkedben rend és béke legyen.

Léleköleléssel.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tudat tisztítás, oldás, blokkoldás.

Megbocsátani a megbocsáthatatlant…

A harag a legerősebb méreg.
A megbocsátás elengedhetetlen része a spirituális lelki fejlődésünknek. Ez a  boldogságprogramunk részeként nap, mint nap aktuális lehet. A megbántás formái lehetnek negatív szavak, de néha fizikai bántalmazást is takarhat. Ha ragaszkodunk a múlt sérelmeihez bezárjuk azokat a tudattalan mélységeibe. A harag és düh energiák súlyos mérgeket szabadítanak rád, és átíródva a fizikai testre komoly fizikai tünetként betegségeket indíthatnak el. A megbocsátó erő gyógyító erő – egy  kiteljesedett lelki állapot.

“A megbocsátás sokkal több, mint elnézést kérni; ez egy döntés arról, hogy elengeded a sérelmet, és engeded, hogy a szeretet újra áradjon.” – Bob Gass

Egyik alkalommal egy fiatal hölgy keresett meg azzal a gonddal, hogy régóta tartó párkapcsolatában nincs fejlődés, csak toporgás van, amolyan langyos víz. Valami nincs rendben vele, s időnként még a csontjai is fájnak. A tanácsadás során, a konzultáció alatt az égiek megmutatták a lényeget: a hölgy lelke nehéz, súlyos haragot, mérget tárol … Elnyomott érzelmek negatív energiája uralta el a fizikai testét.  Így aztán nem tudtak egymáshoz közelebb kerülni a párjával. Mint egy rontás nehezedett rájuk ez a félelmetes erejű lehúzó energiaköd. Egy energetikai tisztító kezelést ajánlottam fel a hölgynek ezek után.  Ahogy elfoglalta a helyét  szinte mozdulatlan lett az egész tisztítás alatt, mintha jelen sem lett volna, elmerült a régmúltba. Mindeközben egy kis hegyi házat láttam…tél volt, fagyos hideg. A fiatal hölgy kabát nélkül állt a nyaraló előtt…aminek az ajtaja zárva volt. Hiába zörgette…nem nyitotta ki az, aki bent volt. S onnan belülről rideg, érdes férfi hang üzente ez a  büntetést, mert vétkezett szerinte. A kezelés után rákérdeztem, mi történt ott, akkor, azon a fagyos éjjelen – mert a történetének ami most van, ez a megfejtése. Hosszasan gondolkozott, majd azt mondta, hogy fogalma sincs…milyen érdekes. Majd elsápadt, és sírás fojtogatta…  megkönnyebbült és emlékezni kezdett: Igen, mondta – a barátom egy szilveszteri éjszakán kizárt a hegyi nyaralóból, mert összevesztünk, és agyon megfáztam, órákig nem engedett be… borzalmas élmény volt az összeveszésünk. Haragban éltünk, majd  újra összejöttünk…és ez lehet az oka talán annak, hogy a sérelmek miatt, ami elnyomtam magamban nem tudtam őt soha a  szívemhez közelebb engedni. Igen, pontosan ez a magyarázat – válaszoltam neki; és örülök, hogy ezt te mondtad ki, itt a jelenben a mostani önmagadnak. A harag elmúlt, a fekete energia feloldódott – pár kezelés után a csontok is gyógyultak. Hogy mi történt azóta velük…nos, meg fogtok lepődni –  összeházasodtak! A férfi megkérte a kezét, s ő igent mondott, igen szép kis lagzit csaptak. Helyes kis pár lett belőlük, egyforma-formák, mindenben megtalálják azóta is  a közös hangot.
És hogy mi ebből a tanulság: ha meggyógyítjuk a múltat sokkal boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak rezgésekkel rendelkezünk és harmonikusabb energiákat képviselünk.
Minden jó, ha jó a vége…a hepiendes történetek száma ezzel gyarapodott. Az, hogy újból segíteni tudtam egy gondban, engem is boldogsággal tölt el. Aki meg tud bocsátani, erős – így gondolom, azóta is.

Léleköléssel.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés- energetikai tisztítások.
Oldás, Blokkoldás – elengedés.